Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Kees is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 040-7810123
Jouw gediplomeerde bedwantsenbestrijder

Bedwantsbestrijding in Eindhoven

1 beoordeling
 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef bedwants geen onderdak
 • Klantbeoordeling 9 
 • CPMV en EVM gecertificeerd

Wij bestrijden bedwantsen!

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met Kees en maak direct een afspraak.

Bel direct met Kees

Stuur een mail

Stuur een mail en Kees neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en Kees belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
AAN DE SLAG Werkwijze in Eindhoven

Overlast van bedwants? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van bedwantsen in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze bedwantsen bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze bedwantsenbestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze bedwantsenbestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de bedwantsen bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze bedwantsen bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

DE bedwantsenBESTRIJDER VAN Eindhoven Expert aan het woord

Mijn naam is Kees van Pro Curo. Ik ben jouw lokale bedwantsenbestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Eindhoven. Heb je last van bedwantsen? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, Kees Bruers
Super snel De beste bedwantsen bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Kosten bedwantsbestrijding Eindhoven

Wist je dat bedwantsenbestrijding niet zo veel hoeft te kosten? Wanneer je denkt aan professionele bedwantsenbestrijding dan kunnen de kosten vaak hoog oplopen, maar in werkelijkheid hoeft een bestrijding niet zo duur te zijn, als je er natuurlijk op tijd bij bent. Kees van Pro Curo is een expert in bedwantsen bestrijden. Heb je een wespennest gevonden, houtworm in je huis of misschien wel last van bedwantsen? Bel Kees en leg je probleem voor, naar aanleiding van deze factoren zal hij de prijs die je betaald voor het bestrijden van ongedierte:

1. Ongediertesoort

Er bestaan gigantisch veel soorten ongedierte zoals bedwantsen, soms komen ze alleen, maar meestal met meer. Sommige zie je kruipen en andere weer niet. Elk soort ongedierte vraagt om een eigen bestrijdingsmethode, de prijzen lopen dus behoorlijk uiteen.

2. Omvang ongedierteprobleem

Moet onze bestrijder onder de vloer kruipen om te controleren of er houtworm in de houten balkconstructie zit? Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat wat meer tijd kost dan het wegzetten van een muizenklem. Elk ongedierteprobleem is anders van omvang en kan er dus voor zorgen dat ook hier de prijs behoorlijk uiteen loopt.

3. Bestrijdingsmiddelen

Onze bestrijders hebben verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen tot hun beschikking om van bijvoorbeeld bedwantsen af te komen. Van gifkorrels tot poeders en van klemmen tot aan andere gifvrije (en diervriendelijke) bestrijdingsmiddelen. Onze bestrijder kan je haarfijn uitleggen welk middel je nodig hebt. Ook kan hij vertellen dat elk middel zijn eigen prijskaartje heeft, waardoor het eindresultaat varieert.

4. Methode van bestrijding

Afhankelijk van het soort ongedierte bepaalt onze bestrijder welke methode het beste werkt. Soms volstaat een val of lokdoos, maar het kan ook voorkomen dat de bestrijder speciale machines nodig heeft om de ongediertebestrijding uit te voeren, zoals bij het verwijderen van houtworm. Hoe dan ook, de prijs is afhankelijk van de oplossing die jij kiest samen met de bestrijder.

5. Aantal behandelingen

Kan de bestrijder het probleem in een keer oplossen of moet hij vaker terugkomen? Misschien is het zelfs beter preventief een aantal dingen aan te passen om te voorkomen dat hardnekkig ongedierte zich opnieuw voortplant. Onze bestrijder kan vaak een goede inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen om van je ongedierte af te komen.


BELANGRIJK

Om een helder beeld te krijgen van de situatie komt onze bedwantsen bestrijder langs voor inspectie. In overleg maakt hij een plan van aanpak om van de bedwantsen af te komen, eentje die past bij jouw budget en manier van bedwantsen bestrijden, zo krijg je een helder overzicht van de benodigde middelen, risico’s en kosten. Meestal kunnen de kosten voor een inspectie verrekend worden nadat de bedwantsen bestrijding is uitgevoerd, overleg dit met de bedwantsen bestrijder voordat je een afspraak maakt. Hoe dan ook, samen met Kees kom je er vast en zeker uit. Maak een afspraak of bel direct, zo ben je snel van je ongedierte af!

