Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Bert is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 0528-781123
Jouw gediplomeerde bestrijder

Ongediertebestrijding
in Hoogeveen

332 beoordelingen
 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef ongedierte geen onderdak
 • Klantbeoordeling 9.4 
 • EVM gecertificeerd

Wij bestrijden ongedierte!

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met Bert en maak direct een afspraak.

Bel direct met Bert

Stuur een mail

Stuur een mail en Bert neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en Bert belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
Aan de slag Werkwijze in Hoogeveen

Overlast van ongedierte? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van ongedierte in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze bestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze bestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

De bestrijder van Hoogeveen Expert aan het woord

Mijn naam is Bert Kalshoven van Kalshoven Ongediertebestrijding. Ik ben jouw lokale ongediertebestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Hoogeveen. Heb je last van ongedierte? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, Bert Kalshoven
Super snel De beste bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Kosten ongediertebestrijding Hoogeveen

Wist je dat ongediertebestrijding niet zo veel hoeft te kosten? Wanneer je denkt aan professionele ongediertebestrijding dan kunnen de kosten vaak hoog oplopen, maar in werkelijkheid hoeft een bestrijding niet zo duur te zijn, als je er natuurlijk op tijd bij bent. Bert van Kalshoven Ongediertebestrijding is een expert in ongedierte bestrijden. Heb je een wespennest gevonden, houtworm in je huis of misschien wel last van bedwantsen? Bel Bert en leg je probleem voor, naar aanleiding van deze factoren zal hij de prijs die je betaald voor het bestrijden van ongedierte:

1. Ongediertesoort

Er bestaan gigantisch veel soorten ongedierte, soms komen ze alleen, maar meestal met meer. Sommige zie je kruipen en andere weer niet. Elk soort ongedierte vraagt om een eigen bestrijdingsmethode, de prijzen lopen dus behoorlijk uiteen.

2. Omvang ongedierteprobleem

Moet onze bestrijder op een ladder klimmen om een wespennest te verwijderen, of onder de vloer kruipen om te controleren of er houtworm in de houten balkconstructie zit? Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat wat meer tijd kost dan het wegzetten van een muizenklem. Elk ongedierteprobleem is anders van omvang en kan er dus voor zorgen dat ook hier de prijs behoorlijk uiteen loopt.

3. Bestrijdingsmiddelen

Onze bestrijders hebben verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen tot hun beschikking. Van gifkorrels tot poeders en van klemmen tot aan andere gifvrije (en diervriendelijke) bestrijdingsmiddelen. Onze bestrijder kan je haarfijn uitleggen welk middel je nodig hebt. Ook kan hij vertellen dat elk middel zijn eigen prijskaartje heeft, waardoor het eindresultaat varieert.

4. Methode van bestrijding

Afhankelijk van het soort ongedierte bepaalt onze bestrijder welke methode het beste werkt. Soms volstaat een val of lokdoos, maar het kan ook voorkomen dat de bestrijder speciale machines nodig heeft om de ongediertebestrijding uit te voeren. Hoe dan ook, de prijs is afhankelijk van de oplossing die jij kiest samen met de bestrijder.

5. Aantal behandelingen

Kan de bestrijder het probleem in een keer oplossen of moet hij vaker terugkomen? Misschien is het zelfs beter preventief een aantal dingen aan te passen om te voorkomen dat hardnekkig ongedierte zich opnieuw voortplant. Onze bestrijder kan vaak een goede inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen om van je ongedierte af te komen.

Belangrijk Om een helder beeld te krijgen van de situatie komt onze bestrijder langs voor inspectie. In overleg maakt hij een plan van aanpak om van het ongedierte af te komen, eentje die past bij jouw budget en manier van bestrijden, zo krijg je een helder overzicht van de benodigde middelen, risico’s en kosten. Meestal kunnen de kosten voor een inspectie verrekend worden nadat de bestrijding is uitgevoerd, overleg dit met de bestrijder voordat je een afspraak maakt. Hoe dan ook, samen met Bert kom je er vast en zeker uit. Maak een afspraak of bel direct, zo ben je snel van je ongedierte af!
Bel 0528-781123
Waar Bert werkt Werkgebied

Woon je in Hoogeveen of omgeving, dan staan Bert en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met ongedierte. Of je nu in Hoogeveen, Echten, Elim of Eursinge woont, deze ongediertebestrijder komt naar je toe! Bel voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Bert is actief in omgeving Zwolle, Dedemsvaart, Ommen, Meppel, Hoogeveen.

