Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Han is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 0545-781123
Jouw gediplomeerde bestrijder

Ongediertebestrijding
in Neede

342 beoordelingen
 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef ongedierte geen onderdak
 • Klantbeoordeling 9.4 
 • CPMV gecertificeerd

Wij bestrijden ongedierte!

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met Han en maak direct een afspraak.

Bel direct met Han

Stuur een mail

Stuur een mail en Han neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en Han belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
Aan de slag Werkwijze in Neede

Overlast van ongedierte? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van ongedierte in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze bestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze bestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

De bestrijder van Neede Expert aan het woord

Mijn naam is Han Wolterinck van Plaagdierbeheersing.nu. Ik ben jouw lokale ongediertebestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Neede. Heb je last van ongedierte? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, Han Wolterinck
Super snel De beste bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Kosten ongediertebestrijding Neede

Wist je dat ongediertebestrijding niet zo veel hoeft te kosten? Wanneer je denkt aan professionele ongediertebestrijding dan kunnen de kosten vaak hoog oplopen, maar in werkelijkheid hoeft een bestrijding niet zo duur te zijn, als je er natuurlijk op tijd bij bent. Han van Plaagdierbeheersing.nu is een expert in ongedierte bestrijden. Heb je een wespennest gevonden, houtworm in je huis of misschien wel last van bedwantsen? Bel Han en leg je probleem voor, naar aanleiding van deze factoren zal hij de prijs die je betaald voor het bestrijden van ongedierte:

1. Ongediertesoort

Er bestaan gigantisch veel soorten ongedierte, soms komen ze alleen, maar meestal met meer. Sommige zie je kruipen en andere weer niet. Elk soort ongedierte vraagt om een eigen bestrijdingsmethode, de prijzen lopen dus behoorlijk uiteen.

2. Omvang ongedierteprobleem

Moet onze bestrijder op een ladder klimmen om een wespennest te verwijderen, of onder de vloer kruipen om te controleren of er houtworm in de houten balkconstructie zit? Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat wat meer tijd kost dan het wegzetten van een muizenklem. Elk ongedierteprobleem is anders van omvang en kan er dus voor zorgen dat ook hier de prijs behoorlijk uiteen loopt.

3. Bestrijdingsmiddelen

Onze bestrijders hebben verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen tot hun beschikking. Van gifkorrels tot poeders en van klemmen tot aan andere gifvrije (en diervriendelijke) bestrijdingsmiddelen. Onze bestrijder kan je haarfijn uitleggen welk middel je nodig hebt. Ook kan hij vertellen dat elk middel zijn eigen prijskaartje heeft, waardoor het eindresultaat varieert.

4. Methode van bestrijding

Afhankelijk van het soort ongedierte bepaalt onze bestrijder welke methode het beste werkt. Soms volstaat een val of lokdoos, maar het kan ook voorkomen dat de bestrijder speciale machines nodig heeft om de ongediertebestrijding uit te voeren. Hoe dan ook, de prijs is afhankelijk van de oplossing die jij kiest samen met de bestrijder.

5. Aantal behandelingen

Kan de bestrijder het probleem in een keer oplossen of moet hij vaker terugkomen? Misschien is het zelfs beter preventief een aantal dingen aan te passen om te voorkomen dat hardnekkig ongedierte zich opnieuw voortplant. Onze bestrijder kan vaak een goede inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen om van je ongedierte af te komen.

Belangrijk Om een helder beeld te krijgen van de situatie komt onze bestrijder langs voor inspectie. In overleg maakt hij een plan van aanpak om van het ongedierte af te komen, eentje die past bij jouw budget en manier van bestrijden, zo krijg je een helder overzicht van de benodigde middelen, risico’s en kosten. Meestal kunnen de kosten voor een inspectie verrekend worden nadat de bestrijding is uitgevoerd, overleg dit met de bestrijder voordat je een afspraak maakt. Hoe dan ook, samen met Han kom je er vast en zeker uit. Maak een afspraak of bel direct, zo ben je snel van je ongedierte af!
Bel 0545-781123
Waar Han werkt Werkgebied

Woon je in Neede of omgeving, dan staan Han en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met ongedierte. Of je nu in Neede, Borculo, Eibergen of Geesteren woont, deze ongediertebestrijder komt naar je toe! Bel voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Han is actief in omgeving Winterswijk, Groenlo, Neede.

