Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Bas is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 0313-781123
Jouw gedimplomeerde bestrijder

Ongediertebestrijding
in Dieren

7 beoordelingen
 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef ongedierte geen onderdak
 • Klantbeoordeling 9.1 
 • EVM gecertificeerd

Wij bestrijden ongedierte!

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met Bas en maak direct een afspraak.

Bel direct met Bas

Stuur een mail

Stuur een mail en Bas neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en Bas belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
Aan de slag Werkwijze in Dieren

Overlast van ongedierte? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van ongedierte in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze bestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze bestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

De bestrijder van Dieren Expert aan het woord

Mijn naam is Bas Ketelaar van T&R Ongediertebestrijding. Ik ben jouw lokale ongediertebestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Dieren. Heb je last van ongedierte? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, Bas Ketelaar
Super snel De beste bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Kosten ongediertebestrijding Dieren

Wist je dat ongediertebestrijding niet zo veel hoeft te kosten? Wanneer je denkt aan professionele ongediertebestrijding dan kunnen de kosten vaak hoog oplopen, maar in werkelijkheid hoeft een bestrijding niet zo duur te zijn, als je er natuurlijk op tijd bij bent. Bas van T&R Ongediertebestrijding is een expert in ongedierte bestrijden. Heb je een wespennest gevonden, houtworm in je huis of misschien wel last van bedwantsen? Bel Bas en leg je probleem voor, naar aanleiding van deze factoren zal hij de prijs die je betaald voor het bestrijden van ongedierte:

1. Ongediertesoort

Er bestaan gigantisch veel soorten ongedierte, soms komen ze alleen, maar meestal met meer. Sommige zie je kruipen en andere weer niet. Elk soort ongedierte vraagt om een eigen bestrijdingsmethode, de prijzen lopen dus behoorlijk uiteen.

2. Omvang ongedierteprobleem

Moet onze bestrijder op een ladder klimmen om een wespennest te verwijderen, of onder de vloer kruipen om te controleren of er houtworm in de houten balkconstructie zit? Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat wat meer tijd kost dan het wegzetten van een muizenklem. Elk ongedierteprobleem is anders van omvang en kan er dus voor zorgen dat ook hier de prijs behoorlijk uiteen loopt.

3. Bestrijdingsmiddelen

Onze bestrijders hebben verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen tot hun beschikking. Van gifkorrels tot poeders en van klemmen tot aan andere gifvrije (en diervriendelijke) bestrijdingsmiddelen. Onze bestrijder kan je haarfijn uitleggen welk middel je nodig hebt. Ook kan hij vertellen dat elk middel zijn eigen prijskaartje heeft, waardoor het eindresultaat varieert.

4. Methode van bestrijding

Afhankelijk van het soort ongedierte bepaalt onze bestrijder welke methode het beste werkt. Soms volstaat een val of lokdoos, maar het kan ook voorkomen dat de bestrijder speciale machines nodig heeft om de ongediertebestrijding uit te voeren. Hoe dan ook, de prijs is afhankelijk van de oplossing die jij kiest samen met de bestrijder.

5. Aantal behandelingen

Kan de bestrijder het probleem in een keer oplossen of moet hij vaker terugkomen? Misschien is het zelfs beter preventief een aantal dingen aan te passen om te voorkomen dat hardnekkig ongedierte zich opnieuw voortplant. Onze bestrijder kan vaak een goede inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen om van je ongedierte af te komen.

Belangrijk Om een helder beeld te krijgen van de situatie komt onze bestrijder langs voor inspectie. In overleg maakt hij een plan van aanpak om van het ongedierte af te komen, eentje die past bij jouw budget en manier van bestrijden, zo krijg je een helder overzicht van de benodigde middelen, risico’s en kosten. Meestal kunnen de kosten voor een inspectie verrekend worden nadat de bestrijding is uitgevoerd, overleg dit met de bestrijder voordat je een afspraak maakt. Hoe dan ook, samen met Bas kom je er vast en zeker uit. Maak een afspraak of bel direct, zo ben je snel van je ongedierte af!
Bel 0313-781123
Waar Bas werkt Werkgebied

Woon je in Dieren of omgeving, dan staan Bas en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met ongedierte. Of je nu in Dieren, Angerlo, Doesburg of Drempt woont, deze ongediertebestrijder komt naar je toe! Bel voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Bas is actief in omgeving Dieren, Doetinchem, Terborg, Zevenaar.

Wat valt er onder Dieren?
 • Dieren
 • Angerlo
 • Doesburg
 • Drempt
 • Eerbeek
 • Ellecom
 • Giesbeek
 • Hall
 • Laag-Soeren
 • Lathum
 • Spankeren
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Dieren? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

Werkgebied van onze bestrijder in Dieren
Klanten over T&R Ongediertebestrijding 7 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.1

Ongedierte bestrijden in Dieren

Wanneer mensen overlast van dieren ondervinden of dat hun aanwezigheid voor schade aan onze eigendommen of gezondheid zorgt, spreken we van ongedierte. Je kunt last hebben van insecten, maar ook van knaagdieren, van eentje of heel veel. Hoe dan ook, bezorgen ze je narigheid waar je zo snel mogelijk vanaf wilt. Vanuit heel Dieren en omgeving ontvangen we dagelijks honderden meldingen van ongedierte in huis. Dus wordt de overlast of het gevaar jou te groot, neem dan direct contact op met onze professionele ongediertebestrijder uit Dieren. Wij zorgen binnen 24 uur voor een oplossing voor jouw ongedierteprobleem. Altijd tegen een vast, laag tarief. Ook als je in Giesbeek, Lathum of Drempt woont. Geen voorrijkosten. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vrijblijvend advies, meer informatie of een afspraak.