Wat valt er onder Hoogeveen?
 • Hoogeveen
 • Echten
 • Elim
 • Eursinge
 • Fluitenberg
 • Hollandscheveld
 • Kerkenveld
 • Linde
 • Nieuw-Balinge
 • Nieuweroord
 • Nieuwlande
 • Noordscheschut
 • Pesse
 • Stuifzand
 • Tiendeveen
 • Veeningen
 • Zuidwolde
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Hoogeveen? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

Klanten over Kalshoven Ongediertebestrijding 332 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.4

Ongedierte bestrijden in Hoogeveen

We spreken van ongedierte wanneer dieren voor de mens overlast veroorzaken of dat hun aanwezigheid een gevaar vormt voor je eigendommen en gezondheid. Of het nu gaat om knaagdieren of insecten, slechts eentje of enorme aantallen, ongedierte komt overal voor. Ook uit Hoogeveen krijgen wij dagelijks honderden meldingen over ongedierte. Wanneer de overlast of het gevaar te groot wordt, is het raadzaam om het ongedierte zo snel mogelijk te bestrijden. Roep daarvoor de hulp in van onze professionele ongediertebestrijder uit Hoogeveen. Onze vakkundige bestrijders hebben jarenlange ervaring in het bestrijden van ongedierte en zorgen vandaag nog voor een snelle, effectieve oplossing voor jouw ongedierteprobleem tegen vaste, lage tarieven. Neem 24/7 contact met ons op, ook als je in de omgeving van Hoogeveen woont (Hollandscheveld, Elim of Veeningen), zijn we jou graag binnen 24 uur van dienst!

Ongedierte in huis

Ongedierte komt overal in Nederland voor. Het is heel vervelend als je in huis last hebt van ongedierte, vooral als dit grote problemen oplevert. De schade door ongedierte in huis kan enorm zijn en leidt in sommige gevallen zelfs tot kortsluiting of brand! Daarnaast leidt de aanwezigheid van ongedierte in huis tot vieze, onhygiënische situaties, waardoor een ongezonde leefomgeving ontstaat. Ook stank van uitwerpselen, urine en kadavers leidt tot veel overlast in huis.

Professionele ongediertebestrijding in Hoogeveen en omgeving

Of je nu last hebt van muizen, ratten, vlooien, wespen, zilvervisjes of houtworm; onze professionele ongediertebestrijders uit Hoogeveen bieden vandaag nog de oplossing voor jouw ongedierteprobleem. Ook als je in Hollandscheveld, Elim of Veeningen woont, staan onze professionals 24/7 tegen vaste, lage tarieven voor jou klaar. Wij rekenen geen voorrijkosten en bestrijden binnen 24 uur alle soorten ongedierte in Hoogeveen en omgeving. Bel direct voor een afspraak of laat je meteen door ons terugbellen. Ga voor vakmanschap en kies voor lokale ongediertebestrijding.

Bedwantsen bestrijden Hoogeveen

Heb je jeuk en last van kleine rode bultjes die lijken op muggenbulten? Een grote kans dat je last hebt van bedwantsen. Onze professionele bedwantsenbestrijder uit Hoogeveen lost dit probleem binnen 24 uur voor je op. Ook in omliggende plaatsen, zoals Nieuweroord, Hollandscheveld en Noordscheschut bestrijden onze professionals al tegen een vast, laag tarief. Onze lokale ongediertebestrijder is dus altijd in de buurt en rekent geen voorrijkosten. Neem vandaag nog contact met ons op voor vrijblijvend advies, meer informatie of voor het maken van een afspraak. Wij zijn 24/7 te bereiken voor directe hulp.

Last van bedwants?

De bedwants, ook wel wandluis of bedluis genoemd, is een parasitair insect van ongeveer zes millimeter lang, bruin tot roodbruin gekleurd en voorzien van twee kleine vleugels op het halsschild. De bedwants verstopt zich op veel plekken, veelal in hotels of andere accommodaties. Na een overnachting in een besmette accommodatie is het goed mogelijk dat ze met je meereizen naar huis. Controleer altijd je spullen, naden en kieren van je bed of matras op uitwerpselen (kleine zwarte puntjes) voordat je gaat slapen. Heb je last van één bedwants, dan heb je er zeker meer!

