Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten

Noord Nederlandse Bestrijdingsdienst

Eigenaar Frans aan het woord

Mijn naam is Frans en ik ben via de gemeente in de ongediertebestrijding terecht gekomen. Ik ben begonnen in de groenvoorziening waarop ik gevraagd werd voor de reinigingstaken en aansluitend hierop de bestrijding van ongedierte. Door grote interesse ben ik mij hier meer in gaan specialiseren en heb ik uiteindelijk mijn eigen bedrijf gestart in de ongediertebestrijding.

Naast de bestrijding van onder andere wespen, vlooien, muizen en ratten, houdt mijn team zich ook elke dag wel bezig met controles en inspecties op ongedierte bij bedrijven.

Wij nemen klantvriendelijkheid en flexibiliteit serieus en hechten veel waarde aan eerlijk en transparant zakendoen.


Frans is verantwoordelijk voor:

Adres

Miedwei 4
9081 AJ Lekkum

Kamer van koophandel

59597917

Certificeringen

Beoordelingen van Noord Nederlandse Bestrijdingsdienst

12 beoordelingen met een gemiddelde score van 8.8 Beoordeling schrijven

Daan Constandse (Bestrijdingservice Friesland)Heeft het probleem volledig opgelost.

goed

Top!

Ge-wel-dig. Ik dacht dat ik boktor had (oh hellup) maar Frans reageerde direct op mijn hulpvraag, kwam snel en stelde deskundig vast dat het om wespen ging. En de volgende dag kwam hij al om het weg te halen.

Wij hadden last van wespen. Twee wespennesten bleken wij in de tuin te hebben. De bestrijder heeft de wespennesten snel bestreden. Nu kunnen wij weer lekker in de tuin zitten.

Ik vind dat mooi, een echt familiebedrijf. Bewust voor dit bedrijf gekozen. Ze nemen alle tijd om het probleem echt op te lossen. Erg blij ben ik er mee.

Prima werk. Snel klaar. Afdoende.

Ik was er super blij mee

Snelle actie! Grote waardering!

Snelle actie! Grote waardering!

Het bestrijden van ongedierte laat ik over aan professionals. Geen idee waar ik had moeten beginnen. Wat een uitkomst dit bedrijf.

Bedrijf is uitstekend bereikbaar, hebben ons vriendelijk te woord gestaan en weten ontzettend goed wat ze doen. Dit is met recht een professioneel bedrijf.

Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!