Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Bas is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 045-7810123
Jouw gediplomeerde bestrijder

Ongediertebestrijding in Heerlen

8 beoordelingen
 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef ongedierte geen onderdak
 • Klantbeoordeling 9.5 
 • EVM gecertificeerd

Wij bestrijden ongedierte

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met Bas en maak direct een afspraak.

Bel direct met Bas

Stuur een mail

Stuur een mail en Bas neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en Bas belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
AAN DE SLAG Werkwijze in Heerlen

Overlast van ongedierte? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van ongedierte in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze bestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze bestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

DE BESTRIJDER VAN Heerlen Expert aan het woord

Mijn naam is Bas van Ontsmettingsbedrijf Italiaander. Ik ben jouw lokale ongediertebestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Heerlen. Heb je last van ongedierte? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, Bas Italiaander
Super snel De beste bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Kosten ongediertebestrijding Heerlen

Wist je dat ongediertebestrijding niet zo veel hoeft te kosten? Wanneer je denkt aan professionele ongediertebestrijding dan kunnen de kosten vaak hoog oplopen, maar in werkelijkheid hoeft een bestrijding niet zo duur te zijn, als je er natuurlijk op tijd bij bent. Bas van Ontsmettingsbedrijf Italiaander is een expert in ongedierte bestrijden. Heb je een wespennest gevonden, houtworm in je huis of misschien wel last van bedwantsen? Bel Bas en leg je probleem voor, naar aanleiding van deze factoren zal hij de prijs die je betaald voor het bestrijden van ongedierte:

1. Ongediertesoort

Er bestaan gigantisch veel soorten ongedierte, soms komen ze alleen, maar meestal met meer. Sommige zie je kruipen en andere weer niet. Elk soort ongedierte vraagt om een eigen bestrijdingsmethode, de prijzen lopen dus behoorlijk uiteen.

2. Omvang ongedierteprobleem

Moet Bas op een ladder klimmen om een wespennest te verwijderen, of onder de vloer kruipen om te controleren of er houtworm in de houten balkconstructie zit? Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat wat meer tijd kost dan het wegzetten van een muizenklem. Elk ongedierteprobleem is anders van omvang en kan er dus voor zorgen dat ook hier de prijs behoorlijk uiteen loopt.

3. Bestrijdingsmiddelen

Bas van Ontsmettingsbedrijf Italiaander heeft verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen tot zijn beschikking. Van gifkorrels tot poeders en van klemmen tot aan andere gifvrije (en diervriendelijke) bestrijdingsmiddelen. Bas kan je haarfijn uitleggen welk middel je nodig hebt. Ook kan hij vertellen dat elk middel zijn eigen prijskaartje heeft, waardoor het eindresultaat varieert.

4. Methode van bestrijding

Afhankelijk van het soort ongedierte bepaalt Bas welke methode het beste werkt. Soms volstaat een val of lokdoos, maar het kan ook voorkomen dat Bas speciale machines nodig heeft om de ongediertebestrijding uit te voeren. Hoe dan ook, de prijs is afhankelijk van de oplossing die jij kiest samen met Bas.

5. Aantal behandelingen

Kan Bas het probleem in een keer oplossen of moet hij vaker terugkomen? Misschien is het zelfs beter preventief een aantal dingen aan te passen om te voorkomen dat hardnekkig ongedierte zich opnieuw voortplant. Bas kan vaak een goede inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen om van je ongedierte af te komen.


BELANGRIJK

Om een helder beeld te krijgen van de situatie komt Bas langs voor inspectie. In overleg maakt hij een plan van aanpak om van het ongedierte af te komen, eentje die past bij jouw budget en manier van bestrijden, zo krijg je een helder overzicht van de benodigde middelen, risico’s en kosten. Meestal kunnen de kosten voor een inspectie verrekend worden nadat de bestrijding is uitgevoerd, overleg dit met Bas voordat je een afspraak maakt. Hoe dan ook, samen met Bas kom je er vast en zeker uit. Maak een afspraak of bel direct, zo ben je snel van je ongedierte af!

Bel: 045-7810123
WAAR Bas WERKT Werkgebied

Woon je in Heerlen of omgeving, dan staan Bas en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met ongedierte. Of je nu in Baneheide, Bocholtz, Brunssum of Eygelshoven woont, deze ongediertebestrijder komt naar je toe! Bel 045-7810123 voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Bas is actief in omgeving Maastricht, Heerlen, Sittard, Geleen.