Bedwantsen in huis

Wist je dat een bedwants bloed nodig heeft om zich voort te planten? Niet zo gek dat ze zich verstoppen aan het hoofdeind van je bed in jouw slaapkamer. ’s Nachts worden deze beesten actief om zich te voeden met bloed. De bedwants is gevaarlijk wanneer je vaak gestoken wordt. Je voelt je onwel of raakt zelfs besmet met ziektekiemen die ze met zich meedragen. Wees er dus op tijd bij met een bestrijding! Probeer niet zelf bedwantsen te bestrijden, maar neem contact op met onze vakkundige ongediertebestrijder uit Hoogeveen.

Professionele bedwantsenbestrijding in Hoogeveen en omgeving

Last van bedwantsen? Laat alle spullen staan waar ze staan! Verplaats geen goederen naar een ander vertrek in jouw huis of ander huis. Zo breidt de bedwantsenbesmetting zich alleen maar uit. Onze professionele bedwantsenbestrijder uit Hoogeveen bestrijdt de bedwants voor je. Wij zijn 24/7 bereikbaar en binnen 24 uur bij je. Ook als je in Nieuweroord, Hollandscheveld of Noordscheschut woont, natuurlijk zonder voorrijkosten. Bespaar jezelf veel tijd, moeite en geld door direct onze ervaren ongediertebestrijder in te schakelen voordat de plaag groter wordt en zich nog verder verspreidt. Onze lokale ongediertebestrijder zorgt voor een vakkundige bestrijding, zodat je snel van de bedwantsen af bent. Bel ons of laat ons jou direct terugbellen.

Boktor bestrijden Hoogeveen

Heb je schade aan je houten constructies en denk je hinder te ondervinden van de boktor? Kenmerkend voor de boktor zijn kleine gaatjes tot diep in het hout en zaagsel rondom deze gaatjes. Heb je dat? Grote kans dat je last hebt van actieve boktorren. Kijk hier mee uit, want dit ongedierte richt zeer grote schade aan! Onze professionele boktorbestrijder uit Hoogeveen lost dit probleem binnen 24 uur voor je op tegen een vast, laag tarief. Bestrijding in plaatsen rondom Hoogeveen is ook geen enkel probleem; Alteveer (Hoogeveen), Elim en Nieuwlande. Onze bestrijder is 24/7 in de buurt en rekent geen voorrijkosten. Neem direct contact met ons op.

Last van huisboktor?

De huisboktor is één tot tweeënhalve centimeter lang, bruinzwart gekleurd en heeft een dekschild. Boktorren hoeven niet veel te eten en hebben slechts één doel: voortplanting! Hiervoor moet de boktor eitjes leggen in het hout en de uitgekomen larven boren zich een weg tot in de kern van het hout, waardoor dit ongedierte grote schade aanricht aan vloeren, meubels en dakconstructies. De huisboktor houdt van warme temperaturen en is daardoor actiever tijdens de lente en de zomer. Geen boktor te zien, maar wel schade aan het hout? Onze bestrijder kan je helpen!

Boktor in huis

Net een huis gekocht? Het komt vaak voor dat complete constructies afgekeurd worden, omdat de vorige bewoners niets hebben gedaan aan de boktorren in het hout. De larven van de boktor zitten jaren in het hout en vreten met z’n allen hele houten constructies tot in de kern kapot. Na verpopping van de larven kruipen de kevers uit het hout en laten hierbij gaatjes van zes tot negen millimeter achter. De volwassen boktorren leggen weer hun eitjes op het hout en zo begint het proces weer van voren af aan. Bestrijding door onze professionele boktorbestrijder is de enige manier om van de besmetting met boktorren af te komen. Een snelle, effectieve oplossing voor jouw boktorprobleem is van groot belang.

Professionele boktorbestrijding in Hoogeveen en omgeving

Zonder de juiste kennis en de juiste bestrijdingstechnieken is het vrijwel onmogelijk om de boktor te bestrijden. Het is essentieel dat het aangetaste hout tot in de kern behandeld wordt met een speciale bestrijdingstechniek en het daarbij behorende bestrijdingsmiddel. Onze lokale ongediertebestrijder zorgt voor een vakkundige bestrijding, zodat je snel van de boktorren af bent. Ook als je in Alteveer (Hoogeveen), Elim of Nieuwlande woont, zijn we binnen 24 uur ter plaatse. Natuurlijk zonder voorrijkosten. Maak nu een afspraak voor het laten bestrijden van jouw boktorprobleem tegen een vast, laag tarief. Bel ons of laat je direct door ons terugbellen (24/7 bereikbaar).