Wat valt er onder Neede?
 • Neede
 • Borculo
 • Eibergen
 • Geesteren
 • Gelselaar
 • Haarlo
 • Rekken
 • Rietmolen
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Neede? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

Klanten over Plaagdierbeheersing.nu 342 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.4

Ongedierte bestrijden in Neede

Het maakt niet uit wat voor knaagdier, insect of ander ongedierte je tegenkomt, liever zie je ze helemaal niet. Wij bieden je onze professionele ongediertebestrijder uit Neede die je bij de aanwezigheid van welk soort ongedierte dan ook direct te hulp schiet. Wij hebben jouw probleem binnen 24 uur na je oproep opgelost. Onze lokale professionals hanteren altijd een vaste, lage prijs en wij rekenen nooit voorrijkosten. Of je nou in Neede, Eibergen, Rekken of Rietmolen woont. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus neem direct contact met ons op.

Het gevaar van ongedierte

Vaak worden de gevolgen van ongedierte onderschat. Toch moet je dat absoluut niet doen! Ondanks dat het kleine gespuis er zo onschuldig uitziet, wil dat zeker niet zeggen dat ze dat ook zijn. Vaak zijn de kleinsten juist het schadelijkst, omdat men ze onderschat. Groot ongedierte, zoals muizen en ratten, moet je daarentegen ook goed in de gaten houden en zo snel mogelijk uit je huis verwijderen, zodra je er eentje gezien hebt. Muizen bijvoorbeeld, zijn enorm onhygiënisch en wil je daarom zeker niet tegenkomen in je huis. De houtworm vreet al je houten meubels kapot, waardoor de schade wel in de duizenden euro’s kan oplopen. En kakkerlakken dragen ziektes met hun mee en laten je huis ook enorm stinken. Kortom, wees bij de aanwezigheid van welk ongedierte dan ook er snel bij!

Zelf bestrijden van ongedierte

Je kunt proberen zelf ongedierte te bestrijden, maar wij raden je dit absoluut niet aan. Veel voor particulieren beschikbare middelen zijn niet effectief genoeg, waardoor in vele gevallen ongedierte binnen korte kortste keren terug is. Voorzorgsmaatregelen treffen is altijd goed. Dicht gaten en kieren, zodat ongedierte niet zomaar je huis binnen sluipt en houdt je huis goed schoon en blijf je huis voldoende ventileren. Zodoende creëer je niet snel een leefomgeving waar ongedierte graag wil zijn. Het beste schakel je een ervaren ongediertebestrijder in. Zij weten namelijk precies waar het ongedierte zich bevindt, hoe ze het moeten bestrijden en hoe ze de bestrijdingsmiddelen veilig toe moeten passen. En ook belangrijk; hoe je ervoor zorgt dat het ongedierte niet weer terugkomt.

Professionele ongediertebestrijding in Neede en omgeving

Heb je dus last van ongedierte? Wacht niet langer! Bel ons nu en wij zorgen ervoor dat je huis binnen no-time weer ongediertevrij is. Onze professionele ongediertebestrijders uit Neede hanteren vaste, lage tarieven, rekenen geen voorrijkosten en hebben altijd binnen 24 uur een oplossing voor je ongedierteprobleem! We zijn niet alleen in Neede actief, maar ook in Eibergen, Rekken of Rietmolen bijvoorbeeld. Wij zijn 24/7 bereiken, dus bel ons nu voor vrijblijvend advies, meer informatie of voor het maken van een afspraak. Ga voor vakmanschap en kies voor lokale ongediertebestrijding.

Kakkerlakken bestrijden Neede

Iedereen kent de kakkerlak wel. Ze komen niet alleen in Nederland voor, maar over de hele wereld. Met name steden hebben last van kakkerlakken. Wanneer jij ze in huis hebt, is het van belang de kakkerlak zo snel mogelijk te bestrijden. Kakkerlakken vermenigvuldigen zich namelijk in een rap tempo en binnen no-time heb je een hele plaag. Onze professionele kakkerlakkenbestrijders uit Neede staan dan ook binnen 24 uur bij jou op de stoep na jouw melding en zijn daarvoor 24/7 bereikbaar. Dagelijks actief in Neede, maar natuurlijk ook in Borculo, Haarlo en Geesteren. Wij hanteren een vaste, lage prijs voor het professioneel bestrijden van kakkerlakken in Alkmaar en omgeving. Daarnaast rekenen wij geen voorrijkosten! Neem direct contact met ons op.

