Partner

Matter Ongediertebestrijding

(3 beoordelingen)
Contactpersoon Peter Matter
Vestigingsadres

Meidoornstraat 1
9804 SH Noordhorn

Details
Over dit bedrijf

Peter aan het woord

Lage prijzen door klein te blijven!

Matter ongediertebestrijding houdt zich bezig met het voorkomen en het bestrijden van ongedierte in het noorden van ons land. Mijn naam is Peter en ik zit al 25 jaar in het vak. Ik ben ooit begonnen door een wespen klus over te nemen bij het bedrijf van mijn buurman die op vakantie was. Vanaf dat moment ben ik mij veelzijdig gaan specialiseren in de ongediertebestrijding en zo in deze branche gerold.

Naast de bestrijding van onder andere wespen, vliegen, ratten en muizen, is ons team deskundig in het vangen van mollen en het uitvoeren van inspecties op steenmarters. Ook kunnen wij ons gerust houtspecialist noemen waar houtworm en boktor bij komt kijken. Matter ongediertebestrijding is een transparant bedrijf. We streven naar lage prijzen en eerlijk advies.

In welke plaatsen is Peter actief?

Peter is actief in de plaatsen:

Mollen expert Jarenlange ervaring Eerlijk advies Transparant bedrijf Voorkomen en bestrijden ongedierte Steenmarter inspecties

Certificeringen

Klanten over Matter Ongediertebestrijding

3 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.3 Schrijf beoordeling

Snel ter plaatse

Fijne bestrijder, snel ter plaatse. bedankt voor de goede service.

Lage kosten

Vlooienbestrijding, kost aardig wat… Niet bij dit bedrijf. De bestrijder kwam met allerlei dingen die wij konden voorbereiden, zodat het ons zou schelen in de kosten.

Binnen no-time

Binnen no-time werden 2 muizen een muizenplaag. Bedrijf gebeld, zelfde dag zijn ze nog gekomen. Nu, een maand later, geen muis meer gehoord of gezien. Geweldig!