Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Kees is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 0597-781123
Jouw gedimplomeerde bestrijder

Ongediertebestrijding
in Winschoten

9 beoordelingen
 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef ongedierte geen onderdak
 • Klantbeoordeling 9.1 
 • EVM gecertificeerd

Wij bestrijden ongedierte!

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met Kees en maak direct een afspraak.

Bel direct met Kees

Stuur een mail

Stuur een mail en Kees neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en Kees belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
Aan de slag Werkwijze in Winschoten

Overlast van ongedierte? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van ongedierte in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze bestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze bestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

De bestrijder van Winschoten Expert aan het woord

Mijn naam is Kees van 't Westeinde van VTW Plaagdierbeheersing. Ik ben jouw lokale ongediertebestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Winschoten. Heb je last van ongedierte? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, Kees van 't Westeinde
Super snel De beste bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Kosten ongediertebestrijding Winschoten

Wist je dat ongediertebestrijding niet zo veel hoeft te kosten? Wanneer je denkt aan professionele ongediertebestrijding dan kunnen de kosten vaak hoog oplopen, maar in werkelijkheid hoeft een bestrijding niet zo duur te zijn, als je er natuurlijk op tijd bij bent. Kees van VTW Plaagdierbeheersing is een expert in ongedierte bestrijden. Heb je een wespennest gevonden, houtworm in je huis of misschien wel last van bedwantsen? Bel Kees en leg je probleem voor, naar aanleiding van deze factoren zal hij de prijs die je betaald voor het bestrijden van ongedierte:

1. Ongediertesoort

Er bestaan gigantisch veel soorten ongedierte, soms komen ze alleen, maar meestal met meer. Sommige zie je kruipen en andere weer niet. Elk soort ongedierte vraagt om een eigen bestrijdingsmethode, de prijzen lopen dus behoorlijk uiteen.

2. Omvang ongedierteprobleem

Moet onze bestrijder op een ladder klimmen om een wespennest te verwijderen, of onder de vloer kruipen om te controleren of er houtworm in de houten balkconstructie zit? Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat wat meer tijd kost dan het wegzetten van een muizenklem. Elk ongedierteprobleem is anders van omvang en kan er dus voor zorgen dat ook hier de prijs behoorlijk uiteen loopt.

3. Bestrijdingsmiddelen

Onze bestrijders hebben verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen tot hun beschikking. Van gifkorrels tot poeders en van klemmen tot aan andere gifvrije (en diervriendelijke) bestrijdingsmiddelen. Onze bestrijder kan je haarfijn uitleggen welk middel je nodig hebt. Ook kan hij vertellen dat elk middel zijn eigen prijskaartje heeft, waardoor het eindresultaat varieert.

4. Methode van bestrijding

Afhankelijk van het soort ongedierte bepaalt onze bestrijder welke methode het beste werkt. Soms volstaat een val of lokdoos, maar het kan ook voorkomen dat de bestrijder speciale machines nodig heeft om de ongediertebestrijding uit te voeren. Hoe dan ook, de prijs is afhankelijk van de oplossing die jij kiest samen met de bestrijder.

5. Aantal behandelingen

Kan de bestrijder het probleem in een keer oplossen of moet hij vaker terugkomen? Misschien is het zelfs beter preventief een aantal dingen aan te passen om te voorkomen dat hardnekkig ongedierte zich opnieuw voortplant. Onze bestrijder kan vaak een goede inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen om van je ongedierte af te komen.

Belangrijk Om een helder beeld te krijgen van de situatie komt onze bestrijder langs voor inspectie. In overleg maakt hij een plan van aanpak om van het ongedierte af te komen, eentje die past bij jouw budget en manier van bestrijden, zo krijg je een helder overzicht van de benodigde middelen, risico’s en kosten. Meestal kunnen de kosten voor een inspectie verrekend worden nadat de bestrijding is uitgevoerd, overleg dit met de bestrijder voordat je een afspraak maakt. Hoe dan ook, samen met Kees kom je er vast en zeker uit. Maak een afspraak of bel direct, zo ben je snel van je ongedierte af!
Bel 0597-781123
Waar Kees werkt Werkgebied

Woon je in Winschoten of omgeving, dan staan Kees en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met ongedierte. Of je nu in Winschoten, Bad Nieuweschans, Beerta of Bellingwolde woont, deze ongediertebestrijder komt naar je toe! Bel voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Kees is actief in omgeving Assen, Beilen, Coevorden, Emmen, Heerenveen, Hoogezand, Irnsum, Oosterwolde, Sneek, Stadskanaal, Terschelling, Winschoten, Appingedam, Warffum.