Last van ongedierte?

Ongedierte komt helaas overal voor. Geen enkel huishouden ontkomt aan deze overlast veroorzakende dieren. Vooral binnenshuis ongedierte hebben, is erg vervelend. De schade die ongedierte kan aanrichten, is niet gering. Denk aan knaagschade door de muis of rat, wat kan leiden tot kortsluiting en zelfs brand. Of de aantasting van je houten constructies door de boktor of houtworm, waardoor alleen al de kosten van herstel hoog oplopen. Daarnaast veroorzaakt ongedierte ook vaak genoeg voor vieze, onhygiënische situaties, waardoor voor ons een zeer ongezonde leefomgeving ontstaat. Denk alleen al aan de ziektes die ze met zich mee- en overdragen. Maar ook de stank van uitwerpselen, urine en kadavers zorgen voor veel overlast in huis.

Professionele ongediertebestrijding in Dieren en omgeving

Last van ongedierte, zoals muizen, ratten, vlooien, wespen, zilvervisjes of houtworm? Geen ongedierte is ons te gek. Onze professionele ongediertebestrijders uit Dieren bestrijden al jaren elke dag alle soorten ongedierte in heel Dieren en haar omgeving. Door onze jarenlange ervaring vinden wij altijd een vakkundige oplossing voor jouw ongedierteprobleem. Hiervoor staan wij elke dag van de week, dag en nacht voor je klaar. Je hoeft onze lokale professionals alleen maar te bellen en wij staan binnen 24 uur bij je op de stoep. Het maakt ons niet uit of je nou in Dieren, Giesbeek, Lathum of Drempt woont. Wij bieden 24/7 directe hulp zonder daarvoor voorrijkosten te rekenen. Wij zijn snel, effectief en hanteren vaste, lage prijzen voor het bestrijden van ongedierte. Bel nu of laat je direct door ons terugbellen. Ga voor vakmanschap en kies voor lokale ongediertebestrijding.

Bedwantsen bestrijden Dieren

Heb je last van kleine, rode bultjes die jeuken? Als er geen muggen, wespen of vlooien in de buurt zitten, heb je waarschijnlijk last van bedwantsen. Een soort ongedierte wat je niet wenst in je huis. Onze professionele bedwantsenbestrijder uit Dieren staat 24/7 voor je klaar voor een oplossing voor jouw bedwantsenprobleem. Woon je buiten Dieren, in bijvoorbeeld Ellecom, Spankeren of Laag-Soeren, ook dan komt onze lokale ongediertebestrijder binnen 24 uur bij je langs. Hiervoor rekenen wij geen voorrijkosten. Ook hanteren wij standaard een vast, laag tarief. Voor vrijblijvend advies van onze professional, meer informatie of het direct maken van een afspraak, bel je nu met ons telefoonnummer.

Bedwantsen, wat zijn dat?

Bedwantsen. Het zijn insecten waar je liever geen last van hebt in het dagelijks leven. Toch komt men ze geregeld tegen in bijvoorbeeld hotels of andere accommodaties, maar wat zijn bedwantsen nou eigenlijk? Bedwantsen zijn kleine insecten die zich overal kunnen verstoppen. Ze worden ook wel wandluis of bedluis genoemd. Als je op een plek geslapen hebt waar bedwantsen voorkomen, is de kans groot dat je ze ook mee naar huis hebt genomen. Het is een insect van ongeveer zes millimeter lang en heeft een bruin tot roodbruine kleur. Daarnaast zijn ze voorzien van twee kleine vleugels op het halsschild. Heb je een bedwants gespot? Dan heb je er zeer waarschijnlijk meer!

Last van bedwantsen?

Heb je kleine, rode bultjes die lijken op muggenbulten? En kleine, zwarte puntjes (uitwerpselen) op je spullen, naden en kieren van je bed of matras? Dan is de kans groot dat je last hebt van bedwantsen. Een bedwants heeft namelijk bloed nodig om zich voort te planten, daarom verstoppen ze zich vaak ook aan het hoofdeind van je bed. ’s Nachts worden de kleine beestjes actief om zich te voeden. Als je te lang wacht met het bestrijden van bedwantsen kun je je onwel gaan voelen of zelfs besmet raken met ziektekiemen die ze met zich meedragen. Wacht dus niet te lang met het zoeken naar een professionele ongediertebestrijder om jouw bedwantsen te bestrijden. Neem zo snel mogelijk contact op met onze vakkundige bedwantsenbestrijder uit Dieren!

