Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten

Ontsmettingsbedrijf Italiaander


Eigenaar Bas aan het woord

Mijn naam is bas en ik ben al heel vroeg de ongediertebestrijding ingerold. Ontsmettingsbedrijf Italiaander is een familiebedrijf en bestaat al zo’n 45 jaar. Op mijn 17e ben ik de cursussen voor de ongediertebestrijding gaan doen en mocht ik mezelf de jongste gecertificeerde bestrijder in Nederland noemen.

Ons team bestrijdt verschillende ongedierte zoals wespen, houtworm, boktor, muizen en ratten. Door onze jarenlange ervaring weten wij voor elk probleem een passende en blijvende oplossing. We streven naar kwaliteit en eerlijkheid en doen dat met jarenlange ervaring, uitgebreide kennis en vakmanschap. We vinden het ook belangrijk om rekening te houden met het milieu.

Wij kennen ons vakgebied als geen ander!


Bas is verantwoordelijk voor:

Adres

Kissel 65/67
6416 AA Heerlen

Kamer van koophandel

52854280

Certificeringen

Beoordelingen van Ontsmettingsbedrijf Italiaander

9 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.6 Beoordeling schrijven

Goede en nette afhandeling aan de telefoon en vervolgens dezelfde dag een bezoek gebracht om ons alles op een professionele manier uit te leggen en gerust te stellen. Wij kunnen Bas ten zeerste aanbevelen indien men problemen heeft met ongedierte.

Alles prima verlopen. Medewerker was vriendelijk en maakte de indruk dat hij weet waar hij mee bezig is.

Ondanks volle agenda toch snel geholpen. Goede uitleg en prettig geholpen. En (heel belangrijk) verlost van de wespen!

Vakkundig geholpen

meneer heeft een goed onderzoek ingesteld; helaas geen sporen van een marter gevonden, zowel binnen als buiten niet. Uiteindelijk draad geplaatst in open gat bij spouwmuur en rattengif in kruipruimte voor de mogelijkheid van een rat.

Heel prettig bedrijf. Ze waren enthousiast, goed humeur en daarnaast betrouwbaar. Ze hebben vakkundig binnen no-time het ongedierte bij ons bestreden. Fijn!

Jarenlange ervaring en veel kennis, dat zei het bedrijf. En ze zijn het nagekomen ook. Daar wil ik graag mijn geld aan uitgeven. Geen gedoe met zelf bestrijden.

Mijn man en ik zijn niet veel thuis. Het bedrijf vond het geen probleem om ’s avond laat te komen en het ongedierteprobleem aan te pakken. En met succes! Geweldig!

Doordat de bestrijder in de buurt woont, werd ik binnen 2 uur geholpen. Zeer fijn, aangezien mijn dochter allergisch is voor wespen!

Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!