Wat valt er onder Heerlen?
 • Baneheide
 • Bocholtz
 • Brunssum
 • Eygelshoven
 • Hoensbroek
 • Hulsberg
 • Kerkrade
 • Klimmen
 • Landgraaf
 • Nuth
 • Schimmert
 • Schinveld
 • Simpelveld
 • Voerendaal
 • Wijnandsrade
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Heerlen? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen ongediertebestrijding Heerlen

Wat kost een ongediertebestrijder in Heerlen?

Wat een bestrijding in Heerlen kost, is afhankelijk van een aantal factoren:

 1. Hoe lang is Bas van Ontsmettingsbedrijf Italiaander bezig en wat is de moeilijkheidsgraad van de bestrijding?
 2. Hoeveel bestrijdingsmiddelen moet Bas van Ontsmettingsbedrijf Italiaander gebruiken om het probleem op te lossen?
 3. Hoe groot is de kans op een vervolgbehandeling tegen ongedierte?
 4. In welk seizoen heb je last van ongedierte?

Het is een moeilijke om deze vraag met één antwoord te beantwoorden. Bel daarom met Bas op 045-7810123 om een exacte prijsafspraak te maken of bekijk ons artikel over kosten ongediertebestrijding voor meer informatie.

Hoe houd je ongedierte uit je huis?

Ongedierte houd je op verschillende manieren uit je huis. Bas geeft je als professional een paar tips:

 1. Houd je huis schoon en opgeruimd. Vuil en voedselresten trekken ongedierte zoals muizen en kakkerlakken aan. Zorg ervoor dat je de keuken en eetruimte regelmatig schoonmaakt en etensresten snel opruimt.
 2. Sluit openingen en scheuren af. Controleer regelmatig de buitenkant van je huis op gaten en scheuren en dicht deze af. Ongedierte komt door de kleinste openingen naar binnen.
 3. Gebruik afsluitbare containers voor voedsel en afval. Zorg ervoor dat je voedsel en afval op de juiste manier bewaart. Gebruik afsluitbare bakjes en containers om te voorkomen dat ongedierte erbij kunnen.
 4. Gebruik insectenwerende middelen. Gebruik insectenwerende middelen zoals mottenballen en insectensprays om ongedierte af te weren.
 5. Houd je tuin netjes. Zorg ervoor dat er geen struiken of bomen tegen je huis groeien, omdat ongedierte zich hierin nestelen. Maai regelmatig het gras en verwijder bladeren en takken.
 6. Laat geen stilstaand water staan. Muggen en andere insecten leggen hun eieren graag in stilstaand water. Zorg ervoor dat er geen stilstaand water is in je huis of tuin.
Wat te doen tegen ongedierte in de tuin?

Hieronder een aantal tips van Bas om ongedierte in de tuin te bestrijden. Moeite besparen? Laat het direct door een professional doen!

 1. Zorg voor een goede hygiëne: houd de tuin netjes en opgeruimd en verwijder regelmatig bladeren en ander tuinafval. Zo voorkom je dat ongedierte zich nestelt.
 2. Maak gebruik van natuurlijke bestrijdingsmiddelen: er zijn verschillende natuurlijke middelen die je kunt gebruiken om ongedierte te bestrijden, zoals knoflookspray, brandnetelgier en aaltjes.
 3. Gebruik vallen: je kunt ook vallen plaatsen om bijvoorbeeld slakken en muizen te vangen.
 4. Schakel een professionele bestrijder in: als het ongedierte in de tuin te groot wordt of als je er zelf niet uitkomt, schakel je een professionele bestrijder in die gespecialiseerd is in het bestrijden van ongedierte.
 5. Door deze maatregelen te nemen, voorkom en bestrijd je ongedierte in de tuin.

Wat trekt ongedierte aan?