Professionele bedwantsenbestrijding in Dieren en omgeving

Verspil geen moeite door zelf bedwantsen te bestrijden, want dat gaat je zeer waarschijnlijk zonder professionele hulp niet lukken. Heb je last van bedwantsen? Bel dan direct onze ervaren bestrijder uit Dieren! Hoe sneller je de beestjes bestrijdt, des te kleiner de kans is dat de besmetting zich uitbreidt naar andere plekken. Verplaats in de tussentijd dan ook geen spullen naar een ander vertrek in jouw huis of naar een ander huis. Wij bieden je een specialist in het bestrijden van ongedierte die 24/7 beschikbaar is en binnen 24 uur een oplossing voor je heeft. Altijd voor een vast, laag tarief. Onze ervaringsdeskundige is ook in omliggende plaatsen, zoals Ellecom, Spankeren en Laag-Soeren actief en rekent geen voorrijkosten!

Boktor bestrijden Dieren

Heb je kleine gaatjes in je houten constructies? Wat nu? De kans is groot dat je last hebt van boktor, ook wel de huisboktor genoemd. Het is verstandig om zo snel mogelijk een professionele boktorbestrijder te zoeken bij jou in de buurt. En die hebben wij! Onze ervaren bestrijder biedt directe hulp binnen 24 uur en is 24/7 beschikbaar. Naast het feit dat onze lokale ongediertebestrijder in Dieren actief is, gaat hij ook graag wat verder van huis om jouw boktorprobleem op te lossen, zoals in Spankeren, Laag-Soeren en Eerbeek. Wij bestrijden tegen een vast, laag tarief. Daarnaast rekenen wij geen voorrijkosten! Neem vandaag nog contact met ons op.

Last van de boktor?

Dit insect is ongeveer één tot tweeënhalve centimeter lang, heeft een bruinzwarte kleur en is te herkennen aan z’n dekschild. Het voornaamste doel van deze beestjes is om zich voort te planten. Deze beestjes richten daarbij veel schade aan je houten constructies aan. Denk aan houten vloeren, meubels, dragende balken, dakconstructies en andere objecten van onbewerkt hout. Kenmerkend voor een actieve boktor zijn de kleine, diepe gaatjes van circa zes tot negen millimeter in je hout. Vaak ligt er ook zaagsel rondom deze gaatjes.

Een gevaar voor je huis, de huisboktor

De huisboktor leggen hun eitjes in de diepe gaatjes die ze gemaakt hebben. De larven die uit deze eitjes komen, boren zich een weg tot in de kern van het hout, waardoor ze veel schade aanrichten. Het komt geregeld voor dat complete constructies worden afgekeurd omdat er boktor actief is. Na de verpopping van de larven, kruipen de kevers naar buiten, waardoor ze kleine gaatjes achterlaten in het hout. Deze volwassen boktor leggen vervolgens weer eitjes op het hout en zo gaat het alsmaar verder.

Professionele boktorbestrijding in Dieren en omgeving

Verspil geen moeite door zelf de huisboktor te bestrijden, want dat gaat je niet lukken. De enige manier om van de boktor af te komen, is door professionele hulp te zoeken, want wie wil nou een huis die langzaam opgevreten wordt? Onze vakkundige ongediertebestrijders uit Dieren bezitten de juiste kennis en kunde om de boktor snel en effectief te verwijderen. Dus heb je last van boktor? Maak dan nu een afspraak met onze lokale boktorbestrijder uit Dieren. Wij beginnen binnen 24 uur aan de bestrijding van jouw boktor. Ook als je in Spankeren, Laag-Soeren of Eerbeek woont. Hieraan zijn geen voorrijkosten verbonden! En wij komen altijd voor een vaste, lage prijs. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus bel nu of laat je gegevens achter en wij bellen jou direct terug.

Houtworm bestrijden Dieren

Houtworm is een verzamelnaam voor de vele verschillende insecten die zich in het hout bevinden. Al deze soorten opereren in principe hetzelfde: ze laten allemaal kleine gaten achter in je hout. Om erge schade aan je houten constructies te beperken, zijn onze houtwormbestrijders uit Dieren in het leven geroepen. Wij bieden je ervaren ongediertebestrijders om jouw houtworm vakkundig uit je huis te verwijderen. Voor een vast, laag tarief. Onze lokale bestrijders zijn 24/7 beschikbaar en rekenen geen voorrijkosten. Wij zijn actief in en rondom Dieren, zoals in Laag-Soeren, Eerbeek en Hall. Neem direct contact met ons op en wij zijn binnen 24 uur ter plaatse.

Het gevaar van houtworm

De houtworm plant zich voort door eitjes op het hout leggen. Zodra deze eitjes uitkomen, boren deze larven zich een weg in het hout. Nadat de larven zich hebben ontpopt, kruipen ze uit het hout en laten ze kleine, diepe gaatjes achter. Deze beestjes leggen vervolgens weer eitjes op het hout en zo begint het proces weer van vooraf aan. Het gevaar is grote schade aan al je houten constructies. Het is verstandig om snel professionals in te schakelen voor het bestrijden van de houtworm. Als je te lang wacht, kan de waarde van je huis enorm dalen. En het herstellen van de aangerichte schade kan hoog in de kosten oplopen.

Houtworm zelf bestrijden

Wij raden het je af om de houtworm zelf te bestrijden. Hiervoor zijn namelijk uiterst geavanceerde technieken en middelen vereist, waarvan het gebruik erg kostbaar is. Daarnaast heb je voor een effectieve en efficiënte bestrijding van jouw houtworm specialistische kennis en ervaring nodig. Daarom bieden wij je onze vakkundige ongediertebestrijders uit Dieren aan. Mocht je toch houtworm zelf willen proberen te bestrijden, hanteer dan de volgende tips. Verwijder allereerst al het aangetaste hout. Wanneer de voorwerpen klein zijn, kun je ze of twee weken in de vriezer leggen of verhitten in de oven tot zeventig graden. Behandel daarna je onbehandelde hout met lak, verf of beits.

