Han is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 0543-781123

Onze bestrijders zijn 100% aantoonbaar vakbekwaam.

Ongediertebestrijding Winterswijk

Last van ongedierte
in Winterswijk
Han en zijn team helpen jou van je ongedierte af!
Jouw lokale bestrijder

 • Betaal geen voorrijkosten
 • Vrijblijvend advies
 • Vakkundig geholpen
 • Binnen 24 uur een afspraak
 • CPMV gecertificeerd

Han Wolterinck Plaagdierbeheersing.nu
De bestrijder van Winterswijk

Expert aan het woord

Mijn naam is Han Wolterinck van Plaagdierbeheersing.nu. Ik ben jouw lokale ongediertebestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Winterswijk. Heb je last van ongedierte? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, Han Wolterinck
Super snel De beste bestrijders Binnen 24 uur Geen voorrijkosten Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk
Soorten ongedierte

Allemaal beestjes

Er bestaan veel verschillende soorten ongedierte die ons veel overlast kunnen bezorgen in huis, in de tuin of misschien wel op het werk. Lees meer over het ongedierte dat jou plaagt en waar je snel vanaf wilt komen.

Werkgebied van onze bestrijder in Winterswijk
Waar Han werkt

Werkgebied

Woon je in Winterswijk of omgeving, dan staan Han en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met ongedierte. Of je nu in Winterswijk, Aalten, Brinkheurne of Corle woont, deze ongediertebestrijder komt naar je toe! Bel voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Han is actief in Winterswijk, Groenlo, Neede.

Wat valt er onder Winterswijk?
 • Winterswijk
 • Aalten
 • Brinkheurne
 • Corle
 • Henxel
 • Heurne
 • Huppel
 • Kotten
 • Meddo
 • Miste
 • Ratum
 • Woold
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Winterswijk? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

Aan de slag

Werkwijze

Overlast van ongedierte? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van ongedierte in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze bestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze bestrijder om de hoek woont betaal je natuurlijk geen voorrijkosten!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

Ongedierte bestrijden in Winterswijk

Iedereen kent het probleem wel, beestjes op plaatsen waar je deze liever niet ziet. Het gaat dan vaak om ratten, muggen, kakkerlakken, vlooien, wespen, houtworm, bedwantsen, mieren, zilvervisjes of muizen. Van welke boosdoener je ook last hebt, iedereen wil hier zo snel mogelijk vanaf. Onze professionele ongediertebestrijders uit Winterswijk zijn 24/7 bereikbaar om de overlast zo snel mogelijk weg te nemen. We staan dan ook binnen 24 uur bij jou op de stoep, ook als je in Brinkheurne, Corle of Aalten woont. Hierbij rekenen wij geen voorrijkosten en wij hanteren een vast, laag tarief voor het bestrijden van alle soorten ongedierte.

Hoe voorkom ik ongedierte?

Dit is een vraag die bij veel mensen speelt. Het beste advies dat we hiervoor geven, is het volledig afdichten van kleine kieren en gaten in je huis. Daarnaast is het belangrijk om je huis goed te ventileren zodat de luchtvochtigheid relatief laag blijft. Veel soorten ongedierte houden van een hoge luchtvochtigheid waarbij het donker en warm is. Stofzuig regelmatig en grondig en zet de verwarming een paar graden lager. Deze voorzorgsmaatregelen zijn in de praktijk vaak minder makkelijk te realiseren. Iedereen krijgt vroeg of laat een keer te maken met ongedierte in huis. Een professionele ongediertebestrijder uit de buurt helpt je hier weer snel vanaf.

Hoe schadelijk is ongedierte?

Hoe schadelijk ongedierte is, is afhankelijk van de soort waarvan je last hebt. Waar ratten en muizen met name knagen aan kabels, vreten houtwormen de houten voorwerpen binnen je huis op. De gezondheidsrisico’s die ongedierte met zich mee brengt zijn ook niet te verwaarlozen. Het is daarom belangrijk om zo snel mogelijk contact op te nemen met een professionele ongediertebestrijder om een professionele bestrijding te starten.

Professionele ongediertebestrijding in Winterswijk en omgeving

Last van knaagdieren, insecten of ander ongedierte? Neem dan zo snel mogelijk contact op. Onze vakkundige bestrijders uit Winterswijk zijn 24/7 te bereiken. Binnen 24 uur staan wij voor jouw deur om de ongedierteplaag te bestrijden. Ook in omliggende plaatsen als Brinkheurne, Corle en Aalten bieden wij binnen 24 uur een oplossing voor jouw ongedierteprobleem. Altijd tegen een vaste, lage prijs. Wij rekenen geen voorrijkosten! Bel nu voor een afspraak of laat je direct door ons terugbellen.

