Mogen wij je helpen?

Bedwantsen bestrijding in Groningen
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
050 - 7830123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Bedwantsen bestrijden in Groningen

Bedwantsen zijn insecten die zich verspreiden door in bagage van mensen mee te reizen van het ene punt naar het andere. Ze zijn namelijk veel te vinden in hotels of B&B’s. Het is belangrijk dat je de bedwantsen snel bestrijdt, want ze zijn slecht zijn voor je gezondheid en veroorzaken daarnaast veel overlast! Onze professionele bedwantsenbestrijders uit Groningen bestrijden binnen 24 uur jouw bedwantsen voor een vaste, lage prijs. Ook als je in Roden, Lieveren, Roderesch of Alteveer woont. Wij rekenen geen voorrijkosten, dus bel direct voor een afspraak met ons telefoonnummer.

Bedwantsen, wat zijn dat?

Bedwantsen zijn insecten waar je over het algemeen liever geen last van hebt. Toch kom je ze geregeld tegen in bijvoorbeeld hotels of andere accommodaties. Bedwantsen zijn kleine insecten die zich overal verstoppen. Ze worden ook wel wandluis of bedluis genoemd. Als je op een plek geslapen hebt waar bedwantsen voorkomen, is de kans groot dat je ze ook mee naar huis neemt. Het is een insect van ongeveer zes millimeter lang, en heeft een bruin tot roodbruine kleur. Heb je een bedwants gespot? Dan heb je er zeer waarschijnlijk meer!

Hoe weet je dat je last hebt van bedwantsen?

Heb je kleine rode bultjes die lijken op muggenbulten? Dan is de kans groot dat je last hebt van bedwantsen. Een bedwants heeft namelijk bloed nodig om zich voort te planten en daarom verstoppen ze zich vaak in het hoofdeind van je bed. ’s Nachts worden de kleine beestjes actief om zich te voeden. Als je te lang wacht met het bestrijden van bedwantsen ga je je onwel voelen of raak je zelfs besmet met ziektekiemen die de bedwantsen met zich meedragen. Wacht dus niet te lang met het zoeken naar een professionele ongediertebestrijder. Neem zo snel mogelijk contact op met een vakkundige ongediertebestrijder uit Groningen!

Professionele bedwantsenbestrijding in Groningen en omgeving

Verspil geen moeite zelf bedwantsen te bestrijden, want dat gaat je zeer waarschijnlijk zonder professionele hulp niet lukken. Heb je last van bedwantsen? Bel dan direct onze ervaren bestrijder uit Groningen! Hoe sneller de beestjes zijn verdwenen, des te kleiner de kans is dat de besmetting zich uitbreidt naar andere plekken. Wij bieden je een specialist in het bestrijden van ongedierte die 24/7 beschikbaar is en binnen 24 uur een oplossing voor je heeft. Onze specialist is ook in omliggende plaatsen, zoals Roden, Lieveren, Roderesch en Alteveer actief en rekent geen voorrijkosten!

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Groningen, Adorp, Aduard, Bedum, Bunne, De Groeve, De Punt, Den Ham, Den Horn, Eelde, Eelderwolde, Foxwolde, Garmerwolde, Glimmen, Haren, Harkstede, Lellens, Leutingewolde, Lieveren, Luddeweer, Matsloot, Midlaren, Nieuw-Roden, Noordlaren, Noordwolde, Onderdendam, Onnen, Oostwold, Paterswolde, Peize, Roden, Roderesch, Roderwolde, Sauwerd, Scharmer, Schipborg, Sint Annen, Ten Boer, Ten Post, Thesinge, Waterhuizen, Westerbroek, Wetsinge, Winde, Winneweer, Woltersum, Yde, Zuidlaren, Zuidwolde.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 8775 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 15 minuten geleden
  • SSL beveiligde website