Houtworm bestrijden Hoogeveen

Houtworm is de verzamelnaam voor alle houtaantastende kevers en torren. Larven van de houtworm boren zich direct in het hout vlak nadat ze uitkomen. De schade aan huizen die hierdoor ontstaat, is zeer groot! Onze professionele houtwormbestrijder uit Hoogeveen lost dit probleem binnen 24 uur voor je op. Ook in de plaatsen Zuidwolde, Veeningen en Linde is een bestrijding geen enkel probleem voor ons. Hiervoor rekenen wij geen voorrijkosten, want doordat wij lokaal werken, zijn we altijd in de buurt! Wij zijn de hele week dag en nacht bereikbaar, dus neem nu contact met ons op en onze vakkundige ongediertebestrijders komen direct bij je langs.

Is houtworm gevaarlijk voor je huis?

De houtworm zelf is niet gevaarlijk voor je huis, wel voor (vaak onbehandelde) houten constructies in of rondom het huis of schuur. Denk hierbij aan houten vloeren, meubels en andere houten constructies, zoals dragende balken of daken. Schade aan houten constructies leidt tot afkeuring van de bouwkundige staat waardoor de (ver)koop van een bestaand huis opeens niet meer zo prettig is. De kosten die gaan zitten in het herstellen van een constructie lopen vaak in de duizenden euro’s. Het is dus verstandig om dit probleem op tijd te tackelen en een professionele houtwormbestrijder in te schakelen.

Kan ik houtworm zelf bestrijden?

Het is vrijwel onmogelijk om zelf houtworm te bestrijden. De techniek en middelen zijn geavanceerd en vaak te kostbaar om dit zelf te doen. Daarnaast vereist het uitvoeren van een houtwormbestrijding specialistische kennis en ervaring. Een aantal tips:

 • Verwijder aangetast hout zo snel mogelijk
 • Leg kleine voorwerpen twee weken in de vriezer
 • Verhit kleine voorwerpen in de oven tot zeventig graden
 • Behandel onbehandeld hout met lak, verf of beits

Professionele houtwormbestrijding in Hoogeveen en omgeving

Zijn de aangetaste voorwerpen te groot om te bevriezen, dan wel verhitten of heb je houtworm in de houten constructie van jouw huis of schuur? Laat de houtworm dan zo snel mogelijk bestrijden door onze professionele houtwormbestrijder uit Hoogeveen. Deze lokale professional voert eerst een grondige inspectie uit, alvorens een vakkundig bestrijdingsplan op te stellen. Wij bieden 24/7 directe hulp voor jouw houtwormprobleem in Hoogeveen of in omliggende plaatsen als Zuidwolde, Veeningen en Linde. Wij hanteren vaste, lage tarieven, geen voorrijkosten en hiervoor ontvang je na de bestrijding ook nog een behandelingscertificaat. Neem nu contact met ons op of laat je terugbellen door onze ervaringsdeskundige uit Hoogeveen.

Kakkerlakken bestrijden Hoogeveen

Een onbehagelijke geur, een lichtbruin lijf en een griezelig uiterlijk? Dat moet wel een kakkerlak zijn. Onze kakkerlakkenbestrijder uit Hoogeveen lost dit probleem binnen 24 uur nog voor je op. Wij bestrijden niet alleen in Hoogeveen, maar ook in omliggende plaatsen, zoals Kerkenveld, Alteveer en Fluitenberg. Hiervoor rekenen wij uiteraard geen voorrijkosten. Dus wil je snel van je kakkerlakkenprobleem af? Neem 24/7 contact op met onze lokale ongediertebestrijder uit Hoogeveen en wij vinden de oplossing voor jouw kakkerlakkenprobleem. Onze bestrijdingen zijn snel, effectief en tegen een vast, laag tarief. Bel nu met ons telefoonnummer of laat je gegevens hier achter. Je hoort direct van ons.

De kakkerlak is schadelijk!

Kakkerlakken dragen ziektes als tyfus, dysenterie en salmonella met zich mee. Hierdoor is er een verhoogd risico in leefomgevingen met kinderen, zieke mensen of ouderen. Niet alleen deze ziektes zijn schadelijk, ook de uitwerpselen van een kakkerlak veroorzaken astma en eczeem. Genoeg redenen dus om snel in te grijpen bij een kakkerlakkenplaag.

