Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Bert is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 0528-781123
Jouw gediplomeerde bedwantsenbestrijder

Bedwantsbestrijding in Hoogeveen

16 beoordelingen
 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef bedwants geen onderdak
 • Klantbeoordeling 9 
 • EVM gecertificeerd

Wij bestrijden bedwantsen!

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met Bert en maak direct een afspraak.

Bel direct met Bert

Stuur een mail

Stuur een mail en Bert neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en Bert belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
AAN DE SLAG Werkwijze in Hoogeveen

Overlast van bedwants? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van bedwantsen in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze bedwantsen bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze bedwantsenbestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze bedwantsenbestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de bedwantsen bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze bedwantsen bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

DE bedwantsenBESTRIJDER VAN Hoogeveen Expert aan het woord

Mijn naam is Bert van Kalshoven Ongediertebestrijding. Ik ben jouw lokale bedwantsenbestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Hoogeveen. Heb je last van bedwantsen? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, Bert Kalshoven
Super snel De beste bedwantsen bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Kosten bedwantsbestrijding Hoogeveen

Wist je dat bedwantsenbestrijding niet zo veel hoeft te kosten? Wanneer je denkt aan professionele bedwantsenbestrijding dan kunnen de kosten vaak hoog oplopen, maar in werkelijkheid hoeft een bestrijding niet zo duur te zijn, als je er natuurlijk op tijd bij bent. Bert van Kalshoven Ongediertebestrijding is een expert in bedwantsen bestrijden. Heb je een wespennest gevonden, houtworm in je huis of misschien wel last van bedwantsen? Bel Bert en leg je probleem voor, naar aanleiding van deze factoren zal hij de prijs die je betaald voor het bestrijden van ongedierte:

1. Ongediertesoort

Er bestaan gigantisch veel soorten ongedierte zoals bedwantsen, soms komen ze alleen, maar meestal met meer. Sommige zie je kruipen en andere weer niet. Elk soort ongedierte vraagt om een eigen bestrijdingsmethode, de prijzen lopen dus behoorlijk uiteen.

2. Omvang ongedierteprobleem

Moet onze bestrijder onder de vloer kruipen om te controleren of er houtworm in de houten balkconstructie zit? Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat wat meer tijd kost dan het wegzetten van een muizenklem. Elk ongedierteprobleem is anders van omvang en kan er dus voor zorgen dat ook hier de prijs behoorlijk uiteen loopt.

3. Bestrijdingsmiddelen

Onze bestrijders hebben verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen tot hun beschikking om van bijvoorbeeld bedwantsen af te komen. Van gifkorrels tot poeders en van klemmen tot aan andere gifvrije (en diervriendelijke) bestrijdingsmiddelen. Onze bestrijder kan je haarfijn uitleggen welk middel je nodig hebt. Ook kan hij vertellen dat elk middel zijn eigen prijskaartje heeft, waardoor het eindresultaat varieert.

4. Methode van bestrijding

Afhankelijk van het soort ongedierte bepaalt onze bestrijder welke methode het beste werkt. Soms volstaat een val of lokdoos, maar het kan ook voorkomen dat de bestrijder speciale machines nodig heeft om de ongediertebestrijding uit te voeren, zoals bij het verwijderen van houtworm. Hoe dan ook, de prijs is afhankelijk van de oplossing die jij kiest samen met de bestrijder.

5. Aantal behandelingen

Kan de bestrijder het probleem in een keer oplossen of moet hij vaker terugkomen? Misschien is het zelfs beter preventief een aantal dingen aan te passen om te voorkomen dat hardnekkig ongedierte zich opnieuw voortplant. Onze bestrijder kan vaak een goede inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen om van je ongedierte af te komen.


BELANGRIJK

Om een helder beeld te krijgen van de situatie komt onze bedwantsen bestrijder langs voor inspectie. In overleg maakt hij een plan van aanpak om van de bedwantsen af te komen, eentje die past bij jouw budget en manier van bedwantsen bestrijden, zo krijg je een helder overzicht van de benodigde middelen, risico’s en kosten. Meestal kunnen de kosten voor een inspectie verrekend worden nadat de bedwantsen bestrijding is uitgevoerd, overleg dit met de bedwantsen bestrijder voordat je een afspraak maakt. Hoe dan ook, samen met Bert kom je er vast en zeker uit. Maak een afspraak of bel direct, zo ben je snel van je ongedierte af!