Bedwantsen bestrijden

Bedwantsen, iedereen heeft er weleens van gehoord. Ze zijn met name in je slaapkamer te vinden en ze veroorzaken veel overlast. De bedwants wordt ook wel bedluis, wandluis of bedbug genoemd. In de Verenigde Staten zorgt de bedwants al jaren voor een grote plaag en ook in Nederland komt dit beestje steeds vaker voor. Bestrijding is dan ook belangrijk om ervoor te zorgen dat de bedwants niet voor grote problemen gaat zorgen. Onze professionals in Winterswijk helpen je graag bij de bestrijding van de bedwants. Woon je in de regio Winterswijk? Geen probleem! Ook in Meddo, Huppel en Ratum word je binnen 24 uur geholpen. Onze bestrijders staan 24/7 voor je klaar en hanteren voor de bestrijding een vaste, lage prijs en geen voorrijkosten.

Bedwantsen herkennen

Allereerst is het belangrijk om te weten hoe de bedwants eruitziet. Hij is klein, roodbruin tot donkerrood, ovaal en vleugelloos. Als hij volwassen is, is hij ongeveer 6 millimeter lang. De eitjes van de bedwants zijn wit en ongeveer één millimeter groot. De eitjes, maar ook de bedwantsen zelf verstoppen zich in de naden en kieren van je matras. Wanneer jij in bed gaat liggen komen ze tevoorschijn. Ze komen af op de koolstofdioxide die jij uitademt en zoeken naar bloed om te kunnen eten. Wanneer het ochtend wordt, verstoppen zij zich weer om eitjes te kunnen leggen. Van de beet van een bedwants krijg je rode, jeukende bultjes.

Hoe verplaatst de bedwants zich?

De bedwants heeft verschillende manieren waarop hij zich kan verplaatsen. Zo maken zij vaak gebruik van de bagage, het meubilair of beddengoed. Ze komen vaak voor in hotels, motels en B&B’s waardoor het gemakkelijk voor ze is om met je mee naar huis te gaan. Het is dus van groot belang om je bagage na thuiskomst te controleren op bedwantsen. Ook door de verkoop van tweedehands matrassen of meubels wordt de bedwants vaak verspreid. Controleer ook deze producten op de bedwants voordat je het aanschaft.

Professionele bedwantsenbestrijding in Winterswijk en omgeving

Met de bestrijding van bedwantsen moet niet te lang gewacht worden. Het aantal bedwantsen groeit namelijk snel. Om een plaag te voorkomen of te stoppen is het daarom van groot belang dat de bedwants zo snel mogelijk bestreden wordt. Daarvoor is het nodig om zelf voorzorgsmaatregelen te nemen. Laat besmette meubelstukken in één kamer liggen en schakel zo snel mogelijk een ongediertebestrijder in. Onze professionele bestrijders uit Winterswijk helpen je binnen 24 uur van de bedwants af en zijn 24/7 bereikbaar voor informatie of het maken van een afspraak. Geen zorgen als je in Meddo, Huppel of Ratum woont! Ook hier helpen onze professionele bestrijders je graag met de bestrijding. Wij hanteren vaste, lage prijzen en we rekenen geen voorrijkosten. Bel direct voor een afspraak binnen 24 uur of laat je telefoonnummer achter, zodat we jou direct terug kunnen bellen.

Boktor bestrijden

Veel mensen hebben wel van de boktor gehoord. Het beestje richt veel schade aan en zorgt voor veel overlast. Het is niet de volwassen boktor die deze schade aanricht, maar de larven van de boktor. De larven eten aan het hout van je woning, schuur en meubels. Dit zorgt voor schade die niet te herstellen is en voor gevaarlijke situaties. De boktor moet daarom zo snel mogelijk bestreden worden. Neem voor contact op met onze professionele ongediertebestrijders uit Winterswijk. Woon je niet in Winterswijk? Geen probleem! Ook in Huppel, Ratum of Kotten staan onze professionals voor je klaar. Onze vakmannen staan binnen 24 uur bij je op de stoep en zijn 24/7 bereikbaar om je zo snel mogelijk van het boktorprobleem af te helpen. Tegen een vaste, lage prijs en zonder voorrijkosten.

Boktor zelf bestrijden

Mensen willen ongedierte vaak graag zelf bestrijden. Helaas is dit bij de boktor niet mogelijk. Er zijn geen bestrijdingsmiddelen te koop in de winkels en een specialistische behandeling is nodig voor een effectieve bestrijding. De larven van de boktor bevinden zich tot in de kern van het hout en vreten hier het hout weg. Nadat de boktor is bestreden ontvang je een certificaat van behandeling met garantie.

Hoe erg is de schade door de boktor?

De boktor zelf richt niet veel schade aan. Het zijn de larven van de boktor die dit wel doet. De larven vreten zich een weg door het hout en dringen hierbij door tot in de kern van het hout. Dit maakt het bestrijden zo lastig. Wanneer je te lang wacht met de bestrijding van boktor leidt dit tot totale vernieling van je houten constructie.