Wat valt er onder Winschoten?
 • Winschoten
 • Bad Nieuweschans
 • Beerta
 • Bellingwolde
 • Blijham
 • Drieborg
 • Finsterwolde
 • Heiligerlee
 • Midwolda
 • Nieuw Beerta
 • Nieuwe Pekela
 • Oostwold Oldambt
 • Oude Pekela
 • Oudeschans
 • Oudezijl
 • Scheemda
 • Vriescheloo
 • Wedde
 • Westerlee
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Winschoten? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

Werkgebied van onze bestrijder in Winschoten
Klanten over VTW Plaagdierbeheersing 9 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.1

Ongedierte bestrijden in Winschoten

Heb je last van knagende muizen of ratten? Zie je zilvervisjes wegschieten? Of waren het misschien ovenvisjes of papiervisjes? Ieder soort ongedierte veroorzaakt op zijn eigen manier veel overlast, maar één ding hebben ze met elkaar gemeen: ze zijn vervelend en je wilt ervan af. Ongedierte werkt irriterend, brengt schade aan en vormt zelfs een gevaar voor je gezondheid. Logisch dat je er zo snel mogelijk vanaf wilt. Wij kunnen je daarbij helpen! Wij bestrijden alle soorten ongedierte in heel Winschoten en wijde omgeving. Dus ook in Finsterwolde, Beerta, Nieuw Beerta en Vriescheloo. Natuurlijk bestrijden wij ook vlooien, wespen, mieren, kakkerlakken, boktorren en bedwantsen. Wij zijn 24/7 bereikbaar en bieden binnen 24 uur een oplossing voor jouw ongedierteprobleem. Snel en vakkundig tegen een vaste, lage prijs en altijd zonder voorrijkosten.

Wat valt allemaal onder ongedierte?

Onder ongedierte verstaan wij alle soorten dieren die overlast of irritatie veroorzaken voor mensen of (huis)dieren, of diersoorten die in de nabijheid van de mens een gevaar vormen voor de volksgezondheid. Ongedierte zit overal, zowel binnenshuis als buitenshuis. Het bestrijden ervan is helaas geen gemakkelijke klus. Dit vereist specifieke kennis over de leefwijze van de soorten ongedierte, de toe te passen middelen en de verschillende technieken. Je kunt zelf pogingen doen, maar dit werkt vaak op lange termijn niet voldoende. Het beste laat je dit over aan een professionele ongediertebestrijder uit de buurt. Laat ongedierte bestrijden zodra je de aanwezigheid signaleert. Zo voorkom je de vorming van een plaag.

Professionele ongediertebestrijding in Winschoten en omgeving

Onze professionals hebben jarenlange ervaring in het bestrijden van alle soorten ongedierte en bieden jou een effectieve oplossing voor elk ongedierteprobleem. Wij zijn 24/7 bereikbaar en bestrijden binnen 24 uur alle soorten ongedierte in Winschoten en omgeving. Ook als je in Finsterwolde, Beerta, Nieuw Beerta of Vriescheloo woont, kun je binnen 24 uur rekenen op een professionele bestrijding van elk soort ongedierte. Voor een professionele bestrijding hanteren wij vaste, lage tarieven en rekenen wij geen voorrijkosten. Neem nu contact met ons op via ons telefoonnummer of laat je direct door onze ongediertespecialist uit Winschoten terugbellen. Ga voor vakmanschap en kies voor lokale ongediertebestrijding.

Bedwantsen bestrijden Winschoten

Bedwantsen zijn vervelende, bijtende beestjes die je niet graag in huis wilt hebben. Wanneer jij van je nachtrust probeert te genieten, kruipen de bedwantsen op je af om je te bijten. Je houdt hier rode bultjes aan over die ook nog eens verschrikkelijk jeuken. Gelukkig is een oplossing dichterbij dan je denkt. Onze bestrijders uit Winschoten zijn dagelijks in Winschoten en omgeving in de weer om woningen bedwantsen-vrij te maken. Je kunt ons 24 uur per dag bereiken en we staan 24/7 voor je klaar met een vakkundige en effectieve oplossing. Ook in Nieuwe Pekela, Oude Pekela, Heiligerlee en Oudeschans komen wij tegen een vast, laag tarief zonder voorrijkosten jouw bedwantsen bestrijden. Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kun je bellen met ons telefoonnummer.

Hoe kom je aan bedwantsen in huis?

Bedwantsen neem je niet bewust in huis, maar toch komt het vaak voor. Bijvoorbeeld wanneer je een tijd op reis bent geweest. Ineens heb je last van jeukende bultjes en tref je bloedvlekjes aan in je lakens. De kans is dan groot dat je de bedwants mee naar huis hebt genomen. Ze komen namelijk veel voor in hotels en verplaatsen zich via de bagage van mensen. Ook wanneer je onlangs tweedehands spullen hebt aangeschaft bestaat de kans dat je bedwantsen hebt meegenomen. Ze zijn moeilijk zelf te bestrijden, bedwantsen verstoppen zich namelijk in naden en kieren rondom het bed. Het best schakel je de hulp in van een professionele bestrijder in Winschoten.

