Bas is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 054-1781123

Onze bestrijders zijn 100% aantoonbaar vakbekwaam.

Ongediertebestrijding Oldenzaal

Last van ongedierte
in Oldenzaal
Bas en zijn team helpen jou van je ongedierte af!
Jouw lokale bestrijder

 • Betaal geen voorrijkosten
 • Vrijblijvend advies
 • Vakkundig geholpen
 • Binnen 24 uur een afspraak
 • Beoordelingsscore 9 (4) 
 • EVM gecertificeerd

Bas Reef
Bas Reef Reef Bestrijdingen
De bestrijder van Oldenzaal

Expert aan het woord

Mijn naam is Bas Reef van Reef Bestrijdingen. Ik ben jouw lokale ongediertebestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Oldenzaal. Heb je last van ongedierte? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, Bas Reef
Super snel De beste bestrijders Binnen 24 uur Geen voorrijkosten Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk
Soorten ongedierte

Allemaal beestjes

Er bestaan veel verschillende soorten ongedierte die ons veel overlast kunnen bezorgen in huis, in de tuin of misschien wel op het werk. Lees meer over het ongedierte dat jou plaagt en waar je snel vanaf wilt komen.

Werkgebied van onze bestrijder in Oldenzaal
Waar Bas werkt

Werkgebied

Woon je in Oldenzaal of omgeving, dan staan Bas en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met ongedierte. Of je nu in Oldenzaal, Agelo, Beuningen of De Lutte woont, deze ongediertebestrijder komt naar je toe! Bel voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Bas is actief in Enschede, Oldenzaal, Hengelo.

Wat valt er onder Oldenzaal?
 • Oldenzaal
 • Agelo
 • Beuningen
 • De Lutte
 • Denekamp
 • Haarle
 • Hezingen
 • Lattrop-Breklenkamp
 • Mander
 • Manderveen
 • Nutter
 • Ootmarsum
 • Oud Ootmarsum
 • Reutum
 • Rossum
 • Tilligte
 • Vasse
 • Weerselo
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Oldenzaal? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

Aan de slag

Werkwijze

Overlast van ongedierte? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van ongedierte in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze bestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze bestrijder om de hoek woont betaal je natuurlijk geen voorrijkosten!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

Ongedierte bestrijden in Oldenzaal

Ongedierte… Of het nu ratten, wespen, kakkerlakken, motmuggen, papiervisjes zijn of welk soort ongedierte dan ook zijn. En of je er nou één van ziet of wel tien tegelijk: je wilt er gewoon zo snel mogelijk vanaf. Onze professionele ongediertebestrijders uit Oldenzaal staan dag en nacht voor je klaar. Wij zijn 24/7 bereikbaar en bestrijden binnen 24 uur op professionele wijze alle soorten ongedierte in huis. Altijd tegen een vaste, lage prijs en wij rekenen nooit voorrijkosten. Of je nou in Oldenzaal, Beuningen, Rossum of Lattrop-Breklenkamp woont, wij bieden binnen 24 uur een oplossing voor jouw ongedierteprobleem. Bel met ons telefoonnummer voor meer informatie of een snelle afspraak.

Ongedierte in huis

Gelukkig merk je wel snel of je last hebt van ongedierte. Grotere beesten als muizen, ratten en kakkerlakken zie je bij toeval lopen, terwijl je mieren, zilvervisjes en papiervisjes mogelijk over de vloer ziet kruipen. Helaas is de aanwezigheid van ongedierte in huis ook te herkennen aan de beschadigingen die ze aanbrengen. Onder andere aan meubels, kleding en belangrijke documenten. Naast schade door ongedierte, veroorzaakt de aanwezigheid van ongedierte in en om je huis veel hinder, overlast en vaak ook onhygiënische situaties.

Zelf ongedierte bestrijden

Natuurlijk zijn er vele soorten huismiddeltjes toe te passen om ongedierte tegen te gaan en staan winkels vol met bestrijdingsmiddelen. Het nadeel is alleen dat deze producten vaak maar tijdelijk werken en in veel gevallen het ongedierte snel terugkeert. Daarnaast zijn deze producten erg slecht voor je gezondheid. Het beste is dan ook om contact op te nemen met een professionele ongediertebestrijder uit de buurt. Zij weten namelijk precies waar het ongedierte zich bevindt, hoe ze het moeten bestrijden en hoe ze de bestrijdingsmiddelen veilig toe moeten passen. En ook belangrijk; hoe je ervoor zorgt dat het ongedierte niet weer terugkomt.