Er zijn verschillende zaken die ongedierte aantrekken, zoals:

 1. Voedselresten en vuilnis: Ongedierte zoals muizen, ratten en kakkerlakken worden aangetrokken tot voedselresten en vuilnis.
 2. Stilstaand water: Muggen en andere insecten worden aangetrokken tot stilstaand water zoals in een vogelbadje of regenton.
 3. Overvolle en rommelige ruimtes: Ongedierte verstopt zich makkelijk in overvolle en rommelige ruimtes, zoals kelders, zolders en kasten.
 4. Warmte en vochtigheid: Ongedierte zoals zilvervisjes en papiervisjes houden van warme en vochtige omgevingen, zoals badkamers en kelders.
 5. Planten en bloemen: Bepaalde soorten ongedierte, zoals bladluizen en spintmijten, voelen zich aangetrokken tot bepaalde planten en bloemen.
Is je huis vies als je ongedierte hebt?

Nee, je huis is niet meteen vies als je ongedierte hebt. Ongedierte komt voor in zowel schone als vuile huizen. Het is belangrijk om snel actie te ondernemen om het probleem aan te pakken en verdere verspreiding te voorkomen. Bas helpt bij het oplossen van het probleem en het geven van advies om toekomstige plagen te voorkomen.

Is ongediertebestrijding gratis?

Nee, ongediertebestrijding is niet gratis. Het hangt af van de omvang van het probleem en de benodigde maatregelen. Een professionele ongediertebestrijder voert een inspectie uit en stelt een offerte naar aanleiding van de gevonden problemen en de benodigde oplossingen.

Hoe weet je of je ongedierte hebt?

Er zijn verschillende aanwijzingen die duiden op de aanwezigheid van ongedierte, zoals het vinden van uitwerpselen, sporen van knaagactiviteit, onverklaarbare gaatjes of scheuren in voedselverpakkingen en het horen van geluiden zoals getik of geknaag. Het is verstandig om bij vermoeden van ongedierte contact op te nemen met een professionele ongediertebestrijder voor een inspectie en eventuele behandeling.

Welke soorten ongedierte in huis?

Er zijn verschillende soorten ongedierte die in huis voorkomen.Denk hierbij aan muizen, ratten, kakkerlakken, mieren, vliegen, wespen en bedwantsen.

Is ongediertebestrijding verplicht?

Als professionele ongediertebestrijder kan ik zeggen dat ongediertebestrijding niet wettelijk verplicht is, maar het is wel aanbevolen om problemen met ongedierte te voorkomen en te verhelpen. Ongedierte is schadelijk voor de gezondheid en veroorzaakt schade aan eigendommen. Het is dus verstandig om snel actie te ondernemen bij een ongedierteprobleem.

Wat kun jij doen om ervoor te zorgen dat ongedierte geen kans krijgt?

Als professionele ongediertebestrijder raad ik aan om preventieve maatregelen te nemen, zoals het schoonhouden van je huis en tuin, het dichten van gaten en kieren en het opslaan van voedsel in afgesloten containers. Ook regelmatige inspecties helpen om eventuele ongedierteplagen vroegtijdig op te sporen en te bestrijden.

Wie betaalt ongediertebestrijding?

In de meeste gevallen betaalt de huiseigenaar of bewoner voor ongediertebestrijding. Het kan zijn dat de kosten worden gedekt door een verzekering, afhankelijk van de situatie. Het is belangrijk om dit vooraf te controleren bij uw verzekeraar.

Wat zijn de meest voorkomende ongedierte in Nederland?

De meest voorkomende ongedierte in Nederland zijn muizen, ratten, mieren, kakkerlakken, vliegen, wespen en bedwantsen. Echter, dit is ook afhankelijk van de regio en omgeving.

Welke planten houden ongedierte weg?

Er zijn verschillende planten die van nature een afwerende werking hebben op bepaalde soorten ongedierte, zoals munt tegen muizen en basilicum tegen vliegen. Het is belangrijk om te weten dat het planten van deze soorten niet automatisch betekent dat je volledig gevrijwaard bent van ongedierte. Het helpt wel bij het voorkomen van plaagdieren. Ook belangrijk om te onthouden: Het gebruik van pesticiden is niet altijd de beste oplossing, omdat dit schadelijk kan zijn voor zowel mens als milieu.

Welke isolatie tegen ongedierte?

