Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten

Foeke Dijkstra Ongediertebeheersing

Eigenaar Foeke aan het woord

Mijn naam is Foeke en werk al 20 jaar in de ongediertebestrijding. Ik ben ooit begonnen bij een schoorsteenbedrijf die wespenbestrijding ernaast deed. Hier kreeg ik steeds meer affiniteit mee en ben ik mij verder gaan specialiseren in de bestrijding van ongedierte. In 2010 ben ik Foeke Dijkstra ongediertebeheersing gestart. De belangrijkste pijlers in mijn bedrijf zijn vakmanschap en eerlijke prijzen. Kwaliteit en duidelijkheid staat altijd voorop.

In de zomer bestrijd ik veel wespen, maar over het algemeen komen alle soorten ongedierte wel voorbij.

De juiste aanpak en advies van een vakman!


Foeke is verantwoordelijk voor:

Adres

Jan Binneswei 11
9294 KJ Oudwoude

Kamer van koophandel

51011301

Certificeringen

Instanties

Beoordelingen van Foeke Dijkstra Ongediertebeheersing

6 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.5 Beoordeling schrijven

Mijn moeder had muizen in haar huis. We zijn er vanaf nadat Foeke zijn muizenvallen met gif heeft gezet. Eerlijke vent, normale prijzen

Prima contact met duidelijke afspraken. Hij is nu net geweest en heeft het nest ingespoten. Nu afwachten of dat genoeg is, maar anders komt hij met 14 dagen terug om opnieuw de wespen te bestrijden. Vriendelijke meneer en snel geholpen!

Leuke bevestiging van aanmelding en snel gebeld voor een afspraak met vermelding van de kosten. Dezelfde dag geholpen en voor zover we nu kunnen nagaan is het probleem opgelost. Indien dit niet het geval zou zijn na 2 weken opnieuw een, dan gratis, behandeling

Super ervaring de zelfde dag nog geweest

Helemaal goed geholpen!

Snel en door deskundige hulp alles weer onder controle!! Helaas niet dezelfde dag, maar dat kwam denk ik door drukte.

Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!