Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Gerard is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 013-7810123
Jouw gediplomeerde houtwormenbestrijder

Houtwormbestrijding in Tilburg

33 beoordelingen
 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef houtworm geen onderdak
 • Klantbeoordeling 9.3 
 • CPMV en EVM gecertificeerd

Wij bestrijden houtwormen!

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met Gerard en maak direct een afspraak.

Bel direct met Gerard

Stuur een mail

Stuur een mail en Gerard neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en Gerard belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
AAN DE SLAG Werkwijze in Tilburg

Overlast van houtworm? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van houtwormen in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze houtwormen bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze houtwormenbestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze houtwormenbestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de houtwormen bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze houtwormen bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

DE houtwormenBESTRIJDER VAN Tilburg Expert aan het woord

Mijn naam is Gerard van Ongediertebestrijding Midden-Brabant. Ik ben jouw lokale houtwormenbestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Tilburg. Heb je last van houtwormen? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, Gerard Wouters
Super snel De beste houtwormen bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Kosten houtwormbestrijding Tilburg

Wist je dat houtwormenbestrijding niet zo veel hoeft te kosten? Wanneer je denkt aan professionele houtwormenbestrijding dan kunnen de kosten vaak hoog oplopen, maar in werkelijkheid hoeft een bestrijding niet zo duur te zijn, als je er natuurlijk op tijd bij bent. Gerard van Ongediertebestrijding Midden-Brabant is een expert in houtwormen bestrijden. Heb je een wespennest gevonden, houtworm in je huis of misschien wel last van bedwantsen? Bel Gerard en leg je probleem voor, naar aanleiding van deze factoren zal hij de prijs die je betaald voor het bestrijden van ongedierte:

1. Ongediertesoort

Er bestaan gigantisch veel soorten ongedierte zoals houtwormen, soms komen ze alleen, maar meestal met meer. Sommige zie je kruipen en andere weer niet. Elk soort ongedierte vraagt om een eigen bestrijdingsmethode, de prijzen lopen dus behoorlijk uiteen.

2. Omvang ongedierteprobleem

Moet onze bestrijder onder de vloer kruipen om te controleren of er houtworm in de houten balkconstructie zit? Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat wat meer tijd kost dan het wegzetten van een muizenklem. Elk ongedierteprobleem is anders van omvang en kan er dus voor zorgen dat ook hier de prijs behoorlijk uiteen loopt.

3. Bestrijdingsmiddelen

Onze bestrijders hebben verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen tot hun beschikking om van bijvoorbeeld houtwormen af te komen. Van gifkorrels tot poeders en van klemmen tot aan andere gifvrije (en diervriendelijke) bestrijdingsmiddelen. Onze bestrijder kan je haarfijn uitleggen welk middel je nodig hebt. Ook kan hij vertellen dat elk middel zijn eigen prijskaartje heeft, waardoor het eindresultaat varieert.

4. Methode van bestrijding

Afhankelijk van het soort ongedierte bepaalt onze bestrijder welke methode het beste werkt. Soms volstaat een val of lokdoos, maar het kan ook voorkomen dat de bestrijder speciale machines nodig heeft om de ongediertebestrijding uit te voeren, zoals bij het verwijderen van houtworm. Hoe dan ook, de prijs is afhankelijk van de oplossing die jij kiest samen met de bestrijder.

5. Aantal behandelingen

Kan de bestrijder het probleem in een keer oplossen of moet hij vaker terugkomen? Misschien is het zelfs beter preventief een aantal dingen aan te passen om te voorkomen dat hardnekkig ongedierte zich opnieuw voortplant. Onze bestrijder kan vaak een goede inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen om van je ongedierte af te komen.


BELANGRIJK

Om een helder beeld te krijgen van de situatie komt onze houtwormen bestrijder langs voor inspectie. In overleg maakt hij een plan van aanpak om van de houtwormen af te komen, eentje die past bij jouw budget en manier van houtwormen bestrijden, zo krijg je een helder overzicht van de benodigde middelen, risico’s en kosten. Meestal kunnen de kosten voor een inspectie verrekend worden nadat de houtwormen bestrijding is uitgevoerd, overleg dit met de houtwormen bestrijder voordat je een afspraak maakt. Hoe dan ook, samen met Gerard kom je er vast en zeker uit. Maak een afspraak of bel direct, zo ben je snel van je ongedierte af!