Professionele bedwantsenbestrijding in Winschoten en omgeving

Bedwantsen gaan niet zomaar uit zichzelf weg. Integendeel: ze kunnen wel een half jaar zonder voedsel overleven. Een professionele bestrijding is daarom noodzakelijk, voordat de bedwantsen zich nog meer uitbreiden. Neem direct contact op met onze lokale, professionele bedwantsenbestrijder. In Winschoten en omgeving zijn onze professionele bestrijders dagelijks in de weer met het bestrijden van bedwantsen. Je kunt ons 24/7 bereiken voor een afspraak, dan staan we binnen 24 uur bij je op de stoep. Wij werken in de brede omgeving van Winschoten, dus ook voor bestrijdingen in Nieuwe Pekela, Oude Pekela, Heiligerlee of Oudeschans kun je bij ons terecht. Voor een vaste, lage prijs en zonder voorrijkosten bestrijden wij de bedwantsen in jouw huis. Zo kun jij weer goede bijt- en jeukvrije nachten maken. Bel direct met onderstaand telefoonnummer voor een afspraak binnen 24 uur. Of laat je direct door onze professional terugbellen.

Boktor bestrijden Winschoten

De boktor is een insect dat, net als verschillende andere soorten houtwormen, hout ernstig aantast. Van alle insecten scoort de boktor hoog wat betreft het aanrichten van schade. Deze schade richten ze aan in je huis, schuur, vloer en meubels. Om de schade (maar ook de kosten) niet verder te laten oplopen, schakel je het best de hulp in van een professionele ongediertebestrijder. Onze professionele bestrijders uit Winschoten lossen dagelijks boktorproblemen op in woningen en hebben de juiste kennis en middelen om jou op een effectieve manier te helpen. Het enige wat jij hoeft te doen is ons te bellen via ons telefoonnummer. Wij zijn 24/7 bereikbaar en staan binnen 24 uur bij jou op de stoep. Ook bij jou in Oude Pekela, Heiligerlee, Westerlee of Blijham. Neem nu contact met ons op of laat je direct terugbellen.

Welke schade richt de boktor aan?

Je zou denken dat de volwassen boktorkevers de schade aanrichten, maar het zijn juist hun larven. De boktorkevers leggen eitjes en wanneer de larven uitkomen banen ze zich een weg door het hout. Dit is te zien aan veel kleine, ovale gaatjes in het hout. Al het hout dat zij onderweg tegenkomen vreten ze kapot. Niet alleen worden hierbij de buitenste lagen aangetast, de larven boren zich tot in de kern van het hout. Vervolgens blijven ze hier tot wel tien jaar zitten. Je kunt je voorstellen hoeveel schade ze in die tijd aanrichten. Complete houten constructies worden vernield, wat leidt tot gevaarlijke situaties. De schade wordt soms zo groot dat gehele gebouwen op instorten staan.

Professionele boktorbestrijding in Winschoten en omgeving

Wacht niet tot de schade én bijbehorende kosten enorm oplopen, schakel meteen de hulp van een professional in. Het bestrijden van boktor vergt speciale technieken en middelen, waarover enkel een professional beschikt. In Winschoten helpen onze vakkundige boktorbestrijders jou binnen 24 uur van deze vernielende plaag af. Wij zijn 24/7 bereikbaar, voor een afspraak of advies. Wij werken tegen een vast, laag tarief en rekenen geen voorrijkosten. Ook als je in Oude Pekela, Heiligerlee, Westerlee of Blijham woont. Bel nu met ons telefoonnummer voor een afspraak binnen 24 uur of laat jouw gegevens achter, dan bellen wij je direct terug.

Houtworm bestrijden Winschoten

Houtworm is de verzamelnaam voor de larven van een aantal soorten hout aantastende kevers. Houtwormen zijn in staat grote schade aan te richten aan jouw houten bezittingen. Het is daarom van belang ze zo snel mogelijk te bestrijden. Voor een geslaagde behandeling laat je deze bestrijding uitvoeren door een professional. Hiervoor kun je onze lokale houtwormbestrijders uit Winschoten inschakelen, die binnen 24 uur bij jou op de stoep staan met de meest effectieve oplossing. Tegen een vast, laag tarief en zonder voorrijkosten ben je binnen no-time verholpen van jouw houtwormenprobleem. Ook als je in Heiligerlee, Westerlee, Scheemda of Blijham woont. Bel voor meer informatie vrijblijvend met ons telefoonnummer of laat je gegevens hier achter, dan bellen we jou direct terug. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Hoe leeft de houtworm?

De houtwormkever zelf is niet de boosdoener, het zijn juist de larven van de houtwormkever die alle schade aanrichten. De houtwormkever legt haar eitjes op verschillende soorten onbewerkt hout. Wanneer vervolgens de eitjes uitkomen boren zij zich een weg door het hout. Hier zijn jouw vloeren, meubels, houten constructies en alle andere houten voorwerpen het slachtoffer van. De aanwezigheid van houtwormlarven herken je aan het zaagselachtige boormeel dat uit de gaatjes in het hout komt. Dit zijn eigenlijk de uitwerpselen van de larven. De kleine, ronde gaatjes die in het hout achterblijven zijn de uitvliegopeningen van de ontpopte, volwassen houtwormkever. Laat de houtworm niet langer zijn gang gaan en neem contact op met jouw lokale houtwormbestrijder uit Winschoten.