Zijn kakkerlakken gevaarlijk?

Kakkerlakken zijn wel degelijk gevaarlijk. Ze brengen veel gezondheidsrisico’s met zich mee voor zowel mens als dier. Doordat de kakkerlak zich gemakkelijk verspreidt, nemen zij ook veel ziektekiemen, schimmels en bacteriën met zich mee. Verder veroorzaken kakkerlakken veel hinder door hun aanwezigheid. Ze zijn vaak met z’n velen, laten overal uitwerpselen achter en bevuilen ons voedsel. Een plaag is bij kakkerlakken al snel het geval. Ze vermenigvuldigen zichzelf enorm snel, waardoor de overlast al gauw groot is.

Zelf kakkerlakken bestrijden

Het is logisch dat, wanneer je last hebt van kakkerlakken, je deze zo snel mogelijk wilt bestrijden. Hiervoor is het verstandig om professionele hulp in te schakelen. Door het snelle voortplanten van de kakkerlak is het vrijwel onmogelijk om ze zelf effectief te bestrijden. Onze professionele kakkerlakkenbestrijders helpen jou graag bij deze bestrijding. Zij zorgen voor een vakkundige oplossing tegen de kakkerlak.

Professionele kakkerlakkenbestrijding in Neede en omgeving

Zoek jij een oplossing tegen kakkerlakken in jouw huis? Neem dan direct contact op met onze professionele kakkerlakkenbestrijder uit Neede. Ook de omgeving van Borculo, Haarlo en Geesteren staan wij 24/7 voor je klaar. Binnen 24 uur staat onze lokale professional bij jou op de stoep om het probleem grondig aan te pakken. Hiervoor worden geen voorrijkosten gerekend en voor de bestrijding hanteren wij een vaste, lage prijs. Neem direct contact op met ons telefoonnummer of laat je gegevens achter, dan benaderen wij jou.

Mieren bestrijden Neede

Iedereen kent de mier wel. Met name in de zomer, wanneer het warmer is buiten, krijgen wij dit beestje vaker te zien. Ze komen op zoetigheid af en lopen hele dagen met voedsel heen en weer naar hun nest. Lokdoosjes zijn vaak niet effectief en je komt maar niet van dit ongedierte af. Onze professionele mierenbestrijders uit Neede weten raad met dit probleem en hebben binnen 24 uur een oplossing. Wij zijn 24/7 bereikbaar en bestrijden dagelijks alle soorten ongedierte. Ook in Haarlo, Geesteren en Gelselaar staan onze bestrijders voor je klaar. Wij hanteren een vast, laag tarief en rekenen geen voorrijkosten. Neem dus direct contact met ons op.

Help! Ik heb mieren in mijn tuin

Mieren bouwen hun nest vaak onder het terras of in het gazon. Dit herken je aan de hoopjes zand die aan de oppervlakte zichtbaar zijn. Vaak zijn de loopwegen van de mieren goed zichtbaar wanneer je deze bestudeerd. Wanneer je buiten aan het eten bent, is het mogelijk dat ze de tafel opkruipen en zo voor veel overlast zorgen. Laat de mieren dan ook direct bestrijden door een professionele mierenbestrijder bij jou in de buurt.

Mieren in de keuken

Mieren houden van eten en zoetigheid. Het is dan ook niet gek dat we mieren vaak in onze keukens aantreffen. Erg hygiënisch is dit helaas niet en hun aanwezigheid wordt dan ook niet als prettig ervaren. Mieren vinden hier genoeg voedsel en gaan uit zichzelf niet weg. Ook voor mieren in de keuken staan onze lokale professionals voor je klaar.

Professionele mierenbestrijding in Neede en omgeving

Professionele bestrijding is vaak vereist als het om mieren gaat. Onze professionele mierenbestrijders uit Neede helpen jou binnen 24 uur van jouw mierenprobleem af. Neem daarom direct contact met ons op. Wij hanteren een vaste, lage prijs en geen voorrijkosten. Ook in Haarlo, Geesteren en Gelselaar staan onze bestrijders 24/7 voor je klaar. Bel direct naar ons telefoonnummer of laat je telefoonnummer achter, zodat we je terug kunnen bellen.