Kakkerlakken in huis zelf bestrijden?

Eenmaal van de schrik bekomen, is het belangrijk dat je zo snel mogelijk actie onderneemt. De kakkerlak plant zich namelijk razendsnel voort. Zelf bestrijden is niet mogelijk, je kunt het verblijf van de kakkerlak hooguit onaantrekkelijk maken. Ventileer je woning goed, ruim je voedselresten op en zet je verwarming een aantal dagen een paar graden lager, ze houden namelijk van warme en vochtige plekken.

Professionele kakkerlakkenbestrijding in Hoogeveen en omgeving

Bespaar jezelf de moeite, tijd en geld om de kakkerlakken zelf proberen te bestrijden. Schakel direct onze vakkundige kakkerlakkenbestrijder in die met behulp van professionele bestrijdingstechnieken en bestrijdingsmiddelen altijd een oplossing heeft voor jouw kakkerlakkenprobleem. Onze lokale ongediertebestrijder voert binnen 24 uur bij jou thuis een vakkundige bestrijding uit, zodat je snel van de kakkerlakken af bent. Ook als je in Kerkenveld, Alteveer of Fluitenberg woont. Uiteraard zonder voorrijkosten en tegen een vast, laag tarief. Maak direct een afspraak!

Mieren bestrijden Hoogeveen

Ongedierte, zo ook mieren, vraagt om problemen. Mieren leven in kolonies onder de grond, bouwen eigen mierennesten en zijn socialer, slimmer en sterker dan dat de meeste mensen denken. Laat je mieren daarom ook zo snel mogelijk vakkundig door onze professionele mierenbestrijder uit Hoogeveen bestrijden. Door onze jarenlange ervaring in het bestrijden van ongedierte in en rondom Hoogeveen, zoals Echten, Pesse en Stuifzand, weten wij als geen ander hoe wij jou met je mierenprobleem moeten helpen. Je hoeft ons alleen maar te bellen en wij staan binnen 24 uur bij je op de stoep om de mieren te bestrijden tegen een vast, laag tarief. Wij rekenen geen voorrijkosten. Wil je vrijblijvend advies of meer informatie? Wij zijn 24/7 te bereiken via ons telefoonnummer.

Last van een mierenplaag in je huis?

Mieren zijn continu op zoek naar voedselbronnen, dit is de taak van de werksters. Zij creëren een mierenstraat, vaak vanuit de tuin, direct naar de woning via smalle kieren en gaten in de muur. Ze komen voornamelijk af op zoetigheid en besmetten je etenswaar. Siroopflessen, jam- en suikerpotten zijn vaak het doelwit van mieren. Dek deze flessen en potjes dus goed af! Hiermee voorkom je dat de mieren terugkeren. Mieren zijn onschadelijk, maar zijn wel zeer hinderlijk en onhygiënisch wanneer ze over je voedsel lopen. Belangrijk is dat de cyclus van de mier doorbroken wordt door effectieve bestrijding.

Mierennest in de tuin

Een mierennest in de tuin lijkt onschuldig, maar vaak is dit het begin van een mierenplaag. Vanuit het nest gaan mieren op zoek naar voedsel. De koninginnen en mannetjes paren in de lucht, een zogenaamde “bruidsvlucht”. Na de paring verliest het mannetje zijn vleugels en bouwt de koningin een nieuw nest. Zij legt circa driehonderd eitjes, welke vervolgens nieuwe werksters en mannetjes tot leven brengen. Vliegende mieren zijn het signaal voor bestrijding. Bestrijd je dit probleem niet, dan kun je wachten op een mierenplaag in huis. Onze professionele mierenbestrijder uit Hoogeveen lost dit probleem binnen no-time voor je op.

Professionele mierenbestrijding in Hoogeveen en omgeving

Wanneer je thuis of in je bedrijf last hebt van mieren, kun je het beste contact opnemen met onze professionele mierenbestrijder uit Hoogeveen. Onze ervaren deskundigen zijn al vele jaren actief in Hoogeveen en in de omgeving in het bestrijden van ongedierte. Onze lokale professionals komen graag bij je langs om jouw mierenprobleem vakkundig te verhelpen. Ook als je in Echten, Pesse of Stuifzand woont, zijn we binnen 24 uur ter plaatse. Zo ben je snel van de mieren af voor een vaste lage prijs. Hiervoor rekenen wij geen voorrijkosten. Maak direct een afspraak of laat ons jou terugbellen. Wij zijn 24/7 te bereiken.