Er zijn verschillende soorten isolatiematerialen die helpen om ongedierte buiten te houden, zoals glaswol, steenwol en cellulose isolatie. Het is belangrijk om te zorgen voor een goede afdichting van alle kieren en gaten in de isolatie om te voorkomen dat ongedierte erdoorheen kan komen. Raadpleeg een professionele isolatiespecialist voor advies over de beste isolatieoplossingen tegen ongedierte.

KLANTEN OVER Bas van Ontsmettingsbedrijf Italiaander

8 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.5


Ongedierte bestrijden in Heerlen

Ongedierte, daar wil je snel vanaf. Onze professionele ongediertebestrijders uit Heerlen bestrijden dagelijks ratten, wespen, kakkerlakken, motmuggen, papiervisjes en ander ongedierte. Wij zijn 24/7 bereikbaar en onze lokale professionals staan binnen 24 uur voor je klaar. Wij bestrijden vakkundig alle knagers en insecten in en om jouw huis. Wij brengen geen voorrijkosten in rekening en bestrijden ongedierte tegen een vaste, lage prijs. Onze ervaren bestrijders zijn elke dag ongedierte aan het verwijderen in Heerlen, Simpelveld, Landgraaf en Hoensbroek. Heb je een wespennest in de spouwmuur? Onze bestrijder verzorgt de wespenbestrijding in Heerlen. Bel voor meer informatie of maak direct een afspraak.

Hoe weet ik of ik ongedierte in huis heb?

Heb je beschadigingen aan meubels, kleding of boeken? Dan is de kans groot dat je ongedierte in huis hebt. Als je goed oplet, betrap je vanzelf een keer een muis, rat, kakkerlak of papiervisje. Muizen en ratten hoor je ook vaak trippelen als het heel stil is in huis. Ongedierte richt schade aan en is erg onhygienisch.

Kan ik ongedierte zelf bestrijden?

Ongedierte kun je zelf bestrijden. Maar, het effect van huis, tuin en keukenmiddeltjes is vaak maar tijdelijk. Daarnaast zijn bestrijdingsmiddelen erg slecht voor je gezondheid. Neem voor het bestrijden van ongedierte liever contact op met een professionele ongediertebestrijder bij jou uit de buurt. Hij weet uit ervaring waar het ongedierte zich verstopt en met welke middelen hij het moet bestrijden.

Professionele ongediertebestrijding in Heerlen en omgeving

Heb je last van ongedierte? Neem dan nu contact met ons op. Ook als je niet weet om welk ongedierte het gaat, staan wij voor je klaar. We zoeken het voor je uit en zorgen voor een vakkundige bestrijding. Onze professionele ongediertebestrijders uit Heerlen bij jou uit de buurt zijn dagelijks actief in Heerlen, Simpelveld, Landgraaf en Hoensbroek. Wij zijn 24/7 bereikbaar en hanteren vaste, lage prijzen. Na het maken van een afspraak staan we binnen 24 uur bij je voor de deur. Zonder voorrijkosten in rekening te brengen! Bel nu voor een afspraak of laat een terugbelverzoek achter. Neem ook contact met ons op voor vrijblijvend advies of meer informatie. Ga voor vakmanschap en kies voor lokale ongediertebestrijding.

Kakkerlakken bestrijden Heerlen

Op elke plek van de wereld komen kakkerlakken voor. Ze veroorzaken niet alleen overlast, maar zijn ook nog eens echt slecht voor onze gezondheid. Kakkerlakken planten zich razendsnel voort, dus voor je het weet heb je met een plaag te maken. Wees er daarom op tijd bij en laat je direct helpen door een lokale professional bij jou in de buurt. Woon je in Heerlen of omgeving van Baneheide, Nuth of Wijnandsrade? Onze professionele kakkerlakkenbestrijders uit Heerlen staan binnen 24 uur op je stoep. Bel nu voor een afspraak! Wij hanteren een vast, laag tarief en rekenen geen spoed- of voorrijkosten. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor al jouw ongedierteproblemen.

Kakkerlakken richten schade aan!

Kakkerlakken leven graag in warme en vochtige ruimtes, leven daar vaak met velen, laten overal hun uitwerpselen achter en ze bevuilen ons voedsel. Kortom, ze veroorzaken veel overlast. Kakkerlakken zijn tevens schadelijk voor de gezondheid van zowel mens als dier, omdat ze bacteriën, schimmels en ziektekiemen verspreiden.

