Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Bert is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 0529-781123
Jouw gediplomeerde boktor bestrijder

Boktorrenbestrijding in Ommen

16 beoordelingen
 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef de boktor geen onderdak
 • Klantbeoordeling 9 
 • EVM gecertificeerd

Wij bestrijden boktorren!

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met Bert en maak direct een afspraak.

Bel direct met Bert

Stuur een mail

Stuur een mail en Bert neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en Bert belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
AAN DE SLAG Werkwijze in Ommen

Overlast van boktor? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van boktorren in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze boktor bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze boktor bestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze boktor bestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de boktor bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze boktor bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

DE BOKTOR BESTRIJDER VAN Ommen Expert aan het woord

Mijn naam is Bert van Kalshoven Ongediertebestrijding. Ik ben jouw lokale boktor bestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Ommen. Heb je last van boktorren? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, Bert Kalshoven
Super snel De beste boktor bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Kosten boktorbestrijding Ommen

Wist je dat boktorbestrijding niet zo veel hoeft te kosten? Wanneer je denkt aan professionele boktorbestrijding dan kunnen de kosten vaak hoog oplopen, maar in werkelijkheid hoeft een bestrijding niet zo duur te zijn, als je er natuurlijk op tijd bij bent. Bert van Kalshoven Ongediertebestrijding is een expert in boktor bestrijden. Heb je een wespennest gevonden, houtworm in je huis of misschien wel last van bedwantsen? Bel Bert en leg je probleem voor, naar aanleiding van deze factoren zal hij de prijs die je betaald voor het bestrijden van ongedierte:

1. Ongediertesoort

Er bestaan gigantisch veel soorten ongedierte zoals boktorren, soms komen ze alleen, maar meestal met meer. Sommige zie je kruipen en andere weer niet. Elk soort ongedierte vraagt om een eigen bestrijdingsmethode, de prijzen lopen dus behoorlijk uiteen.

2. Omvang ongedierteprobleem

Moet onze bestrijder onder de vloer kruipen om te controleren of er houtworm in de houten balkconstructie zit? Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat wat meer tijd kost dan het wegzetten van een muizenklem. Elk ongedierteprobleem is anders van omvang en kan er dus voor zorgen dat ook hier de prijs behoorlijk uiteen loopt.

3. Bestrijdingsmiddelen

Onze bestrijders hebben verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen tot hun beschikking om van bijvoorbeeld boktorren af te komen. Van gifkorrels tot poeders en van klemmen tot aan andere gifvrije (en diervriendelijke) bestrijdingsmiddelen. Onze bestrijder kan je haarfijn uitleggen welk middel je nodig hebt. Ook kan hij vertellen dat elk middel zijn eigen prijskaartje heeft, waardoor het eindresultaat varieert.

4. Methode van bestrijding

Afhankelijk van het soort ongedierte bepaalt onze bestrijder welke methode het beste werkt. Soms volstaat een val of lokdoos, maar het kan ook voorkomen dat de bestrijder speciale machines nodig heeft om de ongediertebestrijding uit te voeren, zoals bij het verwijderen van houtworm. Hoe dan ook, de prijs is afhankelijk van de oplossing die jij kiest samen met de bestrijder.

5. Aantal behandelingen

Kan de bestrijder het probleem in een keer oplossen of moet hij vaker terugkomen? Misschien is het zelfs beter preventief een aantal dingen aan te passen om te voorkomen dat hardnekkig ongedierte zich opnieuw voortplant. Onze bestrijder kan vaak een goede inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen om van je ongedierte af te komen.


BELANGRIJK

Om een helder beeld te krijgen van de situatie komt onze boktorren bestrijder langs voor inspectie. In overleg maakt hij een plan van aanpak om van de boktorren af te komen, eentje die past bij jouw budget en manier van boktor bestrijden, zo krijg je een helder overzicht van de benodigde middelen, risico’s en kosten. Meestal kunnen de kosten voor een inspectie verrekend worden nadat de boktorbestrijding is uitgevoerd, overleg dit met de boktor bestrijder voordat je een afspraak maakt. Hoe dan ook, samen met Bert kom je er vast en zeker uit. Maak een afspraak of bel direct, zo ben je snel van je ongedierte af!

Bel: 0529-781123
WAAR Bert WERKT Werkgebied

Woon je in Ommen of omgeving, dan staan Bert en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met boktorren. Of je nu in Ommen, Arriën, Dalfsen of Giethmen woont, deze boktorbestrijder komt naar je toe! Bel 0529-781123 voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Bert is actief in omgeving Zwolle, Dedemsvaart, Ommen, Meppel, Hoogeveen, Staphorst.

Wat valt er onder Ommen?
 • Ommen
 • Arriën
 • Dalfsen
 • Giethmen
 • Laag Zuthem
 • Nieuwleusen
 • Punthorst
 • Stegeren
 • Vilsteren
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Ommen? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

KLANTEN OVER Bert van Kalshoven Ongediertebestrijding

16 beoordelingen met een gemiddelde score van 9


Boktorren bestrijden Ommen

De boktor is een houtborende keversoort. Hij wordt ook wel huisboktor genoemd en zorgt voor veel schade. Veel mensen denken dat de boktorkever de schade aanricht, maar in werkelijkheid is dit de larve van de boktor. De larven maken ovale gaatjes in de houten constructies van je huis en brengen op die manier veel schade toe. Neem direct contact op met onze professionele boktorrenbestrijders uit Ommen om zo snel mogelijk van je boktorprobleem af te komen. Binnen 24 uur staan onze lokale professionals bij jou op de stoep voor het bestrijden van jouw boktor. Voor een vaste, lage prijs en zonder voorrijkosten. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor bestrijding in Ommen en omgeving. Neem ook contact met ons op als je in Punthorst, Dalfsen of Vilsteren woont.

Levenscyclus boktor

De larven van een boktor groeien tien jaar tot ze zich verpoppen. Wanneer ze volwassen kevers zijn, kruipen ze uit de kern van het hout. Daarbij laten ze een klein ovaal gaatje achter. Dit ovale gaatje is dus een teken van de aanwezigheid van boktor. De boktor legt zijn eitjes op het hout waar vervolgens weer larven uit komen. Het proces herhaalt zich telkens weer. Een volwassen kever leeft niet langs. De belangrijkste taak van een boktorkever is voortplanting en hier focussen ze zich dan ook volledig op.

Schade door boktor

Het is bekend dat niet de boktorkever, maar vooral de boktorlarve de schade aanricht aan het hout in je huis. Larven boren zich tot in de kern van het hout, waar ze zich helemaal vol met hout eten. De schade die de boktor in de tien jaar dat ze er zitten aanrichten, is enorm. Complete houten constructies worden vernield, waardoor gevaarlijke situaties ontstaan.

Professionele boktorbestrijding in Ommen en omgeving

Wanneer je zo snel mogelijk van boktor af wilt, is het van belang om direct actie te ondernemen. Bespaar veel tijd, geld en moeite en laat de boktor zo snel mogelijk bestrijden. Neem direct contact op met onze professionele boktorbestrijder uit Ommen. Wij hebben jarenlange ervaring in de boktorrenbestrijding en hebben dan ook binnen 24 uur de oplossing voor jouw boktorprobleem. Wij hanteren voor de bestrijding een vaste, lage prijs en rekenen geen voorrijkosten. Ook in Punthorst, Dalfsen en Vilsteren. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vrijblijvend advies of voor het maken van een afspraak. Bel ons nu via ons telefoonnummer: 0529-781123 of laat je gegevens hier achter, dan nemen wij direct contact met jou op.

Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!