Partner

Ontsmettingsbedrijf Italiaander

(4 beoordelingen)
Contactpersoon Bas Italiaander
Vestigingsadres

Kissel 65/67
6416 AA Heerlen

Details
Over dit bedrijf

Bas aan het woord

Wij kennen ons vakgebied als geen ander!

Mijn naam is bas en ik ben al heel vroeg de ongediertebestrijding ingerold. Ontsmettingsbedrijf Italiaander is een familiebedrijf en bestaat al zo’n 45 jaar. Op mijn 17e ben ik de cursussen voor de ongediertebestrijding gaan doen en mocht ik mezelf de jongste gecertificeerde bestrijder in Nederland noemen.

Ons team bestrijdt verschillende ongedierte zoals wespen, houtworm, boktor, muizen en ratten. Door onze jarenlange ervaring weten wij voor elk probleem een passende en blijvende oplossing. We streven naar kwaliteit en eerlijkheid en doen dat met jarenlange ervaring, uitgebreide kennis en vakmanschap. We vinden het ook belangrijk om rekening te houden met het milieu.

In welke plaatsen is Bas actief?

Bas is actief in de plaatsen:

Familiebedrijf Kwaliteit, vakmanschap en eerlijkheid Jarenlange ervaring Bestrijding en preventie Particulier en zakelijk

Certificeringen

Klanten over Ontsmettingsbedrijf Italiaander

4 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.5 Schrijf beoordeling

Heel prettig bedrijf. Ze waren enthousiast, goed humeur en daarnaast betrouwbaar. Ze hebben vakkundig binnen no-time het ongedierte bij ons bestreden. Fijn!

Jarenlange ervaring en veel kennis, dat zei het bedrijf. En ze zijn het nagekomen ook. Daar wil ik graag mijn geld aan uitgeven. Geen gedoe met zelf bestrijden.

Mijn man en ik zijn niet veel thuis. Het bedrijf vond het geen probleem om ’s avond laat te komen en het ongedierteprobleem aan te pakken. En met succes! Geweldig!

Doordat de bestrijder in de buurt woont, werd ik binnen 2 uur geholpen. Zeer fijn, aangezien mijn dochter allergisch is voor wespen!