Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Frans is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 0518-781123
Jouw gediplomeerde muizenbestrijder

Muizenbestrijding in Sint Annaparochie

15 beoordelingen
 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef muizen geen onderdak
 • Klantbeoordeling 8.6 
 • EVM gecertificeerd

Wij bestrijden muizen!

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met Frans en maak direct een afspraak.

Bel direct met Frans

Stuur een mail

Stuur een mail en Frans neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en Frans belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
AAN DE SLAG Werkwijze in Sint Annaparochie

Overlast van muizen? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van muizen in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze muizen bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze muizenbestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze muizenbestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de muizen bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze muizen bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

DE muizenBESTRIJDER VAN Sint Annaparochie Expert aan het woord

Mijn naam is Frans van Noord Nederlandse Bestrijdingsdienst. Ik ben jouw lokale muizenbestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Sint Annaparochie. Heb je last van muizen? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, Frans Koolstra
Super snel De beste muizen bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Kosten muizenbestrijding Sint Annaparochie

Wist je dat muizenbestrijding niet zo veel hoeft te kosten? Wanneer je denkt aan professionele muizenbestrijding dan kunnen de kosten vaak hoog oplopen, maar in werkelijkheid hoeft een bestrijding niet zo duur te zijn, als je er natuurlijk op tijd bij bent. Frans van Noord Nederlandse Bestrijdingsdienst is een expert in muizen bestrijden. Bel Frans en leg je probleem voor. Naar aanleiding van deze factoren stelt prijs vast die je betaalt voor het bestrijden van muizen.

1. Ongediertesoort

Er bestaan gigantisch veel soorten ongedierte zoals muizen, soms komen ze alleen, maar meestal met meer. Sommige zie je kruipen en andere weer niet. Elk soort ongedierte vraagt om een eigen bestrijdingsmethode, de prijzen lopen dus behoorlijk uiteen.

2. Omvang ongedierteprobleem

Moet onze bestrijder op een ladder klimmen om een wespennest te verwijderen, of onder de vloer kruipen om te controleren of er houtworm in de houten balkconstructie zit? Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat wat meer tijd kost dan het wegzetten van een muizenklem. Elk ongedierteprobleem is anders van omvang en kan er dus voor zorgen dat ook hier de prijs behoorlijk uiteen loopt.

3. Bestrijdingsmiddelen

Onze bestrijders hebben verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen tot hun beschikking om van bijvoorbeeld muizen af te komen. Van gifkorrels tot poeders en van klemmen tot aan andere gifvrije (en diervriendelijke) bestrijdingsmiddelen. Onze bestrijder kan je haarfijn uitleggen welk middel je nodig hebt. Ook kan hij vertellen dat elk middel zijn eigen prijskaartje heeft, waardoor het eindresultaat varieert.

4. Methode van bestrijding

Afhankelijk van het soort ongedierte bepaalt onze bestrijder welke methode het beste werkt. Soms volstaat een val of lokdoos, maar het kan ook voorkomen dat de bestrijder speciale machines nodig heeft om de ongediertebestrijding uit te voeren, zoals bij het verwijderen van een wespennest. Hoe dan ook, de prijs is afhankelijk van de oplossing die jij kiest samen met de bestrijder.

5. Aantal behandelingen

Kan de bestrijder het probleem in een keer oplossen of moet hij vaker terugkomen? Misschien is het zelfs beter preventief een aantal dingen aan te passen om te voorkomen dat hardnekkig ongedierte zich opnieuw voortplant. Onze bestrijder kan vaak een goede inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen om van je ongedierte af te komen.


BELANGRIJK

Om een helder beeld te krijgen van de situatie komt onze muizen bestrijder langs voor inspectie. In overleg maakt hij een plan van aanpak om van de muizen af te komen, eentje die past bij jouw budget en manier van muizen bestrijden, zo krijg je een helder overzicht van de benodigde middelen, risico’s en kosten. Meestal kunnen de kosten voor een inspectie verrekend worden nadat de muizen bestrijding is uitgevoerd, overleg dit met de muizen bestrijder voordat je een afspraak maakt. Hoe dan ook, samen met Frans kom je er vast en zeker uit. Maak een afspraak of bel direct, zo ben je snel van je ongedierte af!