Professionele boktorbestrijding in Winterswijk en omgeving

Wanneer je denkt last te hebben van de boktor, moet je deze zo snel mogelijk laten bestrijden. Neem hiervoor contact op onze lokale, professionele boktorbestrijders uit Winterswijk. Wij hebben binnen 24 uur de oplossing voor het boktorprobleem en staan 24/7 voor je klaar. Wij rekenen geen voorrijkosten en hanteren een vast laag tarief. Ook in Huppel, Ratum en Kotten. Neem dus direct contact met ons op via ons telefoonnummer of laat je telefoonnummer achter, zodat wij jou direct terug kunnen bellen.

Houtworm bestrijden

De houtworm zorgt voor enorm veel overlast en schade. Het beestje tast de houten constructies van gebouwen, meubels of andere houten voorwerpen volledig aan. Dit zorgt uiteindelijk voor gevaarlijke situaties. De larven van de houtworm zitten in de kern van het hout en zijn hierdoor lastig om zelf te bestrijden. Onze professionele houtwormbestrijders uit Winterswijk helpen jou graag bij de bestrijding. Woon je niet in Winterswijk? Geen probleem! Ook in Ratum, Kotten of Woold staan wij voor jou klaar. Binnen 24 uur bieden wij jou de oplossing voor jouw houtwormprobleem. Wij zijn 24/7 bereikbaar op ons telefoonnummer, dus bel meteen voor een afspraak binnen 24 uur.

Wat is houtworm?

Houtworm is de verzamelnaam voor de larven van verschillende kevers die hout aantasten. Je hebt de boktor, de klopkever, de gewone houtwormkever (doodskloppertje), de grote houtwormkever (bonte knaagkever) en de spinthoutkever. De kever zelf vormt op zich geen bedreiging. Het zijn de larven van deze kevers die schade aan hout aanbrengen. Niet iedere soort houtworm eet hetzelfde soort hout en ook de leefwijze verschilt per soort behoorlijk. Om houtworm zo effectief mogelijk te bestrijden, is het van belang dat je weet om welke soort het gaat. Schakel hiervoor de hulp in van onze professionele houtwormbestrijders uit de buurt. Binnen 24 uur komt onze houtwormexpert uit Winterswijk het probleem inspecteren en maakt vervolgens een bestrijdingsplan op maat. Mogen wij de bestrijding uitvoeren? Dan is deze inspectie geheel kosteloos.

Professionele houtwormbestrijding in Winterswijk en omgeving

Het bestrijden van de houtworm is een ingewikkelde klus. De larven van de houtworm bevinden zich in het hout. Daarnaast verschilt de bestrijdingsmethode per soort houtworm. Roep hierom de hulp in van een van onze professionele bestrijders uit Winterswijk. Wij staan 24/7 voor je klaar en hebben binnen 24 uur de oplossing voor het probleem. Bestrijding door een professional hoeft niet duur te zijn! Wij hanteren een vaste, lage prijs en rekenen geen voorrijkosten! Dat geldt voor alle plaatsen in de omgeving van Winterswijk. Dus ook in Ratum, Kotten en Woold. Neem contact met ons op via ons telefoonnummer of laat jouw telefoonnummer achter, dan belt onze houtwormspecialist uit Winterswijk jou direct terug.

Kakkerlakken bestrijden

Wie kent het beestje niet? Een plat, langwerpig, vaak bruin tot zwart insect? We hebben het natuurlijk over de kakkerlak. De kakkerlak is een veel voorkomend insect die voor veel overlast zorgt. Ze leven op warme, vochtige plekken in de buurt van een voedselbron. Ze komen binnen door de kleine gaten en kieren in je huis. Een plaag is dan ook snel het gevolg. Om zo snel mogelijk van deze plaag af te komen is professionele bestrijding vereist. Onze professionele kakkerlakken bestrijders uit Winterswijk staan binnen 24 uur voor je klaar om je hierbij te helpen. Ook in Kotten, Woold en Miste. Daarnaast zijn we 24/7 bereikbaar, hanteren wij vaste, lage prijzen en rekenen wij geen voorrijkosten. Bel direct voor een afspraak of laat je telefoonnummer achter, dan bellen wij je direct terug.

Kakkerlakken zijn schadelijk

Wanneer je last hebt van kakkerlakken, laat je deze zo snel mogelijk bestrijden. Een kakkerlak vermenigvuldigt zichzelf snel, waardoor een plaag binnen korte tijd realiteit is. Kakkerlakken zijn schadelijk voor je gezondheid. Ze nemen ziektes, bacteriën en schimmels met zich mee en verspreiden dit op iedere plek waar ze komen. Acute bestrijding is dan ook verstandig voor je gezondheid. Roep bij de bestrijding hulp in van een van onze professionele bestrijders uit Winterswijk.