Professionele houtwormbestrijding in Dieren en omgeving

Wanneer bovengenoemde tips niet helpen of niet zijn toe te passen, doordat de voorwerpen simpelweg te groot zijn, neem dan contact op met onze professionele houtwormbestrijder uit Dieren. Onze ervaren professional zorgt voor een grondige inspectie en een vakkundige bestrijding van de houtworm. Na de bestrijding ontvang je een behandelingscertificaat. Wij zijn 24/7 te bereiken voor directe hulp binnen 24 uur in Dieren, maar ook in Laag-Soeren, Eerbeek en Hall. Wij rekenen geen voorrijkosten en hanteren altijd vaste, lage tarieven. Bel ons nu of laat ons contact met jou opnemen door hiernaast je gegevens achter te laten.

Kakkerlakken bestrijden Dieren

Heb je een kakkerlak herkend aan z’n griezelige uiterlijk en z’n onaangename geur? Laat hem dan niet langer z’n gang gaan in je huis en neem vandaag nog contact met ons op. Onze professionele kakkerlakkenbestrijder uit Dieren bestrijdt jouw kakkerlakkenprobleem binnen no-time. Niet alleen in Dieren komt onze vakman, ook in de plaatsen rondom Dieren, zoals Eerbeek, Hall en Doesburg bieden wij 24/7 directe hulp. Zonder voorrijkosten. Wil je voor een vast, laag tarief van jouw kakkerlakken af? Bel meteen of laat ons jou terugbellen.

Zijn kakkerlakken schadelijk?

De kakkerlak is zeer schadelijk. Het insect neemt veel ziektes met zich mee, wat hij zomaar aan je overdraagt. Vooral kinderen, zieke mensen en ouderen hebben een verhoogd risico om door kakkerlakken te worden besmet. Voorbeelden van ziektes die de kakkerlak met zich meedraagt zijn salmonella, tyfus en dysenterie. Niet de minste ziektes dus. De uitwerpselen van de kakkerlak zijn net zo gevaarlijk, welke aandoeningen als astma en eczeem kunnen veroorzaken. Het mag duidelijk zijn dat je de kakkerlak zo snel mogelijk moet bestrijden.

Een kakkerlak in huis, wat nu?!

Het zelf tegengaan van kakkerlakken in huis is erg moeilijk en vrijwel onmogelijk. Het enige wat je ertegen kan doen, is ervoor zorgen dat je het de kakkerlakken onaantrekkelijk maakt om in jouw huis te leven. Maatregelen die je kan treffen, zijn de verwarming in huis laag zetten, je huis goed ventileren en je voedselresten altijd opruimen. Kakkerlakken houden immers van warme, vochtige plekken. Kakkerlakken planten zich razendsnel voort, dus wanneer er eenmaal een of meerdere kakkerlakken in je huis zitten, is er weinig houden meer aan.

Professionele kakkerlakkenbestrijding in Dieren en omgeving

Aarzel niet als je last hebt van kakkerlakken en laat ze zo snel mogelijk verwijderen door onze professionele kakkerlakkenbestrijder uit Dieren. In heel Dieren en omgeving rekenen wij geen voorrijkosten om bij je langs te komen voor een bestrijding. Ook niet als je in Eerbeek, Hall of Doesburg woont. Onze lokale ongediertebestrijders zorgen al binnen 24 uur voor een snelle, effectieve oplossing voor jouw kakkerlakkenprobleem. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor een vakkundige bestrijding, maar ook voor vrijblijvend advies of meer informatie. Neem direct contact met ons op.

Mieren bestrijden Dieren

Een zoete, voedselrijke omgeving, dit vraagt om problemen met mieren en ander ongedierte. Mieren zijn niet zozeer schadelijk, maar wel erg vervelend en onhygiënisch in je nabije omgeving. Erger je niet langer en laat onze professionele mierenbestrijder uit Dieren vandaag nog bij je langskomen. Wij zijn dagelijks actief in Dieren, Hall, Doesburg en Angerlo om hier mieren vakkundig te bestrijden. Dit doen wij voor een vast, laag bedrag en hanteren geen voorrijkosten. Onze lokale ongediertebestrijders zijn 24/7 bereikbaar voor vrijblijvend advies, meer informatie of het maken van een afspraak.

Een mierenplaag

Mieren zijn slimme, sociale, hardwerkende insecten. Mieren leven in grote groepen, ook wel kolonies, onder de grond. Ze bouwen hier hun nesten en gaan vanuit daar op zoek naar voedsel. Het vinden van eten, is de taak van de werksters. Mieren zijn gek op zoetigheden als suiker, jam en siroop, wat natuurlijk in jouw huis te vinden is. Via smalle kieren en gaten in de muur komen ze je huis binnen. Eenmaal voedsel gevonden, wordt er een mierenstraat gecreëerd vanuit het nest naar het voedsel, zodat ook de andere mieren de weg vinden. Een mierenplaag is zo een feit. Dek dus altijd je flessen en potten af en voorkom een mierenplaag.

