Mogen wij je helpen?

Houtwormen bestrijding in Groenlo
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0544 - 781123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Houtworm bestrijden in Groenlo

Larven van verschillende soorten houtborende worden ook wel houtworm genoemd. Wanneer houtworm zich in jouw hout bevindt, richten ze enorme schade aan. Houtworm is ontzetten lastig te bestrijden en laat je daarom het best over aan een professionele houtwormbestrijder uit jouw buurt. Onze lokale professionals uit Groenlo zijn dagelijks actief in Groenlo en omgeving om houtworm vakkundig te bestrijden. Door onze jarenlange ervaring in het bestrijden van verschillende soorten ongedierte, helpen wij jou al binnen 24 uur aan een oplossing voor jouw houtwormprobleem. Ook als je in Harreveld, Zieuwent en Lievelde woont, bieden wij jou directe hulp. Het uitvoeren van een bestrijding doen wij al tegen een vast, laag tarief. Wij rekenen geen extra kosten om snel bij jou te komen. Neem direct contact met ons op voor vrijblijvend advies, meer informatie of voor het inplannen van een afspraak. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Van houtwormlarve tot houtwormkever

Volwassen houtwormkevers leggen hun eitjes op onbehandeld hout. De larven die hieruit komen, voeden zich met hout en boren zich daarom diep in het hout. Een spoor van vernieling is het gevolg. Tot wel tien jaar lang blijven de houtwormlarven in het hout zitten. Wanneer larven groot genoeg zijn, verpoppen zij zich. Uit de pop komt de volwassen houtwormkever. Deze kruipt uit het hout en laat een klein rond gaatje achter. De volwassen houtwormkever legt opnieuw eitjes op het hout en zo is de levenscyclus van de houtwormkever rond. Heb jij last van houtworm? Dan gaat dit dus niet vanzelf over.

Professionele houtwormbestrijding in Groenlo en omgeving

De meest eenvoudige oplossing is om onze professionele houtwormbestrijders uit Groenlo in te schakelen. Wij beschikken over de benodigde technieken, bestrijdingsmiddelen, kennis en ervaring om houtworm op snelle en effectieve manier te bestrijden. Nadat wij klaar zijn met de behandeling ontvang je van ons een certificaat van curatieve houtbehandeling. Onze lokale professionals bestrijden dagelijks alle soorten ongedierte in Groenlo en omgeving, waaronder houtworm. Dus ook als je in Harreveld, Zieuwent of Lievelde woonachtig bent, zit je bij ons goed. Wij bestrijden tegen vaste, lage prijzen en rekenen geen voorrijkosten. Daarnaast zijn we 24/7 bereikbaar voor het binnen 24 uur oplossen van jouw houtwormprobleem. Bel voor een afspraak met ons telefoonnummer of laat je direct terugbellen door onze houtwormspecialist.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Groenlo, Beltrum, Harreveld, Lichtenvoorde, Lievelde, Mariënvelde, Vragender, Zieuwent.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9315 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 5 minuten geleden
  • SSL beveiligde website