Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten

Kalshoven Ongediertebestrijding


Eigenaar Bert aan het woord

Mijn naam is Bert Kalshoven en ik ben eigenaar van Kalshoven ongediertebestrijding, onderdeel van Kalshoven dienstverlening. Mijn ouders zijn in 1963 begonnen met Kalshoven dienstverlening als schoonmaakbedrijf en deze heb ik 40 jaar geleden uitgebreid met de ongediertebestrijding. Door de combinatie ongediertebestrijding en schoonmaak kunnen we onze klanten veel bieden. Naast kwaliteit staat een snelle en betrouwbare dienstverlening hoog in het vaandel!

Het team die in het bedrijf de ongediertebestrijding doet zijn leergierige en gediplomeerde jongens die alles aanpakken. Met hun uitgebreide kennis en ervaring helpen ze onze klanten van hun ongedierteprobleem af.

We streven naar kwaliteit met nette prijzen!


Bert is verantwoordelijk voor:

Adres

De Singel 14
7722 RR Dalfsen

Kamer van koophandel

05054397

Certificeringen

Instanties

Beoordelingen van Kalshoven Ongediertebestrijding

18 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.1 Beoordeling schrijven

Goed!
Er werd direct contact opgenomen en de eerste afspraak is geweest

We even rondgelopen en ik heb wat tips gehad. Aangezien we het geknaagd maar eenmalig hebben gehoord konden we nu niet zoveel.

Werd 's-morgens direct gebeld om het probleem door te nemen; conclusie: de schuur is geverfd en zal eerst geschuurd moeten worden. Uitermate correcte benadering, waarvoor dank!

Uiteindelijk niet langs geweest om het mestvee verwijderen. Maar duidelijke uitleg gekregen waarom het niet noodzakelijk is om in deze tijd van het jaar het nest te verwijderen. We zijn voldoende gerust gesteld!

Snel benaderd. Uitgebreid en prettig te woord gestaan en goed meegedacht. Samen grondig plan opgesteld. Snelle en vakkundige uitvoering. Vriendelijke mensen.

Top service

Dit is een vooruitstrevend bedrijf! Beheerst de nieuwste bestrijdingsmethoden en is op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Ik raad iedereen dit bedrijf aan!

Echt een bedrijf die de gemaakte afspraken na komt, heel fijn! Ook achteraf geen vervelende verrassingen. Ik ga zeker weer met dit bedrijf contacten, mocht het nodig zijn.

Dit bedrijf hanteert nieuwe technieken waarmee ongedierte bestreden wordt. Sommige ongedierte is resistent geworden tegen bedwantsen. Met deze nieuwe technieken wordt het ongedierte alsnog bestreden.

Dit zijn nog echte harde werkers, die pas in het busje naar huis stappen als het probleem echt is opgelost! Fijn dat dit nog bestaat! Ik raad iedereen dit bedrijf aan!

Ontzettend vriendelijk personeel en echte pro’s. Mogelijke bestrijdingsmethoden besproken en gekozen voor de beste. Met gewenst resultaat. Al weken geen last van bedwantsen meer.

Ik wilde een bedrijf inschakelen die rekening houdt met het milieu. Dit bedrijf doet dat. En ik kan bevestigen dat ze heel goed werk geleverd hebben.

Geweldig bedrijf, werken heel professioneel en gaven ons een vertrouwd gevoel. Tot op de dag van vandaag geen last meer van muizen!

De mieren waren overal! De bestrijder kwam met een creatieve oplossing en het heeft gewerkt. Doel bereikt: mijn huis is miervrij!

Na een telefoontje stonden ze direct voor de deur. Binnen no-time is de mierenplaag bestreden. Geen mieren meer gezien, echt geweldig!

Bedrijf weet wat communiceren inhoudt, legt uit wat de stappen zijn. De mannen hebben snel gewerkt en de nazorg is perfect geweest. Dit bedrijf is betrouwbaar!

Na veel telefoontjes en vergelijkingen van ongediertebestrijders is de keuze op dit bedrijf gevallen. Ik raad het iedereen aan. De prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend!

Het bedrijf is direct naar ons toegekomen en heeft het wespennest bestreden. Erg fijn dat ze ook aan ons hebben uitgelegd hoe we in de toekomst sneller een wespenplaag herkennen.

Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!