Mogen wij je helpen?

Mieren bestrijding in Dokkum
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0519 - 781123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Mieren bestrijden in Dokkum

Een voedselrijke omgeving. Dat vraagt om problemen met ongedierte, zo ook mieren. In Dokkum en omgeving zorgen mieren voor overlast. Dat mieren sterk zijn weten we. Maar wist je ook dat ze sociaal en slim zijn? En dat in Nederland verschillende soorten voorkomen? Het liefst wil je natuurlijk zo snel mogelijk van jouw mierenprobleem af. Onze professionele mierenbestrijders uit Dokkum zijn de oplossing. Wij bestrijden al jaren in Dokkum en omgeving, dus je ziet ons ook in Paesens, Oosternijkerk en Niawier. Zonder voorrijkosten en tegen vaste, lage tarieven. En dat binnen 24 uur. Het enige wat je hoeft te doen, is ons bellen via ons telefoonnummer waarop wij 24/7 te bereiken zijn of je gegevens hier achter te laten. Ook voor vrijblijvend advies of meer informatie.

Zijn mieren schadelijk?

Mieren zijn niet schadelijk. Wel heel vervelend. En onhygiënisch als ze over je aanrecht lopen of in je suikerpot kruipen op zoek naar voedsel. Zoeken naar eten, dat is een taak voor de werksters. Vanuit hun nest gaan ze in colonne op zoek. Zoetigheid heeft duidelijk hun voorkeur. Ze zijn gek op siroop, jam en suiker! Via kieren en gaten in de muur komen ze je huis binnen. En daar kunnen ze etenswaren besmetten. Wil je niet dat mieren na hun eerste bezoek terugkeren? Dek alles wat eetbaar is dan goed af!

Zie je ze vliegen? Dan wordt het tijd om mieren te bestrijden!

Mieren paren in de lucht. Is die missie volbracht, dan bouwt de koningin een nieuw nest en legt daarin wel driehonderd eitjes. Het bouwen van een nest is dan ook vaak het begin van een mierenplaag. En die plaag breidt zich altijd uit naar jouw woning. Want daar vinden mieren het voedsel waar ze van houden. Mieren bestrijden doe je bij voorkeur vóór de koningin haar eitjes legt. Als je ze ziet vliegen dus. Letterlijk! Onze ervaren ongediertebestrijder uit Dokkum bestrijdt jouw mieren snel en vakkundig.

Professionele mierenbestrijding in Dokkum en omgeving

Er zijn vele doe-het-zelf bestrijdingsmiddelen te koop. En natuurlijk vang je er de nodige mieren mee. Maar uitroeien doe je ze niet, de mieren komen steeds weer terug. Heb je last van mieren en wil je er definitief vanaf? Neem dan contact op met onze professionele mierenbestrijder uit Dokkum. Onze vakman staat in heel Dokkum en omgeving 24/7 voor je klaar en helpt je snel, dat wil zeggen binnen 24 uur, van jouw mieren af. Hiervoor rekenen wij een vast, laag tarief en geen voorrijkosten. Ook niet als je in Paesens, Oosternijkerk of Niawier woont. Maak direct een afspraak of laat ons jou terugbellen.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Dokkum, Aalsum, Anjum, Ballum, Birdaard, Blija, Bornwird, Brantgum, Buren, Ee, Foudgum, Genum, Hantum, Hantumeruitburen, Hantumhuizen, Hollum, Holwerd, Janum, Jislum, Jouswier, Lauwersoog, Lichtaard, Lioessens, Metslawier, Moddergat, Morra, Nes Dongeradeel, Nes Ameland, Niawier, Oosternijkerk, Oostrum, Paesens, Raard, Reitsum, Schiermonnikoog, Sijbrandahuis, Ternaard, Waaxens Dongeradeel, Wanswerd, Wetsens, Wierum.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9284 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 13 minuten geleden
  • SSL beveiligde website