Mogen wij je helpen?

Boktor bestrijding in Steenbergen
foto van onze bestrijder Jan
Jan en zijn team staan voor je klaar.
Bel ons
0167 - 781123

Terugbelafspraak maken?

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

 • Specialist uit je buurt
 • Vrijblijvend advies
 • Vakkundige bestrijding
 • Geholpen binnen 24 uur
 • Zónder voorrijkosten
 • Keurmerk EVM
 • Keurmerk KPMB-IPM

Boktor bestrijden in Steenbergen

Boktor brengt alleen maar ellende met zich mee. De larven van de boktor eten zich tot in de kern van hout en brengen hiermee enorme schade toe aan jouw houten constructies. Het is dan ook noodzakelijk om boktor direct te bestrijden. Onze professionele boktorbestrijders uit Steenbergen staan in Steenbergen en omgeving 24/7 voor jou klaar. Woon je in Dinteloord, Sint Philipsland of Nieuw-Vossemeer? Geen probleem! Ook hier voeren wij dagelijks bestrijdingen uit tegen boktor. Wij rekenen geen voorrijkosten en hanteren een vaste, lage prijs. Maak nu een afspraak en voorkom ernstige schade aan je houten voorwerpen. Binnen 24 uur ben je verzekerd van een oplossing voor jouw boktorprobleem.

Schade door boktor

Zonder enige moeite banen larven van de boktor zich een weg door jouw vloer, meubels en andere houten onderdelen van je huis. Met name de kern van het hout is aantrekkelijk voor de boktor, waardoor onderliggende lagen hout ook beschadigd raken. Hiermee richten ze dusdanige schade aan met als gevolg dat je hele houten constructies moet vervangen wat veel geld gaat kosten. Een houten balk verandert volledig in stof als de boktor langs is geweest. De boktor kan dus zorgen voor onveilige situaties in huis.

Kan ik boktor zelf bestrijden?

De boktor is vooral actief op onbehandeld hout en legt hier ook zijn eitjes. Binnen no-time komen de larven van de boktor uit en kruipen diep in het hout en nestelen zich daar tot wel tien jaar lang. De boktor verspreidt zich snel in het hout in jouw huis, waardoor de schade alsmaar groter wordt. Het is moeilijk om erachter te komen waar de boktorlarven zich precies bevinden en daardoor nog lastiger om deze te bestrijden. Onze lokale professionals kunnen jou hiermee helpen. Wij behandelen het hout tot in de kern met een effectief bestrijdingsmiddel tegen boktor.

Professionele boktorbestrijding in Steenbergen en omgeving

Wanneer jij overlast hebt van boktor is het belangrijk om direct contact op te nemen met ons. Ook bij alleen een vermoeden van boktor kun je bij ons terecht. We zijn 24/7 te bereiken en komen binnen 24 uur bij jou langs om het probleem te bestrijden. Onze ervaren ongediertebestrijders uit Steenbergen bepalen de ernst van de situatie en stellen dan een plan op voor het bestrijden van jouw boktor. Niet alleen in Steenbergen, maar ook in Dinteloord, Sint Philipsland en Nieuw-Vossemeer staan wij binnen 24 uur voor jou klaar. Wij hanteren vaste, lage tarieven en rekenen geen voorrijkosten! Neem nu contact met ons op of laat je telefoonnummer achter, zodat wij je direct terug kunnen bellen.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Steenbergen, De Heen, Dinteloord, Kruisland, Nieuw-Vossemeer, Sint Philipsland.

De beste bestrijder

 • Ruim 32.000 tevreden klanten
 • Al 9484 afspraken gemaakt
 • Laatste afspraak 0 minuten geleden
 • SSL beveiligde website