Mogen wij je helpen?

Vlooien bestrijding in Eindhoven
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
040 - 7810123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Vlooien bestrijden in Eindhoven

Vlooien in je huis, dit is iets waar niemand op zit te wachten. Ze zorgen voor vervelende klachten en het is ook niet echt hygiënisch. Tijd om ze zo snel mogelijk je huis uit te krijgen. Eén vlo kan namelijk al binnen 36 uur na de eerste bloedmaaltijd haar eitjes leggen. Wanneer je niets tegen de vlo doet, legt deze wel 2000 eitjes in je huis. Geliefde plekken zijn de hondenmand, in de bank of in kieren en spleten van het huis. Het is van belang vlooien professioneel te bestrijden om je huis weer vlo-vrij te krijgen. Wij zijn dagelijks actief in Eindhoven en omgeving om jou van je vlooienplaag af te helpen. Dus ook in de plaatsen Geldrop, Nuenen of Sterksel staan wij voor jou klaar. We zijn 24/7 bereikbaar. Dus voor een vlooienbestrijding binnen 24 uur voor een vast, laag tarief zonder voorrijkosten neem je direct contact met ons op.

Vlooien in je huis

Vlooien vormen een echte plaag in je huis. Vooral wanneer er tijdelijk weinig activiteit in je huis is geweest duiken ze massaal op. Bijvoorbeeld wanneer je net op vakantie bent geweest en je je huisdier tijdens de vakantie ergens anders hebt ondergebracht. Vlooien hebben bloed nodig om zich voort te planten, wanneer je thuis komt krijg je dus de volle laag. De kattenvlo, waar het in de meeste gevallen om gaat, leeft niet van mensenbloed. Ze doen echter weleens een proefbeet.

Professionele vlooienbestrijding in Eindhoven en omgeving

Word jij besprongen door vlooien en zitten ze voor je gevoel overal? Behandel je huisdier tegen vlooien en laat de vlooien bestrijden door een professioneel bestrijdingsbedrijf uit Eindhoven. Onze vlooienbestrijder uit Eindhoven staat 24/7 tot jouw beschikking. Bel voor meer informatie of een afspraak binnen 24 uur met ons telefoonnummer of laat je direct door ons terugbellen. Wij zijn dagelijks actief in heel Eindhoven en omgeving. Dus ook als je in Geldrop, Nuenen of Sterksel woont, bieden wij jou binnen 24 uur een oplossing tegen jouw vlooienprobleem. Wij hanteren vaste, lage prijzen en rekenen nooit voorrijkosten!

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Eindhoven, Geldrop, Heeze, Knegsel, Leende, Nuenen, Riethoven, Sterksel, Valkenswaard, Veldhoven, Waalre, Westerhoven, Wintelre.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9294 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 18 minuten geleden
  • SSL beveiligde website