Alleen gediplomeerde bestrijders
Altijd eerlijk & transparant
Meer dan 400.000+ tevreden klanten
Rob is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 015-7831123

Wespenbestrijding Delft

Last van wespen
in Delft
Gemiddeld een 9 (13)
 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef wespen geen onderdak

Overlast van wespen voorkomen?

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met Rob en maak direct een afspraak.

Bel direct met Rob

Stuur een mail

Stuur een mail en Rob neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en Rob belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
Aan de slag

Werkwijze

Overlast van ongedierte? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van ongedierte in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze bestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze bestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

De bestrijder van Delft

Expert aan het woord

Mijn naam is Rob Verhagen van Ongediertebestrijding Westland. Ik ben jouw lokale ongediertebestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Delft. Heb je last van ongedierte? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, Rob Verhagen
Super snel De beste bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Klanten over Ongediertebestrijding Westland

13 beoordelingen met een gemiddelde score van 9
Waar Rob werkt

Werkgebied

Woon je in Delft of omgeving, dan staan Rob en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met ongedierte. Of je nu in Delft, Delfgauw, Den Hoorn of Nootdorp woont, deze ongediertebestrijder komt naar je toe! Bel voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Rob is actief in Delft, Naaldwijk, Westland.

Wat valt er onder Delft?
 • Delft
 • Delfgauw
 • Den Hoorn
 • Nootdorp
 • Pijnacker
 • Schipluiden
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Delft? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

Werkgebied van onze bestrijder in Delft

Wespen bestrijden in Delft

Iedereen kent het wel, een gezellige, zomerse maaltijd in de tuin en er komen gelijk wespen op af. De irritante verstoorders voeden zich met jouw eten en drinken en vliegen ook nog eens rond de gasten aan tafel. De kans dat iemand gestoken wordt, is groot. Het is verstandig om meteen te kijken waar het nest zich bevindt en voor het bestrijden ervan een professional in te schakelen. Je zit er natuurlijk niet op te wachten dat wanneer je het nest probeert weg te halen je zelf onder geprikt wordt. Onze professionele wespenbestrijders uit Delft staan 24/7 voor je klaar, zodat je snel weer ongestoord kan genieten in de tuin.

Waar komen wespen vandaan?

De wespen die je in je tuin ziet, zijn vaak de werksters van het wespenvolk. Deze zijn vanaf het voorjaar tot het najaar druk bezig met het zoeken naar voedsel voor de jongere wespen en de wespenkoningin. Deze bevinden zich in het nest. De werksters halen nectar uit bloemen en brengen deze naar het nest om de rest te voeden. Wanneer de zomer voorbij is en het kouder wordt in het najaar, sterven deze wespen. De nieuwe bevruchte koninginnen overleven en overwinteren waarna de cyclus opnieuw begint.

Een wespennest in de buurt

De wespenkoninginnen bouwen een nieuw wespennest. De kans is groot dat dit ook weer in jouw tuin is of in de omgeving daarvan. De koningin gebruikt vaak een opening of spleet in je huis of schuur. Zij bouwen vervolgens in de spouwmuur een wespennest. In de zomer kun je goed zien waar deze precies zit, omdat wespen continu in en uit het nest vliegen. Het is van belang dat je deze opening van het wespennest vindt, zodat de wespen effectief worden bestreden. Voor je eigen veiligheid is het beste hiervoor een vakkundige bestrijder in te schakelen.

Professionele wespenbestrijding in Delft en omgeving

Onze lokale vakmensen hebben jarenlange ervaring in het bestrijden van wespen. Wij staan 24 uur per dag zeven dagen in de week voor je klaar om ongedierte te bestrijden. Onze professionele wespenbestrijders komen binnen 24 uur langs en hanteren een vast, laag tarief. Ook in de omgeving van Delft staan onze bestrijders voor je klaar. Woon je in Delfgauw, Pijnacker of Schipluiden? Ook daar rekenen wij geen voorrijkosten. Heb je vragen of wil je gelijk een afspraak maken? Bel dan onderstaand telefoonnummer of laat je gegevens achter en je hoort direct van ons.