Het zelf bestrijden van kakkerlakken

Heb je last van kakkerlakken in huis en wil je hier zo snel mogelijk van af? Ga dan niet zelf aan de gang. Kakkerlakken zijn erg hardnekkig en effect wordt alleen bereikt met bestrijdingsmiddelen die alleen door ervaren ongediertebestrijders gebruikt mogen worden. Het beste schakel je dan ook zo spoedig mogelijk de hulp in van een vakkundige bestrijder.

Professionele kakkerlakkenbestrijding in Heerlen en omgeving

Wanneer je last hebt van een kakkerlakkenplaag in huis, voorkom dan erger en neem direct contact op met onze professionele kakkerlakkenbestrijder uit Heerlen. Wij bestrijden dagelijks kakkerlakken in Heerlen, maar natuurlijk ook in de plaatsen Baneheide, Nuth en Wijnandsrade staan wij binnen 24 uur voor je klaar! Tegen een vaste, lage prijs en zonder voorrijkosten. Onze lokale professionals uit Heerlen zijn 24/7 bereikbaar voor een oplossing voor jouw kakkerlakkenprobleem. Bel ons nu direct via ons telefoonnummer. Wil je liever gebeld worden? Laat dan je gegevens hier achter. Ook voor vrijblijvend advies of meer informatie zijn wij 24/7 te bereiken.

Mieren bestrijden Heerlen

Wanneer de temperatuur stijgt, krijg je al gauw weer te maken met mieren. Overal zijn ze te vinden; op het terras, in je gazon, op je balkon. Wanneer er zich een mierennest bevindt, kom je ze niet alleen buiten tegen, maar ook binnenshuis. Wil jij zo snel mogelijk van jouw mierenplaag af? Schakel dan zo snel mogelijk de hulp in van een lokale professional. Woon je in Heerlen of in de omgeving van Nuth, Wijnandsrade of Voerendaal? Onze professionele mierenbestrijders uit Heerlen staan binnen 24 uur voor je klaar. Wij hanteren een vast, laag tarief en rekenen geen spoed- of voorrijkosten. Bel direct voor een afspraak, wij zijn 24/7 bereikbaar en helpen jou direct van je mierenprobleem af.

Overal mieren…

Je ziet ze overal lopen en veroorzaken hierdoor veel overlast. Kleine hoopjes zand tussen de stenen op je terras. Ook binnenshuis zijn ze al te bekennen. Binnen de kortste keren krioelt het van de mieren binnen en buiten. Voorkom erger en laat de mieren vakkundig bestrijden door een ervaren ongediertebestrijder.

Het ziet zwart in de keuken!

Omdat mieren altijd op zoek zijn naar voedsel, komen ze vaak in de keuken terecht. Mieren vinden hier allerlei lekkers en verdwijnen daarom ook niet vanzelf. Laat je daarom zo snel mogelijk helpen door een professionele ongediertebestrijder bij jou in de buurt.

Professionele mierenbestrijding in Heerlen en omgeving

Heb jij last van mieren in je tuin of in huis? Voorkom erger en bel zo spoedig mogelijk onze professionele mierenbestrijders uit Heerlen. Onze lokale professionals staan binnen 24 uur voor jouw klaar en helpen jou direct vakkundig van je mierenprobleem af. Wij hanteren een vast, laag tarief en rekenen geen spoed- of voorrijkosten voor het uitvoeren van een bestrijding. Woon je in Heerlen of in de omgeving van Nuth, Wijnandsrade of Voerendaal? Geen probleem, wij staan 24/7 tot jouw beschikking. Bel direct voor een afspraak of laat je door ons terugbellen door je gegevens hier achter te laten. Neem ook contact met ons op voor vrijblijvend advies of meer informatie.

Motmuggen bestrijden Heerlen

Motmuggen komen vooral voor in afvoeren, riolen, kruikelders, toiletten of andere vochtige ruimtes. Motmuggen worden ook wel aalputmuggen of rioolmuggen genoemd. In het natte drab of stilstaand water leggen ze hun eitjes en voeden zich met diverse organische materialen. De motmuggen planten zich razendsnel voort. Heb je last van motmuggen? Neem dan direct contact op met onze professionele motmuggenbestrijder uit Heerlen. Wij zijn binnen 24 uur op locatie, ook als je in Wijnandsrade, Voerendaal, Simpelveld of ergens anders in de buurt van Heerlen woont! Onze lokale professionals uit Heerlen hanteren een vast, laag tarief zonder spoed- of voorrijkosten. Wij zijn 24/7 te bereiken voor een oplossing voor al jouw ongedierteproblemen. Dus voor vrijblijvend advies, meer informatie of het maken van een afspraak neem je direct contact met ons op.