Professionele houtwormbestrijding in Winschoten en omgeving

Wanneer je overlast van houtwormen hebt wil je hier zo snel mogelijk van af. Bij een bestrijding is het van belang dat dit effectief gebeurt, zodat het hout ook de jaren daarna beschermd is tegen houtworm. Om houtworm goed te bestrijden, adviseren wij om onze professionele houtwormbestrijders uit Winschoten in te schakelen. Onze ongediertebestrijders hebben jarenlange ervaring in het bestrijden van houtworm in Winschoten en omgeving. Voor meer informatie of een afspraak kun je ons 24/7 bereiken en zijn we binnen 24 uur bij je met de oplossing tegen jouw houtwormenprobleem. Ook als je in Heiligerlee, Westerlee, Scheemda of Blijham woont. Bel met ons telefoonnummer voor meer informatie of een afspraak of laat onze houtwormspecialist jou direct terugbellen.

Kakkerlakken bestrijden Winschoten

Kakkerlakken zijn misschien wel één van de meest ongewenste soorten ongedierte die je in huis kunt hebben. De kakkerlak plant zich razendsnel voort en groeit binnen een mum van tijd uit tot een plaag. Bovendien zijn kakkerlakken erg schadelijk voor je gezondheid, omdat ze bacteriën, schimmels en ziektekiemen verspreiden. Meer dan genoeg reden om bij overlast van kakkerlakken direct een professionele bestrijder in te schakelen. Onze bestrijders hebben dagelijks te maken met kakkerlakken in Winschoten en omgeving en bieden jou binnen 24 uur de oplossing. Wij werken tegen een vast, laag tarief en rekenen geen voorrijkosten. Dit geldt ook als je in Westerlee, Scheemda, Midwolda of Wedde last hebt van kakkerlakken.

Wat is de leefwijze van de kakkerlak?

Kakkerlakken zijn vooral ’s nachts actief. Ze zijn dan op zoek naar vochtig, zoet voedsel. Overdag verschuilen ze zich op warme, donkere plekken zoals achter de koelkast. Je herkent de kakkerlak aan zijn platte, lichtbruine lijf en zijn lange voelsprieten. Kakkerlakken komen zonder moeite je huis binnen, bijvoorbeeld via gaten, kieren, ventilatiekanalen of cv-leidingen. Ook reizen ze weleens mee via bagage, boodschappen of tweedehands goederen. Wanneer ze eenmaal je woning binnen zijn verspreiden ze zich binnen een mum van tijd. Vooral in flats in de kans groot dat ze zich van de ene naar de andere woning verplaatsen.

Professionele kakkerlakkenbestrijding in Winschoten en omgeving

Eén ding staat vast: waar één kakkerlak is, zijn er altijd meer. Bij het aantreffen van een kakkerlak is het daarom noodzakelijk om een vakman in te schakelen om de kakkerlakken professioneel te bestrijden. Het bestrijden van een kakkerlakkenplaag is geen eenvoudige klus. Ze kruipen namelijk in de kleinste spleten, leggen overal eitjes en kunnen lang overleven zonder voedsel. Onze professionele bestrijders weten precies hoe ze dit probleem op vakkundige wijze voor jou moeten oplossen. Voor een effectieve, professionele kakkerlakken bestrijding zijn wij 24/7 te bereiken. Wij bestrijden dagelijks kakkerlakken in Winschoten en omgeving, dus ook in Westerlee, Scheemda, Midwolda en Wedde. Bel voor een afspraak binnen 24 uur met ons telefoonnummer of laat je direct terugbellen.

Mieren bestrijden Winschoten

Mieren zijn veelvoorkomende insecten. Toch wil je ze liever niet aantreffen in een grote plaag en al helemaal niet in je eigen huis. Helaas hebben veel mensen last van een mierenplaag en komen ze er slecht van af. Gelukkig kun je hier een professionele ongediertebestrijder uit jouw buurt voor inschakelen. Onze bestrijders uit Winschoten zijn dagelijks in de weer met het bestrijden van mieren in de hele omgeving, dus ook in Scheemda, Midwolda, Oostwold en Wedde. Heb jij last van mieren? Wacht niet tot het erger wordt, maar neem direct contact op. Wij staan 24/7 voor je klaar en werken tegen een vast, laag tarief zonder voorrijkosten.

Hoe leeft de mier?