Een mierennest in m’n tuin

Vaak lijkt een mierennest onschuldig, maar dit is het begin van een heuse mierenplaag. De koninginnen en mannetjes zijn gevleugeld en houden een “bruidsvlucht” wanneer ze willen paren. Mieren paren dus in de lucht en na de paring, verliezen de mannetjes hun vleugels. Dit is het moment dat de koningin een nieuw nest bouwt. Hier legt zij ongeveer driehonderd eitjes, waaruit nieuwe werksters en mannetjes komen. Wanneer je dus vliegende mieren signaleert en je dit probleem niet op tijd bestrijdt, dan is het wachten op een mierenplaag. Voorkom dit en laat onze professionele mierenbestrijder uit Dieren je helpen.

Professionele mierenbestrijding in Dieren en omgeving

Heb je thuis of bij je bedrijf last van mieren? Laat je dan direct helpen door onze lokale ongediertebestrijder uit Dieren. Wij zijn ervaren en bestrijden daarom vakkundig elk mierenprobleem. Woon je in Dieren of in de buurt? Wij staan 24/7 paraat om jouw mieren te bestrijden. Zonder voorrij- of spoedkosten, ook als je in Hall, Doesburg of Angerlo woont. Wij werken met een vast, laag tarief. Bel direct met onze professionele mierenbestrijders en wij staan binnen 24 uur op de stoep met de oplossing.

Motmuggen bestrijden Dieren

Wist je dat motmuggen dagelijks zo’n tweehonderd eitjes leggen die al na twee dagen uitkomen? Zo worden het er steeds meer en ontstaat er in korte tijd een enorme zwerm motmuggen die voor veel overlast zorgen. Woon je in Dieren of daar in de buurt, heb je motmuggen in je huis en wil je een grotere plaag voorkomen? Neem dan snel contact op met onze professionele motmuggenbestrijders uit Dieren. Wij werken lokaal, dus ook als je in Doesburg, Angerlo of Giesbeek woont, komen wij binnen 24 uur jouw motmuggen bestrijden. Zonder voorrijkosten en een vast, laag tarief. Onze lokale bestrijders zijn 24/7 voor jouw ongedierteproblemen bereikbaar. Bel nu of laat je bellen.

Wat zijn motmuggen?

Zie je kleine, gevleugelde insecten die enigszins op vlinders lijken? Waarschijnlijk heb je te maken met de motmug, ook wel rioolvlieg of aalputmotje genoemd. Motmuggen herken je aan hun behaarde vleugels, maar kunnen desondanks niet goed vliegen. Ze leven vooral in afvoeren, riolen en kruipruimtes. Hier legt de motmug z’n eitjes in (lekkende) drab. Zoals gezegd, vermenigvuldigen motmuggen zich dan razendsnel. Dus heb je een motmug gesignaleerd, dan is de kans groot dat er meerderen zijn of binnen no-time bijkomen. Wanneer je denkt motmuggen in huis te hebben, dan is professionele bestrijding een must. Onze lokale ongediertebestrijders uit Dieren gaan op zoek naar de bron en bestrijden de motmuggen.

Professionele motmuggenbestrijding in Dieren en omgeving

Onze professionele motmuggenbestrijders uit Dieren weten als geen ander hoe ze de motmug moeten bestrijden. Het heeft namelijk weinig zin om enkel de volwassen insecten te doden. De voedselbron, waar de motmuggen leven, de eitjes zijn gelegd en inmiddels larven zijn uitgekomen, moet ook opgespoord en verholpen worden. Anders heb je zo weer een nieuwe motmuggenplaag. Gelukkig weten onze ervaren bestrijders uit Dieren hier wel raad mee. Wij vinden altijd een oplossing voor een motmuggenprobleem. Woon je in Dieren, Doesburg, Angerlo of Giesbeek? Geen probleem! Wij zitten altijd in de buurt en rekenen daarom geen voorrijkosten. Binnen 24 uur bestrijden we de motmuggen bij jou thuis voor een vast, laag tarief. Neem 24/7 contact met ons op of laat je direct terugbellen.

Ovenvisjes bestrijden Dieren

Het zijn vaak de kleinste insecten die de meeste overlast kunnen veroorzaken. Nu zijn ovenvisjes niet erg gevaarlijk, maar de aanwezigheid van deze insecten in grote getale is allesbehalve prettig. Daarom hebben wij voor jou professionele ovenvisjesbestrijders uit jouw buurt die je binnen 24 uur helpen met de bestrijding van dit ongedierte. Onze lokale professionals uit Dieren zijn ervaren in het snel en effectief bestrijden van ovenvisjes in heel Dieren en omgeving. Ook in Lathum, Drempt en Ellecom zorgen wij voor een vakkundige oplossing voor jouw ovenvisjesprobleem tegen een vast, laag tarief. Zonder voorrijkosten. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus neem direct contact met ons op.

Hoe leven ovenvisjes?

