Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Wij zijn bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 040-7810123
Jouw gediplomeerde muizenbestrijder

Muizenbestrijding
in Eindhoven

 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef muizen geen onderdak

Wij bestrijden muizen!

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met de bestrijder en maak direct een afspraak.

Bel direct

Stuur een mail

Stuur een mail en de bestrijder neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en de bestrijder belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
Aan de slag Werkwijze in Eindhoven

Overlast van ongedierte? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van ongedierte in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze bestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze bestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

De bestrijder van Eindhoven Expert aan het woord

Dagelijks helpen onze lokale ongediertebestrijders klanten in de omgeving van Eindhoven. Voor ieder probleem weten ze wel een oplossing. Heb je een probleem? Aarzel niet en neem direct contact op met onze bestrijder op, wij helpen je graag!

Groeten, Ongediertebestrijden.com
Super snel De beste bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Kosten muizenbestrijding Eindhoven

Wist je dat ongediertebestrijding niet zo veel hoeft te kosten? Wanneer je denkt aan professionele ongediertebestrijding dan kunnen de kosten vaak hoog oplopen, maar in werkelijkheid hoeft een bestrijding niet zo duur te zijn, als je er natuurlijk op tijd bij bent. Onze bestrijder is een expert in ongedierte bestrijden. Heb je een wespennest gevonden, houtworm in je huis of misschien wel last van bedwantsen? Bel jouw lokale bestrijder en leg je probleem voor, naar aanleiding van deze factoren zal hij de prijs die je betaald voor het bestrijden van ongedierte:

1. Ongediertesoort

Er bestaan gigantisch veel soorten ongedierte, soms komen ze alleen, maar meestal met meer. Sommige zie je kruipen en andere weer niet. Elk soort ongedierte vraagt om een eigen bestrijdingsmethode, de prijzen lopen dus behoorlijk uiteen.

2. Omvang ongedierteprobleem

Moet onze bestrijder op een ladder klimmen om een wespennest te verwijderen, of onder de vloer kruipen om te controleren of er houtworm in de houten balkconstructie zit? Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat wat meer tijd kost dan het wegzetten van een muizenklem. Elk ongedierteprobleem is anders van omvang en kan er dus voor zorgen dat ook hier de prijs behoorlijk uiteen loopt.

3. Bestrijdingsmiddelen

Onze bestrijders hebben verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen tot hun beschikking. Van gifkorrels tot poeders en van klemmen tot aan andere gifvrije (en diervriendelijke) bestrijdingsmiddelen. Onze bestrijder kan je haarfijn uitleggen welk middel je nodig hebt. Ook kan hij vertellen dat elk middel zijn eigen prijskaartje heeft, waardoor het eindresultaat varieert.

4. Methode van bestrijding

Afhankelijk van het soort ongedierte bepaalt onze bestrijder welke methode het beste werkt. Soms volstaat een val of lokdoos, maar het kan ook voorkomen dat de bestrijder speciale machines nodig heeft om de ongediertebestrijding uit te voeren. Hoe dan ook, de prijs is afhankelijk van de oplossing die jij kiest samen met de bestrijder.

5. Aantal behandelingen

Kan de bestrijder het probleem in een keer oplossen of moet hij vaker terugkomen? Misschien is het zelfs beter preventief een aantal dingen aan te passen om te voorkomen dat hardnekkig ongedierte zich opnieuw voortplant. Onze bestrijder kan vaak een goede inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen om van je ongedierte af te komen.

Belangrijk Om een helder beeld te krijgen van de situatie komt onze bestrijder langs voor inspectie. In overleg maakt hij een plan van aanpak om van het ongedierte af te komen, eentje die past bij jouw budget en manier van bestrijden, zo krijg je een helder overzicht van de benodigde middelen, risico’s en kosten. Meestal kunnen de kosten voor een inspectie verrekend worden nadat de bestrijding is uitgevoerd, overleg dit met de bestrijder voordat je een afspraak maakt. Hoe dan ook, samen met onze bestrijder kom je er vast en zeker uit. Maak een afspraak of bel direct, zo ben je snel van je ongedierte af!
Bel 040-7810123
Waar wij werken Werkgebied

Woon je in Eindhoven of omgeving, onze bestrijder staat voor je klaar om je te helpen bij een probleem met ongedierte. Of je nu in Eindhoven, Geldrop, Heeze of Knegsel woont, onze ongediertebestrijder komt naar je toe! Bel voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Wat valt er onder Eindhoven?
 • Eindhoven
 • Geldrop
 • Heeze
 • Knegsel
 • Leende
 • Nuenen
 • Riethoven
 • Sterksel
 • Valkenswaard
 • Veldhoven
 • Waalre
 • Westerhoven
 • Wintelre
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Eindhoven? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

Werkgebied van onze bestrijder in Eindhoven

Muizen bestrijden in Eindhoven

Muizen. Niet zo fijn als je erachter komt dat ze ineens in je huis zitten. Waar mensen wonen, wonen muizen. Want waar mensen wonen is voedsel. In steden, maar ook zeker in het buitengebied van Eindhoven ontkom je niet aan muizen. Muizen zijn onhygiënisch en knagen alles stuk. Logisch dat je er zo snel mogelijk vanaf wilt. Zorgen muizen in of rond je woning voor overlast? Vertrouw dan op de ervaring van onze professionele ongediertebestrijders uit Eindhoven. Wij zijn dagelijks actief in Eindhoven, Waalre, Heeze en Leende. Wij staan 24/7 voor je klaar en bestrijden muizen in huis voor een vaste, lage prijs. Voorrijkosten rekenen we niet.

Wanneer spreek je van muizenoverlast?

Kenmerken van een muizenplaag zijn getrippel en keuteltjes die lijken op hagelslag. Of een vieze, vreemde lucht in je huis. Als je ze vervolgens ook nog ziet lopen, bestaat er helemaal geen twijfel meer. Muizen knagen aan je eten en aan je meubilair. Van muizen wil je echt zo snel mogelijk af! Ook zijn muizen in staat om je nachtrust behoorlijk te verstoren. Muizen zijn met name ’s nachts actief en rennen dan rond in je huis, op zoek naar voedsel.

Kan ik muizen zelf bestrijden?

Muizen planten zich snel voort. Met een muizenval of -klem vang je er heus weleens een. Maar, net als je denkt dat je ervan af bent, staat er een nieuwe generatie op. Muizen bestrijden is een hele klus! Een klus die je beter aan een professionele muizenbestrijder uit de buurt overlaat.

Professionele muizenbestrijding in Eindhoven en omgeving

Wil je muizen effectief bestrijden? Neem dan contact op met een professionele ongediertebestrijder. Onze vakmannen uit Eindhoven bestrijden dagelijks muizen in Eindhoven en omgeving, dus ook in Waalre, Heeze en Leende. Een telefoontje en ze staan binnen 24 uur bij je voor de deur. Voor een vaste, lage prijs bestrijden wij de muizen in jouw huis. Uiteraard zonder voorrijkosten. Bel met ons telefoonnummer voor een afspraak binnen 24 uur met onze muizenbestrijders uit Eindhoven. Of laat je direct door ons terugbellen.

Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!