Mogen wij je helpen?

Houtwormen bestrijding in Doorn
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0343 - 781123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Houtworm bestrijden in Doorn

Is je hout aangetast wat te wijten is aan de houtworm? Dan zorgen onze professionele houtwormbestrijders uit Doorn ervoor dat jouw houtworm bestreden wordt! Het is groot van belang dat dit direct gebeurt, omdat houtworm je houten constructies ernstig beschadigd. Met instortingsgevaar als gevolg. Door contact met onze lokale professionals op te nemen, ben je al binnen 24 geholpen aan een oplossing voor jouw houtwormprobleem. Wij zijn dagelijks actief in jouw regio om houtworm vakkundig te bestrijden. Ook komen we bij je langs als je in buurt van Doorn woont, zoals Langbroek, Maarn of Maarsbergen. Wij rekenen geen voorrijkosten en hanteren altijd vaste, lage tarieven voor de bestrijding. Bel nu ons telefoonnummer voor een afspraak of laat je terugbellen. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

De houtworm

Houtworm is een verzamelnaam voor de larven van verschillende soorten kevers die in hout leven. De meest bekende zijn de larven van de gewone houtwormkever, ook wel het doodskloppertje genoemd. Daarnaast staan de larven van de bonte knaagkever of bonte klopkever ook wel bekend als de grote houtworm. Ook is er nog een derde kever die veel schade aan houten constructies veroorzaakt, namelijk de huisboktor.

Hoe herken ik schade door houtworm?

Vaak is het niet de houtwormkever zelf, maar de larve van de houtworm die ervoor zorgt dat je houten constructies worden vernield. Als je houtworm hebt in je houten constructie, herken je dat vooral aan de sporen die de larven van de houtwormkever achterlaten. Verzwakte houten constructies, kleine gaatjes in het hout en boormeel (zaagselachtige uitwerpselen) zijn tekenen van de aanwezigheid van houtworm.

Professionele houtwormbestrijding in Doorn en omgeving

Houtworm brengt meestal erge schade toe aan allerlei houten constructies. Dragende balken worden volledig aangetast en zolang je houtworm niet bestrijdt, blijft het gevaar van instorten heersen. Het is daarom van groot belang dat je houtworm laat bestrijden door een professionele houtwormbestrijder. Door contact met onze lokale professionals uit Doorn op te nemen, staat er al binnen 24 uur een houtwormbestrijder voor je deur voor een vakkundige bestrijding. Ook komen wij bij je langs als je in de buurt van Doorn woont, zoals Langbroek, Maarn of Maarsbergen. Altijd tegen vaste, lage tarieven! En we rekenen hiervoor nooit voorrijkosten. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus bel nu voor een afspraak.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Doorn, Amerongen, Austerlitz, Cothen, Driebergen-Rijsenburg, Langbroek, Leersum, Maarn, Maarsbergen, Overberg, Werkhoven, Wijk bij Duurstede.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9324 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 15 minuten geleden
  • SSL beveiligde website