Bel: 0518-781123
WAAR Frans WERKT Werkgebied

Woon je in Sint Annaparochie of omgeving, dan staan Frans en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met muizen. Of je nu in Sint Annaparochie, Berlikum, Ferwert of Firdgum woont, deze muizenbestrijder komt naar je toe! Bel 0518-781123 voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Frans is actief in omgeving Franeker, Sint Annaparochie, Leeuwarden.

Wat valt er onder Sint Annaparochie?
 • Sint Annaparochie
 • Berlikum
 • Ferwert
 • Firdgum
 • Hallum
 • Hijum
 • Hogebeintum
 • Klooster-Lidlum
 • Marrum
 • Menaam
 • Minnertsga
 • Oosterbierum
 • Oude Leije
 • Oudebildtzijl
 • Sint-Jacobiparochie
 • Slappeterp
 • Tzummarum
 • Vrouwenparochie
 • Westhoek
 • Wier
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Sint Annaparochie? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

KLANTEN OVER Frans van Noord Nederlandse Bestrijdingsdienst

15 beoordelingen met een gemiddelde score van 8.6


Muizen bestrijden in Sint Annaparochie

Mag ik bedanken? Geen muizen in huis! Niemand wil deze beestjes in zijn huis of bedrijf. Muizen leven erg graag in de buurt van mensen, dit vanwege onze warme huizen en ons voedsel. Muizen in huis veroorzaken veel schade met hun geknaag. En bovenal zijn ze ook erg onhygiënisch. Heb je last van muizen? Neem dan contact op met onze professionele muizenbestrijder in Sint Annaparochie. Wij staan binnen 24 uur op je stoep. Woon je in Sint Annaparochie of omgeving, zoals Oosterbierum, Menaldum of Slappeterp? Geen probleem! Wij zijn 24/7 bereikbaar en bestrijden de muizen in jouw huis tegen vast, laag tarief en rekenen geen voorrij- of spoedkosten. Neem dus vandaag nog contact met ons op via 0518-781123 voor een afspraak binnen 24 uur met onze muizenspecialist uit Sint Annaparochie.

Last van een muizenplaag!

Zie je meerdere muizen lopen in huis? Dan heb je absoluut met een muizenplaag te kampen. Indien je geen muizen ziet lopen, maar wel denkt dat ze er zijn, kijk dan of je hagelslag-vormige keutels ziet of getrippel hoort tussen het plafond. Ook een vieze, typische lucht duidt op de aanwezigheid van een of meerdere muizen. Knaagschade aan je spullen of verpakkingen van etenswaren is ook een duidelijk signaal van een muizenplaag.

Kan ik zelf muizen bestrijden?

Muizen planten zich in snel tempo voort. Ook leven muizen meestal in groepen. Het plaatsen van muizenklemmen of muizenvallen is een mogelijkheid, maar zelfs dat is een precies werkje. Muizen ruiken dat het is aangeraakt door mensen en ontwijken de vallen vakkundig. Heb je een muizenplaag, dan schakel je het best een professionele muizenbestrijder uit de buurt in.

Professionele muizenbestrijding in Sint Annaparochie en omgeving

Wil je professionele hulp bij het bestrijden van muizen? Schakel dan nu onze vakkundige ongediertebestrijders uit Sint Annaparochie in. In Sint Annaparochie, maar ook in Oosterbierum, Menaldum en Slappeterp komen wij binnen 24 uur de muizen in jouw huis bestrijden. Altijd muizenbestrijding tegen een vaste, lage prijs en zonder voorrijkosten. Bel direct met ons telefoonnummer voor een afspraak binnen 24 uur. Wij zijn 24/7 bereikbaar. Of laat je direct terugbellen door onze muizenspecialist uit Sint Annaparochie.
Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!