Professionele ongediertebestrijding in Oldenzaal en omgeving

Heb jij last van ongedierte in of om je huis? Aarzel dan niet langer en neem contact op met onze professionele ongediertebestrijders uit Oldenzaal. Ook als je niet zeker weet om welk soort ongedierte het gaat, wij zoeken het voor je uit en maken een bestrijdingsplan op maat. Wij zijn 24/7 bereikbaar en hanteren vaste, lage prijzen. Ook als je in Beuningen, Rossum of Lattrop-Breklenkamp woont, bieden wij binnen 24 uur een oplossing voor jouw ongedierteprobleem. Onze professionals bestrijden dagelijks alle soorten ongedierte in Oldenzaal en omgeving en rekenen hierbij geen voorrijkosten. Bel nu voor een afspraak of laat je direct door ons terugbellen.

Bedwantsen bestrijden

De bedwants is één van de meest hardnekkige soorten ongedierte dat er is. Als je dit insect in je huis hebt, mag je ervan uit gaan dat je last hebt van een plaag. Verscholen in de naden en kieren rondom je bed en matras maken ze je ’s nachts het leven zuur. Als je ligt te slapen, komen ze tevoorschijn en bijten ze je. Bedwantsen laat je het best direct professioneel bestrijden. Onze professionele bedwantsenbestrijders uit Oldenzaal zijn 24/7 bereikbaar en bieden binnen 24 uur de oplossing tegen bedwantsen. Ook zijn wij dagelijks actief in alle plaatsen rondom Oldenzaal, dus ook in De Lutte, Beuningen en Denekamp komen wij binnen 24 uur jouw bedwantsen bestrijden. Tegen een vaste, lage prijs zonder voorrijkosten. Bel met ons telefoonnummer voor een afspraak binnen 24 uur of laat je direct door ons terugbellen.

Heb ik bedwantsen?

Overdag laten bedwantsen zich niet zien. ’s Nachts komen ze tevoorschijn aangetrokken door jouw warmte en uitgeademde koolstofdioxide. Ze bijten je en drinken je bloed. Daarna verstoppen ze zich weer om eitjes te leggen. Symptomen van een bedwantsenbesmetting zijn rode, jeukende bultjes op je huid en roodbruine stipjes op je lakens. Hoe erger de besmetting, hoe vaker je wordt gestoken.

Zelf bedwantsen bestrijden

Het zelf bestrijden van bedwantsen is eigenlijk onmogelijk. Veel mensen schieten in een schoonmaakhouding en gaan alle slaapkamers grondig schoonmaken en wassen. Dit is voor het insect echter de ideale gelegenheid om zich door je hele huis te verspreiden. Houd de ruimte waar je overlast ondervindt dus zo veel mogelijk geïsoleerd. Schakel meteen professionele hulp in om de bedwantsen te bestrijden.

Professionele bedwantsenbestrijding in Oldenzaal en omgeving

Een vrouwtjesbedwants legt in haar leven wel tot tweehonderd eitjes. Het insect plant zich dan ook razendsnel voort. Daarnaast overleeft een bedwants zonder problemen een aantal maanden zonder voedsel. Je bent er dus niet zomaar vanaf. Schakel daarom zo snel mogelijk een professioneel bestrijdingsbedrijf uit Oldenzaal in om de bedwantsen meteen te bestrijden. Onze professionele bedwantsenbestrijders uit Oldenzaal zijn 24/7 bereikbaar en komen binnen 24 uur bij jou thuis de bedwantsen professioneel bestrijden. Ook als je in De Lutte, Beuningen en Denekamp woont, komen wij binnen 24 uur een einde maken aan deze ellende. Tegen een vast, laag tarief en zonder voorrijkosten! Bel nu voor een afspraak met ons telefoonnummer.

Boktor bestrijden

Wanneer de larven van de boktor in je huis actief zijn, veroorzaakt dit enorme schade aan je woning als je hier niet iets tegen doet. De larven van de boktor blijven wel tot tien jaar lang in het hout zitten en vreten het hout tot in de kern aan. Het best laat je boktor direct bestrijden door een professioneel bestrijdingsbedrijf uit Oldenzaal. Onze vakkundige boktorbestrijders zijn dagelijks actief om boktor te bestrijden in Oldenzaal en omgeving. Dus ook als je in Weerselo, Rossum of Ootmarsum woont, bieden wij direct een oplossing voor jouw boktorprobleem. Wij zijn 24/7 bereikbaar en voeren binnen 24 uur een boktorbestrijding uit. Tegen een vast, laag tarief en zonder voorrijkosten! Bel nu voor een afspraak of laat je direct door ons terugbellen.

Hoe krijg je boktor in je huis?