Zoals je waarschijnlijk al was opgevallen, leven mieren vooral in de zomer. Van ongeveer november tot maart houden de mieren een winterslaap. Mieren leven altijd in grote groepen, een zogeheten kolonie. Ze worden aangetrokken tot zoetigheden, ze leven namelijk van suikers. Dat is dan ook de reden dat ze vaak aantreft in de keuken, op ranjaflessen, jam- en suikerpotten en in afwasmachines die niet dagelijks aan staan. Naast zoetigheid eten ze ook kleine insecten, zoals kleine wormen, fruitvliegjes en de larven van muggen. Je herkent mieren aan hun zwarte of bruine kleur, maar er bestaan ook andere soorten mieren. Heb je in huis last van mieren? Het best neem je direct contact op met jouw lokale ongediertebestrijder uit Winschoten.

Professionele mierenbestrijding in Winschoten en omgeving

Bij overlast van mieren wil je er alles aan doen om hiervan af te komen. Onze professionele ongediertebestrijders hebben jarenlange ervaring in het bestrijden van mieren in Winschoten en omgeving. Onze lokale professionals komen binnen 24 uur bij je langs om het probleem te inspecteren én te verhelpen. Ook als je in Scheemda, Midwolda, Oostwold of Wedde een mierenprobleem hebt. Twijfel dus niet en neem voor meer informatie of een afspraak snel contact met ons op via ons telefoonnummer. Je kunt ook je gegevens hier achterlaten, dan bellen we je direct terug.

Motmuggen bestrijden Winschoten

Motmuggen worden ook wel rioolvliegen of aalputmotjes genoemd. Die laatste naam hebben ze te danken aan het feit dat ze zich voeden met vervuild water. Hoe je ze ook noemen wilt, één ding is zeker: motmuggen zijn erg vervelend en hier wil je vanaf. Ze brengen schadelijke bacteriën over en brengen in grote hoeveelheden enorme overlast met zich mee. Woon jij in de omgeving van Winschoten en heb jij last van motmuggen? Wacht niet tot het erger wordt maar schakel direct professionele hulp in. Onze lokale ongediertebestrijders zijn dagelijks in Winschoten en omgeving actief om motmuggen te bestrijden in woningen en bedrijfspanden. Wij werken tegen een vaste, lage prijs en rekenen geen voorrijkosten. Ook niet wanneer je in de wijde omgeving van Winschoten woont, zoals Midwolda, Oostwold, Finsterwolde of Wedde. Binnen 24 uur ben je van je motmuggenprobleem verlost, dus bel nu voor een afspraak.

Hoe leeft de motmug?

Motmuggen komen voornamelijk voor in en rondom vervuild en stilstaand water en je ziet ze vooral wanneer het warm weer is. De motmug legt haar eitjes in het vervuilde water. Vandaar dat ze vooral leven op plekken waar veel afvalwater is, zoals in afvoergoten, regentonnen en regenpijpen. Daarnaast leven ze ook onder bloembakken en –potten en voeden ze zich soms met nectar. In huis leeft de motmug met name bij afvoerbuizen van het toilet, de douche of wasbakken. Vooral afvoeren die lang niet gebruikt zijn of die verstopt zijn, zijn ideale broedplekken voor motmuggen. Ze leggen hier wel tien tot tweehonderd eitjes per keer, dus een motmuggenplaag is binnen no-time gevormd.

Professionele motmuggenbestrijding in Winschoten en omgeving

Het zelf bestrijden van een motmuggenplaag is een lastige klus. Het is namelijk moeilijk om precies de plekken te vinden waar motmuggen hun eitjes leggen. Gelukkig hebben onze professionele motmuggenbestrijders jarenlange ervaring met het bestrijden van alle soorten ongedierte in Winschoten en omgeving. Bel ons vrijblijvend voor meer informatie of voor het maken van een afspraak. Wij bieden je binnen 24 uur een oplossing voor jouw motmuggenprobleem. Onze lokale professionals komen bij je langs om het probleem te inspecteren en te verhelpen. Altijd voor een vaste, lage prijs en zonder voorrijkosten. Ook als je in Midwolda, Oostwold, Finsterwolde of Wedde woont. Je kunt ons 24/7 bellen via ons telefoonnummer of laat je gegevens hier achter, dan bellen wij je direct terug.

Ovenvisjes bestrijden Winschoten

Onder de juiste omstandigheden planten zilvervisjes zich snel voort en groeien vervolgens uit tot een ware plaag. Ze komen voor in grote aantallen en zijn erg hinderlijk. Heb jij last van ovenvisjes? Alle reden om de aanwezigheid van deze beestjes door middel van een professionele aanpak te bestrijden. Onze professionele ovenvisjesbestrijders uit Winschoten zijn ieder moment van de dag bereikbaar en staan binnen 24 uur voor je klaar met een effectieve oplossing. Voor een vast, laag tarief zonder voorrijkosten komen wij bij je langs in Beerta, Nieuw Beerta, Drieborg of Vriescheloo. Neem voor meer informatie of om een afspraak te maken direct contact met ons op door met ons telefoonnummer te bellen.

Hoe leven ovenvisjes?