Uiteraard is ongedierte voorkomen beter dan genezen. Maar wil je weten hoe je ovenvisjes moet weghouden uit je huis, is het eerst van belang om voor te stellen hoe ovenvisjes leven. Ovenvisjes bevinden zich graag in donkere, warme en droge omstandigheden. Het liefst leeft dit beestje in een ruimte met een temperatuur van dertig graden of meer. Heb jij ruimten in huis die voldoen aan deze omstandigheden? Je hebt hiermee een perfecte leefomgeving voor ovenvisjes gecreëerd. Wat kunnen die kleine beestjes nou aanrichten, vraag je je af? Ovenvisjes voeden zich met cellulose en koolhydraten. Dit zit verwerkt in bijvoorbeeld vezels in papier of in lijmsoorten van tijdschriften. Wil je dat dit intact blijft, dien je de ovenvisjes dus zo snel mogelijk te bestrijden.

Professionele ovenvisjesbestrijding in Dieren en omgeving

Heb je last van een ovenvisjesplaag, dan hebben wij voor jou de oplossing. Onze professionele ovenvisjesbestrijders uit Dieren hoef je maar te bellen en staan binnen 24 uur voor je deur om de plaag te verwijderen. Wij staan 24/7 jou ter beschikking, ook als je in Lathum, Drempt of Ellecom woont. Onze lokale professionals rekenen geen voorrijkosten en hanteren een vast, laag tarief voor een bestrijding. Neem nu contact met ons op via ons telefoonnummer voor een afspraak. Heb je liever dat wij contact met jou opnemen? Laat dan je gegevens hier achter en wij bellen/mailen je direct. Ook voor vrijblijvend advies of meer informatie zijn wij 24/7 bereikbaar.

Papiervisjes bestrijden Dieren

Indien je last hebt van papiervisjes onderneem je het beste direct actie, want jouw spullen zijn niet langer veilig als deze insecten in de buurt zijn. Schakel vandaag nog jouw professionele papiervisjesbestrijder uit Dieren in. Woon je in Dieren of in de omgeving, zoals Drempt, Ellecom of Spankeren? Dan komen wij binnen 24 uur langs voor een bestrijding op maat. Bestrijden van papiervisjes is voor ons dagelijkse kost. Onze lokale professionals werken dan ook met een vast, laag tarief en rekenen geen voorrijkosten. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus neem direct contact met ons op voor vrijblijvend advies, meer informatie of een afspraak.

Hoe zien papiervisjes eruit?

Het papiervisje wordt ongeveer vijftien millimeter lang en heeft een lang, plat lichaam. Het lichaam van papiervisjes varieert qua kleur, maar is altijd bedekt met zilverkleurige schubben. Op het eerste gezicht lijken papiervisjes veel op ovenvisjes en zilvervisjes. Voor leken is met het blote oog het verschil tussen deze drie franjestaarten dan ook nauwelijks te zien. Qua leefomstandigheden verschillen ze echter wel degelijk.

Zijn papiervisjes schadelijk?

Overeenkomst tussen deze insecten is dat ze veel materiële schade aanrichten door alles op te eten. Jouw behang, boeken en kleding, maar ook je administratie laten ovenvisjes niet heel. Papiervisjes leven zo’n twee tot acht jaar, dus in die tijd kunnen ze een hoop schade aanrichten, zolang jij ze niet bestrijdt. Met name in archieven en musea, waar belangrijke documenten en waardevolle spullen liggen, wil je de papiervisjes niet tegenkomen. Hier kunnen de kosten van schade door papiervisjes hoog oplopen.

Professionele papiervisjesbestrijding in Dieren en omgeving

Heb jij last van papiervisjes? Bescherm je documenten, literatuur en fotoboeken en laat de papiervisjes zo snel mogelijk professioneel bestrijden. Neem daarvoor contact op met onze professionele papiervisjesbestrijders uit Dieren. Wij hebben altijd een vakkundige oplossing voor jouw papiervisjesprobleem. Bel direct voor een afspraak en wij staan binnen 24 uur paraat. Of je nu in Dieren, Drempt, Ellecom of Spankeren woont, wij staan 24/7 voor je klaar om de papiervisjes snel en effectief te bestrijden. Wij rekenen geen voorrijkosten en werken met een vast, laag tarief. Bel direct of laat een bericht achter, zodat wij jou kunnen terugbellen.

Ratten bestrijden Dieren

Ratten zijn erg vervelend en daarnaast ook nog schadelijk voor zowel je eigendommen als gezondheid. Daarom is het maar al te belangrijk dat je zo snel mogelijk een professionele ongediertebestrijder inschakelt om jouw ratten te verwijderen en die bieden wij je! Onze ervaren rattenbestrijder uit Dieren is 24/7 bereikbaar voor een oplossing voor jouw rattenprobleem. Wij schieten je niet alleen te hulp in Dieren, maar ook in Ellecom, Eerbeek en Angerlo staan we dag en nacht voor jou klaar. Onze lokale professional is altijd in de buurt en wij rekenen daarom in omgeving Dieren geen voorrijkosten. Als je nu een afspraak maakt, dan staat er binnen 24 uur een vakkundige bestrijder voor de deur die je van al je ongedierteproblemen af helpt tegen een vast, laag tarief.

Een rat of een muis?

