Mogen wij je helpen?

Ratten bestrijding in Sint Annaparochie
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0518 - 781123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Ratten bestrijden in Sint Annaparochie

Iedereen weet wat ratten zijn. Ze zitten dan ook overal en komen ook hier in Nederland voor. Met name de Bruine rat (Rattus norvegicus) is actief in Nederland, maar ook de Zwarte rat (Rattus rattus) komt steeds vaker voor. Wanneer deze ratten zich bevinden in bewoond gebied, zorgen zij vaak voor veel overlast. Hierbij komen veel onhygiënische situaties voor en richten ratten schade aan met hun geknaag. Een rattenplaag is moeilijk te bestrijden, daarom is het belangrijk om hier professionele hulp bij te krijgen. Onze professionele bestrijders uit Sint Annaparochie bieden jou binnen 24 uur de oplossing voor jouw rattenprobleem. Woon je in Oudebildtzijl, Sint-Jacobiparochie of Ferwerd? Geen zorgen! Ook in de wijde omgeving van Sint Annaparochie staan onze professionele bestrijders voor jou klaar. Wij zijn 24/7 bereikbaar, hanteren een vaste, lage prijs en rekenen geen voorrijkosten. Wacht niet te lang en neem direct contact met ons op!

Help! Heb ik een rattenplaag?

Een rat maakt nog geen plaag. Er is pas sprake van een rattenplaag wanneer de ratten overlast, hinder en schade veroorzaken in de leefomgeving van de mens. Daarnaast moeten ze met hun aanwezigheid een bedreiging vormen voor de volksgezondheid. Een rattenplaag brengt veel risico’s met zich mee. Bij aanwezigheid of een vermoeden van de aanwezigheid van ratten is het van belang om zo snel mogelijk contact op te nemen met een professionele bestrijder uit de buurt.

Wat voor risico’s heeft een rattenplaag?

Ratten brengen verschillende risico’s met zich mee. Naast de schade aan verpakkingen, papier, isolatiemateriaal en textiel veroorzaken ze ook kortsluiting en storingen door te knagen aan kabels en leidingen. Een ander groot risico van de rat is wel dat het beestje ziekteverwekkers met zich meedraagt. Ze veroorzaken voedselvergiftiging met hun urine en ontlasting en dragen ziektekiemen met zich mee. Het contact met rattenkeutels kan zorgen voor zeer ernstige ziektes, zoals hersenvliesontsteking. Er dient dus zeer voorzichtig omgegaan te worden met rattenkeutels.

Professionele rattenbestrijding in Sint Annaparochie en omgeving

Wanneer jij last heb van ratten in jouw woning, bedrijfspand of schuur neem je zo snel mogelijk contact op met onze professionele ongediertebestrijders uit Sint Annaparochie. Woon je niet in Sint Annaparochie, maar in Oudebildtzijl, Sint-Jacobiparochie of Ferwerd en omgeving? Ook dan staan we voor je klaar! Onze bestrijders staan binnen 24 uur voor je klaar om je van je rattenprobleem af te helpen. Daarnaast zijn we 24/7 bereikbaar en werken wij voor een vast, laag tarief zonder voorrijkosten. Bel naar ons telefoonnummer voor een afspraak of laat jouw telefoonnummer achter, zodat wij je direct terug kunnen bellen.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Sint Annaparochie, Berlikum, Ferwert, Firdgum, Hallum, Hijum, Hogebeintum, Klooster-Lidlum, Marrum, Menaam, Minnertsga, Oosterbierum, Oude Leije, Oudebildtzijl, Sint-Jacobiparochie, Slappeterp, Tzummarum, Vrouwenparochie, Westhoek, Wier.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9348 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 11 minuten geleden
  • SSL beveiligde website