Motmuggen bestrijden Neede

De motmug heeft verschillende benamingen. Hij wordt ook wel rioolmug of aalputmug genoemd. Ze leven vooral op vochtige, donkere plaatsen, zoals afvoeren, riolen, kruipkelders en toiletten. De eitjes van de motmug worden gelegd in stilstaand water of natte drab op deze plaatsen. Een plaag is al snel het geval en dit zorgt voor veel overlast. Onze lokale professionals uit Neede helpen graag bij de bestrijding van jouw motmuggen en bieden al binnen 24 uur een oplossing voor het probleem. Hierbij hanteren wij een vaste, lage prijs en worden er geen voorrijkosten gerekend. Ook als je in Geesteren, Gelselaar, Eibergen of ergens anders in de omgeving van Neede woont. Onze professionele motmuggenbestrijders uit Neede zijn 24/7 bereikbaar.

Zijn motmuggen schadelijk?

De motmug zelf brengt geen schade aan. Wel is de aanwezigheid van de motmug vaak een teken dat er ergens een lek is. Denk hierbij aan een lekkend riool of een verstopte dakgoot. Naast de bestrijding van de motmug moet deze schade hersteld worden om zo de terugkeer van motmuggen te voorkomen.

Zijn motmuggen gevaarlijk?

Motmuggen zijn niet gevaarlijk, maar brengen wel hygiëneproblemen met zich mee. De voeding van de motmug is divers. Organisch materiaal is prima voedsel voor dit beestje. Hierdoor is de motmug drager van allerlei bacteriën en ziektekiemen en verspreiden deze al snel. Doordat de motmug zich snel voortplant, heb je binnen no-time een hele plaag.

Professionele motmuggenbestrijding in Neede en omgeving

Wanneer jij last hebt van motmuggen en je hier zo snel mogelijk vanaf wilt, dien je direct contact op te nemen met onze professionele motmuggenbestrijders uit Neede. Ook wanneer je in Geesteren, Gelselaar of Eibergen woont, staan onze lokale professionals voor je klaar. Wij bieden binnen 24 uur een oplossing en zijn hiervoor 24/7 bereikbaar. Voor de bestrijding hanteren wij een vaste, lage prijs en er worden geen voorrijkosten gerekend. Twijfel niet en neem direct contact op via ons telefoonnummer. Het is ook mogelijk om je telefoonnummer achter te laten, zodat wij je direct terugbellen.

Ovenvisjes bestrijden Neede

Het zijn vaak de kleine insecten die de meeste overlast veroorzaken. Nu zijn ovenvisjes niet erg gevaarlijk, maar de aanwezigheid van deze insecten zorgen wel voor overlast. Heb je last van ovenvisjes? Neem dan nu contact op met onze professionele ovenvisjesbestrijders uit Neede. Binnen 24 uur bieden wij een oplossing voor jouw ovenvisjesprobleem. Hiervoor hanteren onze lokale professionals een vast, laag tarief. Ook als je in Rekken, Rietmolen of Borculo woont, komen wij jouw ovenvisjes vakkundig bestrijden. Zonder voorrijkosten. Bel nu voor een afspraak of laat je direct door ons terugbellen. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Hoe herken ik een ovenvisje?

Ovenvisjes zijn familie van het zilvervisje en het papiervisje en behoren allen tot de orde van de franjestaarten. Ovenvisjes zijn zo rond de twaalf millimeter lang, hebben zes poten en een aantal lange antennes op hun kop. Je herkent ze aan hun donkergrijze kleur, welke bedekt zijn met fijne schubben. Ovenvisjes worden vaak verward met het zilvervisje, maar het ovenvisje is kleiner en meer behaard.

Hoe leeft het ovenvisje?

Ovenvisjes houden van warme, niet al te droge plaatsen. Denk hierbij aan keukens, bakkerijen en restaurants. Net als papiervisjes eten de ovenvisjes hoofdzakelijk koolhydraten. Koolhydraten zitten bijvoorbeeld in papier en textiel verwerkt. Ovenvisjes vreten dus aan belangrijke documenten, boeken, schilderijen, behang, maar ook aan jouw kleding. Aan de schade hieraan zijn ovenvisjes te herkennen.

