Mogen wij je helpen?

Ovenvisjes bestrijding in Doorn
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0343 - 781123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Ovenvisjes bestrijden in Doorn

Schakel onze professionele ovenvisjesbestrijder uit Doorn in als jij ovenvisjes in huis hebt. Onze lokale professionals bestrijden dagelijks ovenvisjes in Doorn en omgeving, maar ook andere franjestaarten, zoals zilvervisjes en papiervisjes. Binnen 24 uur staan wij bij jou op de stoep met de oplossing voor jouw ovenvisjesprobleem. Wij bestrijden ovenvisjes altijd voor een vaste, lage prijs. Daarnaast rekenen wij nooit voorrijkosten, ook niet als je in Wijk Bij Duurstede, Driebergen-Rijsenburg of Werkhoven woont. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus neem direct contact met ons op. Of laat je gegevens hier achter, dan bellen wij jou terug.

Ovenvisje, papiervisje, zilvervisje?

Het ovenvisje behoort net als papiervisjes en zilvervisjes tot de franjestaarten. In eerste instantie lijken ze qua uiterlijk veel op elkaar, maar een geoefend oog ziet de verschillen tussen deze drie insecten. Ovenvisjes komen in ons land niet veel, maar wel steeds vaker voor in onze leefomgeving. Daarentegen komen papiervisjes en zilvervisjes zeer geregeld voor in onze huizen. De huizen van tegenwoordig vormen de perfecte leefomgeving voor deze twee franjestaarten, omdat ze zo goed geïsoleerd zijn.

De leefwijze van het ovenvisje

Ovenvisjes hebben een warme leefomgeving nodig om te overleven. Een temperatuur boven de vijfentwintig graden vinden ze het fijnst om in te leven. Ze eten van koolhydraten. Dit zit niet alleen in ons voedsel verwerkt, maar ook in papier en textiel. Ovenvisje brengen dus wel degelijk schade toe aan de spullen in ons huis die koolhydraten bevatten. Denk alleen al aan jouw belangrijke documenten en kleding.

Professionele ovenvisjesbestrijding in Doorn en omgeving

Heb jij last van ovenvisjes of van de andere fransjestaarten en wil je deze uit je huis hebben, neem dan direct contact met ons op. In Doorn zijn onze lokale professionals dagelijks druk met het bestrijden van alle soorten ongedierte, waaronder ovenvisjes. We zijn 24/7 bereikbaar en staan binnen 24 uur bij jou aan huis om je ovenvisjes te bestrijden. Wij rekenen nooit voorrijkosten, ook niet als je in Wijk Bij Duurstede, Driebergen-Rijsenburg of Werkhoven woont. Daarnaast rekenen wij voor alle soorten bestrijding een vast, laag tarief. Bel nu met ons telefoonnummer als je binnen 24 uur van je ongedierteprobleem af wilt. Of laat je gegevens hier achter, dan belt onze professionele ovenvisjesbestrijder jou direct terug.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Doorn, Amerongen, Austerlitz, Cothen, Driebergen-Rijsenburg, Langbroek, Leersum, Maarn, Maarsbergen, Overberg, Werkhoven, Wijk bij Duurstede.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9294 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 19 minuten geleden
  • SSL beveiligde website