Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Gerard is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 0418-781123
Jouw gediplomeerde vlooienbestrijder

Vlooienbestrijding in Zaltbommel

32 beoordelingen
 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef vlooien geen onderdak
 • Klantbeoordeling 9.3 
 • CPMV en EVM gecertificeerd

Wij bestrijden vlooien!

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met Gerard en maak direct een afspraak.

Bel direct met Gerard

Stuur een mail

Stuur een mail en Gerard neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en Gerard belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
AAN DE SLAG Werkwijze in Zaltbommel

Overlast van vlooien? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van vlooien in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze vlooien bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze vlooienbestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze vlooienbestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de vlooien bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze vlooien bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

DE vlooienBESTRIJDER VAN Zaltbommel Expert aan het woord

Mijn naam is Gerard van Ongediertebestrijding Midden-Brabant. Ik ben jouw lokale vlooienbestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Zaltbommel. Heb je last van vlooien? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, Gerard Wouters
Super snel De beste vlooien bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Kosten vlooienbestrijding Zaltbommel

Wist je dat vlooienbestrijding niet zo veel hoeft te kosten? Wanneer je denkt aan professionele vlooienbestrijding dan kunnen de kosten vaak hoog oplopen, maar in werkelijkheid hoeft een bestrijding niet zo duur te zijn, als je er natuurlijk op tijd bij bent. Gerard van Ongediertebestrijding Midden-Brabant is een expert in vlooien bestrijden. Heb je een vlooienplaag, een wespennest gevonden, houtworm in je huis of misschien wel last van bedwantsen? Bel Gerard en leg je probleem voor, naar aanleiding van deze factoren zal hij de prijs die je betaald voor het bestrijden van ongedierte:

1. Ongediertesoort

Er bestaan gigantisch veel soorten ongedierte zoals vlooien, soms komen ze alleen, maar meestal met meer. Sommige zie je kruipen en andere weer niet. Elk soort ongedierte vraagt om een eigen bestrijdingsmethode, de prijzen lopen dus behoorlijk uiteen.

2. Omvang ongedierteprobleem

Moet onze bestrijder een vlooienplaag bestrijden, op een ladder klimmen om een wespennest te verwijderen, of onder de vloer kruipen om te controleren of er houtworm in de houten balkconstructie zit? Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat wat meer tijd kost dan het wegzetten van een muizenklem. Elk ongedierteprobleem is anders van omvang en kan er dus voor zorgen dat ook hier de prijs behoorlijk uiteen loopt.

3. Bestrijdingsmiddelen

Onze bestrijders hebben verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen tot hun beschikking om van bijvoorbeeld vlooien af te komen. Van gifkorrels tot poeders en van klemmen tot aan andere gifvrije (en diervriendelijke) bestrijdingsmiddelen. Onze bestrijder kan je haarfijn uitleggen welk middel je nodig hebt. Ook kan hij vertellen dat elk middel zijn eigen prijskaartje heeft, waardoor het eindresultaat varieert.

4. Methode van bestrijding

Afhankelijk van het soort ongedierte bepaalt onze bestrijder welke methode het beste werkt. Soms volstaat een val of lokdoos, maar het kan ook voorkomen dat de bestrijder speciale machines nodig heeft om de ongediertebestrijding uit te voeren, zoals bij het verwijderen van een wespennest. Hoe dan ook, de prijs is afhankelijk van de oplossing die jij kiest samen met de bestrijder.

5. Aantal behandelingen

Kan de bestrijder het probleem in een keer oplossen of moet hij vaker terugkomen? Misschien is het zelfs beter preventief een aantal dingen aan te passen om te voorkomen dat hardnekkig ongedierte zich opnieuw voortplant. Onze bestrijder kan vaak een goede inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen om van je ongedierte af te komen.


BELANGRIJK

Om een helder beeld te krijgen van de situatie komt onze vlooien bestrijder langs voor inspectie. In overleg maakt hij een plan van aanpak om van de vlooien af te komen, eentje die past bij jouw budget en manier van vlooien bestrijden, zo krijg je een helder overzicht van de benodigde middelen, risico’s en kosten. Meestal kunnen de kosten voor een inspectie verrekend worden nadat de vlooien bestrijding is uitgevoerd, overleg dit met de vlooien bestrijder voordat je een afspraak maakt. Hoe dan ook, samen met Gerard kom je er vast en zeker uit. Maak een afspraak of bel direct, zo ben je snel van je ongedierte af!

