Mogen wij je helpen?

Houtwormen bestrijding in Oldenzaal
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0541 - 781123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Houtworm bestrijden in Oldenzaal

Zie je overal kleine gaatjes in het hout van je woning, schuur, vloer of meubel? Dan is het hout aangetast door de larven van de houtworm. Laat de houten constructie direct professioneel tegen houtworm behandelen door een vakkundige houtwormbestrijder uit Oldenzaal. Onze professionele ongediertebestrijders bestrijden dagelijks houtworm in Oldenzaal en de wijde omgeving. Dus ook als je in Tilligte, Lattrop-Breklenkamp of Agelo woont, staan wij binnen 24 uur voor je klaar. Wij zijn 24/7 bereikbaar en rekenen geen voorrijkosten! Bel meteen voor een vrijblijvende inspectie of een afspraak met ons telefoonnummer. Of laat je gegevens achter, dan bellen wij je direct terug.

Schade door houtworm

Houtworm is in staat een houten constructie volledig te vernielen. De houtwormkever legt haar eitjes op onbehandeld hout. De larven komen uit de eitjes en graven zich in het hout. Daar eten ze lange gangen in het hout tot ze zich verpoppen tot kever. De houtwormlarven blijven tot wel tien jaar lang in het hout zitten. Zo veroorzaken ze aanzienlijke schade aan de houten constructie.

Zelf houtworm bestrijden

Het bestrijden van houtworm is een specialistische klus. Het vereist kennis van zaken en specialistische middelen en apparatuur. Dat maakt het zelf bestrijden van houtworm erg lastig. Het beste schakel je hiervoor een professioneel ongediertebestrijdingsbedrijf uit de buurt in.

Professionele houtwormbestrijding in Oldenzaal en omgeving

Heb je houtworm in de houten constructie van je woning of schuur, in je vloer of meubels? Aarzel dan niet langer en schakel vandaag nog onze professional uit Oldenzaal in voor een inspectie of directe bestrijding. Wij zijn 24/7 bereikbaar en hanteren een vaste, lage prijs. Wij staan binnen 24 uur bij je op de stoep, ook als je in Tilligte, Lattrop-Breklenkamp of Agelo woont. Daarnaast rekenen wij nooit voorrijkosten! Neem vandaag nog contact op met onze professionele houtwormbestrijders uit Oldenzaal. Bel met ons telefoonnummer of laat je direct door ons terugbellen.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Oldenzaal, Agelo, Beuningen, De Lutte, Denekamp, Haarle, Hezingen, Lattrop-Breklenkamp, Mander, Manderveen, Nutter, Ootmarsum, Oud Ootmarsum, Reutum, Rossum, Tilligte, Vasse, Weerselo.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9303 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 8 minuten geleden
  • SSL beveiligde website