Zijn motmuggen schadelijk?

Motmuggen zijn zeer onhygiënisch, dus in die zin wel schadelijk. Ze dragen namelijk allerlei bacteriën en ziektekiemen met zich mee. Gevaarlijk zijn motmuggen niet. Wel planten ze zich razendsnel voort, dus in grote getallen zorgen ze voor veel overlast. Wanneer je last hebt van motmuggen, houdt er dan ook rekening mee dat er ergens een lek is. In de drab uit het riool of in een verstopte dakgoot leggen de motmuggen hun eitjes. Zodra je de motmuggen laat bestrijden, moet je ook iemand naar het lek laten kijken.

Professionele motmuggenbestrijding in Heerlen en omgeving

Wanneer jij last hebt van een motmuggenplaag, laat je dan zo snel mogelijk helpen door een vakkundige ongediertebestrijder. Onze professionele motmuggenbestrijders uit Heerlen hebben al jarenlange ervaring in het bestrijden van de motmug. Wij zijn dagelijks actief in heel Heerlen en omgeving om motmuggen te bestrijden. Woon je in Wijnandsrade, Voerendaal of Simpelveld? Geen probleem! Wij zijn 24/7 te bereiken en bieden binnen 24 uur een oplossing voor jouw motmuggenprobleem. Wij hanteren een vast, laag tarief en rekenen geen spoed- of voorrijkosten. Wil je directe hulp? Bel dan nu ons telefoonnummer. Ook is het mogelijk om je gegevens achter te laten. Dan bellen of mailen wij je direct terug.

Ovenvisjes bestrijden Heerlen

Ovenvisjes zijn gek op papier. Eenmaal in huis beschadigen ze documenten, (foto)boeken en behang. Een ovenvisje is familie van het zilvervisje en papiervisje en vaak moeilijk te herkennen. Heb je last van ovenvisjes wil je ze snel en effectief laten bestrijden? Neem dan nu contact op met onze professionele ovenvisjesbestrijders uit Heerlen. Wij zijn 24/7 bereikbaar en onze ongediertebestrijders staan binnen 24 uur voor je klaar. Binnen no-time is jouw ovenvisjesprobleem opgelost tegen een vast, laag tarief. Wij rekenen geen voorrijkosten. Woon je in Heerlen, Landgraaf, Hoensbroek of Brunssum en heb je last van ovenvisjes? Vertrouw dan op de ervaring van een lokale professional. Bel nu voor een afspraak of laat een terugbelverzoek achter.

Ovenvisjes, niet te eten!

Een ovenvisje is familie van het papiervisje en zilvervisje. Ongedierte dus! Ovenvisjes vind je meestal in ruimtes waar het lekker warm en niet al te droog is. Rond de oven in de keuken of in de buurt van de verwarmingsketel. Je ziet ovenvisjes steeds vaker in woningen, maar ze hebben een voorkeur voor bakkerijen en restaurants. Ovenvisjes zijn hoofdzakelijk ’s nachts actief.

Wat doet een ovenvisje in mijn huis?

Ovenvisjes leven van de cellulose dat zit in papier en karton. Iets wat iedereen in huis heeft. Verstopt in boeken, kranten, papier of kleding komen ze je huis binnen. De eitjes van een ovenvisje zijn klein en worden vaak niet opgemerkt. Voor je het weet, is er sprake van een plaag! Ovenvisjes houden van warmte en ze verschuilen zich bij voorkeur in de buurt van de cv-ketel. Of in ruimtes waar cv-leidingen lopen.