Motmuggen bestrijden Hoogeveen

Motmuggen, ook wel rioolvliegjes of aalputmotje genoemd, leven vooral in afvoeren, riolen en kruipruimtes. Ze leggen hun eitjes in (lekkende) drab. Na twee dagen komen de eitjes uit en zo wordt de zwerm motmuggen steeds groter. Wil je vandaag nog van die motmuggen af? Onze professionele motmuggenbestrijders zijn dagelijks actief in Hoogeveen en omgeving. Dus ook in de plaatsen Eursinge, Tiendeveen en Nieuw-Balinge staan wij binnen 24 uur voor je klaar. Wij hanteren een vaste, lage prijs en geen voorrijkosten. Neem nu contact op voor een afspraak of laat je direct door ons terugbellen. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Hoe herken ik een motmug?

Motmuggen zijn kleine, gevleugelde insecten die enigszins op kleine vlinders lijken. Ze zijn vooral te herkennen aan hun behaarde vleugels. Motmuggen kunnen ondanks hun vleugels niet goed vliegen. Om deze reden tref je ze vaker kruipend aan. Ook geldt: waar één motmug is, zijn er meerdere. Ze leggen tot wel tweehonderd eitjes per keer en deze komen na twintig tot veertig uur uit. Motmuggen vermenigvuldigen zich dus enorm snel en veroorzaken daardoor grote overlast. Zie je af en toe een motmugje op de muur zitten, kijk dan eens in de kruipruimte. Waarschijnlijk is daar lekkage aan het riool (geweest) en ligt er drab op de grond. Reparatie van het riool, het schoonmaken van de kruipruimte en het professioneel laten bestrijden van de motmuggen vormen de oplossing voor het motmuggenprobleem!

Professionele motmuggenbestrijding in Hoogeveen en omgeving

Op het moment dat je de motmug wilt bestrijden, moet eerst de voedselbron van de larven worden opgespoord. Enkel de volwassen insecten doden, heeft weinig zin. Schakel direct onze professionele ongediertebestrijders uit Hoogeveen in! Wij weten als geen ander de bron te lokaliseren en alle motmuggen vervolgens te bestrijden. Dit doen wij uiteraard tegen een vast, laag tarief en staan daarvoor 24/7 voor je klaar. Binnen 24 uur ben je verzekerd van een oplossing en is de motmug verdwenen! Ook in Eursinge, Tiendeveen of Nieuw-Balinge zijn wij dagelijks actief en ook hier rekenen wij geen voorrijkosten! Maak nu een afspraak via ons telefoonnummer of laat je meteen door ons terugbellen.

Ovenvisjes bestrijden Hoogeveen

Heb je last van ovenvisjes in je huis? Geen paniek, het insect is goed te bestrijden! Het ovenvisje komt de laatste jaren steeds meer voor in huizen en bedrijven en wordt vaak verward met het zilvervisje of papiervisje. Enkele van deze ovenvisjes zorgen voor weinig gevaar. Echter in grote aantallen vormen ze snel een plaag en veroorzaken ze de nodige overlast. Daarom is het belangrijk om deze insecten direct te bestrijden. Voor een snelle en effectieve bestrijding schakel je 24/7 onze professionele ovenvisjesbestrijder uit Hoogeveen in. Wij bestrijden al sinds jaar en dag ovenvisjes in Hoogeveen, maar ook in omliggende plaatsen, zoals Noordscheschut, Nieuwlande en Linde. Door onze ervaring bestrijden wij binnen 24 uur tegen een vaste, lage prijs en rekenen nooit voorrijkosten.

Hoe leven ovenvisjes?

Het is belangrijk om te weten in welke omstandigheden ovenvisjes goed gedijen. Voorkomen is namelijk beter dan genezen. Ovenvisjes leven graag in ruimten waar het donker, warm en droog is. Het beestje heeft het liefst een temperatuur van dertig graden of meer. Voldoen ruimten in jouw huis of bedrijfspand aan deze omstandigheden? Dan heb je binnen no-time een heuse ovenvisjesplaag. Ovenvisjes kunnen lang zonder eten, maar wanneer ze honger hebben, voeden ze zich met cellulose en koolhydraten. Beiden zitten bijvoorbeeld verwerkt in vezels in papier of in lijmsoorten van tijdschriften. Dozen met oude kranten zijn dan ook een bekende schuilplaats van het ovenvisje. Ook leven ovenvisjes graag achter losse behangranden.

