Mogen wij je helpen?

Vlooien bestrijding in Delft
foto van onze bestrijder Rob
Rob en zijn team staan voor je klaar.
Bel ons
015 - 7831123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Vlooien bestrijden in Delft

Vlooien, overal ter wereld kom je ze tegen. Alleen daar waar geen mensen en dieren leven, vind je ze niet. De kans dat jij, woonachtig in Delft of omgeving, last hebt van vlooien is dus groot. Geluk bij een ongeluk, onze professionele bestrijders uit Delft zijn dagelijks actief in Delft, Pijnacker, Schipluiden en Den Hoorn om ongedierte, zoals vlooien, te verwijderen. Zonder voorrijkosten en tegen een vast, laag tarief. Neem 24/7 contact met ons op voor directe hulp binnen 24 uur.

Is een vlo een insect?

Een vlo is een insect. Lang geleden waren ze gevleugeld, tegenwoordig niet meer. Een vlo is één tot drie millimeter klein. Vlooien hebben sterke springpoten en kunnen zich daarmee erg snel verplaatsen. En dat doen ze graag, op zoek naar de vacht van een huisdier om eitjes in te leggen. Tientallen vlooieneitjes per dag die met het blote oog vrijwel niet te zien zijn.

Is een vlo een vlo?

Er bestaan meerdere soorten vlooien. Een vlo is dus geen vlo. In Nederland onderscheiden we de kattenvlo, de hondenvlo en de mensenvlo. De mensenvlo komt gelukkig niet veel voor. Maar de meest voorkomende vlo, de kattenvlo, is niet eenkennig en bespringt ook honden en mensen. Heb je een huisdier dat continu zit te krabben? Dan heeft hij vrijwel zeker last van vlooien.

Help, vlooien!

Als je veel vlooien in huis hebt, spreken we van een plaag. Vaak ontwikkelt zo’n plaag zich als je hond of kat overleden is. Of als je huisdier tijdens je vakantie uit logeren is geweest. Vlooienplaag in huis? Dan ben ook jij niet veilig. Er zijn veel middeltjes te koop om vlooien te bestrijden. Maar die middeltjes nemen de plaag niet weg. Je voorkomt erger door snel een ervaren vlooienbestrijder in te schakelen.

Professionele vlooienbestrijding in Delft en omgeving

Woon je in Delft of omstreken? En zorgen vlooien voor overlast? Twijfel dan niet en neem contact op met jouw lokale ongediertebestrijder uit de buurt. Vlooien bestrijden is vakwerk. Werk voor een professionele vlooienbestrijder. Onze vakkundige professionals uit Delft zijn dag en nacht beschikbaar en staan binnen 24 uur voor je klaar. Ook als je in Pijnacker, Schipluiden of Den Hoorn woont, kun je bij ons terecht. Zonder voorrijkosten en tegen een vaste, lage prijs helpen wij je van je vlooienprobleem af. Maak zo snel mogelijk een afspraak of laat een terugbelverzoek achter. Wij nemen vandaag nog contact met je op.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Delft, Delfgauw, Den Hoorn, Nootdorp, Pijnacker, Schipluiden.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9760 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 14 minuten geleden
  • SSL beveiligde website