Als je overlast hebt van de huisboktor, dan zijn deze insecten vaak niet van buitenaf binnengekomen. Een vrouwtje legt namelijk tot wel tweehonderd eitjes, ergens in een houten vloer, meubel of steunbalk van je huis. Na een aantal weken komen de larven uit en boren ze zich vrijwel direct in het hout. Eenmaal in dit hout blijven de larven, afhankelijk van de omstandigheden, wel tien jaar leven. In die tijd veroorzaken deze larven enorm veel schade in je huis. Schakel dan ook direct een professionele ongediertebestrijdingsdienst in wanneer je boktor in huis hebt.

Schade door boktor

De larven van de boktor richten een enorme schade aan. Ze zitten altijd met z’n velen in het hout en eten het hout tot in de kern op. Dikke steunbalken veranderen ze moeiteloos in stof; je blaast de balk zo omver. Houten constructies welke zijn aangetast door de boktorlarven moeten, indien niet tegen het ongedierte wordt opgetreden, vaak volledig worden vervangen. Dit om instorten van het gebouw te voorkomen.

Professionele boktorbestrijding in Oldenzaal en omgeving

Heb je boktor in je huis en wil je dit laten bestrijden door een professioneel bestrijdingsbedrijf uit Oldenzaal? Neem dan nu contact op met onze vakkundige boktorbestrijders uit Oldenzaal. Dagelijks bestrijden wij boktor in plaatsen als Weerselo, Rossum of Ootmarsum en de wijde omgeving van Oldenzaal. Wij zijn 24/7 bereikbaar en komen binnen 24 uur de boktor in jouw huis professioneel bestrijden. Tegen een vaste, lage prijs. Zonder voorrijkosten! Neem hier contact op voor een afspraak of meer informatie. Of laat je direct door ons terugbellen.

Houtworm bestrijden

Zie je overal kleine gaatjes in het hout van je woning, schuur, vloer of meubel? Dan is het hout aangetast door de larven van de houtworm. Laat de houten constructie direct professioneel tegen houtworm behandelen door een vakkundige houtwormbestrijder uit Oldenzaal. Onze professionele ongediertebestrijders bestrijden dagelijks houtworm in Oldenzaal en de wijde omgeving. Dus ook als je in Tilligte, Lattrop-Breklenkamp of Agelo woont, staan wij binnen 24 uur voor je klaar. Wij zijn 24/7 bereikbaar en rekenen geen voorrijkosten! Bel meteen voor een vrijblijvende inspectie of een afspraak met ons telefoonnummer. Of laat je gegevens achter, dan bellen wij je direct terug.

Schade door houtworm

Houtworm is in staat een houten constructie volledig te vernielen. De houtwormkever legt haar eitjes op onbehandeld hout. De larven komen uit de eitjes en graven zich in het hout. Daar eten ze lange gangen in het hout tot ze zich verpoppen tot kever. De houtwormlarven blijven tot wel tien jaar lang in het hout zitten. Zo veroorzaken ze aanzienlijke schade aan de houten constructie.

Zelf houtworm bestrijden

Het bestrijden van houtworm is een specialistische klus. Het vereist kennis van zaken en specialistische middelen en apparatuur. Dat maakt het zelf bestrijden van houtworm erg lastig. Het beste schakel je hiervoor een professioneel ongediertebestrijdingsbedrijf uit de buurt in.

Professionele houtwormbestrijding in Oldenzaal en omgeving

Heb je houtworm in de houten constructie van je woning of schuur, in je vloer of meubels? Aarzel dan niet langer en schakel vandaag nog onze professional uit Oldenzaal in voor een inspectie of directe bestrijding. Wij zijn 24/7 bereikbaar en hanteren een vaste, lage prijs. Wij staan binnen 24 uur bij je op de stoep, ook als je in Tilligte, Lattrop-Breklenkamp of Agelo woont. Daarnaast rekenen wij nooit voorrijkosten! Neem vandaag nog contact op met onze professionele houtwormbestrijders uit Oldenzaal. Bel met ons telefoonnummer of laat je direct door ons terugbellen.

Kakkerlakken bestrijden

Kakkerlakken komen overal ter wereld voor. Met name in de stedelijke gebieden veroorzaken ze veel overlast met hun aanwezigheid. Kakkerlakken vormen een gevaar voor onze gezondheid. Doordat ze zich in een razend tempo voortplanten, is een kakkerlakkenplaag snel gevormd. Heb jij kakkerlakken in huis? Laat ze bestrijden door onze professionele kakkerlakkenbestrijders uit Oldenzaal. Wij bestrijden dagelijks kakkerlakken in Oldenzaal, maar natuurlijk ook in de plaatsen Oud Ootmarsum, Nutter en Vasse staan wij binnen 24 uur voor je klaar! Tegen een vaste, lage prijs en zonder voorrijkosten. Bel nu voor een afspraak binnen 24 uur. Wij zijn 24/7 bereikbaar!

Zijn kakkerlakken gevaarlijk?

