Mogen wij je helpen?

Zilvervisjes bestrijding in Maarssen
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0346 - 781123

Terugbelafspraak maken?

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

 • Specialist uit je buurt
 • Vrijblijvend advies
 • Vakkundige bestrijding
 • Geholpen binnen 24 uur
 • Zónder voorrijkosten
 • Keurmerk CPMV
 • Keurmerk EVM

Zilvervisjes bestrijden in Maarssen

Heb jij last van kleine, zilverachtige insecten in je huis? Grote kans dat er zilvervisjes in je huis zitten. Dit kleine ongedierte verdraagt geen daglicht en verstopt zich daarom in de donkere naden en kieren in je huis. Zilvervisjes wil je graag bestrijden. Onze professionele ongediertebestrijders uit Maarsen hebben de nodige kennis en ervaring in huis om jou van je zilvervisjesprobleem af te helpen. Wij zijn 24/7 bereikbaar en bieden jou binnen 24 uur een oplossing voor jouw zilvervisjes probleem. Wij bestrijden zilvervisjes voor een vaste, lage prijs. Wij rekenen hierbij geen voorrijkosten, ook niet als je in Soesterberg, Tienhoven of Westbroek woont. Neem nu contact met ons op via ons telefoonnummer of laat je direct door ons terugbellen.

Hoe herken je zilvervisjes in je woning?

Je zult zilvervisjes vaak op donkere plekken vinden. Denk aan een zolder, of achter grote voorwerpen in je huis. Zilvervisjes heten niet voor niks zilvervisjes, ze hebben namelijk een zilveren kleur. Daarnaast herken je ze ook aan hun fijne, glanzende schubben. Het zijn erg kleine beestjes, waardoor ze erg moeilijk te vinden zijn. Het lichaam is 7 tot 12 mm lang en heeft drie staart-achtige draden en twee lange antennes. De kans is groot dat je ze tegenkomt op plekken waar gekookt of gedoucht wordt. Ook komen zilvervisjes vaker voor in nieuwbouwwoningen omdat deze vaak goed geïsoleerd zijn en er niet goed geventileerd worden waardoor zo’n woning het perfecte klimaat vormt voor zilvervisjes. Ook tasten ze papieren materialen aan zoals boeken, of spullen die koolhydraten of synthetische materialen bevatten zoals kleding. Het is dus belangrijk dat je niet te lang wacht met het bellen van een ongediertebestrijder uit de buurt!

Hoe bestrijd je zilvervisjes?

Als je last hebt van een plaag, is het het beste om een professionele ongediertebestrijder uit Maarssen in te schakelen. De kans is namelijk groot dat als jij zilvervisjes in je huis hebt, je buren dat ook hebben. Daarom is het handig om gezamenlijk een goede ongediertebestrijder in te schakelen die de omvang van het probleem inventariseert en vervolgens een bestrijdingsplan op maat maakt om zo het probleem duurzaam op te lossen.

Professionele zilvervisjesbestrijding in Maarssen en omgeving

Zodra je het vermoeden hebt dat je zilvervisjes in je huis hebt, moet je tijdig de hulp in roepen van een ervaren ongediertebestrijder op het gebied van zilvervisjes. Onze lokale zilvervisjesbestrijders uit Maarssen hebben voldoende expertise om jouw zilvervisjes op te sporen en snel en vakkundig te bestrijden. Dus ook als je in Soesterberg, Tienhoven of Westbroek woont, staan wij binnen 24 uur bij je op de stoep om jouw probleem op te lossen. Bel voor een afspraak of meer informatie over de bestrijding van zilvervisjes. Wij zijn dag en nacht bereikbaar, ook in het weekend. Voor onze professionele bestrijding hanteren wij een vaste, lage prijs. Zonder voorrijkosten.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Maarssen, Breukelen, Groenekan, Kockengen, Maartensdijk, Soesterberg, Tienhoven, Westbroek.

De beste bestrijder

 • Ruim 32.000 tevreden klanten
 • Al 9484 afspraken gemaakt
 • Laatste afspraak 5 minuten geleden
 • SSL beveiligde website