Mogen wij je helpen?

Houtwormen bestrijding in Weesp
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0294 - 781123

Terugbelafspraak maken?

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

 • Specialist uit je buurt
 • Vrijblijvend advies
 • Vakkundige bestrijding
 • Geholpen binnen 24 uur
 • Zónder voorrijkosten
 • Keurmerk CPMV
 • Keurmerk EVM

Houtworm bestrijden in Weesp

De aanwezigheid van houtworm in houten constructies wordt vaak pas opgemerkt wanneer de eerste volwassen houtwormkevers reeds zijn uitgevlogen. De kleine, ronde gaatjes in het hout laten zien waar de volwassen geworden kever uit het hout is gekropen. Hiervoor heeft de larve van de houtwormkever zich al jarenlang door het hout geboord. Voorkom nog meer schade aan jouw pand en laat houtworm direct bestrijden door onze professionele houtwormbestrijders uit Weesp. Wij bestrijden dagelijks alle soorten ongedierte in Weesp en omgeving, dus ook in Nederhorst den Berg, Baambrugge of Muiden. Altijd tegen een vaste, lage prijs en zonder voorrijkosten! Wij zijn 24/7 bereikbaar en bieden jou binnen 24 uur de oplossing voor jouw houtwormprobleem. Bel met ons telefoonnummer voor een afspraak met onze specialist.

Schade door houtworm

Houtworm in een houten constructie, vloer of meubel richt veel schade aan. De larven van de houtwormkever boren lange gangen in het hout. Het aangetaste hout verliest zijn stevigheid en draagkracht. Dit levert vervolgens gevaarlijke situaties op, omdat dragende constructies zo beschadigd raken dat instorten een reële mogelijkheid is. Meubels en vloeren zijn compleet vernield en onbruikbaar als je niet op tijd ingrijpt. Voorkom onherstelbare schade en laat houtworm direct bestrijden door een professionele houtwormbestrijder uit jouw buurt.

Kan ik houtworm zelf bestrijden?

Houtworm zelf bestrijden, is erg lastig. Het bestrijdingsmiddel dat je hiervoor nodig hebt, is niet in de vrije verkoop verkrijgbaar. Alleen een gediplomeerde beschikt hierover. Daarnaast heb je speciale apparatuur en beschermingsmiddelen nodig om de bestrijding uit te voeren. En natuurlijk specialistische kennis over curatieve houtbehandeling en een flinke dosis ervaring dragen bij aan het uitvoeren van een effectieve bestrijding van houtworm.

Professionele houtwormbestrijding in Weesp en omgeving

Een houtwormbesmetting gaat niet vanzelf weg. Stop de vernieling en schakel onze professionele houtwormbestrijder uit Weesp in. Onze specialisten beschikken over de juiste kennis, middelen en ervaring om houtworm op effectieve wijze te bestrijden. Wij zijn 24/7 beschikbaar en bestrijden binnen 24 uur de houtworm in jouw pand. Altijd tegen een vaste, lage prijs zonder voorrijkosten. Ook als je in Nederhorst den Berg, Baambrugge of Muiden woont. Bel met ons telefoonnummer voor een afspraken of laat je direct terugbellen door onze houtwormspecialist uit Weesp.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Weesp, Abcoude, Baambrugge, Loenen aan de Vecht, Loenersloot, Muiden, Nederhorst den Berg, Nieuwer Ter Aa, Nieuwersluis, Nigtevecht, Vreeland.

De beste bestrijder

 • Ruim 32.000 tevreden klanten
 • Al 8767 afspraken gemaakt
 • Laatste afspraak 17 minuten geleden
 • SSL beveiligde website