Professionele ovenvisjesbestrijding in Neede en omgeving

Heb je last van een ovenvisjesplaag? Dan hebben wij een snelle, effectieve oplossing. Wij hebben namelijk professionele ovenvisjesbestrijders uit Neede die binnen 24 uur voor je deur staan om jouw ovenvisjesplaag te verwijderen. Het bestrijden van ovenvisjes doen wij tegen een vast, laag tarief. Onze lokale professionals zijn niet alleen in Neede actief. Ook in Rekken, Rietmolen of Borculo komen wij bij jou langs om een oplossing te vinden voor jouw ovenvisjesprobleem. De voorrijkosten brengen wij niet in rekening. Bel ons zo snel mogelijk voor een afspraak als je last hebt van ovenvisjes. Ook voor vrijblijvend advies en meer informatie kun je bij ons terecht. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Papiervisjes bestrijden Neede

Last van aangevreten behang? Gaten in je boeken of je kleren gevonden? De kans is groot dat je last hebt van papiervisjes. Wacht niet te lang met het bestrijden van deze insecten, want je moet niet willen dat je je halve interieur moet vervangen, omdat er overal gaten in zitten. Wij bieden je de mogelijkheid om zo snel mogelijk van deze plaag af te komen. Onze professionele ongediertebestrijder uit Neede bestrijdt dagelijks ongedierte, zoals papiervisjes, en is hiervoor 24/7 te bereiken. Onze lokale professionals zijn niet alleen in Neede actief, maar ook in Rietmolen, Borculo en Haarlo bestrijden wij vakkundig jouw papiervisjes. Wacht niet te lang en bel ons nu! We staan binnen 24 uur voor je deur. Wij hanteren een vast, laag tarief en rekenen geen voorrijkosten!

De noodzaak bij het bestrijden van papiervisjes

Het lijken hele onschuldige insecten. Ze zijn maar vijftien millimeter lang en hebben een plat lichaam met zilverkleurige schubben. Dit betekent echter niet dat ze zo onschuldig zijn, want niets is wat het lijkt. Als je te lang wacht met het bestrijden van deze insecten richten ze veel materiële schade aan. Papiervisjes eten namelijk van je boeken, kleding en behang. Ook het feit dat ze oud worden en zich snel voortplanten, is een reden om snel te handelen.

Professionele papiervisjesbestrijding in Neede en omgeving

Hoe eerder je van deze beestjes af bent, des te minder schade je interieur oploopt. Wie wil nou dat zijn of haar fotoalbum opgegeten wordt? Juist, niemand! Neem daarom direct contact op met onze professionele papiervisjesbestrijder uit Neede. Wij zijn al jaren ervaren in het bestrijden van papiervisjes in Neede en omgeving. Ook zijn wij dagelijks werkzaam in Rietmolen, Borculo en Haarlo. Dus wil je een snelle, effectieve oplossing voor jouw papiervisjesprobleem? Dan moet je bij onze lokale professionals uit Neede zijn. Wij zijn altijd in de buurt, dus binnen 24 uur ter plaatse tegen een vast, laag tarief. En voorrijkosten kennen wij niet. Bel ons dus nu voor vrijblijvend advies, meer informatie of het maken van een afspraak. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Ratten bestrijden Neede

Het zijn de bruine ratten, ook wel rioolrat en stadsrat genoemd of de zwarte rat, ook wel huisrat genoemd, die het meeste voorkomen in woningen en bedrijfspanden. Ratten veroorzaken veel overlast en zijn zowel schadelijk voor de gezondheid als voor je eigendommen. Dus wil je zo snel mogelijk van jouw rattenplaag af? Schakel dan onze professionele rattenbestrijder uit Neede in voor directe hulp. Binnen 24 uur bieden wij een snelle, effectieve oplossing voor jouw rattenprobleem. Onze lokale professionals bestrijden ook dagelijks ratten in Borculo, Haarlo en Geesteren. Wij rekenen voor de bestrijding van de rat een vast, laag tarief en hanteren geen spoed- of voorrijkosten. Bel nu direct voor een afspraak of laat je door ons terugbellen. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Zijn ratten gevaarlijk?

Wanneer je een rattenplaag in je huis hebt, is dit niet zonder risico’s. Ratten zijn schadelijk voor onze gezondheid, doordat ze verschillende bacteriën en virussen met zich meedragen. Deze dragen ze over via hun speeksel, urine of via hun uitwerpselen. Denk aan ziektes als tuberculose, hersenvliesontsteking, de ziekte van Weil en het Hantavirus. Niet de minste, dus het is van belang om ratten zo snel mogelijk te bestrijden.

