Mogen wij je helpen?

Vlooien bestrijding in Oldenzaal
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0541 - 781123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Vlooien bestrijden in Oldenzaal

Vlooien in huis zorgen voor flinke irritatie en overlast. Zeker gedurende de warme zomermaanden planten vlooien zich in rap tempo voort. Een vlooienplaag is dan zomaar een feit. Wanneer je last hebt van een vlooienplaag in huis laat je dit het beste zo snel mogelijk bestrijden door onze professionele vlooienbestrijders uit Oldenzaal. Wij zijn dagelijks werkzaam in Oldenzaal en omgeving, dus ook in Manderveen, De Lutte en Tilligte bieden wij binnen 24 uur een oplossing voor jouw vlooienprobleem. Wij zijn 24/7 bereikbaar en hanteren een vaste, lage prijs voor het bestrijden van vlooien. Zonder voorrijkosten! Bel nu met ons telefoonnummer voor een afspraak binnen 24 uur.

Waar komen vlooien vandaan?

Vlooien in huis vind je vooral in kleine kieren en spleten of onder een tapijt. Met name de larven voelen zich thuis in en onder een tapijt. De parasieten voeden zich voornamelijk met het bloed van huisdieren. De kattenvlo is dan ook de grootste overlastveroorzaker onder de vlooien. Na een bloedmaaltijd legt een vlo tot wel honderden eitjes.

Zelf vlooien bestrijden

Wanneer je vlooien in huis hebt, vraag je je misschien af of je de vlooien zelf kunt bestrijden. Helaas is dit geen gemakkelijke klus. Het bestrijden van vlooien vereist een nauwkeurige aanpak en specialistische kennis. Het beste schakel je hiervoor een professionele ongediertebestrijder uit de buurt in.

Professionele vlooienbestrijding in Oldenzaal en omgeving

Heb je een vlooienplaag in huis en zoek je een professionele vlooienbestrijder uit Oldenzaal? Schakel dan onze vakkundige ongediertebestrijders in. Onze experts zijn dagelijks actief in Oldenzaal en omgeving om vlooien te bestrijden. Dus ook als je in Manderveen, De Lutte of Tilligte woont, bieden wij binnen 24 uur een oplossing voor jouw vlooienprobleem. Wij zijn 24/7 bereikbaar en komen voor een vaste, lage prijs jouw vlooien bestrijden. Daarnaast rekenen wij geen voorrijkosten! Bel nu voor een afspraak binnen 24 uur met ons telefoonnummer. Jouw vlooienprobleem is dan snel verleden tijd!

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Oldenzaal, Agelo, Beuningen, De Lutte, Denekamp, Haarle, Hezingen, Lattrop-Breklenkamp, Mander, Manderveen, Nutter, Ootmarsum, Oud Ootmarsum, Reutum, Rossum, Tilligte, Vasse, Weerselo.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9267 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 17 minuten geleden
  • SSL beveiligde website