Mogen wij je helpen?

Houtwormen bestrijding in Den Bosch
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
073 - 7810123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Houtworm bestrijden in Den Bosch

Is je hout aangetast door houtworm? Dan zorgen onze professionele houtwormbestrijders uit Den Bosch ervoor dat jouw houtworm bestreden wordt! Het is groot van belang dat dit direct gebeurt, omdat houtworm je houten constructies ernstig beschadigt. Met instortingsgevaar als gevolg. Door contact met onze lokale professionals op te nemen, heb je al binnen 24 uur een oplossing voor jouw houtwormprobleem. Wij zijn dagelijks actief in Den Bosch en omgeving om houtworm vakkundig te bestrijden. Ook komen we bij je langs als je in omgeving van Den Bosch woont, zoals Vlijmen, Nieuwkuijk of Haarsteeg. Wij rekenen geen voorrijkosten en hanteren altijd vaste, lage tarieven voor de bestrijding. Bel nu ons telefoonnummer voor een afspraak of laat je direct terugbellen. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

De houtworm

Houtworm is een verzamelnaam voor de larven van verschillende soorten kevers die in hout leven. De meest bekende zijn de larven van de gewone houtwormkever, ook wel het doodskloppertje genoemd. Daarnaast staan de larven van de bonte knaagkever of bonte klopkever ook wel bekend als de grote houtworm. Tevens is er nog een derde kever die veel schade aan houten constructies veroorzaakt, namelijk de huisboktor.

Hoe herken ik schade door houtworm?

Het is niet de houtwormkever zelf, maar de larve van de houtworm die ervoor zorgt dat je houten constructies worden vernield. Als je houtworm hebt in je houten constructie, herken je dat vooral aan de sporen die de larven van de houtwormkever achterlaten. Verzwakte houten constructies, kleine gaatjes in het hout en boormeel (zaagselachtige uitwerpselen) zijn tekenen van de aanwezigheid van houtworm.

Professionele houtwormbestrijding in Den Bosch en omgeving

Houtworm brengt veelal erge schade toe aan allerlei houten constructies. Dragende balken worden volledig aangetast en zolang je houtworm niet bestrijdt, blijft het gevaar van instorten aanwezig. Het is daarom van groot belang dat je houtworm laat bestrijden door een professionele houtwormbestrijder. Door contact met onze lokale professionals uit Den Bosch op te nemen, staat binnen 24 uur onze vakman voor je deur voor een vakkundige bestrijding. Ook komen wij bij je langs als je in de omgeving van Den Bosch woont, zoals Vlijmen, Nieuwkuijk of Haarsteeg. Altijd tegen vaste, lage tarieven! En wij rekenen nooit voorrijkosten. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus bel nu voor een afspraak.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Den Bosch, Ammerzoden, Berlicum, Den Dungen, Empel, Geffen, Gemonde, Haarsteeg, Hedel, Hintham, Nieuwkuijk, Nuland, Rosmalen, Schijndel, Sint-Michielsgestel, Vinkel, Vlijmen, Vught, Well.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9284 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 3 minuten geleden
  • SSL beveiligde website