Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Peter is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 0252-781123

Muizenbestrijding Hillegom

Last van muizen
in Hillegom
1 beoordeling
 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef muizen geen onderdak
 • Klantbeoordeling 7 
 • CPMV  en  EVM  gecertificeerd

Wij bestrijden muizen!

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met Peter en maak direct een afspraak.

Bel direct met Peter

Stuur een mail

Stuur een mail en Peter neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en Peter belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
Aan de slag Werkwijze in Hillegom

Overlast van ongedierte? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van ongedierte in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze bestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze bestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

De bestrijder van Hillegom Expert aan het woord

Mijn naam is Peter Traas van Traas Noord-Holland. Ik ben jouw lokale ongediertebestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Hillegom. Heb je last van ongedierte? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, Peter Traas
Super snel De beste bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Kosten muizenbestrijding Hillegom

Wist je dat ongediertebestrijding niet zo veel hoeft te kosten? Wanneer je denkt aan professionele ongediertebestrijding dan kunnen de kosten vaak hoog oplopen, maar in werkelijkheid hoeft een bestrijding niet zo duur te zijn, als je er natuurlijk op tijd bij bent. Peter van Traas Noord-Holland is een expert in ongedierte bestrijden. Heb je een wespennest gevonden, houtworm in je huis of misschien wel last van bedwantsen? Bel Peter en leg je probleem voor, naar aanleiding van deze factoren zal hij de prijs die je betaald voor het bestrijden van ongedierte:

1. Ongediertesoort

Er bestaan gigantisch veel soorten ongedierte, soms komen ze alleen, maar meestal met meer. Sommige zie je kruipen en andere weer niet. Elk soort ongedierte vraagt om een eigen bestrijdingsmethode, de prijzen lopen dus behoorlijk uiteen.

2. Omvang ongedierteprobleem

Moet onze bestrijder op een ladder klimmen om een wespennest te verwijderen, of onder de vloer kruipen om te controleren of er houtworm in de houten balkconstructie zit? Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat wat meer tijd kost dan het wegzetten van een muizenklem. Elk ongedierteprobleem is anders van omvang en kan er dus voor zorgen dat ook hier de prijs behoorlijk uiteen loopt.

3. Bestrijdingsmiddelen

Onze bestrijders hebben verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen tot hun beschikking. Van gifkorrels tot poeders en van klemmen tot aan andere gifvrije (en diervriendelijke) bestrijdingsmiddelen. Onze bestrijder kan je haarfijn uitleggen welk middel je nodig hebt. Ook kan hij vertellen dat elk middel zijn eigen prijskaartje heeft, waardoor het eindresultaat varieert.

4. Methode van bestrijding

Afhankelijk van het soort ongedierte bepaalt onze bestrijder welke methode het beste werkt. Soms volstaat een val of lokdoos, maar het kan ook voorkomen dat de bestrijder speciale machines nodig heeft om de ongediertebestrijding uit te voeren. Hoe dan ook, de prijs is afhankelijk van de oplossing die jij kiest samen met de bestrijder.

5. Aantal behandelingen

Kan de bestrijder het probleem in een keer oplossen of moet hij vaker terugkomen? Misschien is het zelfs beter preventief een aantal dingen aan te passen om te voorkomen dat hardnekkig ongedierte zich opnieuw voortplant. Onze bestrijder kan vaak een goede inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen om van je ongedierte af te komen.

Belangrijk Om een helder beeld te krijgen van de situatie komt onze bestrijder langs voor inspectie. In overleg maakt hij een plan van aanpak om van het ongedierte af te komen, eentje die past bij jouw budget en manier van bestrijden, zo krijg je een helder overzicht van de benodigde middelen, risico’s en kosten. Meestal kunnen de kosten voor een inspectie verrekend worden nadat de bestrijding is uitgevoerd, overleg dit met de bestrijder voordat je een afspraak maakt. Hoe dan ook, samen met Peter kom je er vast en zeker uit. Maak een afspraak of bel direct, zo ben je snel van je ongedierte af!
Bel 0252-781123
Waar Peter werkt Werkgebied

Woon je in Hillegom of omgeving, dan staan Peter en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met ongedierte. Of je nu in Hillegom, Lisse, Nieuw-Vennep of Noordwijkerhout woont, deze ongediertebestrijder komt naar je toe! Bel voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Peter is actief in omgeving Den Haag, Alkmaar, Beverwijk, Den Helder, Enkhuizen, Haarlem, Hillegom, Hoorn, IJmuiden, Leiden, Middenmeer, Noord-Scharwoude, Purmerend, Schagen, Zaanstad.

Wat valt er onder Hillegom?
 • Hillegom
 • Lisse
 • Nieuw-Vennep
 • Noordwijkerhout
 • Sassenheim
 • Voorhout
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Hillegom? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

Werkgebied van onze bestrijder in Hillegom
Klanten over Traas Noord-Holland 1 beoordelingen met een gemiddelde score van 7

Muizen bestrijden in Hillegom

Muizenpoep lijkt op hagelslag. Vind je dat in je huis en ruik je ook nog eens een vreemde, indringende geur? Dan heb je muizen op bezoek! Als je even verder zoekt, ontdek je vast en zeker knaagschade. En als je goed luistert, hoor je ze misschien wel lopen of knagen. Heb je muizen en wil je er snel vanaf? Roep dan de hulp in van een professionele muizenbestrijder bij jou uit de buurt. Onze lokale professionals uit Hillegom bestrijden dagelijks ongedierte, waaronder muizen in Hillegom, Sassenheim, De Zilk, Noordwijkerhout en de rest van de omgeving. Binnen 24 uur helpen wij ook jou van je muizenprobleem af. Dat doen wij voor een vaste, lage prijs zonder voorrijkosten. Bel direct voor een afspraak of laat een terugbelverzoek achter. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Muizen zijn schadelijk voor je gezondheid

Muizen zijn schadelijk. Voor je kabels, meubilair én je gezondheid. Muizen wil je niet in huis, want ze knagen alles kapot. Waarom vraag je je af? Muizen zijn knaagdieren en moeten om hun tanden onderhouden om te overleven. Door te knagen, houden ze het gebit kort en scherp, want de tanden van de muis groeien constant door. Als ze stoppen met knagen, zijn ze ook niet meer in staat om te eten en gaan ze dus dood. Muizen zijn ook schadelijk, omdat ze overal hun uitwerpselen en urine achterlaten. Als wij mensen hiermee in aanraking komen, kunnen we daar erg ziek van raken. Heb je muizen in huis? Kom dan direct in actie. Want muizen planten zich snel voort en voor je het weet, heb je een heuse muizenplaag.

Professionele muizenbestrijding in Hillegom en omgeving

Als je echt van de muizen in je woning af wilt, helpt een muizenval niet. Een professionele bestrijding is noodzakelijk. In Hillegom, Sassenheim, De Zilk, Noordwijkerhout en omgeving zijn onze professionele muizenbestrijders uit Hillegom dagelijks actief. Wij zijn 24/7 bereikbaar en we staan binnen 24 uur voor je klaar. Ook ’s avonds en in het weekend komen wij direct bij je langs om al jouw ongedierte vakkundig te verwijderen! Wij rekenen geen voorrijkosten en bestrijden muizen snel en effectief voor een vaste, lage prijs. Bel ons nu voor een directe oplossing voor jouw muizenprobleem of laat je gegevens achter. Wij nemen dan direct contact met je op.