Bel: 040-7810123
WAAR Kees WERKT Werkgebied

Woon je in Eindhoven of omgeving, dan staan Kees en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met bedwantsen. Of je nu in Eindhoven, Geldrop, Heeze of Knegsel woont, deze bedwantsenbestrijder komt naar je toe! Bel 040-7810123 voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Kees is actief in omgeving Best, Eersel, Eindhoven, Oirschot.

Wat valt er onder Eindhoven?
 • Eindhoven
 • Geldrop
 • Heeze
 • Knegsel
 • Leende
 • Nuenen
 • Riethoven
 • Sterksel
 • Valkenswaard
 • Veldhoven
 • Waalre
 • Westerhoven
 • Wintelre
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Eindhoven? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

KLANTEN OVER Kees van Pro Curo

1 beoordeling met een gemiddelde score van 9


Bedwantsen bestrijden Eindhoven

Bedwantsen of bedbugs, de nachtmerrie van elke reiziger! Enkele dagen of weken na thuiskomst kom je erachter dat je een hoogst ongewenst souvenir hebt meegenomen. Het is dan echter al te laat en de bedwantsen zitten in en rondom je eigen bed, of nog erger, in de bedden van je kinderen. Je wordt elke nacht meerdere malen gestoken en je zit onder de bultjes. Nu wil je de bedwantsen zo snel mogelijk professioneel laten bestrijden. Neem hier dan direct contact op met onze ongediertebestrijder uit Eindhoven. Wij helpen je binnen 24 uur aan een oplossing voor jouw bedwantsenprobleem. Wij hanteren vaste, lage tarieven voor een bedwantsenbestrijding door onze professional. In Eindhoven, maar ook in alle omliggende plaatsen, zoals Veldhoven, Knegsel en Wintelre rekenen wij geen voorrijkosten. Bel nu naar 040-7810123 voor een afspraak binnen 24 uur. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Bedwants of bedbug?

Een bedbug is hetzelfde als een bedwants. Het is alleen de Engelse benaming voor het beestje. De bedwants heet in Nederland ook wel wandluis of bedluis. In ieder land heet dit beestje anders. In het Frans wordt het een Punaise genoemd en in het Spaans heet de bedwants Cimice. Hoe de bedwants genoemd wordt is bijzaak. Wat er vooral toe doet is de overlast die zij veroorzaken. Bestrijd dit probleem dan ook zo snel mogelijk door contact op te nemen met een van onze professionele ongediertebestrijders uit Eindhoven.

Bedwantsen herkennen

Hoe herken je nu een bedwants? De bedwants zelf is lastig te vinden. Daarom kun je de bedwants met name herkennen aan zijn beten. Dit zijn rode, muggenbult-achtige bulten die erg jeuken. Op je beddengoed zijn soms donkerrode tot bruine stipjes te zien. Overdag verstopt de bedwants zich in de naden en kieren rond je bed en je matras. In de nacht komen ze tevoorschijn om jouw bloed te zuigen, aangetrokken door jouw warmte en de CO2 die jij uitademt. Vervolgens keren ze terug naar hun verstopplaats om eitjes te leggen. De beestjes zijn moeilijk te vinden, maar dit is niet onmogelijk. De eitjes en vervellingshuidjes rondom het bed zijn gemakkelijker te vinden en in ernstige gevallen van overlast zie je ook de bedwantsen zelf.

Professionele bedwantsen bestrijding in Eindhoven en omgeving

Het bestrijden van bedwantsen is ingewikkeld en zeer precies werk. Het best laat je dit doen door een vakman die hier veel ervaring mee heeft. Onze bedwantsenbestrijders in Eindhoven hebben deze expertise in huis en weten hoe ze de bestrijding van bedwantsen aan moeten pakken. Daarnaast zijn wij 24/7 bereikbaar en staan wij binnen 24 uur bij jou op de stoep. Schakel nu professionele hulp in van onze professional uit Eindhoven. Wij bestrijden dagelijks bedwantsen, ook in de plaatsen Veldhoven, Knegsel en Wintelre zijn wij dagelijks actief. Neem nu contact met ons op voor een afspraak binnen 24 uur of laat je direct terugbellen door onze bedwantsenspecialist uit Eindhoven.

Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!