Bel: 013-7810123
WAAR Gerard WERKT Werkgebied

Woon je in Tilburg of omgeving, dan staan Gerard en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met houtwormen. Of je nu in Alphen, Baarle-Nassau, Berkel-Enschot of Biest-Houtakker woont, deze houtwormenbestrijder komt naar je toe! Bel 013-7810123 voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Gerard is actief in omgeving Oosterhout, Tilburg, Waalwijk, Boxtel, Den Bosch, Zaltbommel, Gorinchem, Raamsdonksveer, Waardenburg, Rosmalen, Vught.

Wat valt er onder Tilburg?
 • Alphen
 • Baarle-Nassau
 • Berkel-Enschot
 • Biest-Houtakker
 • Biezenmortel
 • Castelré
 • De Moer
 • Diessen
 • Esbeek
 • Goirle
 • Haghorst
 • Heukelom
 • Hilvarenbeek
 • Hooge Mierde
 • Hulsel
 • Lage Mierde
 • Moergestel
 • Oisterwijk
 • Oost- West- en Middelbeers
 • Riel
 • Udenhout
 • Ulicoten
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Tilburg? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

KLANTEN OVER Gerard van Ongediertebestrijding Midden-Brabant

33 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.3


Houtworm bestrijden Tilburg

Wanneer je last hebt van houtworm, dan is het belangrijk te weten dat ze veel schade aanrichten. Houtworm is namelijk de verzamelnaam voor larven van verschillende soorten houtborende kevers. Voor je het weet tasten complete houten constructies aan met instortingsgevaar als gevolg. Dit wil je natuurlijk voorkomen en daarom dien je direct de hulp in te schakelen van een houtwormbestrijding specialist uit de buurt. Of je nu in Tilburg, Biezenmortel, Hilvarenbeek of Biest-Houtakker woont, wij staan 24/7 voor je klaar om jouw houtworm binnen no-time vakkundig te bestrijden. Zonder voorrijkosten. Het bestrijden van houtworm voeren wij uit tegen een vast, laag tarief. Wij staan binnen 24 uur bij je op de stoep om jouw houtwormprobleem op te lossen. Bel nu met 013-7810123. Of laat je terugbellen door hiernaast je gegevens achter te laten. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Van larve tot kever

Een volwassen houtwormkever legt haar eitjes op het onbehandelde hout. Wanneer de larven hieruit zijn uitgekomen, boren ze zich in het hout en voeden zich hiermee. Ze laten enorme vernielingen achter, doordat ze wel tot tien jaar in het hout leven. Als de larve groot genoeg is, verpopt hij zich tot volwassen houtwormkever. Deze kruipt uit het hout en laat zo opnieuw gaatjes achter in het hout. Vervolgens legt deze volwassen houtwormkever weer z’n eitjes. En zo is de levenscyclus van de houtworm rond. Een ware plaag heeft zich in jouw huis doen ontstaan. Doe je er niets aan, dan gaat dit niet vanzelf over.

Professionele houtwormbestrijding in Tilburg en omgeving

Wanneer je last hebt van houtworm, wil je hier zo snel mogelijk vanaf. Onze professionele houtwormbestrijders in Tilburg bieden 24/7 directe hulp. Wij beschikken over de juiste technieken, bestrijdingsmiddelen kennis en ervaring om de houtworm op een snelle en effectieve manier uit te schakelen. Woon je in Tilburg, Biezenmortel, Hilvarenbeek, Biest-Houtakker of ergens anders in de omgeving? Binnen 24 uur heb jij de oplossing voor jouw houtwormprobleem. Omdat we lokaal werken, hanteren we in heel omgeving Tilburg een vast, laag tarief en rekenen geen spoed- of voorrijkosten. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus neem direct contact met ons op.

Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!