Ovenvisjes zijn lichtschuw en leven daarom ’s nachts. Overdag verschuilen ze zich in donkere ruimtes, bijvoorbeeld tussen muren, in kieren, onder plinten en achter behangranden. Hier richten ze veel zichtbare schade aan. Het ovenvisje is een insectensoort dat ongeveer twaalf mm lang wordt. Dit ongedierte wordt vaak verward met het zilvervisje of papiervisje. Een ovenvisje kan echter enkel in ons klimaat overleven in extreem warme omgevingen en leeft in droge omstandigheden. Ook dragen ze de nodige bacteriën met zich mee.

Kan ik ovenvisjes zelf bestrijden?

Net als andere soorten ongedierte verspreidt het ovenvisje zich graag binnen aaneengesloten bebouwing. Dit betekent dat wanneer jij last hebt van ovenvisjes, jouw buren er op een gegeven moment ook mee te maken zullen hebben. Daarom dient voorafgaand aan de bestrijding eerst de verspreiding van de ovenvisjes goed geïnventariseerd te worden. Het is lastig dit zelf te doen, daarom roep je het best de hulp in van onze professionele ongediertebestrijder uit Winschoten. Wij bestrijden de ovenvisjes snel en effectief.

Professionele ovenvisjesbestrijding in Winschoten en omgeving

Heb jij last van ovenvisjes? Wacht niet tot het erger wordt, maar schakel onze professionele ongediertebestrijders in. Zij beschikken over de juiste bestrijdingsmiddelen om ovenvisjes effectief te bestrijden. Neem daarom direct contact op met onze lokale ongediertebestrijder uit Winschoten en bespaar jezelf de tijd, moeite en het geld. Onze ongediertebestrijders hebben jarenlange praktijkervaring in het vakkundig en effectief bestrijden van ovenvisjes. Ook als je in Beerta, Nieuw Beerta, Drieborg of Vriescheloo woont, kun je ons 24/7 bereiken en bieden wij jou binnen 24 uur een oplossing. Wij werken tegen een vaste, lage prijs en rekenen geen voorrijkosten. Wil je direct een afspraak maken of meer informatie? Neem dan nu contact met ons op.

Papiervisjes bestrijden Winschoten

Zie jij kleine, grijze insectjes wegschieten wanneer je het licht aandoet? Grote kans dat je last hebt van papiervisjes. Papiervisjes kunnen veel schade toebrengen aan je huis en het is daarom van belang om ze te laten bestrijden. Voor een effectieve bestrijding schakel je onze lokale papiervisjesbestrijders uit Winschoten in. Wij zijn 24 uur per dag te bereiken voor meer informatie of om direct een afspraak te maken. Binnen 24 uur staan we bij jou op de stoep met een effectieve oplossing in Nieuw Beerta, Drieborg of Oudezijl. Neem vandaag nog contact met ons op via ons telefoonnummer en je bent in no-time van de papiervisjes verlost.

Hoe leven papiervisjes?

Papiervisjes zijn nachtinsecten die je kunt herkennen aan hun glanzende schubben. Ze houden niet van licht en zijn daarom actief wanneer het donker is. Via de gaten en kieren van je woning dringen ze je huis binnen. Wanneer ze eenmaal binnen zijn gaan ze niet zomaar weg, ze overleven namelijk erg lang zonder voedsel. Zodra ze toch honger krijgen vreten ze aan je behang, kleding of papieren archieven. Zo richten ze enorm veel schade toe aan je huis. Bespaar jezelf de kosten en de schade aan jouw dierbare bezittingen. Laat papiervisjes vakkundig en effectief bestrijden door een professional bij jou uit de buurt.

Kan je papiervisjes zelf bestrijden?

Het zelf bestrijden van papiervisjes is een lastig klusje. Zoals gezegd overleven ze lang zonder voedsel en verstoppen ze zich op plekken waar ze lastig te vinden zijn. Voor een effectieve bestrijding van papiervisjes zijn specifieke kennis en middelen nodig. Onze professionele papiervisjesbestrijders uit Winschoten beschikken hierover en helpen je binnen 24 uur. Zij werken met professionele bestrijdingsmiddelen die ervoor zorgen dat papiervisjes effectief worden bestreden. Voorkom meer schade aan je dierbare spullen en belangrijke documenten en schakel meteen een professional in.

Professionele papiervisjesbestrijding in Winschoten en omgeving

Geef de papiervisjes geen kans om zich tot een plaag te ontwikkelen en schakel een professionele ongediertebestrijder uit jouw buurt in. Onze professionele bestrijders uit Winschoten bestrijden binnen 24 uur de papiervisjes in jouw huis tegen een vaste, lage prijs. Wij staan 24/7 voor je klaar in Winschoten, maar ook in omringende plaatsen, zoals Nieuw Beerta, Drieborg en Oudezijl. Bel nu via ons telefoonnummer of laat je gegevens hier achter, dan nemen wij direct contact met je op.

