Mogen wij je helpen?

Zilvervisjes bestrijding in Hillegom
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0252 - 781123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Zilvervisjes bestrijden in Hillegom

Je herkent zilvervisjes aan hun zilverachtige, grijze kleur. Het zilvervisje wordt ook vaak verward met het ovenvisje en het papiervisje. Wanneer jij zilvervisjes in je huis hebt, is het verstandig ze professioneel te laten bestrijden. Neem contact op met onze professionele zilvervisjesbestrijders uit Hillegom. Wij zijn 24/7 bereikbaar en staan binnen 24 uur bij jou op de stoep. Wij verwijderen jouw ongedierte tegen een vast, laag tarief. Onze lokale professionals rekenen geen voorrijkosten. Ook in Kaag, Lisse of Lisserbroek bieden jou een vakkundige oplossing tegen jouw zilvervisjesprobleem. Bel ons telefoonnummer of laat je gegevens achter, zodat wij je direct terug kunnen bellen.

Zilvervisjes, hoe zien ze eruit?

Met het blote oog herken je zilvervisjes moeilijk. Het zijn kleine beestjes tussen de zeven en twaalf millimeter lang. Hun lichaam is bedekt met hele fijne schubben die een zilverachtige, grijze kleur hebben. Op hun kop hebben ze twee voelsprieten en aan het eind van hun lichaam een aantal staartachtige draden. Zilvervisjes lijken echter ook heel erg op papiervisjes en ovenvisjes, waardoor het lastig is deze beestjes uit elkaar te halen. Dit is wel van belang voor de bestrijding van dit ongedierte.

Hoe leven zilvervisjes?

Zilvervisjes leven voornamelijk in donkere ruimten, omdat ze lichtschuw zijn. Zilvervisjes leven graag in warme, vochtige omgevingen. Temperaturen rond de 25 graden zijn optimaal. Ook overleven ze maanden zonder voedsel, waardoor het lastig is om ze zelf uit te roeien. Zilvervisjes voeden zich met papier, lijm, stijfsel, meel of granen. Ook eten ze mijten, kleine insecten of schimmels. Dit zijn allemaal voedsel, wat in de meeste Nederlandse huishoudens te vinden is.

Professionele zilvervisjesbestrijding in Hillegom en omgeving

Woon je in Hillegom of omgeving en heb je last van zilvervisjes in je huis? Twijfel dan niet en neem direct contact op met onze professionele zilvervisjesbestrijder uit Hillegom. Wij hebben vakkundige kennis, ervaring en de professionele bestrijdingsmiddelen om jou binnen 24 uur van je zilvervisjes af te helpen. Onze lokale professionals zijn dagelijks bezig met ongedierte bestrijden in Kaag, Lisse, Lisserbroek en de rest van de omgeving. Wij hanteren vaste, lage tarieven en geen voorrijkosten. Bel nu met ons telefoonnummer. Of laat je gegevens hiernaast achter, dan nemen wij direct contact met je op. Wij zijn 24/7 bereikbaar en bieden direct de oplossing voor jouw zilvervisjesprobleem.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Hillegom, Lisse, Nieuw-Vennep, Noordwijkerhout, Sassenheim, Voorhout.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9315 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 19 minuten geleden
  • SSL beveiligde website