Mogen wij je helpen?

Bedwantsen bestrijding in Maastricht
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
043 - 7810123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Bedwantsen bestrijden in Maastricht

Een laken vol bloedvlekjes, je huid onder de rode bultjes die jeuken? Mogelijk heb je bedwantsen in huis, sterker nog, bij jou in bed! De bedwants komt steeds vaker voor, kortweg omdat mensen veel meer reizen dan voorheen. Hierdoor nemen ze dit vervelende, angstaanjagende ongedierte mee naar huis. Bedwantsen leven van het bloed van mensen en komen voor in en rond je bed. Je wilt hier toch zo snel mogelijk van af? Schakel dan zo spoedig mogelijk de hulp in van onze professionele en vakkundige ongediertebestrijders uit Maastricht. Wij staan binnen 24 uur voor je klaar. Wij bestrijden bedwantsen voor een vast, laag tarief zonder voorrijkosten. Woon je in de omgeving van Maastricht, zoals Meerssen, Ulestraten of Moorveld? Geen probleem, wij staan ook voor jou binnen 24 uur klaar. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus bel direct via ons telefoonnummer voor een afspraak binnen 24 uur.

Hoe leven bedwantsen?

Bedwantsen leven van het bloed van mensen, maar overleven ook maanden zonder eten. Overdag verschuilen ze zich, en in de nacht, zodra jij lekker onder de warme dekens ligt, komen de bedwantsen tevoorschijn. Jij lokt ze namelijk met jouw warmte en het koolstofdioxide dat je uitademt. Na elke bloedmaaltijd trekken ze zich weer terug om hun eitjes te leggen. Ze vormen hierdoor al snel een plaag, en dit wil je echt voorkomen.

Hoe herken ik bedwantsen?

Wanneer je last hebt van een soort muggenbulten, je lakens onder de bloedvlekjes zitten, of je stopcontacten onder de bruinrode puntjes zitten, kun je er vrijwel zeker van zijn dat je last hebt van bedwantsen in huis.

Voorkom verspreiding van bedwantsen

Om verdere verspreiding te voorkomen van de bedwantsen in huis, is het erg belangrijk om direct een lokale ongediertebestrijder in te schakelen. Laat al je spullen in de besmette kamer liggen en versleep dit niet naar andere ruimtes in huis. Neem geen logees in huis, en ga zelf ook niet ergens logeren. Zo voorkom je de verdere verspreiding van de bedwantsen.

Professionele bedwantsenbestrijding in Maastricht en omgeving

Wanneer jij last hebt van bedwantsen, wacht dan geen seconde langer en bel direct met onze professionele ongediertebestrijders uit Maastricht. Onze bedwantsenbestrijders zorgen direct voor een effectieve behandeling tegen bedwantsen, zodat jij weer van je nachtrust kunt genieten! Woon jij in Maastricht of omgeving? Dan bestrijden wij jouw bedwantsen voor een vaste, lage prijs zonder voorrijkosten. Wij staan binnen 24 uur op je stoep, en zijn daarnaast 24/7 bereikbaar. Bel direct via ons telefoonnummer voor een afspraak binnen 24 uur. Of laat je direct terugbellen door onze bedwantsenspecialisten uit Maastricht.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Maastricht, Banholt, Bemelen, Berg en Terblijt, Beutenaken, Bunde, Cadier en Keer, Eckelrade, Eijsden, Elkenrade, Epen, Eys, Geulle, Gronsveld, Gulpen, Heijenrath, Ingber, Lemiers, Margraten, Mechelen, Meerssen, Mheer, Moorveld, Noorbeek, Ransdaal, Reijmerstok, Scheulder, Schin op Geul, Sint Geertruid, Slenaken, Ulestraten, Vaals, Valkenburg, Vijlen, Walem, Wijlre, Wittem.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9279 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 9 minuten geleden
  • SSL beveiligde website