Partner

Noord Nederlandse Bestrijdingsdienst

(8 beoordelingen)
Contactpersoon Frans Koolstra
Vestigingsadres

Miedwei 4
9081 AJ Lekkum

Details
Over dit bedrijf

Frans aan het woord

Wij nemen klantvriendelijkheid en flexibiliteit serieus en hechten veel waarde aan eerlijk en transparant zakendoen.

Mijn naam is Frans en ik ben via de gemeente in de ongediertebestrijding terecht gekomen. Ik ben begonnen in de groenvoorziening waarop ik gevraagd werd voor de reinigingstaken en aansluitend hierop de bestrijding van ongedierte. Door grote interesse ben ik mij hier meer in gaan specialiseren en heb ik uiteindelijk mijn eigen bedrijf gestart in de ongediertebestrijding.

Naast de bestrijding van onder andere wespen, vlooien, muizen en ratten, houdt mijn team zich ook elke dag wel bezig met controles en inspecties op ongedierte bij bedrijven.

In welke plaatsen is Frans actief?

Frans is actief in de plaatsen:

Goede prijs-kwaliteitverhouding Servicegerichtheid en vakkennis Jarenlange ervaring Deskundig team Ongedierte inspecties bedrijven

Certificeringen

Klanten over Noord Nederlandse Bestrijdingsdienst

8 beoordelingen met een gemiddelde score van 8.9 Schrijf beoordeling

Wij hadden last van wespen. Twee wespennesten bleken wij in de tuin te hebben. De bestrijder heeft de wespennesten snel bestreden. Nu kunnen wij weer lekker in de tuin zitten.

Een echt familiebedrijf

Ik vind dat mooi, een echt familiebedrijf. Bewust voor dit bedrijf gekozen. Ze nemen alle tijd om het probleem echt op te lossen. Erg blij ben ik er mee.

Prima werk. Snel klaar. Afdoende.

Ik was er super blij mee

Snelle actie! Grote waardering!

Snelle actie! Grote waardering!

Het bestrijden van ongedierte laat ik over aan professionals. Geen idee waar ik had moeten beginnen. Wat een uitkomst dit bedrijf.

Bedrijf is uitstekend bereikbaar, hebben ons vriendelijk te woord gestaan en weten ontzettend goed wat ze doen. Dit is met recht een professioneel bedrijf.