Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Gerard is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 073-7810123
Jouw gediplomeerde boktor bestrijder

Boktorrenbestrijding in Den Bosch

32 beoordelingen
 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef de boktor geen onderdak
 • Klantbeoordeling 9.3 
 • CPMV en EVM gecertificeerd

Wij bestrijden boktorren!

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met Gerard en maak direct een afspraak.

Bel direct met Gerard

Stuur een mail

Stuur een mail en Gerard neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en Gerard belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
AAN DE SLAG Werkwijze in Den Bosch

Overlast van boktor? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van boktorren in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze boktor bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze boktor bestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze boktor bestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de boktor bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze boktor bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

DE BOKTOR BESTRIJDER VAN Den Bosch Expert aan het woord

Mijn naam is Gerard van Ongediertebestrijding Midden-Brabant. Ik ben jouw lokale boktor bestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Den Bosch. Heb je last van boktorren? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, Gerard Wouters
Super snel De beste boktor bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Kosten boktorbestrijding Den Bosch

Wist je dat boktorbestrijding niet zo veel hoeft te kosten? Wanneer je denkt aan professionele boktorbestrijding dan kunnen de kosten vaak hoog oplopen, maar in werkelijkheid hoeft een bestrijding niet zo duur te zijn, als je er natuurlijk op tijd bij bent. Gerard van Ongediertebestrijding Midden-Brabant is een expert in boktor bestrijden. Heb je een wespennest gevonden, houtworm in je huis of misschien wel last van bedwantsen? Bel Gerard en leg je probleem voor, naar aanleiding van deze factoren zal hij de prijs die je betaald voor het bestrijden van ongedierte:

1. Ongediertesoort

Er bestaan gigantisch veel soorten ongedierte zoals boktorren, soms komen ze alleen, maar meestal met meer. Sommige zie je kruipen en andere weer niet. Elk soort ongedierte vraagt om een eigen bestrijdingsmethode, de prijzen lopen dus behoorlijk uiteen.

2. Omvang ongedierteprobleem

Moet onze bestrijder onder de vloer kruipen om te controleren of er houtworm in de houten balkconstructie zit? Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat wat meer tijd kost dan het wegzetten van een muizenklem. Elk ongedierteprobleem is anders van omvang en kan er dus voor zorgen dat ook hier de prijs behoorlijk uiteen loopt.

3. Bestrijdingsmiddelen

Onze bestrijders hebben verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen tot hun beschikking om van bijvoorbeeld boktorren af te komen. Van gifkorrels tot poeders en van klemmen tot aan andere gifvrije (en diervriendelijke) bestrijdingsmiddelen. Onze bestrijder kan je haarfijn uitleggen welk middel je nodig hebt. Ook kan hij vertellen dat elk middel zijn eigen prijskaartje heeft, waardoor het eindresultaat varieert.

4. Methode van bestrijding

Afhankelijk van het soort ongedierte bepaalt onze bestrijder welke methode het beste werkt. Soms volstaat een val of lokdoos, maar het kan ook voorkomen dat de bestrijder speciale machines nodig heeft om de ongediertebestrijding uit te voeren, zoals bij het verwijderen van houtworm. Hoe dan ook, de prijs is afhankelijk van de oplossing die jij kiest samen met de bestrijder.

5. Aantal behandelingen

Kan de bestrijder het probleem in een keer oplossen of moet hij vaker terugkomen? Misschien is het zelfs beter preventief een aantal dingen aan te passen om te voorkomen dat hardnekkig ongedierte zich opnieuw voortplant. Onze bestrijder kan vaak een goede inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen om van je ongedierte af te komen.


BELANGRIJK

Om een helder beeld te krijgen van de situatie komt onze boktorren bestrijder langs voor inspectie. In overleg maakt hij een plan van aanpak om van de boktorren af te komen, eentje die past bij jouw budget en manier van boktor bestrijden, zo krijg je een helder overzicht van de benodigde middelen, risico’s en kosten. Meestal kunnen de kosten voor een inspectie verrekend worden nadat de boktorbestrijding is uitgevoerd, overleg dit met de boktor bestrijder voordat je een afspraak maakt. Hoe dan ook, samen met Gerard kom je er vast en zeker uit. Maak een afspraak of bel direct, zo ben je snel van je ongedierte af!

