Partner

T&R Ongediertebestrijding

(5 beoordelingen)
Contactpersoon Bas Ketelaar
Vestigingsadres

Hekkeslag 8
6913 AW Aerdt

Details
Over dit bedrijf

Bas aan het woord

Wij bieden voor elk plaagdier in elke situatie de juiste oplossing.

Mijn naam is Bas en ik ben na mijn tijd als kraanmachinist de ongediertebestrijding in gestapt. Ik kwam in contact met een bestrijder en raakte geboeid met het vak. Vanaf kleins af aan was ik al gefascineerd met dieren en natuur, maar nu wist ik zeker dat ik hierin wilde werken. Ik heb mezelf volledig gespecialiseerd in de ongediertebestrijding en ben zo’n 5 jaar geleden aan het werk gegaan bij T&R.

Ik houd me veel bezig met de houtaantasters zoals houtworm en boktor, maar ik bestrijd ook wespen, ratten, muizen, bedwantsen en vele andere ongedierte. De wering en het voorkomen van ongedierte vind ik een belangrijk aspect. Er is niet altijd gif nodig bij bestrijdingen. T&R ongediertebestrijding streeft naar een hoge kwaliteit en klanttevredenheid.

In welke plaatsen is Bas actief?

Bas is actief in de plaatsen:

Preventie en bestrijding Klanttevredenheid en kwaliteit Natuurliefhebber Particulier en bedrijven Deskundige houtaantasters

Certificeringen

Instanties

Klanten over T&R Ongediertebestrijding

5 beoordelingen met een gemiddelde score van 8.8 Schrijf beoordeling

Professioneel bedrijf

Heel professioneel bedrijf, vriendelijke mensen en weten exact wat ze doen. Lukt het niet op de ene manier dan wordt er direct een andere methode toegepast. Heel snel was het ongedierte bestreden.

Netjes gewerkt

Geen blabla, maar gewoon het probleem oplossen. Netjes gewerkt en snel de plaag bestreden. Niets op aan te merken. Ik ga in het vervolg niet meer zelf aan de slag met ongediertebestrijding.

Geen wesp meer te zien

Ondanks dat het winter is, hadden wij toch nog telkens last van een paar wespen. Langer wachten wilden we niet. Meteen deze pro’s ingeschakeld en geen wesp meer te zien.

Heel blij!

Ik wist mij geen raad meer. Heel blij met dit bedrijf! Een e-mail en de volgende dag hebben ze het wespennest bestreden! Geen wesp meer gezien.

Communicatief sterk

Vreemde mensen in je huis is niet altijd prettig. Deze mensen waren communicatief sterk en vertelden wat ze aan het doen waren. Een betrouwbare club en ik ben heel blij dat ik ze heb uitgekozen!