Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Gregoor is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 0341-781123
Jouw gediplomeerde bedwantsenbestrijder

Bedwantsbestrijding in Harderwijk

20 beoordelingen
 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef bedwants geen onderdak
 • Klantbeoordeling 9.4 
 • CPMV en EVM gecertificeerd

Wij bestrijden bedwantsen!

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met Gregoor en maak direct een afspraak.

Bel direct met Gregoor

Stuur een mail

Stuur een mail en Gregoor neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en Gregoor belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
AAN DE SLAG Werkwijze in Harderwijk

Overlast van bedwants? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van bedwantsen in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze bedwantsen bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze bedwantsenbestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze bedwantsenbestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de bedwantsen bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze bedwantsen bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

DE bedwantsenBESTRIJDER VAN Harderwijk Expert aan het woord

Mijn naam is Gregoor van Anti Pest Control B.V.. Ik ben jouw lokale bedwantsenbestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Harderwijk. Heb je last van bedwantsen? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, Gregoor Landman
Super snel De beste bedwantsen bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Kosten bedwantsbestrijding Harderwijk

Wist je dat bedwantsenbestrijding niet zo veel hoeft te kosten? Wanneer je denkt aan professionele bedwantsenbestrijding dan kunnen de kosten vaak hoog oplopen, maar in werkelijkheid hoeft een bestrijding niet zo duur te zijn, als je er natuurlijk op tijd bij bent. Gregoor van Anti Pest Control B.V. is een expert in bedwantsen bestrijden. Heb je een wespennest gevonden, houtworm in je huis of misschien wel last van bedwantsen? Bel Gregoor en leg je probleem voor, naar aanleiding van deze factoren zal hij de prijs die je betaald voor het bestrijden van ongedierte:

1. Ongediertesoort

Er bestaan gigantisch veel soorten ongedierte zoals bedwantsen, soms komen ze alleen, maar meestal met meer. Sommige zie je kruipen en andere weer niet. Elk soort ongedierte vraagt om een eigen bestrijdingsmethode, de prijzen lopen dus behoorlijk uiteen.

2. Omvang ongedierteprobleem

Moet onze bestrijder onder de vloer kruipen om te controleren of er houtworm in de houten balkconstructie zit? Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat wat meer tijd kost dan het wegzetten van een muizenklem. Elk ongedierteprobleem is anders van omvang en kan er dus voor zorgen dat ook hier de prijs behoorlijk uiteen loopt.

3. Bestrijdingsmiddelen

Onze bestrijders hebben verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen tot hun beschikking om van bijvoorbeeld bedwantsen af te komen. Van gifkorrels tot poeders en van klemmen tot aan andere gifvrije (en diervriendelijke) bestrijdingsmiddelen. Onze bestrijder kan je haarfijn uitleggen welk middel je nodig hebt. Ook kan hij vertellen dat elk middel zijn eigen prijskaartje heeft, waardoor het eindresultaat varieert.

4. Methode van bestrijding

Afhankelijk van het soort ongedierte bepaalt onze bestrijder welke methode het beste werkt. Soms volstaat een val of lokdoos, maar het kan ook voorkomen dat de bestrijder speciale machines nodig heeft om de ongediertebestrijding uit te voeren, zoals bij het verwijderen van houtworm. Hoe dan ook, de prijs is afhankelijk van de oplossing die jij kiest samen met de bestrijder.

5. Aantal behandelingen

Kan de bestrijder het probleem in een keer oplossen of moet hij vaker terugkomen? Misschien is het zelfs beter preventief een aantal dingen aan te passen om te voorkomen dat hardnekkig ongedierte zich opnieuw voortplant. Onze bestrijder kan vaak een goede inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen om van je ongedierte af te komen.


BELANGRIJK

Om een helder beeld te krijgen van de situatie komt onze bedwantsen bestrijder langs voor inspectie. In overleg maakt hij een plan van aanpak om van de bedwantsen af te komen, eentje die past bij jouw budget en manier van bedwantsen bestrijden, zo krijg je een helder overzicht van de benodigde middelen, risico’s en kosten. Meestal kunnen de kosten voor een inspectie verrekend worden nadat de bedwantsen bestrijding is uitgevoerd, overleg dit met de bedwantsen bestrijder voordat je een afspraak maakt. Hoe dan ook, samen met Gregoor kom je er vast en zeker uit. Maak een afspraak of bel direct, zo ben je snel van je ongedierte af!

