Mogen wij je helpen?

Bedwantsen bestrijding in Harderwijk
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0341 - 781123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Bedwantsen bestrijden in Harderwijk

De bedwants. Eén van de meest hardnekkige soorten ongedierte. Wanneer je dit insect in huis aantreft, kun je er vrijwel meteen vanuit gaan dat je te maken hebt met een plaag. Bedwantsen verschuilen zich in de naden en kieren rondom je bed en matras en maken je ’s nachts het leven zuur. Wanneer je ligt te slapen, komen ze tevoorschijn en bijten ze je. Het best is daarom om bedwantsen direct professioneel te laten bestrijden. Onze professionele bedwantsenbestrijders uit Harderwijk zijn 24/7 bereikbaar en bieden binnen 24 uur de oplossing voor jouw bedwantsenprobleem. Tegen een vast, laag tarief. Ook zijn wij elke dag werkzaam in alle plaatsen rondom Harderwijk, dus ook in Hierden, Ermelo en Putten komen wij langs zonder daarvoor voorrijkosten te rekenen. Bel ons telefoonnummer voor meer informatie of om direct een afspraak te maken.

Heb jij last van bedwantsen?

Overdag tref je geen bedwantsen, dan verschuilen ze zich namelijk. ’s Nachts komen ze tevoorschijn, omdat ze worden aangetrokken door jouw warmte en de koolstofdioxide die je uitademt. Bedwantsen bijten je en drinken je bloed. Vervolgens verstoppen ze zich weer om hun eitjes te leggen. Het gevolg van hun beten zijn rode, jeukende bultjes op je huid en roodbruine stipjes op je lakens. Hoe erger de bedwantsenbesmetting is, hoe vaker je wordt gebeten.

Kun je bedwantsen zelf bestrijden?

Het zelf bestrijden van bedwantsen is eigenlijk praktisch onuitvoerbaar. Veel mensen maken massaal de slaapkamers grondig schoon en wassen alle lakens en dekens. Dit geeft de bedwants echter juist de kans om zich door je hele huis te verspreiden en werkt dus averechts. Wat je wel kunt doen, is de ruimte waar je overlast ondervindt zo veel mogelijk geïsoleerd te houden. Het best is om meteen professionele hulp in te schakelen, zodat de bedwantsen snel effectief bestreden worden.

Professionele bedwantsenbestrijding in Harderwijk en omgeving

Een bedwants plant zich razendsnel voort. Een vrouwelijke bedwants legt in haar leven wel tot wel tweehonderd eitjes. Daarbij kan een bedwants zonder problemen enkele maanden zonder voedsel leven. Een plaag is daarom snel gevormd en je komt er niet zomaar vanaf. Schakel daarom zo snel mogelijk een professioneel bestrijdingsbedrijf uit Harderwijk in om de bedwantsen meteen te bestrijden. Onze professionele bedwantsenbestrijders uit Harderwijk zijn 24/7 bereikbaar en zijn binnen 24 uur bij jou thuis. Ook als je in Hierden, Ermelo of Putten woont, komen wij binnen 24 uur een einde maken aan deze ellende. Tegen een vast, laag tarief en zonder voorrijkosten. Bel nu voor een afspraak met ons telefoonnummer.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Harderwijk, Ermelo, Hierden, Hulshorst, Nunspeet, Putten.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9296 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 8 minuten geleden
  • SSL beveiligde website