Bel: 0528-781123
WAAR Bert WERKT Werkgebied

Woon je in Hoogeveen of omgeving, dan staan Bert en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met bedwantsen. Of je nu in Hoogeveen, Echten, Elim of Eursinge woont, deze bedwantsenbestrijder komt naar je toe! Bel 0528-781123 voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Bert is actief in omgeving Zwolle, Dedemsvaart, Ommen, Meppel, Hoogeveen, Staphorst.

Wat valt er onder Hoogeveen?
 • Hoogeveen
 • Echten
 • Elim
 • Eursinge
 • Fluitenberg
 • Hollandscheveld
 • Kerkenveld
 • Linde
 • Nieuw-Balinge
 • Nieuweroord
 • Nieuwlande
 • Noordscheschut
 • Pesse
 • Stuifzand
 • Tiendeveen
 • Veeningen
 • Zuidwolde
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Hoogeveen? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

KLANTEN OVER Bert van Kalshoven Ongediertebestrijding

16 beoordelingen met een gemiddelde score van 9


Bedwantsen bestrijden Hoogeveen

Heb je jeuk en last van kleine rode bultjes die lijken op muggenbulten? Een grote kans dat je last hebt van bedwantsen. Onze professionele bedwantsenbestrijder in Hoogeveen lost dit probleem binnen 24 uur voor je op. Ook in omliggende plaatsen, zoals Nieuweroord, Hollandscheveld en Noordscheschut bestrijden onze professionals al tegen een vast, laag tarief. Onze lokale ongediertebestrijder is dus altijd in de buurt en rekent geen voorrijkosten. Neem vandaag nog contact met ons op via 0528-781123 voor vrijblijvend advies, meer informatie of voor het maken van een afspraak. Wij zijn 24/7 te bereiken voor directe hulp.

Last van bedwants?

De bedwants, ook wel wandluis of bedluis genoemd, is een parasitair insect van ongeveer zes millimeter lang, bruin tot roodbruin gekleurd en voorzien van twee kleine vleugels op het halsschild. De bedwants verstopt zich op veel plekken, veelal in hotels of andere accommodaties. Na een overnachting in een besmette accommodatie is het goed mogelijk dat ze met je meereizen naar huis. Controleer altijd je spullen, naden en kieren van je bed of matras op uitwerpselen (kleine zwarte puntjes) voordat je gaat slapen. Heb je last van één bedwants, dan heb je er zeker meer!

Bedwantsen in huis

Wist je dat een bedwants bloed nodig heeft om zich voort te planten? Niet zo gek dat ze zich verstoppen aan het hoofdeind van je bed in jouw slaapkamer. ’s Nachts worden deze beesten actief om zich te voeden met bloed. De bedwants is gevaarlijk wanneer je vaak gestoken wordt. Je voelt je onwel of raakt zelfs besmet met ziektekiemen die ze met zich meedragen. Wees er dus op tijd bij met een bestrijding! Probeer niet zelf bedwantsen te bestrijden, maar neem contact op met onze vakkundige ongediertebestrijder uit Hoogeveen.

Professionele bedwantsenbestrijding in Hoogeveen en omgeving

Last van bedwantsen? Laat alle spullen staan waar ze staan! Verplaats geen goederen naar een ander vertrek in jouw huis of ander huis. Zo breidt de bedwantsenbesmetting zich alleen maar uit. Onze bedwantsenbestrijding specialisten uit Hoogeveen bestrijdt de bedwants voor je. Wij zijn 24/7 bereikbaar en binnen 24 uur bij je. Ook als je in Nieuweroord, Hollandscheveld of Noordscheschut woont, natuurlijk zonder voorrijkosten. Bespaar jezelf veel tijd, moeite en geld door direct onze ervaren ongediertebestrijder in te schakelen voordat de plaag groter wordt en zich nog verder verspreidt. Onze lokale ongediertebestrijder zorgt voor een vakkundige bestrijding, zodat je snel van de bedwantsen af bent. Bel ons of laat ons jou direct terugbellen.

Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!