Bel: 0418-781123
WAAR Gerard WERKT Werkgebied

Woon je in Zaltbommel of omgeving, dan staan Gerard en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met vlooien. Of je nu in Zaltbommel, Aalst, Alem of Bern woont, deze vlooienbestrijder komt naar je toe! Bel voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Gerard is actief in omgeving Oosterhout, Tilburg, Waalwijk, Boxtel, Den Bosch, Zaltbommel, Gorinchem, Raamsdonksveer, Waardenburg, Rosmalen, Vught.

Wat valt er onder Zaltbommel?
 • Zaltbommel
 • Aalst
 • Alem
 • Bern
 • Brakel
 • Bruchem
 • Delwijnen
 • Gameren
 • Haaften
 • Hellouw
 • Herwijnen
 • Hoenzadriel
 • Hurwenen
 • Kerkdriel
 • Kerkwijk
 • Nederhemert
 • Neerijnen
 • Nieuwaal
 • Opijnen
 • Poederoijen
 • Rossum
 • Tuil
 • Velddriel
 • Waardenburg
 • Zuilichem
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Zaltbommel? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

KLANTEN OVER Gerard van Ongediertebestrijding Midden-Brabant

32 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.3


Vlooien bestrijden Zaltbommel

Vlooien in je huis, dit is iets waar niemand op zit te wachten. Ze zorgen voor vervelende klachten en het is ook niet echt hygiënisch. Tijd om ze zo snel mogelijk je huis uit te krijgen. Eén vlo kan namelijk al binnen 36 uur na de eerste bloedmaaltijd haar eitjes leggen. Wanneer je niets tegen de vlo doet, legt deze wel 2000 eitjes in je huis. Geliefde plekken zijn de hondenmand, in de bank of in kieren en spleten van het huis. Laat je vlooien zo snel mogelijk bestrijden door onze professionele vlooienbestrijder in Zaltbommel. Het is van belang vlooien professioneel te bestrijden om je huis weer vlo-vrij te krijgen. Wij zijn dagelijks actief in Zaltbommel en omgeving om jou van je vlooienplaag af te helpen. Dus ook in de plaatsen Aalst, Gameren en Nieuwaal staan wij voor jou klaar. We zijn 24/7 bereikbaar. Dus voor een vlooienbestrijding binnen 24 uur voor een vast, laag tarief zonder voorrijkosten neem je direct contact met ons op. Bel nu met het telefoonnummer 0418-781123 voor meer informatie of maak direct een afspraak.

Vlooien in je huis

Vlooien vormen een echte plaag in je huis. Vooral wanneer er tijdelijk weinig activiteit in je huis is geweest duiken ze massaal op. Bijvoorbeeld wanneer je net op vakantie bent geweest en je je huisdier tijdens de vakantie ergens anders hebt ondergebracht. Vlooien hebben bloed nodig om zich voort te planten, wanneer je thuis komt krijg je dus de volle laag. De kattenvlo, waar het in de meeste gevallen om gaat, leeft niet van mensenbloed. Ze doen echter weleens een proefbeet.

Professionele vlooienbestrijding in Zaltbommel en omgeving

Word jij besprongen door vlooien en zitten ze voor je gevoel overal? Behandel je huisdier tegen vlooien en laat de vlooien bestrijden door een professioneel bestrijdingsbedrijf uit Zaltbommel. Onze vlooienbestrijder uit Zaltbommel staat 24/7 tot jouw beschikking. Bel voor meer informatie of een afspraak binnen 24 uur met ons telefoonnummer of laat je direct door ons terugbellen. Onze lokale professionals uit Zaltbommel staan 24/7 voor je klaar voor vakkundig advies en professionele vlooienbestrijding. Wij zijn dagelijks actief in heel Zaltbommel en omgeving. Dus ook als je in Aalst, Gameren of Nieuwaal woont, bieden wij jou binnen 24 uur een oplossing tegen jouw vlooienprobleem. Wij hanteren vaste, lage prijzen en rekenen nooit voorrijkosten!

Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!