Professionele ovenvisjesbestrijding in Heerlen en omgeving

Ovenvisjes, het liefst wil je er zo snel mogelijk vanaf. Voor een vakkundige bestrijding van jouw ovenvisjes schakel je jouw ervaren ongediertebestrijder uit de buurt in. Onze professionele ovenvisjesbestrijders uit Heerlen zijn dag en nacht voor jou bereikbaar. Ook in het weekend. Na het maken van een afspraak bestrijden onze lokale professionals de ovenvisjes in jouw huis binnen 24 uur. Tegen een vast, laag tarief zonder voorrijkosten. Wij bestrijden dagelijks ongedierte in Heerlen, Landgraaf, Hoensbroek en Brunssum. Bel met ons telefoonnummer voor een afspraak of laat je direct door ons terugbellen.

Papiervisjes bestrijden Heerlen

Woon je in Heerlen, Hoensbroek, Brunssum of Schinveld? En heb je last van papiervisjes? Vertrouw dan op de expertise van een professionele papiervisjesbestrijder bij jou uit de buurt. Onze lokale professionals uit Heerlen zijn dag en nacht bereikbaar en staan binnen 24 uur voor je klaar met een oplossing voor jouw papiervisjesprobleem. Tegen een vaste, lage prijs bestrijden wij dagelijks papiervisjes in Heerlen en omgeving. Voorrijkosten rekenen we niet! Bel nu voor een afspraak met ons telefoonnummer of laat een terugbelverzoek achter. Dit doe je door hier je gegevens achter te laten. Ook zijn wij 24/7 te bereiken voor vrijblijvend advies of meer informatie over het uitvoeren van een bestrijding.

Hoe leven papiervisjes?

Papiervisjes hebben een lang, plat lichaam en worden ongeveer vijftien millimeter lang. Hun lichaamskleur varieert en is bedekt met zilverkleurige schubben. Het uiterlijk van papiervisjes lijkt erg op dat van ovenvisjes en zilvervisjes. Met het ongeoefende, blote oog zijn de verschillen tussen deze drie nauwelijks te zien. Overeenkomst tussen deze drie is dat ze veel materiële schade aanrichten.

Richten papiervisjes schade aan?

Papiervisjes leven van behang, boeken en kleding. Een papiervisje leeft zo’n twee tot acht jaar. Met name op plaatsen waar waardevolle documenten worden bewaard, zoals archieven en musea, is het papiervisjes zeer ongewenst. Maar ook in ons huis zien we ze liever niet. We houden onze fotoboeken, literatuur en belangrijke documenten liever onaangetast.

Professionele papiervisjesbestrijding in Heerlen en omgeving

Zelf papiervisjes bestrijden is vrijwel onmogelijk. Voor een snelle, effectieve bestrijding van jouw papiervisjes adviseren we je om een ervaren ongediertebestrijder uit de buurt in te schakelen. Onze lokale papiervisjesbestrijder uit Heerlen bestrijdt dagelijks vakkundig papiervisjes. Wij hebben jarenlange ervaring in het bestrijden van papiervisjes en veel kennis van hun leefwijze en weten hoe we ze moeten bestrijden. Wij zijn 24/7 bereikbaar en staan binnen 24 uur bij je op de stoep. Voor een vaste, lage prijs bestrijden we papiervisjes in Heerlen, Hoensbroek, Brunssum en Schinveld. Wij rekenen geen voorrijkosten! Bel nu voor een afspraak of laat een terugbelverzoek achter.

Ratten bestrijden Heerlen

In Nederland komt de Bruine Rat het meeste voor en daarna de Zwarte Rat. Heb jij last van ratten in of rondom jouw huis? Dan dien je hier zo snel mogelijk wat aan te doen. Rattenplagen zorgen voor grote overlast en zijn zowel schadelijk voor je eigendommen als voor je gezondheid. Woon je in Heerlen of daar in de buurt? Neem dan direct contact op met onze professionele rattenbestrijders uit Heerlen. Wij zijn dagelijks actief in Brunssum, Schinveld en Kerkrade om ratten in de omgeving te bestrijden. Omdat we lokaal werken, zijn we altijd in de buurt en zijn daarom al binnen 24 uur ter plaatse. Wij bestrijden ongedierte tegen een vast, laag tarief en voorrijkosten doen wij niet aan. Bel ons vandaag nog via ons telefoonnummer. Liever door ons benaderd worden? Laat je gegevens hier achter.

Waarom moet ik ratten bestrijden?