Professionele ovenvisjesbestrijding in Hoogeveen en omgeving

Heb je flinke overlast van ovenvisjes, dan is het beste advies om onze lokale, professionele bestrijder uit Hoogeveen in te schakelen. We helpen je binnen 24 uur aan een vakkundige oplossing voor jouw ovenvisjesprobleem. Ook zijn wij dagelijks actief in de plaatsen Noordscheschut, Nieuwlande en Linde. Wij rekenen een vast, laag tarief en geen voorrijkosten! Wil je 24/7 directe hulp? Neem dan nu contact op via ons telefoonnummer of laat je gegevens achter en wij nemen direct contact met jou op.

Papiervisjes bestrijden Hoogeveen

Heb jij last van papiervisjes? Dan moet je hier snel wat aan doen, ze vreten namelijk het behang van je muren, de kleding uit je kast kapot en dierbare literatuur is ook niet veilig. Hier schakel je vandaag nog onze professionele papiervisjesbestrijder uit Hoogeveen in. Wij hebben binnen 24 uur de oplossing voor jouw papiervisjesprobleem. Woon je in Kerkenveld, Echten of Eursinge? Geen probleem, ook daar bestrijden wij dagelijks papiervisjes. Wij rekenen geen voorrijkosten en hanteren vaste, lage tarieven. Bel nu voor een afspraak, je kunt 24/7 een beroep doen op onze vakkundige ongediertebestrijders uit Hoogeveen.

Hoe leven papiervisjes?

Papiervisjes hebben een lang, plat lichaam en worden ongeveer vijftien millimeter lang. Hun lichaamskleur varieert en is bedekt met zilverkleurige schubben. Het uiterlijk van papiervisjes lijkt erg op dat van ovenvisjes en zilvervisjes. Met het ongeoefende, blote oog zijn de verschillen tussen deze drie nauwelijks te zien. Overeenkomst tussen deze drie is dat ze veel materiële schade aanrichten. Zo leven ze van behang, boeken en kleding. Een papiervisje leeft zo’n twee tot acht jaar. Met name op plaatsen waar waardevolle documenten worden bewaard, zoals archieven en musea, is het papiervisje zeer ongewenst. Maar ook in ons huis zien we ze liever niet. We houden onze fotoboeken, literatuur en belangrijke documenten liever onaangetast.

Professionele papervisjesbestrijding in Hoogeveen en omgeving

Heb je last van een papiervisjesplaag in jouw huis? En wil je graag zo snel mogelijk een effectieve oplossing voor dit papiervisjesprobleem? Schakel dan vandaag nog onze lokale, professionele ongediertebestrijder uit Hoogeveen in. Wij bestrijden papiervisjes 24/7 in Hoogeveen, maar ook in Kerkenveld, Echten en Eursinge staan wij binnen 24 uur voor je klaar om jouw papiervisjes vakkundig te bestrijden. Vaste, lage tarieven en geen voorrijkosten! Wil je vrijblijvend advies, meer informatie of meteen al een afspraak plannen? Neem nu contact met ons op door te bellen met ons telefoonnummer. Wil je liever dat wij contact met jou opnemen? Laat je gegevens hier achter en wij bellen/mailen je direct terug!

Ratten bestrijden Hoogeveen

Ratten worden als vervelend en schadelijk ongedierte gezien. Genoeg reden om ratten zo snel mogelijk te bestrijden. Onze professionele ongediertebestrijders uit Hoogeveen staan dag en nacht voor jou klaar om je te helpen bij de bestrijding van je ratten. Vandaag nog een oplossing voor jouw rattenprobleem? Neem direct contact met ons op en maak een afspraak. Wij rekenen altijd vaste, lage prijzen en geen voorrijkosten. Ook als je in Alteveer, Pesse of Tiendeveen last hebt van ratten, staan wij binnen 24 uur bij je op de stoep. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus bel nu.

Hoe herken je een rat?