Bel: 073-7810123
WAAR Gerard WERKT Werkgebied

Woon je in Den Bosch of omgeving, dan staan Gerard en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met boktorren. Of je nu in s Hertogenbosch, Den Bosch, Ammerzoden of Berlicum woont, deze boktorbestrijder komt naar je toe! Bel 073-7810123 voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Gerard is actief in omgeving Oosterhout, Tilburg, Waalwijk, Boxtel, Den Bosch, Zaltbommel, Gorinchem, Raamsdonksveer, Waardenburg, Rosmalen, Vught.

Wat valt er onder Den Bosch?
 • s Hertogenbosch
 • Den Bosch
 • Ammerzoden
 • Berlicum
 • Den Dungen
 • Empel
 • Geffen
 • Gemonde
 • Haarsteeg
 • Hedel
 • Hintham
 • Nieuwkuijk
 • Nuland
 • Rosmalen
 • Schijndel
 • Sint-Michielsgestel
 • Vinkel
 • Vlijmen
 • Vught
 • Well
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Den Bosch? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

KLANTEN OVER Gerard van Ongediertebestrijding Midden-Brabant

32 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.3


Boktor bestrijden Den Bosch

Een van de meest vervelende ongedierte is toch wel de boktor. Ze brengen namelijk ernstige schade toe aan je houten constructies. Het is niet eens de boktor zelf die de schade aanricht, maar juist de larven van de boktor. Wanneer je het vermoeden hebt dat jouw hout is aangetast door de boktor, laat je ze het best zo snel mogelijk bestrijden door onze professionele boktorrenbestrijders in Den Bosch. Wij zijn dagelijks actief in jouw regio om boktor te bestrijden. Dus ook als je in de buurt van Den Bosch, Rosmalen, Vlijmen of Nieuwkuijk woont, zijn we binnen 24 uur bij jou thuis met de oplossing voor jouw boktorprobleem. We rekenen nooit voorrijkosten en hanteren altijd vaste, lage tarieven voor de bestrijding. Wij zijn 24/7 bereikbaar op 073-7810123. Of je laat je direct terugbellen door onze boktor professionals uit Den Bosch.

Hoe herken ik boktor?

Hoe weet je dat je last hebt van boktor? Hoor je ’s zomers een knagend geluid? Dit is het teken dat de boktor actief is. Waarschijnlijk boren ze zich dan een weg door jouw hout. Zie je ovale uitvliegopeningen in je hout? Dit heeft de boktor gecreëerd. Vind je dan ook nog een soort zaagsel bij deze openingen? Dan weet je dat de boktor nog actief is. Dit wordt ook wel boormeel genoemd en zijn de uitwerpselen van de boktor.

Levenscyclus boktor

Het zijn vooral de boktorlaven die de schade aanrichten in onze houten constructies. De larven worden tot wel tien jaar oud. Nadat ze uit hun ei gekropen zijn, banen ze zich een weg tot in de kern van het hout. Op een gegeven moment verpoppen de larven zich tot volwassen boktorkever. De boktorkever kruipt uit het hout en legt z’n eitjes. Zo begint de cyclus opnieuw.

Professionele boktor bestrijding in Den Bosch en omgeving

Wanneer je schade door boktor hebt, is het op z’n zachtst gezegd erg vervelend. Je neemt dan het beste contact met ons op en wij zorgen ervoor dat jouw boktorprobleem binnen no-time is verholpen. Onze boktorrenbestrijding specialisten uit Den Bosch staan 24/7 voor jou klaar en al binnen 24 uur voor je deur om jouw boktor vakkundig te bestrijden. Ook in Den Bosch, Rosmalen, Vlijmen en Nieuwkuijk zorgen wij voor een snelle, effectieve boktorbestrijding tegen een vast, laag tarief zonder voorrijkosten. Bel nu ons telefoonnummer voor directe hulp van onze lokale professionals of laat ons direct contact met jou opnemen.

Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!