Ratten worden vaak verward met een muis en andersom. Waarom? Beide hebben dezelfde bouw, een spitse snuit met snorharen, scherpe snijtanden, een lange staart en grote oren. Toch is er een groot verschil tussen een rat en een muis. Ratten zijn vele malen groter, het lichaam van een volwassen rat kan namelijk wel dertig centimeter lang worden, z’n staart meegerekend. Ratten zie je niet snel, omdat ze vooral ’s nachts leven. Hoe herken je ze dan? Heel simpel, gebruik je zintuigen. Wanneer jij vreemde geluiden hoort, een onaangename geur ruikt, langwerpige uitwerpselen vindt en overal knaagschade hebt, dan heb jij last van de rat. Om erger te voorkomen, onderneem je direct actie.

Zijn ratten schadelijk?

Een rat moet blijven knagen om hun gebit dat snel groeit in goede conditie te houden. Wanneer ratten dit niet doen, sterven ze, omdat de tanden zo erg door groeien dat het dier niet meer kan eten. Knagen is niet het enige wat ratten doen. Met hun urine en uitwerpselen vervuilen ze al je eigendommen en voedselvoorraden. Daarnaast dragen ze ook nog veel ziektes met zich mee. Hersenvliesontsteking is bijvoorbeeld een ziekte die wordt veroorzaakt door de keutels van de rat. Directe bestrijding is noodzakelijk om deze risico’s zoveel mogelijk te beperken.

Professionele rattenbestrijding in Dieren en omgeving

Heb je last van ratten? Bel ons dan direct voor een afspraak. Onze professionele rattenbestrijder uit Dieren is actief in Dieren zelf, maar bijvoorbeeld ook in Ellecom, Eerbeek en Angerlo. Geen voorrijkosten. Je kunt 24/7 bij ons terecht en er daarom ook op rekenen dat je snel van je rattenprobleem af bent, aangezien we binnen 24 uur voor je deur staan om jouw ratten effectief te bestrijden. Wacht dus niet langer, neem direct contact met ons op en geniet van onze lokale professionals die al jouw ongedierte vakkundig bestrijden tegen vaste, lage tarieven.

Vlooien bestrijden Dieren

Vlooien, het zijn insecten die je liever arm, dan rijk bent. Het zijn kleine diertjes die niet op mensen leven, maar wel nare, jeukende bultjes bij ons achterlaten. Daarnaast is het allesbehalve prettig voor je huisdier. Wees dus snel met het bestrijden van vlooien, voordat het een plaag wordt! Onze professionele vlooienbestrijders uit Dieren zijn actief in Dieren, maar ook in omliggende plaatsen als Spankeren, Hall en Giesbeek bestrijden wij dagelijks vlooien. Zonder voorrijkosten. Voor een snelle, effectieve oplossing voor jouw vlooienprobleem neem je direct contact op met jouw lokale ongediertebestrijder uit Dieren. Binnen 24 uur bestrijden wij vakkundig jouw vlooien tegen een vast, laag tarief. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus bel nu of laat ons jou terugbellen.

Een vlooienplaag

Heb je de aanwezigheid van vlooien te laat opgemerkt en is er nu een plaag? Geen paniek! Onze deskundige ongediertebestrijder helpt je uit de problemen. Wees hier wel snel mee, want een vlooienplaag breidt zich snel uit. Een vlo legt al snel zo’n tientallen eitjes per dag. Op lange termijn is het erg ongezond voor je huisdier, omdat dit parasitaire insect zich voedt met het bloed van je hond of kat.

Verschillende soorten vlooien

Wereldwijd bestaan verschillende soorten vlooien, maar de meest voorkomende is toch wel de kattenvlo. Omdat deze vlooien vaak van dier naar dier gaan, is het goed mogelijk dat kattenvlooien ook op honden te vinden zijn. Deze insecten springen letterlijk van soort naar soort door hun krachtige springpoten. Elke vlo legt veel eitjes, daarom is het belangrijk om deze insecten zo snel mogelijk te bestrijden, omdat de kans groot is dat je anders last krijgt van een vlooienplaag.

Toch gebeten door een vlooi?

Ondanks dat vlooien normaal alleen op dieren leven, kunnen ze ook mensen bijten. Ze doen dat maar een enkele keer, omdat ze erachter komen dat jij niet de juiste gastheer (dier) voor hun bent. Je herkent deze beten doordat de vlooien kleine, rode, jeukende bultjes achterlaten voornamelijk op je onderbenen. Je kunt ook uitslag elders krijgen als je allergisch voor deze beten bent. Wacht daarom niet te lang met het bestrijden van vlooien en schakel een expert in op dit gebied.

Professionele vlooienbestrijding in Dieren en omgeving

Omdat het bestrijden van vlooien een enorme klus is, is het verstandig daar een ervaren ongediertebestrijder voor te vinden. En die bieden wij jou! Al jarenlang bestrijden wij verschillende soorten ongedierte, dus ook vlooien in Dieren en in de omgeving van Dieren; Spankeren, Hall of Giesbeek. Voor een vast, laag tarief en zonder voorrijkosten. Dus heb je een vlooienplaag en wil je ervan af? Bel dan nu en wij sturen onze lokale professional binnen 24 uur naar je toe voor een vakkundige bestrijding van jouw vlooien. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus neem direct contact op voor vrijblijvend advies, meer informatie of voor het maken van een afspraak. Liever dat wij jou benaderen? Laat je gegevens hier achter en wij bellen/mailen je direct.