Sommige mensen denken dat muizen en ratten hetzelfde zijn, beide hebben ze grote oren, een lange staart, scherpe snijtanden, een spitse snuit met snorharen en zelfs dezelfde bouw. Er is echter één groot verschil, de rat is veel groter dan de muis, soms wel drie keer zo groot. Een volwassen rat is wel zo’n dertig centimeter lang (inclusief staart). Om het feit dat ratten met name ’s nachts leven, zie je ze niet snel. Waaraan herken je dan ratten? Hoor je vreemde geluiden, ruik je een onaangename geur, vind je langwerpige uitwerpselen en heb je overal knaagschade? Dan heb jij last van de rat en is het hoog tijd om actie te ondernemen om erger te voorkomen.

Zijn ratten schadelijk?

Het gebit van de rat groeit snel en om dit in goede conditie te houden, moet een rat blijven knagen. Wanneer ratten niet knagen, groeien de tanden zo erg door dat het dier niet meer kan eten en daardoor sterft. Naast al dat knagen, vervuilen ze tevens al je eigendommen en voedselvoorraden door hun urine en uitwerpselen én dragen ze ook nog veel ziektes met zich mee. De keutels van de rat bijvoorbeeld veroorzaken ziektes als hersenvliesontsteking. Om deze risico’s zoveel mogelijk te beperken, is directe bestrijding noodzakelijk.

Professionele rattenbestrijding in Hoogeveen en omgeving

De rat is dus zowel schadelijk voor je huis als voor je gezondheid. Woon je in Hoogeveen of in plaatsen rondom Hoogeveen en wil je ratten laten bestrijden? Onze lokale, professionele rattenbestrijder die 24/7 beschikbaar is, staat binnen 24 uur bij jou op de stoep. Voor een vaste, lage prijs zorgt onze ervaren ongediertebestrijder dat je snel van de ratten af bent. Wij hebben de kennis en kunde in huis voor een oplossing voor jouw rattenprobleem. Natuurlijk zijn onze professionals niet alleen in Hoogeveen werkzaam. Ook als je in Alteveer, Pesse of Tiendeveen woont, komen wij vandaag nog vakkundig jouw ratten bestrijden. Neem nu contact met ons op of laat je direct terugbellen door ons. Wij werken tegen vaste, lage tarieven en wij rekenen geen voorrijkosten.

Zilvervisjes bestrijden Hoogeveen

Zilvervisjes in je huis is een lastige plaag. Ze verstoppen zich in donkere naden en kieren in je huis. Af en toe zie je ze wegschieten wanneer je ergens het licht aan doet. Wil jij zo snel mogelijk van jouw zilvervisjesprobleem af? Dan vind je hier de oplossing. Onze vakkundige ongediertebestrijders uit Hoogeveen zijn 24/7 te bereiken om jouw zilvervisjes vakkundig te bestrijden. Bel nu voor een afspraak en wij staan binnen 24 uur voor je klaar. Wij bestrijden dagelijks zilvervisjes in Hoogeveen en omgeving. Dus ook als je in Alteveer, Elim of Nieuwlande woont, ben je snel geholpen. Tegen een vast, laag tarief en zonder voorrijkosten!

Hoe leven zilvervisjes?

Zilvervisjes houden van vochtige, warme plaatsen en vinden in de goed geïsoleerde huizen van tegenwoordig een perfecte leefomgeving. De beestjes leven vaak in donkere, kleine plekken, waardoor ze moeilijk te vinden zijn. Daarnaast zijn hun eitjes vaak erg klein en bijna onzichtbaar. Het bestrijden van zilvervisjes is daarom lastig, maar wel noodzakelijk. Zilvervisjes leven namelijk van bijvoorbeeld jouw kleding en beschadigen deze zodoende. Naast deze materiële schade is er geen bewijs dat zilvervisjes ziektekiemen verspreiden of allergieën veroorzaken. Dit ongedierte is dus vooral erg vervelend.

Professionele zilvervisjesbestrijding in Hoogeveen en omgeving

Het beste is om onze professionele zilvervisjesbestrijder uit Hoogeveen in te schakelen. Onze ervaren deskundigen hebben al vele jaren ervaring in het bestrijden van ongedierte. Wij bestrijden dagelijks zilvervisjes in Hoogeveen, Alteveer, Elim en Nieuwlande. Onze lokale professionals uit Hoogeveen komen graag bij je langs om het probleem te inspecteren en een vakkundige oplossing te vinden. Wij bieden 24/7 directe hulp, tegen vaste, lage tarieven om je binnen 24 uur van dienst te zijn. Neem nu contact met ons op. Of laat hier je gegevens achter, dan bellen wij jou direct terug.

Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!