Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
400.000+ tevreden klanten
Partner

Ongediertebestrijding Midden-Brabant

(19 beoordelingen)
Contactpersoon Gerard Wouters
Vestigingsadres

Schoolstraat 16
5165 TS Waspik

Details
Over dit bedrijf

Gerard aan het woord

Wij lossen je probleem op en geven advies om problemen in de toekomst te voorkomen.

Mijn naam is Gerard Wouters en ben al geruime tijd werkzaam in de ongediertebestrijding. Ik heb gewerkt in de agrarische sector en ben vanuit hier gestart met verschillende cursussen in de ongediertebestrijding. Al snel werd ik specialist in deze branche en ben ik in 2004 mijn eigen bedrijf gestart. Naast de veelzijdige kennis die ik beheers vind ik een goede dienstverlening ontzettend belangrijk. Snel reageren en klaarstaan voor mensen die problemen hebben met ongedierte is de kracht van mijn bedrijf.

In welke plaatsen is Gerard actief?

Gerard is actief in de plaatsen:

Beoordelingen van Ongediertebestrijding Midden-Brabant

19 beoordelingen met een gemiddelde score van 8.9 Beoordeling schrijven

Wat een service! Probleem met de vogels is niet zomaar op te lossen met de reguliere vogelwering, is dus ook niet geplaatst. Gerard gaat nu bouwbedrijf om advies vragen of er een andere oplossing is. Geen rekening gekregen, gewoon service aldus Gerard.
Zal dit bedrijf absoluut aan anderen adviseren.

Snel en vriendelijk geholpen. Gaan professioneel te werk en geven duidelijke uitleg. Erg tevreden over!

Mijnheer Wouters was binnen 1 (een) uur ter plaatse om een nest van gevaarlijke hoornaars vakkundig uit te roeien. Dit is voor mij ongelooflijk!

Op zaterdag de vraag: Als het kan wachten tot maandag, scheelt het u geld hoor! Wow! Dat is aardig, maar we hebben er graag wat geld voor over. De wespen zitten in onze woonwagen in ons eigen stukje bos. Afgelegen gebiedje maar keurig op de afgesproken tijd en zeer vakkundig het hele nest uitgeroeid. Wij zullen deze bestrijder altijd aanraden bij anderen!

Prima service op tijd teruggebeld, om 8:00 uur al een keurig en prettig persoon aan de deur. Netjes gewerkt en wij zijn van de wespen af. Compliment!

Hartstikke positief, super snel gewerkt en alles heel effectief aangepakt. Ik ben er heel blij en super tevreden over!

Wij waren al even op zoek naar een ongediertebestrijder professionele bestrijdingsmethoden hanteert. Gelukkig gevonden en heel blij met het eindresultaat. Wij hebben weer een ongediertevrij huis!

Nooit geweten dat ratten zoveel schade kunnen aanrichten. Het ongedierte is nu gelukkig weg. Nu is het tijd om de schade te herstellen.

Helaas al vaak teleurgesteld door bedrijven die afspraken niet na komen. Dit bedrijf is anders! Dit bedrijf is echt te vertrouwen, zo fijn! Daarnaast puik werk afgeleverd.

Mensen vertelden mij dat het wel een dag kon gaan duren. Ik zag er een beetje tegenop, maar het viel heel erg mee! Professioneel, effectief en snel hebben ze het mierenprobleem opgelost.

Best lastig om een professioneel bedrijf te vinden. Via vrienden deze tip gekregen en gelukkig heb ik dit bedrijf het werk laten uitvoeren. Ik wist niet meer hoe ik van de kakkerlakken af moest komen.

Duidelijke communicatie en geen nare verrassingen. Heel blij dat ik voor dit bedrijf heb gekozen. Ik heb geen zilvervisjes meer gezien. Yes!

Ontzettend tevreden over het geleverde werk. Kreeg een week later zelfs nog een telefoontje of alles nog naar tevredenheid was. Heel fijn dat dit nog gebeurt tegenwoordig.

Positieve ervaring! Denken echt in oplossingen. En binnen 2 uur was alles opgelost!

Eerste keer ervaring met hardnekkig ongedierte. Na veel telefoontjes en zoekwerk voor dit bedrijf gekozen. Ontzettend prettig bedrijf, alles in overleg gegaan!

Eerst zelf geprobeerd de rattenplaag te bestrijden. In het vervolg neem ik direct contact op met dit bedrijf. Het bedrag wat ik moest betalen voor de bestrijding, was het absoluut waard!

Na een telefoontje is het bedrijf direct naar ons gekomen. Met juiste materialen, doeltreffend wespenplaag bestreden. Tips voor de toekomst mee gekregen. Raad iedereen dit bedrijf aan!

Een nuchter en hardwerkend bedrijf. Ze lieten zien hoe een professioneel en vakkundig bedrijf te werk gaat. Ik weet niet wat ik zonder ze had gemoeten. Hopelijk blijven de mieren nu voor altijd weg!

Prettige website en advies. Ook over het zelf bestrijden van ongedierte. Helaas was het voor mij niet mogelijk om zilvervisjes te bestrijden. Prettig dat er dit soort bedrijven bestaan!