Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten

T&R Ongediertebestrijding

Eigenaar Bas aan het woord

Mijn naam is Bas en ik ben na mijn tijd als kraanmachinist de ongediertebestrijding in gestapt. Ik kwam in contact met een bestrijder en raakte geboeid met het vak. Vanaf kleins af aan was ik al gefascineerd met dieren en natuur, maar nu wist ik zeker dat ik hierin wilde werken. Ik heb mezelf volledig gespecialiseerd in de ongediertebestrijding en ben zo’n 5 jaar geleden aan het werk gegaan bij T&R.

Ik houd me veel bezig met de houtaantasters zoals houtworm en boktor, maar ik bestrijd ook wespen, ratten, muizen, bedwantsen en vele andere ongedierte. De wering en het voorkomen van ongedierte vind ik een belangrijk aspect. Er is niet altijd gif nodig bij bestrijdingen. T&R ongediertebestrijding streeft naar een hoge kwaliteit en klanttevredenheid.

Wij bieden voor elk plaagdier in elke situatie de juiste oplossing.


Bas is verantwoordelijk voor:

Adres

’s-Heerenbergseweg 32
7038 CC Zeddam

Kamer van koophandel

55384064

Certificeringen

Instanties

Beoordelingen van T&R Ongediertebestrijding

10 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.4 Beoordeling schrijven

We zijn zeer goed geholpen. Ik ben slecht met namen, maar volgens mij waren we geholpen door Jochem. Hij was zeer vriendelijk, behulpzaam maar gaf hij ons ook veel informatie over wespen(nesten) waar we veel aan hadden. Overal topservice die we iedereen zullen aanbevelen!

Prima

Geweldige specialist met meer uithoudingsvermogen dan het ongedierte. Rustig, vriendelijk vasthoudend en met humor, zo komt hij altijd tot een oplossing.

Prima, op rustige manier vriendelijk

Geweldige service, ben terug gebeld. En die zelfde dag stond de bestrijder, Bas Ketelaar op de stoep. Helemaal goed. Bedankt. Arnoldine Harbers van Huet.

Heel professioneel bedrijf, vriendelijke mensen en weten exact wat ze doen. Lukt het niet op de ene manier dan wordt er direct een andere methode toegepast. Heel snel was het ongedierte bestreden.

Geen blabla, maar gewoon het probleem oplossen. Netjes gewerkt en snel de plaag bestreden. Niets op aan te merken. Ik ga in het vervolg niet meer zelf aan de slag met ongediertebestrijding.

Ondanks dat het winter is, hadden wij toch nog telkens last van een paar wespen. Langer wachten wilden we niet. Meteen deze pro’s ingeschakeld en geen wesp meer te zien.

Ik wist mij geen raad meer. Heel blij met dit bedrijf! Een e-mail en de volgende dag hebben ze het wespennest bestreden! Geen wesp meer gezien.

Vreemde mensen in je huis is niet altijd prettig. Deze mensen waren communicatief sterk en vertelden wat ze aan het doen waren. Een betrouwbare club en ik ben heel blij dat ik ze heb uitgekozen!

Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!