Mogen wij je helpen?

Papiervisjes bestrijding in Hoogezand
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0598 - 781123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Papiervisjes bestrijden in Hoogezand

Papiervisjes komen in grote aantallen voor. Vanwege het feit dat ze met zoveel tegelijk voorkomen en zich in een razendsnel tempo voortplanten, zorgen ze voor veel overlast. Ze brengen onherstelbare schade toe aan spullen als boeken, behang en andere documenten van papier. In archieven en musea wil je papiervisjes dan ook echt niet hebben. Gelukkig helpen onze professionele papiervisjesbestrijders je snel van dit probleem af. Binnen 24 uur staan we voor je klaar met een oplossing tegen een vast, laag tarief. Wij rekenen geen voorrijkosten, ook niet als je in Nieuw Annerveen, Eexterveen of Eexterveenschekanaal last hebt van papiervisjes. Onze lokale bestrijders zijn 24/7 bereikbaar.

Wat zijn papiervisjes?

Het papiervisje, ook wel bekend als boekenvisje, is een klein, harig insect zonder vleugels. Zijn bijnaam heeft het papiervisje te danken aan het feit dat ze dol zijn op papier, behang en karton. Papiervisjes leven op droge plekken en verstoppen zich daarom graag in de boekenkast, kledingkast of in dozen op zolder. Hier tref je ze dan ook vaak aan, donkere plekken zijn namelijk erg geliefd bij ze. Je kunt ze soms zien wegschieten wanneer je het licht aan doet. Wanneer hun schuilplek namelijk verlicht wordt, zoeken ze een nieuwe.

Hoe komen papiervisjes in huis?

Omdat het zulke kleine beestjes zijn, kruipen papiervisjes overal tussendoor. Via gaten en kieren komen ze gemakkelijk je huis binnen. Daarnaast zitten ze in jassen, koffers of zelfs tussen de wekelijkse reclamefolders. Vooral nieuwe huizen zijn geliefd. Vanwege de goede isolatie is de luchtvochtigheid hoger. Dit verklaart dat ze veel voorkomen in huizen en zich snel uitbreiden. Het duurzaamst is daarom om gezamenlijk met de buren de bestrijding uit te laten voeren.

Professionele papiervisjesbestrijding in Hoogezand en omgeving

Heb jij last van papiervisjes en wil je de schade die ze aanrichten voor zijn? Onze professionele papiervisjesbestrijders uit Hoogezand staan binnen 24 uur voor je klaar. Onze ervaren ongediertebestrijders zijn binnen 24 uur ter plaatse om de papiervisjes te bestrijden. Neem direct contact met ons op en voorkom erge schade. Of laat je gegevens achter, dan bellen of mailen wij je meteen. Niet alleen voeren wij vakkundige bestrijdingen in Hoogezand uit, maar ook in Nieuw Annerveen, Eexterveen en Eexterveenschekanaal zijn wij dagelijks actief. Wij hanteren een vast, laag tarief en rekenen geen voorrijkosten.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Hoogezand, Annerveenschekanaal, Borgercompagnie, Eexterveen, Eexterveenschekanaal, Foxhol, Froombosch, Hellum, Kiel-Windeweer, Kolham, Kropswolde, Lageland, Meeden, Muntendam, Nieuw Annerveen, Nieuw-Scheemda, Nieuwediep, Noordbroek, Oud Annerveen, Sappemeer, Schildwolde, Siddeburen, Slochteren, Spijkerboor, Steendam, 't Waar, Tripscompagnie, Veendam, Wildervank, Woudbloem, Zuidbroek, Zuidlaarderveen.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9284 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 9 minuten geleden
  • SSL beveiligde website