Mogen wij je helpen?

Houtwormen bestrijding in Assen
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0592 - 784123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Houtworm bestrijden in Assen

Houtworm, de verzamelnaam voor larven van een aantal soorten kevers en torren. De larven van deze houtworm voeden zich met hout om op die manier te groeien naar een volwassen kever. De houtaantaster die de meeste schade aanricht, is de gewone houtwormkever. Wij raden je aan om bij overlast van de houtworm direct de hulp in te roepen van onze professionele houtwormbestrijder uit Assen. Door onze jarenlange ervaring helpen onze vakkundige ongediertebestrijders je binnen 24 uur aan een oplossing voor jouw houtwormprobleem. Omdat we lokaal werken, zijn we altijd in de buurt. Ook als je in Loon, Oranje, Bovensmilde of Smilde woont, kun je 24/7 een beroep op ons doen. Voor een vast, laag tarief zonder voorrijkosten bestrijden we jouw houtworm. Bel ons vandaag nog.

Is houtworm schadelijk?

Houtworm in huis zorgt voor grote problemen. Schade aan vloeren, meubels en andere voorwerpen van hout is zo ontstaan. Niet alleen de houten voorwerpen binnenshuis zijn geliefd door de houtworm, ook de houten constructie van je huis zelf eten de larven van de houtworm zonder moeite op. De meeste soorten houtworm houden van de zachte delen van het hout, maar er zijn enkele soorten die ook de harde kernen van het hout opeten. Zorg dat je de houtworm daarom zo snel mogelijk laat bestrijden door een professional.

Professionele houtwormbestrijding in Assen en omgeving

Ben je woonachtig in Assen, Loon, Oranje, Bovensmilde, Smilde of andere plaatsen in de buurt en heb je overlast door houtworm? Hier schakel je gemakkelijk onze professionele houtwormbestrijder uit Assen in. Binnen 24 uur beginnen wij met het bestrijden van jouw houtwormprobleem. Een bestrijding doen onze vakkundige bestrijders al tegen een vast, laag tarief. Ook rekenen wij nergens in de omgeving van Assen voorrijkosten. Wil je direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer. Of laat je gegevens hier achter, dan krijg je meteen bericht. Ook voor vrijblijvend advies of meer informatie kan je ons 24/7 bereiken.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Assen, Amen, Anderen, Anloo, Annen, Balloërveld, Balloo, Bovensmilde, Deurze, Donderen, Een, Eext, Ekehaar, Eldersloo, Eleveld, Gasteren, Geelbroek, Gieten, Grolloo, Hoogersmilde, Huis ter Heide, Langelo, Loon, Marwijksoord, Nijlande, Nooitgedacht, Norg, Oranje, Oudemolen, Papenvoort, Peest, Rhee, Rolde, Schoonloo, Smilde, Taarlo, Ter Aard, Tynaarlo, Ubbena, Veenhuizen, Vredenheim, Vries, Westervelde, Zeegse, Zeijen, Zeijerveen, Zeijerveld, Zuidvelde.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9315 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 9 minuten geleden
  • SSL beveiligde website