Schade door ratten

Omdat ratten knaagdieren zijn, knagen ze alles wat ze tegenkomen. Dit doen ze om hun tanden kort en scherp te houden. Doen ze dit niet, dan groeien hun tanden constant door. Op een gegeven moment sterft de rat, omdat hij niet meer in staat is om te eten. Ratten knagen bijvoorbeeld aan jouw voedsel, meubels en apparaten. Ook knagen ze aan kabels wat tot kortsluiting of zelfs brand kan leiden.

Professionele rattenbestrijding in Neede en omgeving

Wanneer jij last hebt van een rattenplaag, wil je hier natuurlijk zo snel mogelijk vanaf. Wil jij direct vakkundige hulp van een ervaren ongediertebestrijder? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Onze professionele rattenbestrijders uit Neede staan binnen 24 uur bij je op stoep. Woon je in Neede of omgeving, zoals Borculo, Haarlo of Geesteren? Geen probleem, wij hanteren een vast, laag tarief en rekenen geen spoed- of voorrijkosten. Onze lokale professionals zijn 24/7 bereikbaar en helpen jouw direct van je rattenprobleem af. Neem contact met ons op of vul je gegevens in, zodat wij jou kunnen bereiken.

Zilvervisjes bestrijden Neede

Wanneer je zilvervisjes in huis hebt, is dit erg vervelend. Zilvervisjes houden van een warme, vochtige omgeving en vestigen zich daarom vooral in badkamers, keukens en toiletten. Ze horen samen met de ovenvisjes en de papiervisjes tot de franjestaarten. De staat van je woning maakt voor de zilvervisjes niet uit, het kan iedereen overkomen. Onze professionele zilvervisjesbestrijders uit Neede helpen jou graag van jouw zilvervisjesprobleem af. Wij staan 24/7 voor je klaar en bieden binnen 24 uur een oplossing. Ook wanneer je in Gelselaar, Eibergen of Rekken woont, helpen onze lokale professionals je graag tegen een vast, laag tarief. Wij rekenen geen voorrijkosten. Neem direct contact met ons op om een einde te maken aan zilvervisjes in jouw huis.

Waar leven zilvervisjes?

Zilvervisjes houden van donkere plekken. Ze zijn dan ook met name ’s nachts actief. Overdag verstoppen ze zich in de gaten en kieren in je huis. Deze gaten en kieren bevinden zich onder de vloer, achter plinten en in donkere ruimtes. Ze bevinden zich vaak in badkuipen, douchebakken en gladde voorwerpen in de keuken. Zilvervisjes kunnen niet tegen gladde oppervlaktes opklimmen en blijven hier zo in zitten.

Wat eten zilvervisjes?

Zilvervisjes hebben verschillende voedselbronnen. Zo eten ze graag zetmeel, maar ook laminaat en parketvloer. Zetmeel zit in lijm en behang wordt vastgemaakt met lijm. Dit is de reden dat zilvervisjes vaak het behang aantasten. Om dit te voorkomen is het van belang dat je naadloos aangesloten behang hebt. Zilvervisjes kruipen achter het behang en richten zo schade aan. Oud papier moet zo snel mogelijk verwijderd worden en gaten en kieren moeten afgesloten worden. Op deze manier hebben de zilvervisjes niet de mogelijkheid om zich te nestelen. Houd daarnaast de luchtvochtigheid in je huis lager dan 50% om te voorkomen dat zilvervisjes in je huis een feit worden.

Professionele zilvervisjesbestrijding in Neede en omgeving

Wanneer je na alle tips toch zilvervisjes in huis hebt, is het van belang dat deze direct bestreden worden door onze professionele zilvervisjesbestrijders uit Neede. Wij staan 24/7 voor je klaar en bieden binnen 24 uur een oplossing voor jouw zilvervisjesprobleem. Woon je niet in Neede? Geen probleem! Ook in Gelselaar, Eibergen of Rekken staan onze lokale professionals 24/7 voor je klaar. Wij hanteren een vaste, lage prijs en rekenen geen voorrijkosten. Twijfel niet en neem direct contact op via ons telefoonnummer of laat je gegevens achter, dan bellen wij je direct terug.

Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!