Bel: 0341-781123
WAAR Gregoor WERKT Werkgebied

Woon je in Harderwijk of omgeving, dan staan Gregoor en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met bedwantsen. Of je nu in Harderwijk, Ermelo, Hierden of Hulshorst woont, deze bedwantsenbestrijder komt naar je toe! Bel 0341-781123 voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Gregoor is actief in omgeving Amsterdam, Uithoorn, Alphen aan den Rijn, Woerden, Utrecht, Maarssen, Hilversum, Weesp, Vianen, Barneveld, Ede, Harderwijk, Lelystad, Almere, Amersfoort, Doorn, Gouda, Delft, Den Haag, Haarlem, Hillegom, Leiden, Haarlemmermeer, Gooise Meren, Aalsmeer, Delfgauw, Bodegraven, Waddinxveen, Reeuwijk, Moordrecht, Diemen, Duivendrecht, Badhoevedorp, Ouderkerk aan de Amstel, Zwanenburg, Hoofddorp, Vijfhuizen, Nieuw-Vennep, Muiden, Abcoude, Rijsenhout, Nieuwegein, Houten, Zeist, Bunnik, De Meern, IJsselstein, De Bilt, Vleuten, Veenendaal, Bennekom, Nijkerk, Hoogland, Leusden, Hoevelaken, Ermelo, Putten, Voorthuizen, Driebergen-Rijsenburg, Breukelen, Naarden, Baarn, Eemnes, Huizen, Bussum, Laren, Zeewolde, Veldhoven, Voorburg, Leidschendam, Wassenaar, Leiderdorp, Oegstgeest, Rijswijk.

Wat valt er onder Harderwijk?
 • Harderwijk
 • Ermelo
 • Hierden
 • Hulshorst
 • Nunspeet
 • Putten
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Harderwijk? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

KLANTEN OVER Gregoor van Anti Pest Control B.V.

20 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.4


Bedwantsen bestrijden Harderwijk

De bedwants. Eén van de meest hardnekkige soorten ongedierte. Wanneer je dit insect in huis aantreft, kun je er vrijwel meteen vanuit gaan dat je te maken hebt met een plaag. Bedwantsen verschuilen zich in de naden en kieren rondom je bed en matras en maken je ’s nachts het leven zuur. Wanneer je ligt te slapen, komen ze tevoorschijn en bijten ze je. Het best is daarom om bedwantsen direct professioneel te laten bestrijden. Onze professionele bedwantsenbestrijders in Harderwijk zijn 24/7 bereikbaar en bieden binnen 24 uur de oplossing voor jouw bedwantsenprobleem. Tegen een vast, laag tarief. Ook zijn wij elke dag werkzaam in alle plaatsen rondom Harderwijk, dus ook in Hierden, Ermelo en Putten komen wij langs zonder daarvoor voorrijkosten te rekenen. Bel ons via 0341-781123 voor meer informatie of om direct een afspraak te maken.

Heb jij last van bedwantsen?

Overdag tref je geen bedwantsen, dan verschuilen ze zich namelijk. ’s Nachts komen ze tevoorschijn, omdat ze worden aangetrokken door jouw warmte en de koolstofdioxide die je uitademt. Bedwantsen bijten je en drinken je bloed. Vervolgens verstoppen ze zich weer om hun eitjes te leggen. Het gevolg van hun beten zijn rode, jeukende bultjes op je huid en roodbruine stipjes op je lakens. Hoe erger de bedwantsenbesmetting is, hoe vaker je wordt gebeten.

Kun je bedwantsen zelf bestrijden?

Het zelf bestrijden van bedwantsen is eigenlijk praktisch onuitvoerbaar. Veel mensen maken massaal de slaapkamers grondig schoon en wassen alle lakens en dekens. Dit geeft de bedwants echter juist de kans om zich door je hele huis te verspreiden en werkt dus averechts. Wat je wel kunt doen, is de ruimte waar je overlast ondervindt zo veel mogelijk geïsoleerd te houden. Het best is om meteen professionele hulp in te schakelen, zodat de bedwantsen snel effectief bestreden worden.

Professionele bedwantsenbestrijding in Harderwijk en omgeving

Een bedwants plant zich razendsnel voort. Een vrouwelijke bedwants legt in haar leven wel tot wel tweehonderd eitjes. Daarbij kan een bedwants zonder problemen enkele maanden zonder voedsel leven. Een plaag is daarom snel gevormd en je komt er niet zomaar vanaf. Schakel daarom zo snel mogelijk een professioneel bestrijdingsbedrijf uit Harderwijk in om de bedwantsen meteen te bestrijden. Onze bedwantsenbestrijding specialisten uit Harderwijk zijn 24/7 bereikbaar en zijn binnen 24 uur bij jou thuis. Ook als je in Hierden, Ermelo of Putten woont, komen wij binnen 24 uur een einde maken aan deze ellende. Tegen een vast, laag tarief en zonder voorrijkosten. Bel nu voor een afspraak met ons telefoonnummer.

Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!