Mogen wij je helpen?

Motmuggen bestrijding in Sint Annaparochie
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0518 - 781123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Motmuggen bestrijden in Sint Annaparochie

Zie jij ze vliegen? Van die kleine vliegjes die op kleine vlindertjes lijken? Waarschijnlijk heb je te maken met motmuggen, ook wel aalmotjes of rioolvliegjes genoemd. Met name als de zomer warm en vochtig is, komen motmuggen erg veel voor. Overdag verschuilt de motmug zich, maar in de nacht zijn ze erg actief. Heb jij last van een motmuggenplaag? Aarzel dan niet langer en neem contact op met onze motmuggenbestrijders uit Sint Annaparochie. Woon je in Sint Annaparochie of omgeving, zoals Oudebildtzijl, Sint-Jacobiparochie of Ferwerd? Geen probleem, wij staan binnen 24 uur voor je deur. Wij zijn 24/7 bereikbaar en hanteren een vast, laag tarief en rekenen geen voorrij- of spoedkosten.

Waar verschuilt de motmug zich?

Vervuild water of nectar is voor de motmug lekkere voeding. Daarom verschuilen ze zich in badkamers, het toilet, afvoergoten, putjes, regenpijpen, kelders en kruipruimtes. Verstopte en lekkende afvoeren zijn favoriet. Hier leggen ze ook hun eitjes, tot wel tweehonderd stuks per keer.

Zijn motmuggen onhygiënisch?

De motmuggen zijn zeker onhygiënisch en vies in huis. Gelukkig kan het insect niet steken of bijten, maar ze dragen wel bacteriën met zich mee, omdat ze in vervuilde goten, riolen en afvoeren te vinden zijn.

Bestrijden van motmuggen

Bestrijding van de motmug is een lastig karwei. Het is ten eerste belangrijk dat de bron wordt gevonden. Het insect zit namelijk in jouw huis omdat het zich hier aangenaam kan verschuilen. Wordt deze schuilplaats weggenomen, dan zal de motmug ook minder snel terugkomen. Daarnaast is alleen het bestrijden van de motmuggen zelf niet voldoende. De eitjes die gelegd zijn, komen later uit en zijn lastig te ontdekken.

Professionele motmuggenbestrijding in Sint Annaparochie en omgeving

Om de motmuggen professioneel te laten bestrijden en de bron op te sporen van het probleem schakel je vandaag nog een lokale professional in. Deze vakkundige bestrijders zijn dagelijks actief in Sint Annaparochie en omgeving. Dus ook als je in Oudebildtzijl, Sint-Jacobiparochie of Ferwerd woont, staan wij binnen 24 uur voor je klaar om dit probleem voor je op te lossen. Bel nu met ons telefoonnummer voor een afspraak of meer informatie over het bestrijden van motmuggen. Wij zijn 24/7 bereikbaar en wij hanteren een vaste, lage prijs. Zonder voorrijkosten!

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Sint Annaparochie, Berlikum, Ferwert, Firdgum, Hallum, Hijum, Hogebeintum, Klooster-Lidlum, Marrum, Menaam, Minnertsga, Oosterbierum, Oude Leije, Oudebildtzijl, Sint-Jacobiparochie, Slappeterp, Tzummarum, Vrouwenparochie, Westhoek, Wier.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9294 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 10 minuten geleden
  • SSL beveiligde website