Kakkerlakken vormen een gevaar voor de volksgezondheid. Ze verspreiden namelijk bacteriën, schimmels en ziektekiemen. Daarnaast leven kakkerlakken graag in warme, vochtige ruimtes. Voor mensen geen gezonde leefomgeving! Verder veroorzaken kakkerlakken veel hinder door hun aanwezigheid. Ze zijn vaak met z’n velen, laten overal uitwerpselen achter en bevuilen ons voedsel.

Kan ik kakkerlakken zelf bestrijden?

Wanneer je kakkerlakken in je huis hebt, wil je ze vast zo snel mogelijk zelf bestrijden. Kakkerlakken planten zich echter zo snel voort dat je een plaag moeilijk zelf bestrijdt met de daarvoor beschikbare middelen. Het beste schakel je zo snel mogelijk een professionele ongediertebestrijder uit de buurt in. Deze zorgen op vakkundige wijze voor een snelle oplossing voor jouw kakkerlakkenprobleem.

Professionele kakkerlakkenbestrijding in Oldenzaal en omgeving

Zoek jij een oplossing tegen kakkerlakken in jouw huis? Schakel hier onze professionele kakkerlakkenbestrijder uit Oldenzaal in. Dagelijks actief in Oldenzaal, maar natuurlijk ook in Oud Ootmarsum, Nutter en Vasse. Wij zijn 24/7 bereikbaar en wij komen binnen 24 uur de kakkerlakken bestrijden op een efficiënte, professionele manier. Wij hanteren een vaste, lage prijs voor het professioneel bestrijden van kakkerlakken in Oldenzaal en omgeving. Daarnaast rekenen wij geen voorrijkosten! Bel nu voor een afspraak of laat je direct door ons terugbellen.

Mieren bestrijden

Mieren laten zich zien wanneer het buiten warmer wordt. Ze krioelen over je terras of balkon en zijn zichtbaar druk in de weer met… met iets! En tot overmaat van ramp kom je ze ook nog tegen op je aanrecht! Hier wil je zo snel mogelijk vanaf en je besluit professionele hulp in te schakelen. Onze professionele mierenbestrijders uit Oldenzaal staan binnen 24 uur bij je op de stoep om de mieren vakkundig te bestrijden. Ook bestrijden wij dagelijks alle soorten ongedierte in Hezingen, Mander, Manderveen en de gehele omgeving van Oldenzaal. Wij rekenen een vaste, lage prijs voor het bestrijden van mieren, zonder voorrijkosten! Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus bel nu voor een afspraak binnen 24 uur!

Mieren op mijn terras

Mieren veroorzaken een hoop overlast wanneer hun nest onder je terras of gazon zit. Je ziet overal mieren lopen en ze kruipen via de tafelpoten ook over de tafel. Overal liggen bultjes zand en je terras begint op sommige plaatsen al te verzakken. Bespaar jezelf een hoop ergernis en laat de mieren professioneel bestrijden door een ongediertebestrijder uit de buurt.

Mieren in de keuken

Op hun voortdurende zoektocht naar voedsel komen mieren regelmatig in onze keukens terecht. Mieren vinden hier genoeg voedsel en blijven uit zichzelf niet snel weg. Ook voor dit probleem biedt een professioneel bestrijdingsbedrijf een vakkundige oplossing.

Professionele mierenbestrijding in Oldenzaal en omgeving

Zoek jij een professionele mierenbestrijder die jou binnen 24 uur van jouw mierenprobleem verlost? Neem dan contact op met onze professionals uit Oldenzaal. Wij zijn 24/7 bereikbaar en bestrijden binnen 24 uur jouw mieren. Tegen een vast, laag tarief en zonder voorrijkosten! In de hele omgeving van Oldenzaal, dus ook als je in Hezingen, Mander of Manderveen woont. Bel nu voor een afspraak of laat je direct door ons terugbellen!

Motmuggen bestrijden

Motmuggen, ook wel rioolmuggen of aalputmuggen genoemd, leven voornamelijk in afvoeren, riolen, kruipkelders, toiletten en andere vochtige plaatsen. Ze voeden zich met allerlei organisch materiaal en ze leggen hun eitjes in natte drab of stilstaand water. Ze komen in enorme aantallen voor en veroorzaken zo veel overlast. Wil jij motmuggen laten bestrijden door een professional? Neem dan nu contact op met onze motmuggenbestrijders uit Oldenzaal. Wij zijn 24/7 bereikbaar en bieden binnen 24 uur de oplossing voor jouw motmuggenprobleem. Tegen een vaste, lage prijs zonder voorrijkosten. Ook als je in Reutum, Haarle, De Lutte of ergens anders in de omgeving van Oldenzaal woont! Bel nu voor een afspraak binnen 24 uur.

Zijn motmuggen gevaarlijk?