Hoe herken ik een kakkerlak?

Er zijn verschillende soorten kakkerlakken. In Nederland is de Duitse kakkerlak de meest voorkomende. Af en toe komt ook de Amerikaanse kakkerlak voor. Hoe zien deze beestjes er nu precies uit? Ze zijn plat, langwerpig en bruin tot zwart gekleurd. Daarnaast hebben ze lange voelsprieten. Overdag zul je een kakkerlak minder snel tegenkomen. Het beestje is lichtschuw en daarom met name ’s nachts actief.

Zelf bestrijden van kakkerlakken

Het is niet gemakkelijk om kakkerlakken zelf te bestrijden. Dit komt doordat de dode soortgenoten van de kakkerlak als voedsel voor de levenden fungeren. De moderne, professionele bestrijdingsmiddelen die onze bestrijders gebruiken spelen hierop in. Hierdoor is de bestrijding in combinatie met het kannibalisme van de kakkerlak juist effectiever.

Professionele kakkerlakkenbestrijding in Winterswijk en omgeving

Het is het beste om, wanneer je last hebt van kakkerlakken, direct contact op te nemen met onze professionele bestrijders uit Winterswijk. Wij zorgen dat er binnen 24 uur een oplossing is voor het kakkerlakkenprobleem en zijn 24/7 bereikbaar. Woon je niet in Winterswijk? Geen probleem! Ook in Kotten, Woold en Miste staan wij voor jou klaar! Wij rekenen een vaste, lage prijs en hanteren geen voorrijkosten. Neem daarom direct contact met ons op of laat je telefoonnummer achter, dan belt onze kakkerlakkenspecialist uit Winterswijk jou direct terug.

Mieren bestrijden

Iedereen heeft ze weleens gezien en waarschijnlijk ook vervloekt. Het gaat hier over de mier. Mieren zijn erg vervelend en komen veel voor. Ze komen met name af op zoetigheid en komen via naden en kieren je huis binnen. Er bestaan ongeveer 12.000 soorten mieren, maar in Nederland kennen wij vooral de tuinmier. Ben jij de mieren bij jou in de tuin of in de keuken helemaal zat? Neem dan direct contact op met een van onze professionele ongediertebestrijders uit Winterswijk. Onze professionele bestrijders helpen je binnen 24 uur van de mieren af en zijn 24/7 bereikbaar. Woon je niet in Winterswijk, maar in Woold, Miste of Henxel? Ook dan staan wij voor je klaar! Bel met ons telefoonnummer of laat jouw telefoonnummer achter, dan bellen wij jou direct terug.

Kan ik zelf mieren bestrijden?

Vaak worden lokdoosjes gebruikt om mieren te bestrijden. Dit is echter vaak niet effectief voor de bestrijding, maar lokt eerder meer mieren naar je keuken. Andere methodes die gebruikt worden zijn: het gieten van chloor of kokend water in de ingangen van het nest. Ook dit is vaak niet effectief. De mieren hebben nog de kans om te vluchten en komen alsnog naar buiten, eventueel via een andere uitgang, als het gevaar geweken is. Professionele bestrijding van de mier is meestal noodzakelijk. Een mierenplaag is pas bestreden wanneer de mierenkoningin sterft. Deze zit diep in het nest en zonder koningin gaan alle andere mieren uit de kolonie dood.

Professionele mierenbestrijding in Winterswijk en omgeving

Wil je van jouw mierenplaag af? Dan is het aan te raden om een deskundige ongediertebestrijder uit Winterswijk langs te laten komen. Onze professionele mierenbestrijders uit Winterswijk zijn dagelijks in de weer om mieren te bestrijden in heel Winterswijk en omgeving. Dus ook als je in Woold, Miste of Henxel woont, bieden wij binnen 24 uur een oplossing tegen mieren. Wij zijn 24/7 bereikbaar op ons telefoonnummer. Voor een mierenbestrijding tegen een vast, laag tarief neem je nu contact met ons op. Wij rekenen geen voorrijkosten!

Motmuggen bestrijden

Om te weten hoe je een motmug bestrijdt is het allereerst goed om te weten wat een motmug precies is. Een motmug, ook wel rioolvliegje of latrinevliegje, bevindt zich rondom slib en verstoppingen in leidingen in bijvoorbeeld de kelder, badkamer of keuken. De motmug heeft vleugels die dichtbehaard zijn en er uitzien als een hartje. Ze leggen hun eitjes in het slib van lekkende leidingen en planten zich enorm snel voort. Professionele bestrijding is aangeraden. Onze professionele bestrijders uit Winterswijk en omgeving staan 24/7 voor je klaar en staan binnen 24 uur bij je op de stoep. Ook als je in Miste, Henxel of Brinkheurne woont. Schroom niet en neem direct contact op via ons telefoonnummer of laat je telefoonnummer achter, dan bellen wij je direct terug.

