Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten

Matter Ongediertebestrijding


Eigenaar Peter aan het woord

Matter ongediertebestrijding houdt zich bezig met het voorkomen en het bestrijden van ongedierte in het noorden van ons land. Mijn naam is Peter en ik zit al 25 jaar in het vak. Ik ben ooit begonnen door een wespen klus over te nemen bij het bedrijf van mijn buurman die op vakantie was. Vanaf dat moment ben ik mij veelzijdig gaan specialiseren in de ongediertebestrijding en zo in deze branche gerold.

Naast de bestrijding van onder andere wespen, vliegen, ratten en muizen, is ons team deskundig in het vangen van mollen en het uitvoeren van inspecties op steenmarters. Ook kunnen wij ons gerust houtspecialist noemen waar houtworm en boktor bij komt kijken. Matter ongediertebestrijding is een transparant bedrijf. We streven naar lage prijzen en eerlijk advies.

Lage prijzen door klein te blijven!


Peter is verantwoordelijk voor:

Adres

Meidoornstraat 1
9804 SH Noordhorn

Kamer van koophandel

02059677

Certificeringen

Beoordelingen van Matter Ongediertebestrijding

9 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.4 Beoordeling schrijven

Prettig in omgang. Ingang gevonden. Toegang afgesloten.

Snelle reactie, probleem snel eb vakkundig verholpen

Snel en goed geholpen.

Deskundig en snel geholpen met de inspectie. Nu nog behandelen, maar er was direct een heldere diagnose en behandelplan. Top!

Zondags gemaild, maandagmorgen al op de stoep! Verschillende dingen overlegt en uitgelegd. Fijn contact.

Prima

Fijne bestrijder, snel ter plaatse. bedankt voor de goede service.

Vlooienbestrijding, kost aardig wat… Niet bij dit bedrijf. De bestrijder kwam met allerlei dingen die wij konden voorbereiden, zodat het ons zou schelen in de kosten.

Binnen no-time werden 2 muizen een muizenplaag. Bedrijf gebeld, zelfde dag zijn ze nog gekomen. Nu, een maand later, geen muis meer gehoord of gezien. Geweldig!

Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!