In principe zijn motmuggen niet gevaarlijk, maar gezien hun leefomgeving zijn ze zeer onhygiënisch. Ze dragen bacteriën en ziektekiemen bij zich. Doordat ze zich snel voortplanten en dus in grote aantallen voorkomen, zijn ze zeer hinderlijk.

Zijn motmuggen schadelijk?

Motmuggen richten geen schade aan, maar zijn vaak wel een teken dat er ergens schade is. Een lekkend riool bijvoorbeeld. In de drab die uit het riool lekt, leggen de motmuggen graag hun eitjes. Of een verstopte dakgoot. Het ophopende vuil in de dakgoot is ook een ideale broedplaats voor motmuggen.

Professionele motmuggenbestrijding in Oldenzaal en omgeving

Heb jij last van een motmuggenplaag? En wil je dit zo snel mogelijk op een vakkundige manier laten bestrijden door een professionele bestrijder uit de buurt? Neem dan nu contact op onze professionele motmuggenbestrijders uit Oldenzaal. Wij zijn 24/7 bereikbaar en bieden binnen 24 uur een oplossing voor jouw motmuggenprobleem. Wij hanteren vaste, lage tarieven en rekenen geen voorrijkosten! Ook als je in Reutum, Haarle, De Lutte of ergens anders in de omgeving van Oldenzaal woont. Bel nu met ons telefoonnummer voor een afspraak of laat je direct door ons terugbellen.

Muizen bestrijden

Muizen in huis! Menigeen gruwelt ervan en moet er niet aan denken. Toch kruipen en knagen muizen zich een weg naar binnen in je huis. Vooral wanneer het kouder wordt, zoeken ze een warm plekje met voldoende voedsel in de buurt. Jouw huis! En waar één muis is, zijn er meer! Wil je van de muizen af? Schakel dan nu onze professionele muizenbestrijders uit Oldenzaal in. Wij zijn 24/7 bereikbaar en komen binnen 24 uur jouw muizen bestrijden. Tegen een vaste, lage prijs zonder voorrijkosten! Wij bestrijden dagelijks alle soorten ongedierte in Oldenzaal en omgeving. Dus ook als je in De Lutte, Weerselo of Tilligte woont, mag je binnen 24 uur op ons rekenen. Bel nu voor een afspraak of laat je direct door ons terugbellen.

Zijn muizen schadelijk?

Muizen zijn inderdaad vieze beestjes. Ze dragen bacteriën, ziektekiemen en schimmels met zich mee. Daarnaast laten ze overal uitwerpselen en urine achter. Ze knagen aan ons voedsel en dragen via hun speeksel allerlei ziektes over. Ze maken veel kapot met hun geknaag en zorgen voor kortsluiting en soms zelfs brand. Laat muizen daarom professioneel bestrijden door een vakman uit de buurt.

Kan ik muizen zelf bestrijden?

Om muizen doeltreffend te bestrijden, is vakkundige kennis vereist over de leefwijze van de muis. Zonder deze kennis en zonder de juiste professionele middelen is het zelf bestrijden van een muizenplaag een lastige klus. Ondertussen blijven de muizen zich voortplanten en groeit het aantal muizen alleen maar. Voor een doeltreffende muizenbestrijding schakel je het beste een gespecialiseerde muizenbestrijder uit de buurt in.

Professionele muizenbestrijding in Oldenzaal en omgeving

Heb jij last van een muizenplaag? Schakel onze professionele muizenbestrijders uit Oldenzaal in. Wij staan 24/7 voor je klaar en bestrijden binnen 24 uur de muizen op een vakkundige manier. Wij hanteren vaste, lage tarieven en rekenen geen voorrijkosten. Ook als je in de omgeving van Oldenzaal woont. Wij zijn dagelijks actief in plaatsen als De Lutte, Weerselo en Tilligte en bieden ook hier binnen 24 uur een oplossing tegen muizen. Bel nu voor een afspraak of laat je direct door ons terugbellen.

Ovenvisjes bestrijden

Ovenvisjes zijn franjestaarten en worden vaak verward met zilvervisjes en papiervisjes. Ovenvisjes komen van deze drie soorten ongedierte het minst voor in Nederland. Maar als je ze hebt, bijvoorbeeld in de ruimte waar de cv-installatie staat, laat je ze het best meteen professioneel bestrijden. Ze veroorzaken namelijk schade aan belangrijke documenten, boeken en het behang. Heb je last van ovenvisjes en wil je ze op vakkundige wijze laten bestrijden? Neem dan nu contact op met onze professionele ovenvisjesbestrijders uit Oldenzaal. Wij zijn 24/7 bereikbaar en bieden binnen 24 uur de oplossing voor jouw ovenvisjesprobleem. Wij hanteren vaste, lage prijzen zonder voorrijkosten. Ook als je in Denekamp, Ootmarsum of Agelo woont, staan we direct voor je klaar. Bel nu voor een afspraak binnen 24 uur of laat je direct door ons terugbellen.