Hoe bestrijd ik motmuggen?

Motmuggen laat je het best door professionele ongediertebestrijders bestrijden. Naast deze bestrijding zal ook gekeken moeten worden naar de oorzaak van de motmug. Wanneer de oorzaak niet wordt opgelost, zal de motmug binnen korte tijd terugkeren. De plaatsen waar eitjes gelegd zijn moeten gereinigd worden en lekkende leidingen of rioleringen moeten gerepareerd worden. Alleen op deze manier is het mogelijk de motmuggen op een effectieve manier te bestrijden.

Motmuggenplaag

Een motmuggenplaag is al snel het geval. Dit komt door de snelle voortplanting van de motmug. Het vrouwtje legt wel 200 eitjes per dag en deze komen na 20 tot 40 uur al uit. De plaag zal zich dus snel uitbreiden.

Professionele motmuggenbestrijding in Winterswijk en omgeving

Wanneer je zo snel mogelijk van de motmuggen in jouw huis af wilt, neem je direct contact op met een van onze professionele bestrijders uit Winterswijk en omgeving. Zij staan binnen 24 uur voor je klaar en zijn 24/7 bereikbaar. Ook wanneer je in Miste, Henxel of Brinkheurne woont, staan onze professionals voor je klaar. Hierbij rekenen wij een vaste, lage prijs en hanteren wij geen voorrijkosten. Neem dus direct contact met ons op via ons telefoonnummer of laat je telefoonnummer achter, dan belt onze motmuggenspecialist uit Winterswijk jou direct terug.

Muizen bestrijden

Eigenlijk weet iedereen wel hoe een muis eruitziet. Deze beestjes hebben de meeste mensen dan ook liever niet loslopen in hun huis. Ze zorgen voor schade en laten sporen van hun aanwezigheid na. Het is zaak om muizen zo snel mogelijk te bestrijden. Onze professionele ongediertebestrijders uit Winterswijk en omgeving helpen jou hier graag bij. Wij zijn binnen 24 uur bij je om naar een oplossing te zoeken en we zijn 24/7 bereikbaar. Wij hanteren een vaste, lage prijs voor het bestrijden van muizen in Winterswijk en omgeving. Daarnaast rekenen wij geen voorrijkosten! Ook niet voor een bestrijding in Henxel, Brinkheurne of Corle.

Muizen en de gevaren hiervan

Veel mensen vragen zich af of muizen gevaarlijk zijn. In principe zijn ze dit niet, hoewel ze op indringende soortgenoten wel erg agressief reageren. Ze verstoppen zich graag en laten zich niet snel zien. Wat wel vervelend en onhygiënisch is, zijn de uitwerpselen en urine die de muizen overal achterlaten. Het is mogelijk dat muizen ziektes met zich meedragen die niet goed zijn voor onze gezondheid. Ook knagen muizen aan elektrische kabels en draden. Dit heeft kortsluiting en andere gevaarlijke situaties als gevolg.

Muizen in huis

Muizen zijn warmbloedige dieren en zoeken dan ook warmere plekken op wanneer het buiten kouder wordt. Binnen in onze huizen is de temperatuur voor de muis aangenaam en zijn er genoeg voedselbronnen voor de muizen aanwezig. Ook in de warmere periodes van het jaar wijken de muizen niet ver van onze zijde, om het feit dat wij altijd genoeg voedsel in de aanbieding hebben.

Professionele muizenbestrijding in Winterswijk en omgeving

Wanneer je last hebt van muizen is het belangrijk om hier zo snel mogelijk vanaf te komen. Onze professionele ongediertebestrijders uit Winterswijk helpen jou binnen 24 uur van het muizenprobleem af. Neem daarom zo snel mogelijk contact op met onze professionele bestrijders uit Winterswijk. Woon je niet in Winterswijk? Geen probleem! Ook in Henxel, Brinkheurne en Corle staan wij 24/7 voor je klaar. Onze bestrijders hanteren een vaste, lage prijs en rekenen geen voorrijkosten. Aarzel niet langer en neem direct contact op via ons telefoonnummer. Of laat je telefoonnummer achter, dan bellen wij je direct terug!

Ovenvisjes bestrijden

Ovenvisjes vreten net als papiervisjes en zilvervisjes je spullen kapot. Heb je last van ovenvisjes? Laat ze dan bestrijden door een professionele ongediertebestrijder bij jou uit de omgeving. Onze vakmannen bestrijden dagelijks ovenvisjes en ander ongedierte in Winterswijk, Corle, Aalten en Heurne. Wij zijn 24/7 bereikbaar en zorgen dat er binnen 24 uur iemand voor je klaar staat. Wij werken met vaste, lage prijzen en rekenen geen voorrijkosten! Bel ons voor meer informatie of maak gelijk een afspraak.

Hoe herken je een ovenvisje?