Wespen bestrijden Dieren

De irritante verstoorders van een gezellige maaltijd in de tuin: wespen. Ze eten van jouw eten, drinken van jouw drankje en vliegen cirkels rond je hoofd. De maat is vaak vol wanneer er iemand gestoken wordt. Onze professionele wespenbestrijders uit Dieren zijn altijd bij jou in de buurt om jouw wespen 24/7 te bestrijden. We zijn binnen 24 uur bij je, ook als je in Laag-Soeren, Doesburg of Lathum woont! Onze lokale ongediertebestrijders rekenen nooit voorrijkosten of spoedtoeslag en altijd een vaste, lage prijs. Neem direct contact met ons op.

Een wespennest in je huis

Een nieuw wespennest wordt gebouwd in het voorjaar door de koninginnen. Dit nest wordt vaak geplaatst in een opening of spleet in je huis om vervolgens uitgebouwd te worden in de spouwmuur van je huis. Wespennesten komen niet alleen in huis voor, maar bijvoorbeeld ook in schuurtjes of andere bijgebouwen. Wanneer het wespenseizoen is gestart, is vaak duidelijk te zien waar de wespen in- en uitvliegen. Wanneer de invliegopening is gevonden, is het nest gemakkelijk op te sporen en kan je de wespen bestrijden.

Wespen in je tuin?

Wespen halen nectar uit bloemen en brengen dit naar het nest. De werksters zijn op zoek naar voedsel voor de jonge wespen en de wespenkoningin. Dit gebeurt vanaf het voorjaar tot het najaar. Ook in jouw tuin wordt er door de werksters naar voedsel gezocht. In het najaar wordt het koud. De wespen kunnen hier niet tegen en sterven. Alleen de nieuwe, bevruchte koninginnen overleven de winter. Het is belangrijk om een wespennest zo snel mogelijk te bestrijden. Dit kan alleen als je het wespennest gevonden hebt. Wanneer je weet waar het nest is, laat je deze gemakkelijk bestrijden door onze lokale professionals uit Dieren.

Professionele wespenbestrijding in Dieren en omgeving

Het bestrijden van wespennesten moet je overlaten aan professionals. Dit is veiliger en voorkomt gevaarlijke situaties. Onze vakkundige bestrijders hebben veel ervaring in het bestrijden van veel verschillende soorten ongedierte. Voor onze lokale professionals is het bestrijden van wespen dan ook een dagelijkse taak. Wij staan 24/7 voor je klaar en reageren direct op jouw oproep. Binnen 24 uur krijg je al een oplossing voor jouw wespenprobleem. Onze professionele ongediertebestrijders hanteren een vaste, lage prijs en rekenen geen voorrijkosten. Ook als je in Laag-Soeren, Doesburg of Lathum woont. Bel direct voor een afspraak of laat ons je terugbellen om zo snel mogelijk geholpen te worden.

Zilvervisjes bestrijden Dieren

Zilvervisjes zijn kleine beestjes die zich verstoppen in donkere naden en kieren in je huis. Het bestrijden van zilvervisjes is dan ook een specialistische klus, omdat ze snel wegschieten wanneer je ergens het licht aan doet. Ook zijn de eitjes zo klein dat ze lastig zichtbaar zijn. Heb je last van zilvervisjes en woon je in Dieren of in de omgeving, zoals Eerbeek, Angerlo of Drempt? Neem dan direct contact op voor professionele bestrijding binnen 24 uur. Onze professionele zilvervisjesbestrijders uit Dieren staan 24 uur per dag, zeven dagen in de week voor je klaar. Wij hanteren geen voorrijkosten en hebben een vast, laag tarief.

Hoe leven zilvervisjes?

Zilvervisjes leven graag in donkere, vochtige, warme ruimten. De goed geïsoleerde huizen van tegenwoordig zijn dan ook een perfecte leefomgeving voor zilvervisjes. Zilvervisjes leven van bijvoorbeeld katoen en daarom is jouw kleding niet veilig voor zilvervisjes. Er is geen bewijs dat zilvervisjes allergieën veroorzaken of ziektekiemen verspreiden. Deze insecten zijn dus vooral erg vervelend en schadelijk voor je kleding. Iets wat je natuurlijk niet wilt. Het zelf bestrijden van zilvervisjes is lastig. Zilvervisjes verstoppen zich namelijk erg goed in de kleinste naden en kieren bij jou thuis en laten zich in het licht ook niet zien. Daarnaast dienen de eitjes ook te worden bestreden, die je nauwelijks ziet. Laat dit daarom over aan een ervaren ongediertebestrijder.

Professionele zilvervisjesbestrijding in Dieren en omgeving

Wil je snel van je zilvervisjesprobleem af? Dan vind je hier de oplossing. Onze lokale zilvervisjesbestrijders zitten in Dieren, maar bestrijden ook in de omgeving van Dieren. Woon je in Eerbeek, Angerlo of Drempt? Bel en wij staan 24/7 voor je klaar. Neem contact op met ons voor vrijblijvend advies, meer informatie of voor het direct maken van een afspraak. Wij komen binnen 24 uur bij je langs om jouw zilvervisjes vakkundig te verwijderen. Hiervoor hanteren onze professionals vaste, lage tarieven en rekenen geen extra kosten om bij je te komen. Heb niet langer last van zilvervisjes in je huis en bel ons nummer of laat je gegevens hier achter, zodat wij je direct terugbellen/mailen.

Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!