Zitten ovenvisjes vooral in de oven?

Je zult denken dat ze vooral in je oven zitten. Dit is niet helemaal waar, alhoewel de diertjes wel vaak in ruimtes rondom de oven zitten. Ze komen namelijk vooral af op warmte. Bakkerijen, restaurants en keukens kiezen ze dan ook graag als hun verblijfsplekje. Je vindt ze hier dan meestal tussen muren, in kieren, onder plinten en achter behangranden. Ze verschuilen zich dus, net als zilvervisjes en papiervisjes, graag in het donker en worden vooral ’s nachts actief.

Hoe komen ovenvisjes mijn huis binnen?

Ovenvisjes houden erg van cellulose vezels in onder andere papier en karton. Door zich te verstoppen in boeken, kranten, papier of kleding komen ze gemakkelijk woonhuizen of bedrijfspanden binnen. Wist je dat sommige ovenvisjes zelfs tot driehonderd dagen zonder voedsel overleven? Daarnaast zijn de eitjes van de beestjes zo klein (één millimeter) dat ze vaak niet worden opgemerkt. Al snel ontstaat er een hele plaag ovenvisjes. Plekken waar ovenvisjes zich vaak bevinden, zijn ruimten rondom de cv-ketel. Je ziet ze dus veel op zolders, in kasten of holle ruimten waar de leidingen van de cv-ketel doorheen lopen. Vaak zijn deze omgevingen warmer dan andere ruimten en vormen daarmee een aangename verblijfplek voor het ovenvisje.

Professionele ovenvisjesbestrijding in Oldenzaal en omgeving

Natuurlijk wil je het liefst van de ovenvisjes af, vooral als ze in grote getale voorkomen en zichtbare schade hebben aangericht aan belangrijke papieren. Voor een professionele ovenvisjesbestrijding neem je nu contact op met onze experts uit Oldenzaal. Wij zijn 24/7 bereikbaar en voeren binnen 24 uur een professionele ovenvisjesbestrijding uit. Tegen een vast, laag tarief zonder voorrijkosten. Wij zijn dagelijks actief in Oldenzaal en omgeving, dus ook als je in Denekamp, Ootmarsum of Agelo woont, mag je op onze professionals rekenen. Bel met ons telefoonnummer voor een afspraak binnen 24 uur of laat je direct door ons terugbellen.

Papiervisjes bestrijden

Heb jij papiervisjes in huis en ben je op zoek naar een professionele ongediertebestrijder om dit probleem voor jou op te lossen? Onze professionals uit Oldenzaal zijn 24/7 bereikbaar en staan binnen 24 uur bij jou op de stoep met de oplossing voor jouw papiervisjesprobleem. Wij bestrijden dagelijks alle soorten ongedierte in Oldenzaal en omgeving, dus ook als je in Oud Ootmarsum, Hezingen of Reutum woont, bieden wij binnen 24 uur de oplossing tegen papiervisjes. Tegen een vaste, lage prijs en zonder voorrijkosten! Bel nu voor een afspraak of laat je direct door ons terugbellen.

Papiervisjes in huis

Helaas ben jij niet de enige die op zoek is naar effectieve bestrijdingsmethoden om papiervisjes tegen te gaan in je huis. De kleine donkergrijze beestjes zijn namelijk in veel huishoudens te vinden tussen boeken, kleding en in de buurt van behang. Hoewel de papiervisjes geen ziektekiemen verspreiden of allergieën veroorzaken, vreten ze graag aan hele archieven, behang en je kleding.

Professionele papiervisjesbestrijding in Oldenzaal en omgeving

Voor het bestrijden van papiervisjes schakel je een vakkundig ongediertebestrijdingsbedrijf in. Onze professionele papiervisjesbestrijder uit Oldenzaal is vakbekwaam, kent de leefwijze van de papiervisjes en is ervaren in het effectief en efficiënt bestrijden van dit ongedierte. Wij zijn 24/7 bereikbaar en staan binnen 24 uur bij je op de stoep. In de gehele omgeving van Oldenzaal hanteren wij vaste, lage prijzen voor het bestrijden van papiervisjes. Dus ook als je in Oud Ootmarsum, Hezingen of Reutum woont, bieden wij binnen 24 uur de oplossing tegen papiervisjes. Daarnaast rekenen wij geen voorrijkosten! Bel nu voor een afspraak of laat je direct terugbellen door onze expert.