Een ovenvisje is klein en heeft 6 pootjes. Zijn kleur is donkergrijs, hij heeft schubben en is behaard. Een ovenvisje is familie van het zilvervisje en het papiervisje, gezamenlijk behoren ze tot de franjestaarten. Een ovenvisje leeft net als een papiervisje en een zilvervisje van koolhydraten. Die haalt hij uit papier en textiel.

Ovenvisjes in Nederland

Ovenvisjes gedijen het best bij temperaturen van dertig graden. Ze danken hun naam ook aan het feit dat ze zich vroeger vaak in de buurt van warme ovens ophielden. Tegenwoordig komen ovenvisjes nog sporadisch voor in Nederland. Soms komen we ze tegen in ruimtes waar CV-ketels hangen en waar het dus warmer is dan in de rest van ons huis.

Ovenvisjes, papiervisjes, zilvervisjes

Denk je toch last te hebben van ovenvisjes? Laat een ervaren ongediertebestrijder beoordelen of het misschien toch om een papiervisje of zilvervisje gaat. Met het blote, ongeoefende oog zijn de verschillen tussen ovenvisjes, papiervisjes en zilvervisjes nauwelijks waar te nemen. Zilvervisjes en papiervisjes komen wel heel regelmatig voor in onze huizen.

Professionele ovenvisjesbestrijding in Winterswijk en omgeving

Dagelijks bestrijden onze professionele ongediertebestrijders ovenvisjes en ander ongedierte in Winterswijk en omgeving. Wij zijn dag en nacht bereikbaar en staan binnen 24 uur bij je op de stoep. Wij rekenen geen voorrijkosten en bestrijden de ovenvisjes voor een vast, laag tarief. Wij zijn dagelijks actief in Winterswijk, Corle, Aalten en Heurne. Bel met ons telefoonnummer voor een afspraak of laat je terugbellen door onze professionals uit Winterswijk.

Papiervisjes bestrijden

Een papiervisje vreet boeken, tijdschriften en kleding kapot. Papiervisjes wil je dan ook niet in huis. Onze ongediertebestrijders zijn dagelijks actief in Winterswijk en omgeving. Tegen een vaste, lage prijs bestrijden wij binnen 24 uur papiervisjes bij jou thuis. Dat doen we in Winterswijk, Aalten, Heurne, Bredevoort en de rest van de omgeving. Voorrijkosten rekenen we niet. Neem via ons telefoonnummer contact met ons op.

Hoe ziet het papiervisje eruit?

Een papiervisje zie je vaak in de buurt van boeken of tijdschriften. Zijn bijnaam is dan ook ‘boekenvisje’. Een papiervisje heeft op zijn hele lijf schubben die hem een zilverachtige kleur geven. Aan zijn achterlijf zitten drie sprieten en op zijn kop twee antennes. Daarmee behoort het papiervisje net als het zilvervisje en het ovenvisje tot de groep van de franjestaarten.

Zijn papiervisjes schadelijk?

Papiervisjes richten schade aan. Zijn eten bestaat uit de koolhydraten afkomstig uit papier en kleding. Je ziet papiervisjes in boeken, achter het behang en in de kledingkast. Papiervisjes schrapen letterlijk de letters van de pagina, wat tot totale vernieling van, soms zeer kostbare, boeken en documenten leidt.

Hoe komen papiervisjes in je huis?

Papiervisjes komen op verschillende manieren je huis binnen. In sommige gevallen gooit de postbode ze bij je naar binnen, omdat ze tussen post of reclamefolders zitten. Maar papiervisjes komen ook uit zichzelf je huis binnen, via de naden en kieren van je huis.

Professionele papiervisjesbestrijding in Winterswijk en omgeving

Papiervisjes vertrekken nooit uit zichzelf. Er is tenslotte altijd wat te eten voor ze in huis! Wil je dat ze zich niet vermenigvuldigen dan is een effectieve bestrijding noodzakelijk. Dag in dag uit bestrijden onze professionele bestrijders papiervisjes in Winterswijk en omgeving. Heb jij last van papiervisjes? En woon je in Winterswijk, Aalten, Heurne of Bredevoort? Dan staan we binnen 24 uur bij je op de stoep. Wij bestrijden papiervisjes voor een vaste, lage prijs en zonder voorrijkosten. Wij zijn 24/7 bereikbaar. Neem direct contact met ons op via ons telefoonnummer of laat je telefoonnummer achter. Dan belt onze papiervisjesspecialist uit Winterswijk je direct terug.

