Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Bas is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 0313-781123

Muizenbestrijding Dieren

Last van muizen
in Dieren
7 beoordelingen
 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef muizen geen onderdak
 • Klantbeoordeling 9.1 
 • EVM  gecertificeerd

Wij bestrijden muizen!

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met Bas en maak direct een afspraak.

Bel direct met Bas

Stuur een mail

Stuur een mail en Bas neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en Bas belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
Aan de slag Werkwijze in Dieren

Overlast van ongedierte? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van ongedierte in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze bestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze bestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

De bestrijder van Dieren Expert aan het woord

Mijn naam is Bas Ketelaar van T&R Ongediertebestrijding. Ik ben jouw lokale ongediertebestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Dieren. Heb je last van ongedierte? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, Bas Ketelaar
Super snel De beste bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Kosten muizenbestrijding Dieren

Wist je dat ongediertebestrijding niet zo veel hoeft te kosten? Wanneer je denkt aan professionele ongediertebestrijding dan kunnen de kosten vaak hoog oplopen, maar in werkelijkheid hoeft een bestrijding niet zo duur te zijn, als je er natuurlijk op tijd bij bent. Bas van T&R Ongediertebestrijding is een expert in ongedierte bestrijden. Heb je een wespennest gevonden, houtworm in je huis of misschien wel last van bedwantsen? Bel Bas en leg je probleem voor, naar aanleiding van deze factoren zal hij de prijs die je betaald voor het bestrijden van ongedierte:

1. Ongediertesoort

Er bestaan gigantisch veel soorten ongedierte, soms komen ze alleen, maar meestal met meer. Sommige zie je kruipen en andere weer niet. Elk soort ongedierte vraagt om een eigen bestrijdingsmethode, de prijzen lopen dus behoorlijk uiteen.

2. Omvang ongedierteprobleem

Moet onze bestrijder op een ladder klimmen om een wespennest te verwijderen, of onder de vloer kruipen om te controleren of er houtworm in de houten balkconstructie zit? Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat wat meer tijd kost dan het wegzetten van een muizenklem. Elk ongedierteprobleem is anders van omvang en kan er dus voor zorgen dat ook hier de prijs behoorlijk uiteen loopt.

3. Bestrijdingsmiddelen

Onze bestrijders hebben verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen tot hun beschikking. Van gifkorrels tot poeders en van klemmen tot aan andere gifvrije (en diervriendelijke) bestrijdingsmiddelen. Onze bestrijder kan je haarfijn uitleggen welk middel je nodig hebt. Ook kan hij vertellen dat elk middel zijn eigen prijskaartje heeft, waardoor het eindresultaat varieert.

4. Methode van bestrijding

Afhankelijk van het soort ongedierte bepaalt onze bestrijder welke methode het beste werkt. Soms volstaat een val of lokdoos, maar het kan ook voorkomen dat de bestrijder speciale machines nodig heeft om de ongediertebestrijding uit te voeren. Hoe dan ook, de prijs is afhankelijk van de oplossing die jij kiest samen met de bestrijder.

5. Aantal behandelingen

Kan de bestrijder het probleem in een keer oplossen of moet hij vaker terugkomen? Misschien is het zelfs beter preventief een aantal dingen aan te passen om te voorkomen dat hardnekkig ongedierte zich opnieuw voortplant. Onze bestrijder kan vaak een goede inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen om van je ongedierte af te komen.

Belangrijk Om een helder beeld te krijgen van de situatie komt onze bestrijder langs voor inspectie. In overleg maakt hij een plan van aanpak om van het ongedierte af te komen, eentje die past bij jouw budget en manier van bestrijden, zo krijg je een helder overzicht van de benodigde middelen, risico’s en kosten. Meestal kunnen de kosten voor een inspectie verrekend worden nadat de bestrijding is uitgevoerd, overleg dit met de bestrijder voordat je een afspraak maakt. Hoe dan ook, samen met Bas kom je er vast en zeker uit. Maak een afspraak of bel direct, zo ben je snel van je ongedierte af!
Bel 0313-781123
Waar Bas werkt Werkgebied

Woon je in Dieren of omgeving, dan staan Bas en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met ongedierte. Of je nu in Dieren, Angerlo, Doesburg of Drempt woont, deze ongediertebestrijder komt naar je toe! Bel voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Bas is actief in omgeving Dieren, Doetinchem, Terborg, Zevenaar.

Wat valt er onder Dieren?
 • Dieren
 • Angerlo
 • Doesburg
 • Drempt
 • Eerbeek
 • Ellecom
 • Giesbeek
 • Hall
 • Laag-Soeren
 • Lathum
 • Spankeren
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Dieren? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

Werkgebied van onze bestrijder in Dieren
Klanten over T&R Ongediertebestrijding 7 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.1

Muizen bestrijden in Dieren

Woon je in Dieren of in een van haar omliggende plaatsen, zoals Angerlo, Giesbeek of Lathum en heb je thuis last van muizen? Laat ons je dan helpen! Door onze professionele muizenbestrijder uit Dieren in te schakelen, komt er binnen no-time een einde aan dit vervelende ongedierte in je huis. Onze vakkundige ongediertebestrijders hebben al vele jaren ervaring in het bestrijden van muizen in Dieren en omgeving. Op elk moment van de dag kun je ons bereiken voor een oplossing voor jouw muizenprobleem. Directe hulp voor een vast, laag tarief. Voor vrijblijvend advies, meer informatie of een afspraak bel je met ons telefoonnummer. Binnen 24 uur staat onze lokale bestrijder bij jou op de stoep. Geen voorrijkosten.

Zijn muizen schadelijk?

Misschien lijken muizen onschuldige beestjes, maar niets is minder waar! Als muizen eenmaal in je huis zijn, gaan ze niet snel meer weg. Bij jou thuis is het immers lekker warm en voldoende voedsel te vinden. Zorg ervoor dat je voedsel altijd afdekt en nergens resten laat slingeren. Muizen zijn zowel schadelijk voor je spullen als voor je gezondheid. Muizen zijn knaagdieren en moeten blijven knagen om hun tanden in conditie te houden. Schade aan je meubels en kabels van elektrische apparaten is het gevolg, waarvan het laatste zelfs tot kortsluiting en brand kan leiden. Daarnaast dragen muizen ziektes bij zich welke schadelijk zijn voor onze gezondheid. Dit verspreiden ze via hun urine en uitwerpselen.

Professionele muizenbestrijding in Dieren en omgeving

Heb je thuis last van muizen? Wij bestrijden al jaren verschillende soorten ongedierte in Dieren en haar omgeving. Dus ook als je in Angerlo, Giesbeek of Lathum woont, bel je ons voor jouw muizenprobleem. Onze professionele muizenbestrijders uit Dieren vinden altijd een snelle, effectieve oplossing. Binnen 24 uur zijn we bij je, zonder hiervoor extra kosten te rekenen en altijd tegen een vast, laag tarief. Onze professionals zijn 24/7 bereikbaar, dus neem direct contact met ons op. Komt het nu niet uit, laat je gegevens achter en wij bellen je op een gewenst tijdstip terug.