Mogen wij je helpen?

Boktor bestrijding in Maastricht
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
043 - 7810123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Boktor bestrijden in Maastricht

Een klein schattig torretje denk je… dan kom je van een koude kermis thuis. Want deze boktor zorgt ervoor dat werkelijk je hele huis een bouwval kan worden. Houten vloeren, meubels en totale houtconstructies moeten eraan geloven als de boktor zijn pootjes over jouw drempel heeft gezet. Met name in de zomer kun je de aanwezigheid van boktor herkennen aan een knagend geluid. Ovale gaatjes in het hout is ook een signaal van boktor. De noodzaak om boktor direct te laten bestrijden is hoog. Boktor is namelijk in staat om op grote schaal vernielingen aan te brengen in je huis. Schakel daarom onze professionele ongediertebestrijders uit Maastricht in. Tegen een vast, laag tarief bestrijden wij de boktor in jouw pand. Daarbij rekenen wij geen voorrijkosten. Binnen 24 uur staan wij bij je op de stoep. Bel direct voor een afspraak of meer informatie. Wij zijn 24/7 bereikbaar. Of laat je direct terugbellen door onze boktorspecialisten uit Maastricht.

Hoe herken ik boktor?

We hebben het over een boktor, maar eigenlijk zijn het de vele larven van de boktorkever die al deze ellende veroorzaken. Op houten meubelen, steunbalken of houten vloeren leggen de vrouwtjes tot wel 200 eitjes. Als deze na een aantal weken uitkomen, boren de larven zich direct in het hout. Als ze eenmaal in het hout zitten, blijven ze wel tot tien jaar lang in het hout zitten. In de tussentijd ondervind je veel schade door deze larven.

Boktor zelf bestrijden

Het is van groot belang om de larven van de boktor uit te schakelen en te bestrijden. Boktor is heel lastig om zelf te bestrijden. Het best laat je dit over aan een ervaren en vakkundige ongediertebestrijder uit de buurt.

Professionele boktorbestrijding in Maastricht en omgeving

Ben jij bang dat jouw huis er straks uitziet als een bouwval omdat de boktorren zich al aan jouw hout hebben vergrepen? Schakel dan zo snel mogelijk de hulp in van onze professionele en vakkundige ongediertebestrijders uit Maastricht. Wij staan binnen 24 uur voor je klaar en bestrijden de boktor voor een vast, laag tarief, ook in de plaatsen Bunde, Geulle en Eijsden. Zonder voorrijkosten Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus bel direct met ons telefoonnummer voor een afspraak. Of laat je direct terugbellen door onze professionele boktorbestrijders uit Maastricht.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Maastricht, Banholt, Bemelen, Berg en Terblijt, Beutenaken, Bunde, Cadier en Keer, Eckelrade, Eijsden, Elkenrade, Epen, Eys, Geulle, Gronsveld, Gulpen, Heijenrath, Ingber, Lemiers, Margraten, Mechelen, Meerssen, Mheer, Moorveld, Noorbeek, Ransdaal, Reijmerstok, Scheulder, Schin op Geul, Sint Geertruid, Slenaken, Ulestraten, Vaals, Valkenburg, Vijlen, Walem, Wijlre, Wittem.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9294 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 3 minuten geleden
  • SSL beveiligde website