Mogen wij je helpen?

Papiervisjes bestrijding in Eindhoven
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
040 - 7810123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Papiervisjes bestrijden in Eindhoven

Papiervisjes zie je steeds vaker in woningen. In een boek, kartonnen doos of achter een losse strook behang. Heb je papiervisjes in huis en wil je er snel van af? Onze professionele ongediertebestrijders bestrijden dagelijks papiervisjes en ander ongedierte in Eindhoven en omstreken. Woon je in Eindhoven, Geldrop, Nuenen of Sterksel? Neem dan direct contact met ons op. Wij staan 24/7 voor je klaar en onze professionele bestrijder uit Eindhoven staat binnen 24 uur bij je op de stoep. Bel ons of laat je direct door ons terugbellen. Wij zorgen voor een snelle, professionele bestrijding van papiervisjes in jouw huis.

Waarom hebben papiervisjes jouw huis uitgekozen?

De kans is groot dat je in een goed geïsoleerde woning woont. Een woning met veel kamers die verwarmd worden. In zo’n woning verblijven papiervisjes het liefst. Ze verstoppen zich in donkere, smalle kieren en gaten. Papiervisjes eten plantaardige cellulose vezels, zoals papier, karton, en behang. Je ziet ze dan ook vaak in de buurt van de boekenkast of op zolder tussen de dozen.

Waaraan herken je een papiervisje?

Een papiervisje is een insect dat leeft van vezels in bijvoorbeeld karton. De kleur van een papiervisje is grijsbruin. Hij heeft zilveren schubben, zes poten en twee sprieten op z’n kop. Hij beweegt zich voort als een vis, vandaar zijn naam. Omdat papiervisjes vaak in boeken zitten, noemen we ze ook wel boekenvisjes. Volwassen papiervisjes zijn zo’n 15 mm.

Kan je papiervisjes zelf bestrijden?

Het bestrijden van papiervisjes is iets voor een professionele bestrijder. Een vakman met de kennis en middelen om papiervisjes efficiënt en professioneel te bestrijden. Zelf papiervisjes bestrijden is eigenlijk een onbegonnen zaak.

Professionele papiervisjesbestrijding in Eindhoven en omgeving

Heb je veel papiervisjes in huis? Dan spreken we van een papiervisjesplaag. Onze professionele ongediertebestrijders uit Eindhoven weten hoe ze een papiervisjesplaag snel en efficiënt moeten bestrijden. Onze vakmannen bestrijden dagelijks papiervisjes in Eindhoven, Geldrop, Nuenen en Sterksel. Dat doen ze voor een vaste, lage prijs. En zonder voorrijkosten! Neem direct contact met ons op voor meer informatie of een afspraak. Wij zijn 24/7 bereikbaar en zorgen dat er binnen 24 uur een gediplomeerde bestrijder bij je op de stoep staat. Heb je liever dat wij je direct terugbellen? Laat dan hier je telefoonnummer achter.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Eindhoven, Geldrop, Heeze, Knegsel, Leende, Nuenen, Riethoven, Sterksel, Valkenswaard, Veldhoven, Waalre, Westerhoven, Wintelre.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9316 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 7 minuten geleden
  • SSL beveiligde website