Ratten zorgen voor veel overlast, zeker wanneer ze met velen zijn. Ze zijn zowel schadelijk voor je eigendommen als voor je gezondheid. Ratten zijn knaagdieren en knagen aan alles wat los en vast zit. Geen enkel materiaal weerhoudt de rat om hun doel te bereiken. Waarom ze knagen? Dit zijn ze genoodzaakt om te doen, omdat hun tanden alsmaar door groeien. Wanneer ze dit niet doen, sterft de rat. Schade aan je voedsel, meubels en apparaten is het gevolg. Daarnaast zijn ratten erg schadelijk voor onze gezondheid, maar ook die van onze huisdieren. Ratten dragen allerlei ziekten met zich mee en brengen deze eenvoudig op ons over. Dit gebeurt al via hun urine, uitwerpselen en speeksel. Denk aan ziektes als hersenvliesontsteking, de Ziekte van Weil en het Hantavirus. Daarom dien je ratten zo snel mogelijk te bestrijden.

Professionele rattenbestrijding in Heerlen en omgeving

Ben je erachter gekomen dat er ratten in jouw huis zitten? Dan is het hoog tijd om wat aan te doen! Roep daarvoor de hulp in van onze professionele rattenbestrijder uit Heerlen. Wij zijn dagelijks werkzaam in Heerlen en omgeving om ratten vakkundig te bestrijden. Dus woon jij in Heerlen, Brunssum, Schinveld of Kerkrade en wil je een snelle, effectieve oplossing voor jouw rattenprobleem? Neem dan direct contact op met onze lokale professionals of laat je direct terugbellen door je gegevens achter te laten. We zijn 24/7 bereikbaar en bestrijden al binnen 24 uur jouw rattenplaag. Zonder voorrijkosten en tegen een vaste, lage prijs ben jij binnen no-time van je ratten af.

Zilvervisjes bestrijden Heerlen

Zilvervisjes, ook wel papiervisjes of ovenvisjes genoemd, behoren tot de groep van franjestaarten. Zilvervisjes houden van warme en vochtige plekken en zijn daarom vaak te vinden in badkamers, keukens en toiletten. Veroorzaken de zilvervisjes veel overlast in jouw huis? Laat je dan helpen door onze professionele zilvervisjesbestrijder uit Heerlen. Wij hebben jarenlange ervaring in het vakkundig bestrijden van zilvervisjes in heel Heerlen en omgeving. Dus woon je in Eygelshoven, Schimmert of Hulsberg? Ook dan staan wij binnen 24 uur bij je op de stoep om een snelle, effectieve bestrijding tegen zilvervisjes uit te voeren. Wij hanteren een vast, laag tarief en rekenen geen spoed- of voorrijkosten. Wij zijn 24/7 bereikbaar. Bel direct voor een afspraak.

Hoe kom ik aan zilvervisjes in huis?

Overdag kom je zilvervisjes niet snel tegen, want ze houden niet van licht en zijn daarom met name in de nacht actief. Uit allerlei gaten en kieren komen de zilvervisjes dan tevoorschijn. Overdag verstoppen ze zich voornamelijk achter plinten, onder de vloer en op andere donkere plekken.

Wat eten zilvervisjes?

De zilvervisjes zijn dol op zetmeel wat bijvoorbeeld in het lijm zit van je behang. Papier, behang, laminaat en parket, de zilvervisjes zijn er dol op en eten de boel kapot. Zorg ervoor dat je naden en kieren goed sluit. Tevens is het raadzaam de luchtvochtigheid is huis lager dan 50% te hebben, want dat doet de overlevingskans van de zilvervisjes afnemen.

Professionele zilvervisjesbestrijding in Heerlen en omgeving

Heb jij overlast van zilvervisjes in huis? En wil jij hier zo snel mogelijk van af? Laat je dan zo snel mogelijk helpen door een professionele ongediertebestrijder bij jou in de buurt. Woon je in Heerlen of omgeving, zoals Eygelshoven, Schimmert of Hulsberg? Dan staat onze lokale professional uit Heerlen binnen 24 uur voor je paraat. Wij hanteren een vast, laag tarief en rekenen geen voorrij- of spoedkosten voor het oplossen van jouw zilvervisjesprobleem. Bel via ons telefoonnummer voor vrijblijvend advies, meer informatie of voor het direct maken van een afspraak. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!