Ratten bestrijden

Het zijn de bruine ratten, ook wel rioolrat en stadsrat genoemd of de zwarte ratten, ook wel huisrat genoemd, die in jouw huis of bedrijfspand een plaag veroorzaken. Ratten zijn dragers van bacteriën en virussen en richten knaagschade aan waardoor kortsluiting en brand ontstaan. Een onbehandelde rattenplaag breidt zich snel uit. Schakel voor de bestrijding van ratten onze professionele rattenbestrijder uit Oldenzaal in. Wij bestrijden ook dagelijks ratten in Nutter, Mander en Haarle. Wij zijn 24/7 bereikbaar en bieden binnen 24 uur de oplossing voor jouw rattenprobleem. Tegen een vaste, lage prijs en wij rekenen geen voorrijkosten! Bel nu voor een snelle afspraak of laat je direct door ons terugbellen.

Zijn ratten gevaarlijk?

Wanneer je ratten in je leefomgeving hebt, neemt dit bepaalde risico’s met zich mee. Zoals gezegd, dragen ratten ziektes over. Voorbeelden hiervan zijn tuberculose, hersenvliesontsteking, de Ziekte van Weil en het Hantavirus. Dit zijn gevaarlijke ziektes, welke op verschillende manieren door ratten worden overgedragen. Dit kan via het speeksel, via de urine of via de uitwerpselen van ratten.

Knaagschade door ratten

Ratten zijn knaagdieren. Ze moeten altijd knagen om te voorkomen dat hun tanden te lang worden. Met dit geknaag richten ratten een hoop schade aan. Ze knagen aan alles wat ze tegenkomen. Zo gebeurt het vaak dat kortsluiting of zelfs brand ontstaat doordat ratten aan draden en kabels hebben geknaagd.

Professionele rattenbestrijding in Oldenzaal en omgeving

Heb jij last van een rattenplaag? Dan wil je dit het liefst zo snel mogelijk door een lokale professional laten bestrijden. Onze vakkundige rattenbestrijders uit Oldenzaal zijn dagelijks actief om ratten te bestrijden in Oldenzaal en omgeving. Dus ook als je in Nutter, Mander of Haarle woont, bieden wij jou binnen 24 uur een oplossing tegen ratten. Wij zijn 24/7 bereikbaar en werken tegen een vaste, lage prijs. Zonder voorrijkosten! Neem nu contact op met jouw lokale, professionele rattenbestrijder uit Oldenzaal via ons telefoonnummer. Of vul hier je gegevens in, dan bellen wij je direct terug.

Vlooien bestrijden

Vlooien in huis zorgen voor flinke irritatie en overlast. Zeker gedurende de warme zomermaanden planten vlooien zich in rap tempo voort. Een vlooienplaag is dan zomaar een feit. Wanneer je last hebt van een vlooienplaag in huis laat je dit het beste zo snel mogelijk bestrijden door onze professionele vlooienbestrijders uit Oldenzaal. Wij zijn dagelijks werkzaam in Oldenzaal en omgeving, dus ook in Manderveen, De Lutte en Tilligte bieden wij binnen 24 uur een oplossing voor jouw vlooienprobleem. Wij zijn 24/7 bereikbaar en hanteren een vaste, lage prijs voor het bestrijden van vlooien. Zonder voorrijkosten! Bel nu met ons telefoonnummer voor een afspraak binnen 24 uur.

Waar komen vlooien vandaan?

Vlooien in huis vind je vooral in kleine kieren en spleten of onder een tapijt. Met name de larven voelen zich thuis in en onder een tapijt. De parasieten voeden zich voornamelijk met het bloed van huisdieren. De kattenvlo is dan ook de grootste overlastveroorzaker onder de vlooien. Na een bloedmaaltijd legt een vlo tot wel honderden eitjes.

Zelf vlooien bestrijden

Wanneer je vlooien in huis hebt, vraag je je misschien af of je de vlooien zelf kunt bestrijden. Helaas is dit geen gemakkelijke klus. Het bestrijden van vlooien vereist een nauwkeurige aanpak en specialistische kennis. Het beste schakel je hiervoor een professionele ongediertebestrijder uit de buurt in.

Professionele vlooienbestrijding in Oldenzaal en omgeving

Heb je een vlooienplaag in huis en zoek je een professionele vlooienbestrijder uit Oldenzaal? Schakel dan onze vakkundige ongediertebestrijders in. Onze experts zijn dagelijks actief in Oldenzaal en omgeving om vlooien te bestrijden. Dus ook als je in Manderveen, De Lutte of Tilligte woont, bieden wij binnen 24 uur een oplossing voor jouw vlooienprobleem. Wij zijn 24/7 bereikbaar en komen voor een vaste, lage prijs jouw vlooien bestrijden. Daarnaast rekenen wij geen voorrijkosten! Bel nu voor een afspraak binnen 24 uur met ons telefoonnummer. Jouw vlooienprobleem is dan snel verleden tijd!