Ratten bestrijden

Ratten. Overal waar je ze ziet, zorgen ze voor problemen. Met hun geknaag richten ze veel schade aan. Kortsluiting en brand zijn niet ondenkbaar. Op plekken waar mensen komen, zorgen ze voor onhygiënische situaties. Ratten zijn een bedreiging voor onze gezondheid!  Heb je ratten in of om je huis? Laat ze dan zo snel mogelijk professioneel bestrijden. Onze rattenbestrijders staan binnen 24 uur voor je klaar en bestrijden ratten vakkundig. En dat doen ze niet alleen in Winterswijk maar ook in Heurne, Bredevoort en Meddo. Wij zijn 24/7 bereikbaar. Wij rekenen geen voorrijkosten en bestrijden ratten tegen een vaste, lage prijs.

Ratten zijn een bedreiging voor je gezondheid!

Ratten knagen aan gewassen, kabels en leidingen. Daarmee veroorzaken ze veel overlast. Ratten zie je vaak bij bedrijven maar ook steeds vaker om en in woningen. Ratten poepen en plassen overal en dat zorgt voor onhygiënische situaties. Ook dragen ze ziektes met zich mee en die dragen ze over op mens en dier. Daarmee vormen ze een regelrecht gevaar voor onze gezondheid!

Schade door ratten

Ratten moeten knagen om in leven te blijven, maar juist dit geknaag zorgt voor overlast bij huizen en bedrijven. Bij bedrijven bestaat de schade vooral uit kapot geknaagde gewassen, knaagschade aan kabels en leidingen en vervuiling van voorraden door uitwerpselen en urine. Bij jou thuis richten ze ook aanzienlijke schade aan. Denk hierbij aan knaagschade aan kabels, waardoor kortsluiting en ook brand ontstaat.

Professionele rattenbestrijding in Winterswijk en omgeving

Onze professionele ongediertebestrijders uit Winterswijk beschikken over de juiste kennis en middelen om ratten efficiënt te bestrijden. Woon je in Winterswijk en omgeving en heb je last van ratten? Wacht dan niet langer en roep onze hulp in! Wij zijn dag en nacht bereikbaar en staan binnen 24 uur klaar om de ratten professioneel te bestrijden. Dit doen we voor een vaste, lage prijs in Winterswijk, Heurne, Bredevoort, Meddo en omgeving. Zonder voorrijkosten! Neem telefonisch contact met ons op via ons telefoonnummer voor een afspraak binnen 24 uur. Of laat hier je telefoonnummer achter, dan belt onze rattenspecialist uit Winterswijk jou direct terug.

Vlooien bestrijden

Heb je huisdieren? Dan heb je vroeg of laat ook last van vlooien. Vaak ontdek je ze als je terugkomt van vakantie en je huisdier ook uit logeren is geweest. Wil je snel van de vlooien in je huis af? Onze professionele ongediertebestrijders uit Winterswijk staan binnen 24 uur voor je klaar! Voor een vaste, lage prijs en zonder voorrijkosten in rekening te brengen. Onze vakmannen bestrijden dagelijks vlooien in Winterswijk, Bredevoort, Meddo en Huppel. Wij zijn 24/7 bereikbaar. Bel nu voor een afspraak binnen 24 uur met ons telefoonnummer. Of laat onze vlooienspecialist uit Winterswijk jouw direct terugbellen.

Vlooien in huis, hoe kom je ervan af?

Vlooien! Grote kans dat je een hond of kat in huis hebt. Behandel eerst je huisdier met een speciaal daarvoor bestemd middel. Wil je dat niet zelf doen? Vraag dan hulp aan je dierenarts. Zijn alle huisdieren behandeld? Neem dan hun slaapplaats onder handen. Alles wat gewassen kan worden, was je op 60 graden of warmer. Kun je de slaapplaats niet wassen? Laat dan ook die plaatsen met het bestrijdingsmiddel behandelen. Vervolgens ga je grondig met de stofzuiger rond. Gooi de stofzuigerzak na afloop direct buiten in de container. Tot slot schakel je een professionele ongediertebestrijder uit de buurt in om de vlooien vakkundig te bestrijden.

Bestaat er ook een mensenvlo?

Als je vlooien in huis hebt, gaat het meestal om de kattenvlo. Als die vlooien je bijten, is dat eenmalig. Mensenbloed heeft niet hun voorkeur! De mensenvlo bestaat ook, maar komen in Nederland praktisch niet meer voor.

Professionele vlooienbestrijding in Winterswijk en omgeving

Onze professionele vlooienbestrijders uit Winterswijk bestrijden dagelijks vlooien in Winterswijk, Bredevoort, Meddo en Huppel. Heb je last van vlooien en wil je er binnen 24 uur van af? Neem dan contact met ons op! Wij zijn 24/7 bereikbaar en bestrijden vlooien voor een vast, laag tarief. Voorrijkosten brengen wij niet in rekening. Neem nu contact met ons op via ons telefoonnummer voor een afspraak binnen 24 uur. Of laat onze vlooienspecialist uit Winterswijk jou direct terugbellen.

