Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten

Ongediertebestrijding Midden-Brabant

Eigenaar Gerard aan het woord

Mijn naam is Gerard Wouters en ben al geruime tijd werkzaam in de ongediertebestrijding. Ik heb gewerkt in de agrarische sector en ben vanuit hier gestart met verschillende cursussen in de ongediertebestrijding. Al snel werd ik specialist in deze branche en ben ik in 2004 mijn eigen bedrijf gestart. Naast de veelzijdige kennis die ik beheers vind ik een goede dienstverlening ontzettend belangrijk. Snel reageren en klaarstaan voor mensen die problemen hebben met ongedierte is de kracht van mijn bedrijf.

Wij lossen je probleem op en geven advies om problemen in de toekomst te voorkomen.


Gerard is verantwoordelijk voor:

Adres

Schoolstraat 16
5165 TS Waspik

Kamer van koophandel

74006967

Certificeringen

Instanties

Beoordelingen van Ongediertebestrijding Midden-Brabant

34 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.3 Beoordeling schrijven

Garantie, het bestaat nog! 7 jaar geleden onze vloer laten behandelen tegen houtworm. Geconstateerd dat er weer houtworm was. Dit is keurig binnen de garantie opgelost!

Fijne duidelijke uitleg netjes geluisterd naar het verhaal van ons. Fijn advies gegeven

Snel en efficiënt geholpen door deze vakmensen, dikke pluim!

Fijn contact gehad en snelle reactie, gelukkig maar een paar dagen moeten wachten tot ze het nest weghaalde.
Het wespen nest zat in de lucht gaatje van mijn huis boven de voordeur, dus jammer dat ik het zelf moest betalen en niet Alwel.
Verder was alles goed gegaan!

Voor de 2e keer gebeld naar ongediertebestrijding. Weer vriendelijk geholpen door Jan. Heeft meteen alle gaten meegenomen buiten.

Superfijn! Kundig, eerlijk en veel ervaring

Het huis is uitgebreid onderzocht naar openingen, de gevonden openingen zijn vervolgens gedicht.
Na een dag lijkt het inderdaad resultaat te hebben.
Ook goede uitleg gekregen.

Jan van Suurd heeft ons uitstekend geholpen. Vriendelijk, service-gericht, snel, professioneel en betrouwbaar. Wij kunnen iedereen aanraden om bij ongedierte (bij ons betrof het wespen) zijn hulp in te schakelen.

Telefonisch contact gehad en een hele eerlijke uitleg gekregen ! Aangezien we ook icm onze loodgieter de bron niet weten , vertelde iemand vd ongedierte bestrijding dat het geen zin had om langs te komen . We zouden dan alleen maar op kosten gejaagd worden.

ik ben goed geholpen hij was heel vriedeluk

Prima geholpen!!

Geholpen door Frank, kosten vanaf begin helemaal duidelijk. Hij wilde ook dat ik erbij bleef, zodat je als consument ook ziet wat hij doet.
Probleem meteen opgelost, daar valt niet tegenop te “sprayen” en stofzuigen. Ontvlooi je kat maandelijks, das me pijnlijk duidelijk geworden 😄

Maandag 27/6/22 gebeld met John en dinsdagochtend 28/6/22 was het probleem snel en vakkundig verholpen door zijn medewerker. Allemaal snel en goed geregeld.

prima tot nu toe geen last van de muizen gehad

Snel en vakkundig geholpen

Wat een service! Probleem met de vogels is niet zomaar op te lossen met de reguliere vogelwering, is dus ook niet geplaatst. Gerard gaat nu bouwbedrijf om advies vragen of er een andere oplossing is. Geen rekening gekregen, gewoon service aldus Gerard.
Zal dit bedrijf absoluut aan anderen adviseren.

Snel en vriendelijk geholpen. Gaan professioneel te werk en geven duidelijke uitleg. Erg tevreden over!

Mijnheer Wouters was binnen 1 (een) uur ter plaatse om een nest van gevaarlijke hoornaars vakkundig uit te roeien. Dit is voor mij ongelooflijk!

Op zaterdag de vraag: Als het kan wachten tot maandag, scheelt het u geld hoor! Wow! Dat is aardig, maar we hebben er graag wat geld voor over. De wespen zitten in onze woonwagen in ons eigen stukje bos. Afgelegen gebiedje maar keurig op de afgesproken tijd en zeer vakkundig het hele nest uitgeroeid. Wij zullen deze bestrijder altijd aanraden bij anderen!

Prima service op tijd teruggebeld, om 8:00 uur al een keurig en prettig persoon aan de deur. Netjes gewerkt en wij zijn van de wespen af. Compliment!

Hartstikke positief, super snel gewerkt en alles heel effectief aangepakt. Ik ben er heel blij en super tevreden over!

Wij waren al even op zoek naar een ongediertebestrijder professionele bestrijdingsmethoden hanteert. Gelukkig gevonden en heel blij met het eindresultaat. Wij hebben weer een ongediertevrij huis!

Nooit geweten dat ratten zoveel schade kunnen aanrichten. Het ongedierte is nu gelukkig weg. Nu is het tijd om de schade te herstellen.

Helaas al vaak teleurgesteld door bedrijven die afspraken niet na komen. Dit bedrijf is anders! Dit bedrijf is echt te vertrouwen, zo fijn! Daarnaast puik werk afgeleverd.

Mensen vertelden mij dat het wel een dag kon gaan duren. Ik zag er een beetje tegenop, maar het viel heel erg mee! Professioneel, effectief en snel hebben ze het mierenprobleem opgelost.

Best lastig om een professioneel bedrijf te vinden. Via vrienden deze tip gekregen en gelukkig heb ik dit bedrijf het werk laten uitvoeren. Ik wist niet meer hoe ik van de kakkerlakken af moest komen.

Duidelijke communicatie en geen nare verrassingen. Heel blij dat ik voor dit bedrijf heb gekozen. Ik heb geen zilvervisjes meer gezien. Yes!

Ontzettend tevreden over het geleverde werk. Kreeg een week later zelfs nog een telefoontje of alles nog naar tevredenheid was. Heel fijn dat dit nog gebeurt tegenwoordig.

Positieve ervaring! Denken echt in oplossingen. En binnen 2 uur was alles opgelost!

Eerste keer ervaring met hardnekkig ongedierte. Na veel telefoontjes en zoekwerk voor dit bedrijf gekozen. Ontzettend prettig bedrijf, alles in overleg gegaan!

Eerst zelf geprobeerd de rattenplaag te bestrijden. In het vervolg neem ik direct contact op met dit bedrijf. Het bedrag wat ik moest betalen voor de bestrijding, was het absoluut waard!

Na een telefoontje is het bedrijf direct naar ons gekomen. Met juiste materialen, doeltreffend wespenplaag bestreden. Tips voor de toekomst mee gekregen. Raad iedereen dit bedrijf aan!

Een nuchter en hardwerkend bedrijf. Ze lieten zien hoe een professioneel en vakkundig bedrijf te werk gaat. Ik weet niet wat ik zonder ze had gemoeten. Hopelijk blijven de mieren nu voor altijd weg!

Prettige website en advies. Ook over het zelf bestrijden van ongedierte. Helaas was het voor mij niet mogelijk om zilvervisjes te bestrijden. Prettig dat er dit soort bedrijven bestaan!

Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!