Ratten bestrijden Winschoten

Ratten in je huis zorgen voor veel overlast. Ratten zijn knaagdieren en knagen dus graag aan allerlei spullen in je huis. Ook is dit ongedierte erg onhygiënisch en verspreiden ze makkelijk ziektes onder mens en dier. Ratten zijn bovendien erg snel in voortplanten. Een rat leidt dan ook gemakkelijk tot een hele plaag ratten. Al deze gevolgen van ratten in je huis zijn erg vervelend. Wanneer je ratten in je huis denk te hebben is het dan ook verstandig om direct actie te ondernemen. Het is belangrijk ratten professioneel te laten bestrijden, aangezien een rattenplaag ook een groot gezondheidsrisico met zich meebrengt. Onze professionele ongediertebestrijders uit Winschoten zijn dagelijks actief in Winschoten en omgeving om ratten te bestrijden in huizen. Wij beschikken over vakkundige kennis en middelen om je zo snel mogelijk van jouw rattenprobleem af te helpen. Binnen 24 uur staan wij voor je klaar. Wij werken 24 uur per dag en 7 dagen per week dus aarzel niet om te bellen met ons telefoonnummer. En niet alleen als je in Winschoten woont, maar ook als je in Drieborg, Oudezijl of Bad Nieuweschans woont, staan wij voor je klaar.

Ratten in mijn huis

Ratten zijn erg schuchter en verstoppen zich graag op plekken waar je ze niet kan zien. Wanneer je een ritselend geluid hoort wijst dit wellicht op een of meerdere ratten in je huis. Daarnaast vind je misschien uitwerpselen van ratten, dit zijn grotere, zwarte keutels. Een sterke, onaangename lucht wordt veroorzaakt door de urine van een rat. Verder herken je ratten in je huis aan geknaag aan voedsel, kabels en andere spullen. Dit doen ratten om hun tanden kort en scherp te houden.

Professionele rattenbestrijding in Winschoten en omgeving

Last van ratten in je huis? Aarzel niet en bel direct met ons telefoonnummer. Doordat ratten zich makkelijk voortplanten is snel handelen noodzakelijk om ergere schade te voorkomen. Onze vakkundige rattenbestrijders uit Winschoten hebben de benodigde kennis en beschikken over professionele bestrijdingsmiddelen om je van jouw rattenplaag af te helpen. Wij staan binnen 24 uur voor je klaar, 7 dagen in de week. Ook in Drieborg, Oudezijl of Bad Nieuweschans komen wij graag jouw ratten bestrijden. Wij hanteren een vast, laag tarief en wij rekenen geen voorrijkosten.

Vlooien bestrijden Winschoten

Vlooien in je huis, geen pretje. Vooral wanneer blijkt dat je hele huis eronder zit na de vakantie. Jij en je huisdier worden continue gebeten en je hele huis voelt vies aan. Onze professionele bestrijders uit Winschoten komen direct bij je langs om jou van jouw vlooienprobleem af te helpen. Wij zijn dagelijks actief in Winschoten en omgeving. Wanneer je in Oudezijl, Bad Nieuweschans of Bellingwolde woont, komen wij ook zonder voorrijkosten bij je langs. Wij hanteren een vast, laag tarief en zijn 24 uur per dag en 7 dagen in de week beschikbaar. Twijfel niet en zorg ervoor dat jouw huis zo snel mogelijk weer vlo-vrij is.

Hoe vlooien leven in je huis

Vlooien zijn parasieten, dit betekent dat vlooien bloed drinken om zich te voeden. Zij zuigen bloed bij voornamelijk dieren. In Nederland zijn kattenvlooien de meest voorkomende vlooiensoort. De zogenoemde mensenvlo, die leeft van menselijk bloed, komt nauwelijks voor in Nederland. De kattenvlo leeft op zowel katten als honden en doen bij mensen soms een zogenoemde proefbeet. Zij merken zo of je wel of niet geschikt bent om bloed van te drinken. Vlooienplagen vind je meestal in je huis als er tijdelijk weinig activiteit is geweest in huis. Bijvoorbeeld na een vakantie. Bij thuiskomst komen de coconnen allemaal uit en wordt je besprongen door vlooien die een proefbeet willen doen. Binnen de kortste keren zit je hele huis onder en kun je hier niet meer tegen stofzuigen en poetsen. Schakel dan direct een professional in.

Professionele vlooienbestrijding in Winschoten en omgeving

Wanneer je hele huis onder de vlooien zit is het verstandig een professional in te schakelen. Onze ongediertebestrijders zijn vakkundig en hebben professionele kennis en middelen om jou zo effectief mogelijk van uw vlooienplaag af te helpen. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar. Wij hanteren een vast en laag tarief en rekenen geen voorrijkosten. Wij zijn in de hele omgeving van Winschoten beschikbaar om u van uw vlooienprobleem af te helpen, dus ook in Oudezijl, Bad Nieuweschans of Bellingwolde komen wij binnen 24 uur jouw vlooien bestrijden. Bel ons telefoonnummer of laat jouw gegevens achter, dan bellen wij je direct terug.

