Mogen wij je helpen?

Bedwantsen bestrijding in Dokkum
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0519 - 781123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Bedwantsen bestrijden in Dokkum

Bedwantsen in huis? Daar krijg je behoorlijke last van. Bedwantsen steken je namelijk, waardoor je kleine, rode bultjes op je huid krijgt die enorm jeuken. Gelukkig voor jou zorgen onze professionele bedwantsenbestrijders uit Dokkum ervoor dat je snel van jouw bedwantsen af bent. Wij bestrijden al jaren in Dokkum en haar omgeving de bedwants. Dus ook als je in Sijbrandahuis, Janum of Birdaard woont, bestrijden onze lokale ongediertebestrijders uit Dokkum al binnen 24 uur vakkundig jouw bedwantsenprobleem. Wij bestrijden tegen een vast, laag tarief en brengen geen kosten in rekening om naar jou toe te komen. Wil je vrijblijvend advies, meer informatie of een afspraak maken voor het bestrijden van jouw bedwantsen? Onze ervaren ongediertebestrijders bieden 24/7 directe hulp. Bel nu.

Wat te doen bij last van de bedwants?

Nadat je bent verbleven in een accommodatie wat met bedwantsen is besmet, is de kans groot dat je ze meeneemt naar je eigen huis. Bedwantsen verstoppen zich namelijk veelal in hotels of andere plekken waar je kan overnachten en verblijven. Daarom is het verstandig om altijd je spullen te checken en de naden en kieren van je bed en matras goed na te lopen voordat je gaat slapen. De bedwants wordt om die reden ook wel wandluis of bedluis genoemd. Wanneer je last hebt van de bedwants, dan verzekeren wij je dat het er meer zijn. Je herkent ze door de kleine zwarte puntjes, hun uitwerpselen. Het insect is ongeveer zes millimeter groot en heeft een lichaamskleur die bruin tot roodbruin is. Het parasitaire insect heeft een halsschild en twee kleine vleugeltjes.

Bedwantsen in huis, en nu?

Bedwantsen lijken misschien onschuldig, maar dat zijn ze zeker niet! Ze zijn schadelijk voor je gezondheid, wanneer je vaak door hen gestoken wordt. Dit uit zich in diverse symptomen, bijvoorbeeld het onwel gaan voelen. Erger nog, je kunt zelfs besmet raken met de ziektekiemen van de bedwants die ze bij zich dragen. Het is daarom van groot belang dat je hier op tijd bij bent. De bedwants heeft namelijk bloed nodig om te overleven en zich voort te planten en komen in de nacht tot leven om zich te voeden met jouw bloed. Weggaan en stoppen met steken, doen ze dus niet. Het is erg lastig om bedwantsen zelf te bestrijden, neem daarom direct contact op met onze professionele bedwantsenbestrijder uit Dokkum.

Professionele bedwantsenbestrijding in Dokkum en omgeving

Als je jouw bedwantsenprobleem niet vroegtijdig aanpakt, wordt de plaag alleen maar groter en breidt zich steeds verder uit. Wacht daarom niet langer en raadpleeg onze professionele bedwantsenbestrijder uit Dokkum. Ga in de tussentijd niet slepen met spullen, maar laat alles staan waar het staat. Wij zijn binnen 24 uur bij je om een vakkundige oplossing te vinden. Op ieder moment van de dag, zelfs ’s avonds en in het weekend, neem je hiervoor contact met onze lokale ongediertebestrijders uit Dokkum op. Dit kan door ons te bellen of door je gegevens achter te laten, zodat wij jou direct terugbellen. Wij werken lokaal, zijn daarom altijd bij jou in de buurt en rekenen dan uiteraard geen voorrijkosten. Onze ervaren professionals komen graag bij je langs in Sijbrandahuis, Janum of Birdaard om jouw bedwantsen direct te bestrijden tegen een vast, laag tarief. Wacht niet langer, bespaar jezelf de moeite, tijd en geld en schakel onze bestrijder in.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Dokkum, Aalsum, Anjum, Ballum, Birdaard, Blija, Bornwird, Brantgum, Buren, Ee, Foudgum, Genum, Hantum, Hantumeruitburen, Hantumhuizen, Hollum, Holwerd, Janum, Jislum, Jouswier, Lauwersoog, Lichtaard, Lioessens, Metslawier, Moddergat, Morra, Nes Dongeradeel, Nes Ameland, Niawier, Oosternijkerk, Oostrum, Paesens, Raard, Reitsum, Schiermonnikoog, Sijbrandahuis, Ternaard, Waaxens Dongeradeel, Wanswerd, Wetsens, Wierum.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9303 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 17 minuten geleden
  • SSL beveiligde website