Wespen bestrijden

Heb jij last van het welbekende geel-zwarte insect? Geen zorgen! Wespen zijn bij overlast goed te bestrijden. Schakel hiervoor onze professionele wespenbestrijder uit Oldenzaal in. Wij bestrijden dagelijks wespennesten in Oldenzaal en omgeving. Dus ook als je in Beuningen, Ootmarsum of Oud Ootmarsum woont, bieden wij binnen 24 uur een oplossing voor jouw wespenprobleem. Wij zijn 24/7 bereikbaar en komen binnen 24 uur jouw wespen bestrijden. Voor een vaste, lage prijs en zonder voorrijkosten! Bel nu voor een afspraak en laat direct jouw wespennest bestrijden door een professional uit jouw buurt.

Kan ik zelf een wespennest verwijderen?

Een wespennest kun je zelf verwijderen, maar pas nadat de wespen in het nest bestreden zijn. Laat de wespen eerst bestrijden door een professionele ongediertebestrijder uit jouw buurt. Een week nadat de wespen zijn gedood, mag je het nest zelf verwijderen. Zit nooit aan een wespennest dat nog actief is. Wanneer wespen zich bedreigd voelen, worden ze erg agressief en vallen ze in een zwerm aan.

Professionele wespenbestrijding in Oldenzaal en omgeving

Heb jij een wespennest? Schakel dan hier jouw professionele wespenbestrijder uit Oldenzaal in. Wij bestrijden dagelijks vele wespennesten in heel Oldenzaal en de wijde omgeving, ook in Beuningen, Ootmarsum en Oud Ootmarsum. Wij zijn 24/7 bereikbaar en komen binnen 24 uur bij jou thuis de wespen professioneel bestrijden. Wij hanteren vaste, lage tarieven voor het bestrijden van wespen. Zonder voorrijkosten! Bel nu voor een afspraak binnen 24 uur of laat je direct door ons terugbellen.

Zilvervisjes bestrijden

Zilvervisjes zijn ongevleugelde insecten die samen met de ovenvisjes en de papiervisjes behoren tot de franjestaarten. De zilvervisjes zijn vooral in badkamers, keukens en toiletten te vinden, want ze houden van een warme, vochtige omgeving. Of je nou in een oude woning of een nieuwbouwwoning woont, iedereen kan deze beestjes in huis krijgen. In Oldenzaal en omgeving zijn onze professionele bestrijders dagelijks druk bezig dit ongedierte te bestrijden. Wij zijn 24/7 bereikbaar en staan binnen 24 uur bij je op de stoep. Ook als je in Denekamp, Tilligte of Nutter woont, komen wij binnen 24 uur jouw zilvervisjesprobleem oplossen. Tegen een vaste, lage prijs en zonder voorrijkosten! Bel nu voor een snelle afspraak met onze professional uit jouw buurt.

Waar komen zilvervisjes vandaan?

Zilvervisjes houden niet van licht en zijn dus vooral ‘s nachts actief. Ze komen dan tevoorschijn vanuit de gaten en kieren. Overdag verstoppen ze zich onder de vloer, achter plinten en in donkere ruimtes. Omdat ze niet tegen gladde oppervlaktes op kunnen klimmen, vind je ze vaak in badkuipen, douchebakken en gladde voorwerpen in de keuken.

Wat eten zilvervisjes?

Zilvervisjes eten graag zetmeel. Zetmeel zit in lijm en behang zit vast met lijm. Als je zorgt voor naadloos aangesloten behang, kruipen de insecten er niet achter om de boel kapot te eten. Laminaat en parketvloer eten zilvervisjes ook graag. Laat oud papier niet te lang staan en dicht gaten en kieren in huis om zo goed mogelijk te voorkomen dat de zilvervisjes jouw huis als broedplek gaan zien. Wanneer de luchtvochtigheid van je huis lager is dan 50% is hun overlevingskans klein.

Professionele zilvervisjesbestrijding in Oldenzaal en omgeving

Heb jij de pech dat je zilvervisjes in je huis hebt? En wil je ze professioneel laten bestrijden door een zilvervisjesbestrijder uit Oldenzaal? Wij zijn dagelijks actief in heel Oldenzaal en omgeving en bestrijden binnen 24 uur de zilvervisjes in jouw huis. Wij zijn 24/7 bereikbaar en hanteren een vaste, lage prijs voor een professionele bestrijding van zilvervisjes. Daarnaast rekenen wij geen voorrijkosten! Dus woon je in Oldenzaal, Denekamp, Tilligte of Nutter, bel dan nu voor een afspraak met ons telefoonnummer.

Klanten over Reef Bestrijdingen

4 beoordelingen met een gemiddelde score van 9