Wespen bestrijden Winschoten

Vooral in het voorjaar en de zomer heb je last van wespen. Je zit dan snel buiten te genieten van de zon met iets te drinken of te eten. Binnen de kortste keren zit er een vervelende wesp om je heen te zoemen en zit op jouw eten. Zeker wanneer er meerdere wespen in je tuin zitten is dit niet prettig. Wanneer je last hebt van deze wespen is het verstandig om een professioneel bestrijdingsbedrijf in te schakelen. In Winschoten en omgeving zijn onze ongediertebestrijders 24 uur per dag 7 dagen in de week beschikbaar om je van jouw wespenprobleem af te helpen. Onze professionals weten als geen ander hoe zij wespen zo snel mogelijk moeten bestrijden, zij hebben namelijk de vakkundige kennis en de professionele bestrijdingsmiddelen. Wij rekenen geen voorrijkosten en hanteren een vast, laag tarief. Wanneer je in Winschoten woont, maar ook in de omgeving, zoals Bad Nieuweschans, Bellingwolde en Oudeschans zijn wij binnen 24 uur beschikbaar.

Het zelf bestrijden van een wespennest

Wespen zelf bestrijden is zeer af te raden. Wespennesten bestrijden kan namelijk op verschillende manieren en elke situatie is hierin weer anders. Bestrijdingsmiddelen moeten op een goede manier worden toegepast, anders heeft het namelijk geen effect. Ook is het gevaarlijk om zelf een wespennest te verwijderen. Bij dreigend gevaar vallen wespen namelijk in zwermen aan. Het is daarom verstandig om de hulp in te schakelen van een professional met ervaring in het bestrijden van wespennesten. Wespen worden hierdoor veilig en vakkundig bestreden zodat jij weer fijn in je tuin kan zitten met wat lekkers.

Professionele wespenbestrijding in Winschoten en omgeving

In Winschoten en omgeving zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen in de week actief om alle soorten ongedierte te bestrijden. Schroom niet om te bellen voor een afspraak of om informatie in te winnen. Onze professionals hebben vakkundige kennis en bestrijdingsmiddelen om jou snel en efficiënt te helpen. Bel ons telefoonnummer of laat jouw gegevens achter, dan bellen wij je direct terug. Wij hanteren een vast, laag tarief en rekenen geen voorrijkosten. Wij zijn actief in Winschoten en omgeving, dus ook in Bad Nieuweschans, Bellingwolde en Oudeschans.

Zilvervisjes bestrijden Winschoten

Kleine, zilverachtige insecten in je huis, grote kans dat je last hebt van zilvervisjes. Dit kleine ongedierte verdraagt geen daglicht en verstopt zich dan ook het liefst in donkere naden en kieren in je huis. Om zilvervisjes zo goed mogelijk te bestrijden kun je het best onze professionals inschakelen. Zij hebben vakkundige kennis en professionele bestrijdingsmiddelen om jou zo snel mogelijk van jouw zilvervisjes af te helpen. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen in de week beschikbaar en bieden binnen 24 uur een oplossing voor jouw zilvervisjesprobleem. Wij hanteren een vast, laag tarief zonder voorrijkosten. Wanneer je in Winschoten of omgeving woont, zoals Bellingwolde, Oudeschans of Blijham bieden wij 24/7 directe hulp. Neem contact op via ons telefoonnummer of laat je gegevens achter, dan belt onze zilvervisjes specialist je direct terug.

Richten zilvervisjes schade aan?

Zilvervisjes zorgen, zeker als ze in grote getale voorkomen, voor veel overlast. Zilvervisjes voeden zich namelijk met koolhydraten. Zij zijn hiermee schadelijk voor kleding, boeken, behang en oude documenten. Ook zijn zilvervisjes onhygiënisch en dragen zij bacteriën met zich mee. Wanneer je niets doet aan zilvervisjes in je huis komen er meer en meer tot er een plaag ontstaat in je huis. Om dit te voorkomen, is het verstandig een professioneel bestrijdingsbedrijf uit de buurt in te schakelen.

Professionele zilvervisjesbestrijding in Winschoten en omgeving

In Winschoten, maar ook in de omgeving van Winschoten, zoals in Bellingwolde, Oudeschans en Blijham zijn wij dagelijks actief om alle soorten ongedierte te bestrijden. Wanneer je last hebt van zilvervisjes in huis, twijfel dan niet en voorkom ergere schade aan jouw huis en kleding. Wij hanteren een vast, laag tarief en rekenen geen voorrijkosten. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen in de week beschikbaar om jou van jouw zilvervisjes probleem af te helpen. Twijfel niet en bel direct voor een afspraak binnen 24 uur. Of laat hier je telefoonnummer achter, dan belt onze zilvervisjes specialist uit Winschoten je direct terug.

Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!