Wespen bestrijden

Wespen zie je zomers altijd in en rond hun nest. Heb je een wespennest in je woning of tuin? Dan ben je dus een zomer lang verzekerd van overlast! Wespen laat je bestrijden voor het een plaag wordt. En dan het liefst veilig! Roep daarom bij voorkeur de hulp in van een lokale ongediertebestrijder. Onze professionele ongediertebestrijders uit Winterswijk bestrijden dagelijks wespen in Winterswijk, Meddo, Huppel en Ratum. Je kunt ons dag en nacht bellen voor een afspraak. Binnen 24 uur staan we klaar om de wespen in jouw woning of tuin te bestrijden. Zonder voorrijkosten en voor een vaste, lage prijs.

Zijn wespen gevaarlijk?

Als wespen bedreigd worden, worden ze gevaarlijk. Hebben ze in de gaten dat je hun nest wilt verwijderen? Dan worden ze zeer agressief en vallen ze je massaal aan. Laat je wespen met rust, dan doen ze je niets. Maar dat valt niet mee als je bang of zelfs allergisch voor wespen bent of als ze je irriteren. Veel mensen lopen in hun leven dan ook een of meerdere wespensteken op. Een aantal van hen moet voor behandeling zelfs naar het ziekenhuis.

Zelf wespen bestrijden is niet ongevaarlijk!

Een wespensteek doet pijn. Ben je allergisch voor wespengif dan veroorzaakt zo’n steek een gevaarlijke, allergische reactie. Zelf wespen bestrijden raden wij dan ook af! Beter laat je het bestrijden van wespen over aan een lokale, professionele ongediertebestrijder.

Professionele wespenbestrijding in Winterswijk en omgeving

Heb je last van wespen en woon je in Winterswijk of omgeving? Wij zijn 24/7 bereikbaar en bieden je direct hulp bij een wespennest. Bel je nu, dan staat er binnen 24 uur een professionele wespenbestrijder uit Winterswijk voor je klaar. Een professionele vakman die wespen bestrijdt in Winterswijk, Meddo, Huppel en Ratum. Voor een vaste, lage prijs bestrijden wij een wespennest professioneel. Wij rekenen geen voorrijkosten! Bel snel voor een afspraak binnen 24 uur!

Zilvervisjes bestrijden

Heb jij last van zilvervisjes in huis? Daar wil je natuurlijk zo snel mogelijk van af. Goed is om hiervoor een professionele bestrijder in te schakelen. Woon je in Winterswijk, Huppel, Ratum, Kotten of ergens anders in de omgeving, neem dan snel contact op met onze professionele ongediertebestrijders uit Winterswijk. Tegen een vaste, lage prijs en zonder voorrijkosten helpen wij je binnen 24 uur van je zilvervisjesprobleem af. Wil je meer informatie of direct een afspraak maken? Bel dan direct met ons telefoonnummer.

Wat zijn zilvervisjes precies?

Zilvervisjes behoren, net als papiervisjes en ovenvisjes, tot de groep van de zogeheten ‘franjestaarten’. Deze primitieve insectensoort komt tegenwoordig volop voor in moderne woningen. Hun bijnaam ‘suikergast’ hebben ze te danken aan het feit dat ze vooral koolhydraten (suikers) eten. Je treft zilvervisjes vooral aan in vochtige ruimtes, zoals het toilet of de badkamer. Zilvervisjes zijn ongeveer een centimeter groot.

Kun je zilvervisjes zelf bestrijden?

Overdag tref je zilvervisjes niet gauw aan. Ze verschuilen zich dan om ’s nachts actief te worden. Wanneer je hun schuilplek hebt gevonden gaan ze al snel op zoek naar een ander onderkomen. Naast dat je ze aantreft in de keuken of badkamer, zie je ze ook weleens in de kelder. Dit omdat dit een plek is in huis, waar het vaak vochtig is. Je kunt zilvervisjes voorkomen en zelfs bestrijden door de luchtvochtigheid in deze ruimtes omlaag te brengen. Echter is dit makkelijker gezegd dan gedaan. De functies van deze ruimtes maakt dit namelijk heel lastig te realiseren.

Professionele zilvervisjesbestrijding in Winterswijk en omgeving

Zilvervisjes worden tot wel drie jaar oud en planten zich razendsnel voort. Op deze manier hou je lang last van deze beestjes. Daarnaast zitten ze verstopt op moeilijk bereikbare schuilplaatsen. Laat daarom de bestrijding over aan onze professionele ongediertebestrijders uit Winterswijk. Dagelijks zijn we actief in de wijde omgeving van Winterswijk. Ook als je Huppel, Ratum of Kotten woont, bieden wij jou de directe oplossing tegen zilvervisjes. Wij zijn 24/7 bereikbaar en bestrijden binnen 24 uur de zilvervisjes bij jou thuis. Tegen een vaste, lage prijs zonder voorrijkosten. Bel ons telefoonnummer voor een afspraak of laat je gegevens achter, dan bellen wij je direct terug.