Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten

Bedwantsenbestrijding in Den Haag

Door Fleur 5 min leestijd10 april 2018
Het Binnenhof in Den Haag

Werd je vanmorgen wakker met rode, jeukende bultjes? En ben je nu bang dat je gebeten door bedwantsen bent? Maar hoe weet je zeker dat het bedwantsenbeten zijn?

Hoe herken je bedwantsenbeten?

Doordat bedwantsenbeten een bepaald patroon hebben, zijn beten van een bedwants te herkennen. Het kenmerkende patroon van een bedwantsenbeet wordt ook wel het ontbijt-lunch-diner patroon genoemd. Je ziet namelijk vaak drie beten op een rij als je gebeten bent door bedwantsen. Als je slaapt beweeg je, waardoor je bedwantsen eigenlijk stoort tijdens het voeden. Ze gaan vervolgens verder met voeden op een andere plek en dat is de reden dat bedwantsen meerdere keren achter elkaar bijten.

Voeden bedwantsen zich met mijn bloed?

Bedwantsen bijten mensen, omdat ze zich voeden met hun bloed. ‘s Nachts worden bedwantsen aangetrokken door de warmte en kooldioxide die je afgeeft en komen op die manier dichtbij de mens. Om menselijk bloed op te zuigen, prikken ze met hun steeksnuit in de huid en injecteren vervolgens een stofje die zorgt dat het bloed niet stolt. Dat stofje is de oorzaak van de jeuk die je na bedwantsenbeten cadeau krijgt. Je hoeft dus nog geen bedwants gezien te hebben als je last hebt van rode, jeukende bultjes.

Bedwantsen vind je hier!

Bedwantsen zijn over de hele wereld verspreid. Ook zijn bedwantsen in Den Haag niets bijzonders. Bedwantsen grijpen direct hun kans als ze die zien om dichtbij jou in de buurt te komen. Met een goede schuilplaats en voldoende voedsel tot hun beschikking, zullen bedwantsen ook niet snel vertrekken. Bedwantsen vind je daarom ook voornamelijk op deze plekken waar veel mensen komen of slapen:

  • In hotels, B&B’s, hostels en andere accommodaties.
  • In treinen, bussen, vliegtuigen en andere vormen van openbaar vervoer.
  • In banken, matrassen, vintage kleding en andere tweedehands spullen.

Hoe komen bedwantsen in mijn bed terecht?

Wij mensen zijn niet de enige die van reizen houden, bedwantsen namelijk ook. Ben jij onlangs op reis geweest, waarbij je van plek naar plek ging? Grote kans dat tijdens die reis ergens een bedwantsenbesmetting in een accommodatie was. Terwijl jouw bagage daar stond, hadden de bedwantsen alle tijd om erin te kruipen om vervolgens met jou mee naar huis te reizen en zich te nestelen in jouw slaapkamer. Reis je met het openbaar vervoer of haal je tweedehands spullen in huis, dan neem je net zo makkelijk bedwantsen mee naar huis.

Hoe weet ik dat ik bedwantsen in huis heb?

Bedwantsen houden zich overdag gedeisd om ‘s nachts toe te slaan om zich te voeden met jouw bloed. Als je geen bedwantsen ziet, hoe weet ik dan dat ik bedwantsen in huis heb? Controleer je slaapkamer op de volgende kenmerken van bedwantsen om te bepalen dat je last hebt van bedwantsen:

  • Zie je bloedvlekjes op de lakens van je bed? Dan ben je waarschijnlijk al eens gebeten door bedwantsen.
  • Zitten er zwarte puntjes in de naden en kieren van je matras? De kans is groot dat dit uitwerpselen van bedwantsen zijn.
  • Kijk verder nachtkastjes, schilderijen en stopcontacten na. Dit zijn geliefde verstopplekken van bedwantsen.

Bedwantsen voorkomen doe je zo!

Als je bedwantsen wilt voorkomen, wees dan voorbereid als je weer eens op reis gaat. Doe je dit niet, dan zit je binnen de kortste keren weer met bedwantsen in huis. Vooraf kun je bijvoorbeeld reviews van accommodaties checken op eventuele bedwantsenoverlast. Ook als een accommodatie bedwants-vrij lijkt, dien je altijd eerst de kamer te controleren op bedwantsen. Laat je bagage nog even buiten de kamer en controleer het bed, nachtkastje en stopcontacten op kenmerken van bedwantsen.

Bedwantsen in Den Haag

Bedwantsen behoren inmiddels tot de vaste inwoners van Den Haag. Grote steden kampen steeds meer met bedwantsenoverlast. Simpelweg omdat mensen steeds meer reizen en bedwantsen zich zo makkelijk kunnen verspreiden. Bedwantsen kruipen op je en liften zo met je mee en voor je het weet, zitten bedwantsen in huis. Heb je last van bedwantsen in Den Haag, laat dan iemand de bedwantsen bestrijden in Den Haag om verder last van bedwantsen te voorkomen.

Bedwantsen bestrijden in Den Haag door Ongediertebestrijding Westland

Neem contact op met een ervaren bedwantsen bestrijden als je last hebt van bedwantsen in Den Haag. Een professional als Ongediertebestrijding Westland weet wel raad met bedwantsenoverlast. Last van bedwantsen in Den Haag is het telefoontje wat iedere dag wel voorbij komt. Als je tijd, geld en moeite wilt besparen, laat dan bedwantsen zelf bestrijden zitten. Een ervaren bedwantsenbestrijder weet zowel de volwassen bedwantsen, als de nimfen en eitjes van de bedwantsen te bestrijden.

Ongediertebestrijding Westland, de bedwantsenbestrijder van Den Haag

Bedwantsen bestrijden in Den Haag? Dan is Ongediertebestrijding Westland degene waarbij je wezen moet. Voor een bedwantsenbestrijding in Den Haag binnen 24 uur neem je contact met deze professional op. Alleen maar positieve recensies krijgen wij als Ongediertebestrijden.com over onze partner Ongediertebestrijding Westland. Voor bedwantsen bestrijden in Den Haag raden wij daarom Ongediertebestrijding Westland aan.

Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!