Mogen wij je helpen?

Motmuggen bestrijding in Zaltbommel
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0418 - 781123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Motmuggen bestrijden in Zaltbommel

Heb je grote groepen zwarte vlindertjes in je huis? Dan heb je waarschijnlijk last van motmuggen. Ze zijn niet gevaarlijk voor mensen, omdat ze niet kunnen bijten of steken. Wel dragen ze bacteriën met zich mee en dat is wel ongezond. Daarom is het verstandig zo snel mogelijk deze plaag te bestrijden. Wij bieden je onze vakkundige ongediertebestrijders aan die 24/7 beschikbaar zijn. Als je ons nu belt voor een afspraak dan staan we binnen 24 uur voor je deur met de oplossing tegen jouw motmuggen. We rekenen geen voorrijkosten en hanteren altijd vaste, lage tarieven. Naast dat we in Zaltbommel actief zijn, bestrijden we ook alle soorten ongedierte in de omgeving van Zaltbommel, zoals in Delwijnen, Nederhemert en Bern. Heb je motmuggen, bel dan nu voor een afspraak binnen 24 uur met onze motmuggenspecialisten uit Zaltbommel.

Zijn motmuggen gevaarlijk?

Het insect kan niet steken of bijten. Het gevaar schuilt in het feit dat ze bacteriën kunnen overdragen, vooral omdat motmuggen zich graag in vuile goten en afvoeren bevinden.

Schuilplaats van de motmug

De motmug voedt zich met vervuild water of nectar. Vandaar dat je ze vooral treft in de badkamer, onder de wc, in afvoergoten, regenpijpen, regentonnen, kelders en kruipruimtes. Met name verstopte, lekkende of niet gebruikte afvoeren zijn een geliefde plek voor het insect.

Motmuggen bestrijden

Waar motmuggen zijn, zijn drab en vervuild water ook aanwezig. Hierin legt de motmug haar eitjes, tot wel tweehonderd stuks per dag. Naast het bestrijden van de volwassen motmuggen, is het absoluut noodzakelijk om de bron van de besmetting te vinden en deze weg te nemen.

Professionele motmuggenbestrijding in Zaltbommel en omgeving

Wanneer je een motmuggenplaag hebt, raden we je aan professionele bestrijders in te schakelen. Onze vakkundige motmuggenbestrijders uit Zaltbommel zorgen ervoor dat de insecten en de eitjes ervan professioneel verwijderd worden. Bel dus nu en we staan binnen 24 uur voor je deur! Wij hanteren vaste, lage tarieven voor het bestrijden van motmuggen en rekenen geen voorrijkosten! Bel direct voor een afspraak binnen 24 uur met ons telefoonnummer. Wij zijn 24/7 bereikbaar!

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Zaltbommel, Aalst, Alem, Bern, Brakel, Bruchem, Delwijnen, Gameren, Haaften, Hellouw, Herwijnen, Hoenzadriel, Hurwenen, Kerkdriel, Kerkwijk, Nederhemert, Neerijnen, Nieuwaal, Opijnen, Poederoijen, Rossum, Tuil, Velddriel, Waardenburg, Zuilichem.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9485 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 11 minuten geleden
  • SSL beveiligde website